- 2 Ağustos 2018
- 4.389
- 10.190
-
- Konu Sahibi narcicegiiiii
İnşallaaah aminn Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insallah :)) insallah macun ise yarar ben hala adet olmadım ama olucam insallah göğüslerimin ağrısı bitmedi hala devam ediyor ve cok sis bekliyoruz bakalımTek artan macunun cope gitsinde tutsun insallahSurda goreli bu macunu arastiriyorum ve baya faydasini goren olmus. Ocak ayinda tup bebege baslamayi planliyodum. Sipariş verip 15 gun sonra gelicek olan adetimle bunu denemek istiyorum. Insallah su zorlu surece başlamaya gerek kalmadan bu macun vesile olur. Sizlerede banada insallah. Olmazsa da en kötü ön hazirlik yapmis olurum
40 gün derken yani 30 günde bir geliyor desek zaten 10 gün daha mı gecikti yoksa 70 gündür falan mı olmamıstınBende sipariş verdim ve tam kullanabilmek için 40 gün bekledim çünkü adetim 40 gün geciktiŞuan 3 gündür kullanıyorum
Hayırlısıyla adeti beklediğimiz son ay olsun insallahİnşallaaah aminn Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insallah :)) insallah macun ise yarar ben hala adet olmadım ama olucam insallah göğüslerimin ağrısı bitmedi hala devam ediyor ve cok sis bekliyoruz bakalım
Valla ben bilmiyorum kadınlara özel sadece bu macun ama başka markaların erkek icin de olanları var mesela dervital diye bir macun var instagramdan bakabilirsiniz o da süper diyor herkes kadın icinde erkek icinde olanı var bunun kadar etkiliymisHayırlısıyla adeti beklediğimiz son ay olsun insallahbu arada bu macunun erkek icin olani varmi biliomusunuz
Tmm,tesekkurlerValla ben bilmiyorum kadınlara özel sadece bu macun ama başka markaların erkek icin de olanları var mesela dervital diye bir macun var instagramdan bakabilirsiniz o da süper diyor herkes kadın icinde erkek icinde olanı var bunun kadar etkiliymis
21 günde bir oluyordum 40 günde gecikti yani 60 gün oldu toplamda40 gün derken yani 30 günde bir geliyor desek zaten 10 gün daha mı gecikti yoksa 70 gündür falan mı olmamıstın
Testinin markasını merak ettim canım söyleyebilir misin?Benim yaptıklarım da hep böyle çıkıyor kuzum gebelik testi gibi t silik c hep tam çizgi
labaquickTestinin markasını merak ettim canım söyleyebilir misin?
Hımm laboquickin kaset tarzını kullandım hep strip hiç rastlamamıştımlabaquick
Benim hiç t c den koyu olmadı ama düzgün yapamadım dan belki ara ara olduğu için düzenli yaoamadımHımm laboquickin kaset tarzını kullandım hep strip hiç rastlamamıştım
Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkımızdaBenim hiç t c den koyu olmadı ama düzgün yapamadım dan belki ara ara olduğu için düzenli yaoamadım
Düzenli en az 3 ay kullandınız mı?ben kullandım işe yaramadı bende görünce şok olmustum bınbır umutla aldım ama olmadı nasıp degılmişş
amin inşallah canım kasıklarımda bir hareketlilik var ama inşallah bebişdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bide ben hiç gecikmezdim reglim hep 28 günde bir olurdu bu yıl 3 kere aralıklarla gecikmeler yaşadım 10 gün 7 gün falan neden oluyor acaba yaAnladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkımızda
Mevsimsel olabilir canım bu ay etrafımda kim varsa evli bekar adetleri gecikti.amin inşallah canım kasıklarımda bir hareketlilik var ama inşallah bebişdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bide ben hiç gecikmezdim reglim hep 28 günde bir olurdu bu yıl 3 kere aralıklarla gecikmeler yaşadım 10 gün 7 gün falan neden oluyor acaba ya
benim bat 26 aralık canım nisan ayında eylül ayında bir de kasım ayında gecikme yaşadım nisan ve bu ay 10. günde oldum eylülde 7 gün geciktiMevsimsel olabilir canım bu ay etrafımda kim varsa evli bekar adetleri gecikti.
kaçıncı günün?
aynen kullandımmDüzenli en az 3 ay kullandınız mı?