Gebeliğe Hazırlık C-LİFE BİTKİSEL MACUN KULLANAN VE HAMİLE KALANLAR VAR MIIIIIII

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Bende sipariş verdim adetim in 3 günü bugün elime geçti başladım hemde hayırlısı olsun hepimiz için ayrıca tadı öyle çok kötü değil yemek gibi yemedik den sonra sıkıntı yok ben yutuyor um şu ile

Kızlar valla bugün macunum geldi daha başlamadım sadece minnacık kapağına yapışanı bi tadıyım dedim tadı guzel değil ama idare eder ben sayfaya yazdım geçen hafta hamilelik testi yaptım ve negatif çıktı diye illa kan testiyle hamile olmadığınızı kanıtlayın diyor o değilde birde adetim 20 gün gecikti ama göğüslerim ağrıyor deli gibi iki haftadır hala adette olmadım patlıycam bu ay hicnir sey anlamadım tamam pko var ama göğüslerim agırıdıgında adet olurdum valla cıldırcam hic boyle olmamıstı yarın kullancam bakalım

Bende sipariş verdim ve tam kullanabilmek için 40 gün bekledim çünkü adetim 40 gün gecikti Şuan 3 gündür kullanıyorum

Kızlar ben bugun başladım valla adetim 21 gün oldu gecikeli patlıycam artık göğüslerim çok ağrıyor ve deli gibi şiştiler hamile de değilim geçen hafta test yapmıştım belki adeti söker ya sökmez mi bu macun? adetimin gelmesini beklersem ohoo gelmiyor yani bu ay deli oldum ilk defa bu kadar gecikti

Bende bu ay sipariş verip aldım bir kutu inşaAllah bize de faydası olur bir haftadır kullanıyorum bol bol su ve yürüyüş tavsiye ediyorlar ama ben su içemiyorum yürüyüşte günde 10 dkk...tadınıda hiç sevemedim bir kaşık ağzıma alıp bol su ile yuttum bakalım olumlu sonuç olursa yazarım inşaallah

Benimde çok gecikiyordu adetlerim bi haftadır kullanıyorum bugün çok güzel söktü faydasını görürsün

Suyu içmediğinde bulantın ve agrın olmuyormu ? Bende içemiyordum ama bulantı da agrıda mahvetti beni zorlada olsa bol su içiyorum

Suyu içmediğinde bulantın ve agrın olmuyormu ? Bende içemiyordum ama bulantı da agrıda mahvetti beni zorlada olsa bol su içiyorum
Hayır bulantı olmadı su içmiyorum derken en az 2 buçuk 3 litre su için dediler ben sadece 1 litre içebiliyorum c life başlayalı 1 hafta oldu kasıklarımda bi hareketlenme var işe yarıyor gibi umarım bu ay olumlu sonuç olur

Bende az içince bulantı ve agrı yaptı zorla içiyorum
Hepimizin olumlu olur inşaAllah canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…