- 20 Kasım 2019
- 193
- 97
- 25
-
- Konu Sahibi narcicegiiiii
evet evet bu urun kuzumBu mu kizlar boyle kavanozda 75 tl diyor dogru urun mu
Merhabalar ,benim çok feci şekilde adet sancım oluyor ,bazen iğne bile geçirmez ,baygınlık geçirecek hale gelirim bunun için macun kullanmak istiyorum faydası olur mu acaba siz de mi çok sancılanıyordunuz bu derece yani ??Bende takipteyim ve sen gibi geçen ay hiç sancim olmadi normalde ilk gün mutlaka acilde olurdum sabaha doğru bu kez hiç agrım olmadı diyebilirim hatta çok yoğun şekilde de çalıştım. Şimdi 2. Aydayim kullanıyorum inşallah daha güzel haberler alıcaz. Allahım herkesin dileğini kabil etsin inşallah.
bende sancı çekerim majezik kullanmadan duramam her regl oluşumda bunu ilk defa kullancam ama faydasını görenler olmuş regl sancısındaMerhabalar ,benim çok feci şekilde adet sancım oluyor ,bazen iğne bile geçirmez ,baygınlık geçirecek hale gelirim bunun için macun kullanmak istiyorum faydası olur mu acaba siz de mi çok sancılanıyordunuz bu derece yani ??
Kullanınca paylaşırmısınız acaba sonuçları ,yan etki falan yapar mı diye tereddüt ettimbende sancı çekerim majezik kullanmadan duramam her regl oluşumda bunu ilk defa kullancam ama faydasını görenler olmuş regl sancısında
kullanınca tecrübelerimi paylaşırım kuzummKullanınca paylaşırmısınız acaba sonuçları ,yan etki falan yapar mı diye tereddüt ettim
Merhaba. Ben ilk gün hastanelik olurdum iyne yapılırdı ondan sonra geçerdi. Baygınlık mi onu bana sorun banyoya yığılıp kalıyordum çok şükür bu ay ağrı kesici bile almadım ve çalıştım normalde ilk gün ise asla gidemem yatardım ve sadece 5 gün kullandım çünkü siparişi adet liyken verdim geç geldi ve ben çok faydasını gördüm geçen ay bu ay değme ediyorum şuanda bebek için kullanıyorum ben inşallah ondan da allahın izni ile sonuç alacağım.Merhabalar ,benim çok feci şekilde adet sancım oluyor ,bazen iğne bile geçirmez ,baygınlık geçirecek hale gelirim bunun için macun kullanmak istiyorum faydası olur mu acaba siz de mi çok sancılanıyordunuz bu derece yani ??
Çok teşekkür ederim ilginiz için ,herhangi bir yan etki oldu mu bazısı karın ağrısı yaptı diye yazmıştı merak ettimMerhaba. Ben ilk gün hastanelik olurdum iyne yapılırdı ondan sonra geçerdi. Baygınlık mi onu bana sorun banyoya yığılıp kalıyordum çok şükür bu ay ağrı kesici bile almadım ve çalıştım normalde ilk gün ise asla gidemem yatardım ve sadece 5 gün kullandım çünkü siparişi adet liyken verdim geç geldi ve ben çok faydasını gördüm geçen ay bu ay değme ediyorum şuanda bebek için kullanıyorum ben inşallah ondan da allahın izni ile sonuç alacağım.
Kızlar bende dün verdim siparişimi 75 ml kavanozda bugün 28 kasım dı adet ilk günüm bu ara yumurtluyorum sanırım yumurtlama testi ile gördüm çift çizgi gelince onu kullansam sorun olurmu ki
Kuzu ben sayfayla konuştum bu durumu Yumurtlama akıntısı yada ovulasyın testinde pozitifi gördükten 3 gün sonra bırakın macunu diyoeYumurtlama zamanı kullanma sakın. Yumurtlamada bırakıyosun macunu.
Kuzu ben sayfayla konuştum bu durumu Yumurtlama akıntısı yada ovulasyın testinde pozitifi gördükten 3 gün sonra bırakın macunu diyoe
Bilmiyorumki canım bu sefer kağıdı okumadım sayfaya sordum ama genede bilemicem tabiMacunla gelen bilgilendirme kağıdında öyle yazıyodu ama canım
Bende de pko varevet Aynen öyle bir de pcos olunca cok zor oluyor yapolikistik over olmayan kadınlar çok şanslı gibi geliyor gözüme çok kötü bir hastalık
Hayır ben hiç bir sorun yaşamadım sadece tokluk hissi verdiği doğru.Çok teşekkür ederim ilginiz için ,herhangi bir yan etki oldu mu bazısı karın ağrısı yaptı diye yazmıştı merak ettim
Hormonlarida düzene sokuyormu acaba25 günlük kullanım da adetten yumurtlama ya kadar kullandığını hesap et mesela ben 7 kasımdan 18 kasıma kadar kullandım kaç gün etti 11 12 gün hopp kutunun yarısı kaldı öteki aya.Hala da duruyor misal yarısında hamile kaldım
Çok teşekkür ederim sağolunHayır ben hiç bir sorun yaşamadım sadece tokluk hissi verdiği doğru.