Amiin aminn . Kıymetini bil ben hergum olmesi için dua ediyorumbaba sevgisiyle büyüdüm 24 yasındayım babam hala öper sever nasıl babalar varmış allah yardımcın olsun canım
çalışmazsan nasıl kurtaracaksın kendini ve anneniOkumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım
Ben çalışsam da çalışmasamda annemin birşey yapçak cesareti yok . Maddi durumdan zaten sıkıntıda değiliz durumumuz çok iyi . Babamda para verince rahatımız çok iyi sanıyo zaten . Ne kadar zarar veridiğinin farkında değil. Annemin ne boşanmaya ne kaçmaya ne de başka birşeye gram cesareti yokçalışmazsan nasıl kurtaracaksın kendini ve anneni
annenin bir şey yapmaya cesareti yoksa sende odana cekil..Abim var ama o umursamıyo geçiyo odasına dışarı bile çıkarmıyo kafasını ben annemi yanlız bırakmamak için mecbur oturuyorum onlarla beraber ama eridim gerçekten hiç iyi değilim artık annemde çok guçsuz ben guçlu olamya çalışıyorum o benden guç alıyo ama ben kimden guç alıcam yoruldum artık
Kıyamıyorum yapamıyorum işteannenin bir şey yapmaya cesareti yoksa sende odana cekil..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?