Allah bin defa razı olsun gerçekten inşallah seninde yardımcın olur bende sana dua edicem rabbim bu durumda olanlara yardım etsinBaban sarhos gelecek diye gidip erkenden uyumak var bide eve normal geldiginde bayram havasi yasamakta..Bende 21 yasindayim yasit sayiliriz seni o kadar iyi anliyorum kii.. Bizlerinde imtihani bu demek sabret dua ett bende dualarima senide dahil edicem söz veriyorum
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
çıldırcam dayanamıyorumm
- Konu Sahibi nurnur123
- Başlangıç Tarihi
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?İşe giricem hastaneye sekreter olarak belgelerim var bu hafta sonu belli olacak inşallah . Bu sene içinde veya seneye evlenmeyi düşünüyorum zaten nasipse inşallahBir problemde ağabeyin. Aman hiç bir şeye karışmayayım keyfim bozulmasın diyor haksız mıyım?
Sen bundan sonrası için planlarını yap, bu sene geçti artık ama seneye sınava gir hiç olmazsa dediğim gibi açık öğretim yaz, hem okur hem çalışırsın strese girmeden. İşte ailede en yumuşak yüzlü kim varsa bütün sorumluluk ona yükleniyor maalesef. Gerçeği anladığına göre bundan böyle adımlarını sağlam at. Sen çok daha iyi bir hayatı hak ediyorsun ve bunu gerçekleştirebilecek güce sahipsin.
Abin varmis canim..ne diye hala siddette basvurabiliyor baban?
Benim cevremde duydugum kadariyla böyle babalar anca cocuklari büyüyene kadar dayak atabiliyor.
Abin ciksin babanin karsinisa korkutsun en azindan elini kolunu tutsun savunsun vs..
Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Dayak atan insanlar aslinda dayak yemeleri lazim ki anlasinlar hanyayi konyayi..
Biliyorum aslinda yanlis bir yöntem. Ama bazi insanlarin seviyesine inerek anca anlatabilirsin bazi seyleri.
Ve alkol almayin eve. önüne sofra hazirlamayin..
Artik annen bosanmayacaksa anca böyle direnmek care oluyor. Nereye kadar korku icinde yasayacaksiniz?
Ama butun suc annende.. katlaniyor bunlara ve evlatlarina da yasatiyor bu cileyi..
Allah yardimciniz olsun
Benim cevremde duydugum kadariyla böyle babalar anca cocuklari büyüyene kadar dayak atabiliyor.
Abin ciksin babanin karsinisa korkutsun en azindan elini kolunu tutsun savunsun vs..
Dinsizin hakkindan imansiz gelirmis. Dayak atan insanlar aslinda dayak yemeleri lazim ki anlasinlar hanyayi konyayi..
Biliyorum aslinda yanlis bir yöntem. Ama bazi insanlarin seviyesine inerek anca anlatabilirsin bazi seyleri.
Artik annen bosanmayacaksa anca böyle direnmek care oluyor. Nereye kadar korku icinde yasayacaksiniz?
Ama butun suc annende.. katlaniyor bunlara ve evlatlarina da yasatiyor bu cileyi..
Allah yardimciniz olsun
Haydi bakalım o halde hayırlı olsun.İşe giricem hastaneye sekreter olarak belgelerim var bu hafta sonu belli olacak inşallah . Bu sene içinde veya seneye evlenmeyi düşünüyorum zaten nasipse inşallah
En son geçen yıl dovdu annemi ondada abim yoktu evde şimdi dövmesi yok Allaha şukur ama yelteniyor o zaman dikiliyorum önüne. Abim dediğim gibi kafasını çıkarmıyor odasından . Onune yemek koymasak nolcak canım daha çok huzursuzluk olcak . Bu arada eve alkol almıyoruz zaten mesleği birahane işletiyor . Malesef kiiAbin varmis canim..ne diye hala siddette basvurabiliyor baban?
Allah yardimciniz olsun
Amin canım aminm inşallah rabbim hayırlara çıkarsın yollarımızıHaydi bakalım o halde hayırlı olsun.
bende babayı doya doya tadamadım malesef öpmek koklmak nasıldır bende bilmiyorum.ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........
8 yasında cennete uğurladım
6-7 yaslarindaydim babam alkol komasindan oldugunde.. ona dair tek hatirladigim icki kokusu yokluk kavga gurultu hergun 2adamin kollarinda baygin gelen sozde baba.. seni anliyorum.. hatta anlamaktan fazla hissediyorum duygularini.. 28 yasindayim dusunuyorumda hic uzulmedim simdiye kadar oldugu icin.. dedin ya hic olmamasi alkolik babadan daha iyidir diye..sonuna kadar katiliyorum.. sana soyleyebilecegim bi teselli cumlem maalesef yok.. sadece Allahtan sabir diliyorum..Allah babani islah etsin..
Ne kadar acı bi evladın böyle duşunmesi dimi ah keşke bilselerdi . Bir duam bile yok . Bende 6 7 yaşımda falandım babam trafik kazası geçirmişti o gün hatırladığım damla gözyaşı dokmemiştim zorla hastaneye goturmuşlerdi giderken aklımda olan tek şey acaba oldu mu olurse annem uzulmez diyorum içimden . Oysa ki bi babanın annenin en güzel mirasıdır arkasından dua eden bir evlat ama ne yazıkki o bile yok .6-7 yaslarindaydim babam alkol komasindan oldugunde.. ona dair tek hatirladigim icki kokusu yokluk kavga gurultu hergun 2adamin kollarinda baygin gelen sozde baba.. seni anliyorum.. hatta anlamaktan fazla hissediyorum duygularini.. 28 yasindayim dusunuyorumda hic uzulmedim simdiye kadar oldugu icin.. dedin ya hic olmamasi alkolik babadan daha iyidir diye..sonuna kadar katiliyorum.. sana soyleyebilecegim bi teselli cumlem maalesef yok.. sadece Allahtan sabir diliyorum..Allah babani islah etsin..
buldum seni burda da.. ama kuzum geçicek inşallah hepsi çok iyi bir evlilik nasip etsin Rabbim sana her güne şükrederek uyanmayı nasip etsin çünkü gerçekten hakediyosun bunları çocukluğunu yaşamadığın o evde inşallah evlenceğin adamın yanında doya doya yaşarsın o yarım kalan çocukluğunu. canım kardeşim benim birlikte hepsini atlatıcaz bütün zorlukları. güçlü kal ne olursa olsun geçicek hepsi.
Canım benimmmm inşallah çocuklarımla beraber bende çocukluğumu yaşıcam en azından sevdiklerinle beraber onların destek olması çok güzel teşekkür ederim canımın içiiiiiiii rabbim tüm kapılarımızı hayırlara açsın :)buldum seni burda da.. ama kuzum geçicek inşallah hepsi çok iyi bir evlilik nasip etsin Rabbim sana her güne şükrederek uyanmayı nasip etsin çünkü gerçekten hakediyosun bunları çocukluğunu yaşamadığın o evde inşallah evlenceğin adamın yanında doya doya yaşarsın o yarım kalan çocukluğunu. canım kardeşim benim birlikte hepsini atlatıcaz bütün zorlukları. güçlü kal ne olursa olsun geçicek hepsi.
baba sevgisiyle büyüdüm 24 yasındayım babam hala öper sever nasıl babalar varmış allah yardımcın olsun canım
abi
Okumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım
abin söğüt gölgesi mi? o da ilgilenecek.Sen her seferinde kendini ön plana atma
Kıyamammm gerçekten Allah yardımcın olsun. Nerde şimdi napıyo berabermisin hala onunla:-( tek diyebileceğim okurken ağladım.
senin bu anlattıklrın okadar tanıdıkki eşimden aynısını ben çektim
Evet öyledir ben çok iyi bilirim BABA UTANÇ VE ACIDIRne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........
Amiiinn canımmm amiinn inşallahhh . Böyle bir acıyı yuku bundan daha kötüsünü kimin ne derdi varsa onun tam tersini yaşatsın rabbim herkese . Rabbim kimsenin yuvasına huzursuzluk gostermesinCanim benim icim acidi yazdiklarina, cok duygulandirdin beni. Allah insallah cektiklerine karsilik mukafatlandirir seni. Cok cekmissin... Dilerim ask dolu bir yuvan olur. Insallah sen bu dunyadaki en iyi ese, cocuklarin da en iyi babaya sahip olurlar.
Yok ayrıldım.ya o beni öldürecekti ya ben onu.bıraktım onu geldim baba evineKıyamammm gerçekten Allah yardımcın olsun. Nerde şimdi napıyo berabermisin hala onunla
En iyisini yapmışsın canım inşallah herşey gonlune göre olur . Böyleleri insanı gaflete uğrattırır dinden çıkartır .Yok ayrıldım.ya o beni öldürecekti ya ben onu.bıraktım onu geldim baba evine