• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırcam dayanamıyorumm

İki arada bir deredeyim inan. O ilaçlar varmış çok araştırdım yine annem diyosun diceksiniz ama içkiyle beraber alınması tehlikeliymiş o yüzden yanaşmıyor bana kalsa olse umrumda bile değil ben çok duşundum almayı gizlice koymayı ama aktarlarada sordum yok dediler
Sakın alma o ilacı, evet alkolle yan etki yapabilir. Sonra birşey olur, çıkar ortaya, hayatın mahvolur. Yapma tatlım.

Evladim babasiz evde buyumesin diyerek, evladini bahane edip sarhos kocalarina boyun egen hergun dayak yiyen ve evladina dayak yedirten annelere bosanma cagrisidir bu konu bence..Allah yardimciniz olsun. Univ.okusaniz sehir disinda eger imkaniniz varsa , belki biraz uzaklasirsiniz bu igrenc ortamdan.

İnsan eğer ki bir yardım almazsa maalesef yansıtabiliyor. Karamsar, mutsuz bir insan olabiliyor, bu da yansıyor karsındakine. Kötü bir eş yada anne olup olmamak senin elinde birazda. Evet şiddet gördüm çocukluğumda ama her seferinde söylerim şiddete tahammülüm yok! Sen önune bak ablacım, lütfen kurtar kendini.
Allah razı olsun teşekkür ederim gerçekten

Gittim panik atak var diye ilaç kullandım bi donem başka sorunlarımda vardı ilaç kullanmak istemiyodum psikiyatri senin konuşarak çozcek durumun yok falan dedi kullanıyorum ilaçları ağırda ilaçlar ama bi faydasını goremedim

anladım canım senin te carenen anneni o evden sürüyerek çıkarman başka çaren yok çalışman birde sana da yazık annene de annenin korkusu içip de gelir size sataşır diye hep annenin bir kösşesinde.

benim babam kumarbazdı ailsei çok varlıklıydı ikide bir iş kurar iyi de kazanır ama tek sefer de herşeyimizi kaybederdi :KK43: ben lise ye başladığım yıl kalkıp memleketine gitti arsa satıp iş kurmak için ama kendi payını yiyip bitirmişti ortak malları da ancak diğer kardeşleri imza atarsa satabiliyordu amcamların hiçbiri razı olmadı sırf bize birşey kalsın diye .Orda ev var ve babam geri dönmedi 12 yıl oldu bi kaç yıl geçince annem boşandı babam dan tam bir karadeniz kadınıdır .Babam üniversite mezunu olduğu halde bize bakmadı ama annem tabi ailesi de yardım etti ama merdiven sildi dantel işledi bizi okuttu ben ve 2 kardeşimi de bazı insanlar dan baba olmaz ama senin annen de şansın yok ne yapıp edip okumalısın bunun başka çaresi yok açıköğetim oku ama bitir bir okulu mutlaka ...

Okumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım
Babanız kadar annenize de kızdım!! Keşke boşasaydı şu adamıda size yıllarca bu tramvayı yaşatmasaydı.
Kendi hayatınıza acil yön verin lütfen, ya okul ya kariyer o evden bir çıkış bileti bulmanız lazım. Hiç bişey olmazsa bile evlenip gitmeyecek misiniz? Anneniz ne kadar daha sizin arkanıza sığınacak? Abin de kuklanın başı sanırım!!! offf off, Allah yardımcın olsun.

ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........
Cok uzuldum :( insan evladina,sevip aldigi karisina nasil boyle vicdansizca olabiliyor.bir insanin evladinin babasindan nefret etmesi cok uzucu.ne hale getirmiş seni ve hayatini.butun erkekler ayni gözüyle dusunme bakma hayata oyle iyi insanlar varki insallah gelecekte hayirli insanlarla karsilasirsin.daha cok gencsin okuyormusun bilmiyorum ama okumalisin annen icin iyi gelecegin icin okumalisin.Allah akil fikir versin babana.Allah annene yardim etsin sabir versin.

Aileden sanssiz olmak berbat birsey. Bende de var baska turlusu. Nasil diyim, insan kendini ciplak hissediyor be manevi olarak. Oyle bisey yani:)

Annen yanlış bir evlilik yapmış, bu yanlış evlikten iki tane çocuğu var biri sensin. Siz bu dünyaya kendi isteğinizle gelmediniz, kendi keyifleri öyle istediğinden dünyaya getirildiniz. Maalesef anneni çok seviyor olsanda farkında olmadığın bir şey var, seni duygusal olarak sömürüyor. Eğer seni gerçekten düşünüyor olsaydı, her ne pahasına olursa olsun senin okumanı ve çalışmanı destekler, yaşadığın bu korkunç hayattan sıyrılmanı sağlardı ama ne yaptı? Kendi acılarına, kendi güvensizliğine ve çaresizliğine dahil etti seni.

Böyle olmak zorunda değildi, maddi durumunuz iyimiş eğer annen boşansaydı pek güzel gül gibi geçinir giderdiniz ama bunu yapmıyor neden?

Üzgünüm, burada tek sorun baban değil, annende sorunlu. Artık 20 yaşındasın, bazı şeylere aklın erecek yaştasın. Eğer yaşamak istediğin hayat buysa aynen devam et ama inan bana snein durumundaki kızlarımız karşılarına çıkan ilk erkeği yeterince tanımadan sırf evden kurtulabilmek için evlenip büsbütün dipsiz bir kuyuya düşüyorlar.

Diyeceğim o ki, annen kendi isteği ile bu hayatı yaşıyor buna razı ve bu durumun sorumlusu sen değilsin. Şu an sana yazdıklarım egoistçe geliyor olabilir ama hayatını kurtarmak zorundasın bu yüzden ne yap ne et açıktan üniversite oku ve o işe gir.

ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........
Canım benim ya seninki ŞAMBABASI. Baba dediğin insanın anneden farkı olmaz inşallah ilerde gerçekten BABA ünvanını hakeden biriyle evlenirsin ...

aynı benim babamı anlattın sanki... sabah 5 bucuk 6 lara kadar uykusuz 1 saat sonra da o halde okula giderdim..çok şükür ki demir gibi sağlam piskololojim varmışş

adi ustunde 20 yasinfasin ve baba kelimesi senin icin farkli seyler hissettiriyo kotu seyler bence senin babasiz oldugunu kabul etmwn gerekiyo baba olan zaten ailesine sahip cikar cok uzulurek soyluyorum demekki baban birak bana olmayi insan bile olamamis 20 yil nasil dayandiysan yine ayni sekilde yasa bence bu yastan sonra o adamdan sevgi bekleme allah annene ve sana sabir versin canim

Annen yanlış bir evlilik yapmış, bu yanlış evlikten iki tane çocuğu var biri sensin. Siz bu dünyaya kendi isteğinizle gelmediniz, kendi keyifleri öyle istediğinden dünyaya getirildiniz. Maalesef anneni çok seviyor olsanda farkında olmadığın bir şey var, seni duygusal olarak sömürüyor. Eğer seni gerçekten düşünüyor olsaydı, her ne pahasına olursa olsun senin okumanı ve çalışmanı destekler, yaşadığın bu korkunç hayattan sıyrılmanı sağlardı ama ne yaptı? Kendi acılarına, kendi güvensizliğine ve çaresizliğine dahil etti seni.

Böyle olmak zorunda değildi, maddi durumunuz iyimiş eğer annen boşansaydı pek güzel gül gibi geçinir giderdiniz ama bunu yapmıyor neden?

Üzgünüm, burada tek sorun baban değil, annende sorunlu. Artık 20 yaşındasın, bazı şeylere aklın erecek yaştasın. Eğer yaşamak istediğin hayat buysa aynen devam et ama inan bana snein durumundaki kızlarımız karşılarına çıkan ilk erkeği yeterince tanımadan sırf evden kurtulabilmek için evlenip büsbütün dipsiz bir kuyuya düşüyorlar.

Diyeceğim o ki, annen kendi isteği ile bu hayatı yaşıyor buna razı ve bu durumun sorumlusu sen değilsin. Şu an sana yazdıklarım egoistçe geliyor olabilir ama hayatını kurtarmak zorundasın bu yüzden ne yap ne et açıktan üniversite oku ve o işe gir.
Yok egoistçe değil gerçekten . Doğru soyluyosunuz 2 gundur anneme mesafeliyim bu durumlardan dolayı . Abim kalkmış kadın haklı ne yapsın diyor annemde şimdi naptım ben sana diyor . Çocukluğumu yaşamadan yetişkin oldum malesef

Yok egoistçe değil gerçekten . Doğru soyluyosunuz 2 gundur anneme mesafeliyim bu durumlardan dolayı . Abim kalkmış kadın haklı ne yapsın diyor annemde şimdi naptım ben sana diyor . Çocukluğumu yaşamadan yetişkin oldum malesef
Bir problemde ağabeyin. Aman hiç bir şeye karışmayayım keyfim bozulmasın diyor haksız mıyım?

Sen bundan sonrası için planlarını yap, bu sene geçti artık ama seneye sınava gir hiç olmazsa dediğim gibi açık öğretim yaz, hem okur hem çalışırsın strese girmeden. İşte ailede en yumuşak yüzlü kim varsa bütün sorumluluk ona yükleniyor maalesef. Gerçeği anladığına göre bundan böyle adımlarını sağlam at. Sen çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsun ve bunu gerçekleştirebilecek güce sahipsin.

Baban sarhos gelecek diye gidip erkenden uyumak var bide eve normal geldiginde bayram havasi yasamakta..Bende 21 yasindayim yasit sayiliriz seni o kadar iyi anliyorum kii.. Bizlerinde imtihani bu demek sabret dua ett bende dualarima senide dahil edicem söz veriyorum

"babadır" diye bir şey yok. sadece seni yaparken bir spermini vermiş olması onu biyolojik bir materyal olmaktan ileri götürmez. babaya kızılmaz nolursa olsun saygıda kusur edilmez diyede bir şey yok. saygıda sevgide karşılıklıdır. baban bile olsa sana zarar veren herkesten uzak dur. onun sana vermediği değeri sen kendine ver. oku çalış kendi ayakların üzerinde dur annenide al yanına kurtar o adamdan. (buradaki adam sadece cinsiyet belirtmek için.)

Back
X