C LİFE kullanıp hamile kalanlar

Kilonuz nasıl benim 84 boyuma nazaran kilom çok acaba kilom varya benimkini hep duzenlemez olarak dusunuyorum
Canım ben 164 cm 78 kg. Geçen sene çok hızlı kilo aldım 5 kg birden ve vermedim uğraşmadım yani. Korunmayı bıraktığım ilk ay kimyasal gebelik geçirdim ardından günü saati şaşmayan adetler gelmemeye başladı ilaçsız adet olamadım. Tüm hormon değerlerim herşeyim çok iyi. Yalnızcs yumurtada pcos görüntüsü var bende.

Kilonuz nasıl benim 84 boyuma nazaran kilom çok acaba kilom varya benimkini hep duzenlemez olarak dusunuyorum
Muhtemelen stres kaynaklı gecikmeler yaşadım ve clife kullandığım ilk ay 28. Gün adet oldum ve şaşırdım. Sonraki ayda öyle oldu. Şimdi de gynopol magnezyum d vit kullanıyorum bakalım

Muhtemelen stres kaynaklı gecikmeler yaşadım ve clife kullandığım ilk ay 28. Gün adet oldum ve şaşırdım. Sonraki ayda öyle oldu. Şimdi de gynopol magnezyum d vit kullanıyorum bakalım
Gynopol nerden aldın canım eczanedenmi magnezyum olarak ne kullanıyorsun canim

Selam kızlar. 8 aydır bebek planımız var. Ama bi türlü hamile kalamadım. C life kullanıp faydasını gören var mı
Merhaba ben 1 sene hamile kalamadim 1 aylık kullanımla hamile kaldım yakın akrabamdan 1 kişiye de önerdim o da bir ayda hamile kaldı mutlaka denemeniz lazım

X