C LİFE kullanıp hamile kalanlar

İnşallah canım. Sipariş ettim. Gelmesini bekliyorum. Ben geçen ay hayıt tohumu çayı kullandım. Sabah akşam düzenli içtim yumrtlama görene kadar. Adet oldum. Şuanda da devam ediyorum. Macun geldikten sonra çayı bıraksam mı bilemedim. Macunun içinde var zaten. İkisini devam ettirsem bi zararı olur mu acaba
Vala canim bende macunu kulan dedigin gibi icinde var zaten gerek olmaz

Yumurtlama günü 3 gün sadece kullandım geç geldi ürün elime pcos var bende sadece 3 gün kullandım ve hamileyim
Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bu macun tek başına mı kullandınız tanında başka takviye kullandınız mı bide kapsül mü macun mu bende yeni kimyasal gebelik geçirdim bunu mu alıp denesem bilmıyorm pcos var bende

Hayırlı olsun hamileliğiniz sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah rabbim bu macun tek başına mı kullandınız tanında başka takviye kullandınız mı bide kapsül mü macun mu bende yeni kimyasal gebelik geçirdim bunu mu alıp denesem bilmıyorm pcos var bende
Bende macunu alacağım ama kapsül mü macun mu alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim

Bendr 11 tane içip hamilr kaldım , komşuma verdim kalanını o da bu ay kullanacak umarım onunda olur hemen❤️

Ben 3 ay önce kimyasal geçirmiştim, kapsül kullandım 11 gün , hamile kaldım ilk ayda

Bende macunu alacağım ama kapsül mü macun mu alacağıma karar veremedim yardımcı olursanız sevinirim
Ben kapsül kullandım ve işe yaradı, macunu hiç bilmiyorum, benim biraz midem hassas macunu ağzıma alıp yutabileceğimi düşünmüyorum o yüzden kapsül tercih ettim

Ben 3 ay önce kimyasal geçirmiştim, kapsül kullandım 11 gün , hamile kaldım ilk ayda
Bide canım bende ovulasyon kullanıyorum. İlk günlerde gittkçe koyulaşıyordu. Ama tam koyulaşmadan hemen silikleşti. Sence yumurtlama olmuş mudur
IMG_3092.jpeg

4 ü sabah yaptıysan akşamına yumurtan çatlamış ki iki çizgi görmeden 5. Gün silikleşmiş
İşte çizgi tam koyulaşmadı ondan aklım karıştı. Yani ayın 4 ünde gün içinde olgunlaşmış ve çatlamış mıdır. Normalde 24 saat kalıyor ya hani. Aklım karıştı🥺

Ben gecen ay basladim pkosluyum kistlerimi kucultu ama adeti hala duzene sokmadi bu ay kist konusunda ise yaradi bu ay da devam edicem insalah hepimiz olumlu sonuc aliriz
Merhaba c life kullanmissiniz sonuclariniz ne oldu acaba bende kullanmak istiyorum pkos var hamile kalamiyorum

X