- 25 Ağustos 2019
- 1.330
- 1.938
-
- Konu Sahibi narcicegiiiii
Yumurtlamaya kadar kullan sonra kullanma düşük oluyormuşKızlar bende dün verdim siparişimi 75 ml kavanozda bugün 28 kasım dı adet ilk günüm bu ara yumurtluyorum sanırım yumurtlama testi ile gördüm çift çizgi gelince onu kullansam sorun olurmu ki
Valla öyle diyenler var ama ben yarısını kullandım öyle uzun uzadıya etkilerini söyleyemem maalesefHormonlarida düzene sokuyormu acaba
Tam yumurtlama değil yarına pik olur büyük ihtimalleKızlar merhaba üstteki bugün alttaki pembe test dünkü test yumurtlamışım demi
Eki Görüntüle 2564994 Eki Görüntüle 2564998
Bende sipariş verdim ve tam kullanabilmek için 40 gün bekledim çünkü adetim 40 gün geciktiKızlar valla bugün macunum geldi daha başlamadım sadece minnacık kapağına yapışanı bi tadıyım dedim tadı guzel değil ama idare eder ben sayfaya yazdım geçen hafta hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı diye illa kan testiyle hamile olmadığınızı kanıtlayın diyor o değilde birde adetim 20 gün gecikti ama göğüslerim ağrıyor deli gibi iki haftadır hala adette olmadım patlıycam bu ay hicnir sey anlamadım tamam pko var ama göğüslerim agırıdıgında adet olurdum valla cıldırcam hic boyle olmamıstı yarın kullancam bakalım
Kızlar merhaba üstteki bugün alttaki pembe test dünkü test yumurtlamışım demi
Eki Görüntüle 2564994 Eki Görüntüle 2564998
Evet kuzummYumurtaların çatlamış canım, silikleşince çatlamış oluyo. Çift çizgi olan dünün di mi?
Canım alttaki önceki günün üstteki dün yumurtlamaTam yumurtlama değil yarına pik olur büyük ihtimalle
Ama t çizgisi C çizgisi gibi koyu değil insandan insana değişiyor sanırım daha öncede piklerin böyle miydi?Canım alttaki önceki günün üstteki dün yumurtlama
Benim yaptıklarım da hep böyle çıkıyor kuzum gebelik testi gibi t silik c hep tam çizgiAma t çizgisi C çizgisi gibi koyu değil insandan insana değişiyor sanırım daha öncede piklerin böyle miydi?
bide testinin markası nedir?
Bende bu ay sipariş verip aldım bir kutu inşaAllah bize de faydası olur bir haftadır kullanıyorum bol bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar ama ben su içemiyorum yürüyüşte günde 10 dkk...tadınıda hiç sevemedim bir kaşık ağzıma alıp bol su ile yuttum bakalım olumlu sonuç olursa yazarım inşaallahArkadaşlar bu c-life nın instagramdaki sitesine girdigimde gördügüm yorumları okuyunca sok oluyorum herkes hamile resmen kac sene bebek bekleyenler hamile kalmıs adetleri düzelmis tabiki de Allah vermezse olmaz ben birtek ona inanıyorum Allah ol derse olur ama macunun cok faydasını gören var bende 2 tane siparis ettim var mı kullanan memnun kalan veya kalmayan lütfen kullananlar yazsın??
Benimde çok gecikiyordu adetlerim bi haftadır kullanıyorum bugün çok güzel söktü faydasını görürsünKızlar ben bugun başladım valla adetim 21 gün oldu gecikeli patlıycam artık göğüslerim çok ağrıyor ve deli gibi şiştiler hamile de değilim geçen hafta test yapmıştım belki adeti söker ya sökmez mi bu macun? adetimin gelmesini beklersem ohoo gelmiyor yani bu ay deli oldum ilk defa bu kadar gecikti
Suyu içmediğinde bulantın ve agrın olmuyormu ? Bende içemiyordum ama bulantı da agrıda mahvetti beni zorlada olsa bol su içiyorumBende bu ay sipariş verip aldım bir kutu inşaAllah bize de faydası olur bir haftadır kullanıyorum bol bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar ama ben su içemiyorum yürüyüşte günde 10 dkk...tadınıda hiç sevemedim bir kaşık ağzıma alıp bol su ile yuttum bakalım olumlu sonuç olursa yazarım inşaallah
Hayır bulantı olmadı su içmiyorum derken en az 2 buçuk 3 litre su için dediler ben sadece 1 litre içebiliyorum c life başlayalı 1 hafta oldu kasıklarımda bi hareketlenme var işe yarıyor gibi umarım bu ay olumlu sonuç olurSuyu içmediğinde bulantın ve agrın olmuyormu ? Bende içemiyordum ama bulantı da agrıda mahvetti beni zorlada olsa bol su içiyorum
Bende az içince bulantı ve agrı yaptı zorla içiyorumHayır bulantı olmadı su içmiyorum derken en az 2 buçuk 3 litre su için dediler ben sadece 1 litre içebiliyorum c life başlayalı 1 hafta oldu kasıklarımda bi hareketlenme var işe yarıyor gibi umarım bu ay olumlu sonuç olur
Bende az içince bulantı ve agrı yaptı zorla içiyorum
Hepimizin olumlu olur inşaAllah canım
İnşaAllah güzel haberle gelirsin canımİnşaAllah olumlu sonuç olursa yazıcam