Gebeliğe Hazırlık C-LİFE BİTKİSEL MACUN KULLANAN VE HAMİLE KALANLAR VAR MIIIIIII

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tek artan macunun cope gitsinde tutsun insallah Surda goreli bu macunu arastiriyorum ve baya faydasini goren olmus. Ocak ayinda tup bebege baslamayi planliyodum. Sipariş verip 15 gun sonra gelicek olan adetimle bunu denemek istiyorum. Insallah su zorlu surece başlamaya gerek kalmadan bu macun vesile olur. Sizlerede banada insallah. Olmazsa da en kötü ön hazirlik yapmis olurum

İnşallaaah aminn Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin insallah :)) insallah macun ise yarar ben hala adet olmadım ama olucam insallah göğüslerimin ağrısı bitmedi hala devam ediyor ve cok sis bekliyoruz bakalım

Hayırlısıyla adeti beklediğimiz son ay olsun insallah bu arada bu macunun erkek icin olani varmi biliomusunuz

Hayırlısıyla adeti beklediğimiz son ay olsun insallah bu arada bu macunun erkek icin olani varmi biliomusunuz
Valla ben bilmiyorum kadınlara özel sadece bu macun ama başka markaların erkek icin de olanları var mesela dervital diye bir macun var instagramdan bakabilirsiniz o da süper diyor herkes kadın icinde erkek icinde olanı var bunun kadar etkiliymis

Tmm,tesekkurler

Anladım canım hayırlısı olsun inşaallah hakkımızda
amin inşallah canım kasıklarımda bir hareketlilik var ama inşallah bebişdir Rabbim isteyen herkese nasip etsin ya bide ben hiç gecikmezdim reglim hep 28 günde bir olurdu bu yıl 3 kere aralıklarla gecikmeler yaşadım 10 gün 7 gün falan neden oluyor acaba ya

Mevsimsel olabilir canım bu ay etrafımda kim varsa evli bekar adetleri gecikti.
kaçıncı günün?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…