- 9 Kasım 2018
- 14.129
- 41.507
- Konu Sahibi narcicegiiiii
Macun aldıktan sonra mı kaldınKIZLAAAARR BEN HAMİLEYYYİİMMM
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Macun aldıktan sonra mı kaldınKIZLAAAARR BEN HAMİLEYYYİİMMM
hayırr cünkü macunu daha iki gün önce aldım ve 1 buçuk aydır adet olmuyorum iliski yasamadım zaten 3-4 haftalık tahminimMacun aldıktan sonra mı kaldın
ayyyy cok heyecanlıyımmmMacun aldıktan sonra mı kaldın
Cok sevindim kan falan mı verdinhayırr cünkü macunu daha iki gün önce aldım ve 1 buçuk aydır adet olmuyorum iliski yasamadım zaten 3-4 haftalık tahminim
Bugün öglen test yaptım ve sonuc bu 2 tane yaptım göğüslerim hala cok sis ve ağrıyor asırı sistiler ama annem dedi test al hamileye benziyorsun ve aldım sonuc bu?? :)))))Cok sevindim kan falan mı verdin
Oooo bayagı koyu hemde cok iyiBugün öglen test yaptım ve sonuc bu 2 tane yaptım göğüslerim hala cok sis ve ağrıyor asırı sistiler ama annem dedi test al hamileye benziyorsun ve aldım sonuc bu?? :)))))
Hayırlı olsun canin rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin ins canmBugün öglen test yaptım ve sonuc bu 2 tane yaptım göğüslerim hala cok sis ve ağrıyor asırı sistiler ama annem dedi test al hamileye benziyorsun ve aldım sonuc bu?? :)))))
Bariz hamilesin canımEki Görüntüle 2565965 HAMİLEYİM DİMİ KIZLARR YARIN KAN TESTİ VERMEYE GİDİCEM VE ULTRASON BAKTIRCAM İNSALLAAH
Acaba kaç haftalıktırr çok merak ediyorum ağırlık falan da kaldırmıştım spor yaparken ve macun da 1 gün kullandım dün sadece insallah bebege zarar vermemistir 1 ay önce falan da oembe bir kan gelmisti yerlesme kanamasıdır umarım cok mutluyummmm Allah herkese versin insallahhhOooo bayagı koyu hemde cok iyi
ayyy kurban olurummm yaa cok heycanlıyımmmBariz hamilesin canım
Bu bayagı koyu bi test yüksektir değerin ama macunu Yemen iyi olmamış dr a sor istersen cünkü Kan testi yaptırmadan kullanmayın diyorAcaba kaç haftalıktırr çok merak ediyorum ağırlık falan da kaldırmıştım spor yaparken ve macun da 1 gün kullandım dün sadece insallah bebege zarar vermemistir 1 ay önce falan da oembe bir kan gelmisti yerlesme kanamasıdır umarım cok mutluyummmm Allah herkese versin insallahhh
Canım yerleşme kanaması nasil oldu azmi çokmu oluyor rengi falan nasıldı bide kanama olunca belin karnın falan agirdiki benim bu ay hamilelik belirtisi var di kendimi hamile gibi hissediyordum bugün sabah küçük pembe leke oldu öğleye doğru artı kanama şimdi çok değil ama yinede var açık renkli sulu gibi kırmızı kan geliyor belim agiriyor kopuyor resmen bide karnım ağrıyorAcaba kaç haftalıktırr çok merak ediyorum ağırlık falan da kaldırmıştım spor yaparken ve macun da 1 gün kullandım dün sadece insallah bebege zarar vermemistir 1 ay önce falan da oembe bir kan gelmisti yerlesme kanamasıdır umarım cok mutluyummmm Allah herkese versin insallahhh
Merhaba siz c life macunu ile mi hamile kaldınız merak ettimBu mu kizlar boyle kavanozda 75 tl diyor dogru urun mu
Hayir canim kullanmadim macun.Merhaba siz c life macunu ile mi hamile kaldınız merak ettim
Nar cicegi gelişme.var ki bende pikoluyum almayı düşünüyorum .aaaaa gerçekten mi ama 25 günlük kullanım içindir diyor bir kavanozun açıklamasındaa :O
A kalmışsın hamile.ne güzel peki seninde afetin çok duzensizmiydi bende 15 gün geçti ama yapmaya korkuyorumhayırr cünkü macunu daha iki gün önce aldım ve 1 buçuk aydır adet olmuyorum iliski yasamadım zaten 3-4 haftalık tahminim