• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıldırcam dayanamıyorumm

Ben çalışsam da çalışmasamda annemin birşey yapçak cesareti yok . Maddi durumdan zaten sıkıntıda değiliz durumumuz çok iyi . Babamda para verince rahatımız çok iyi sanıyo zaten . Ne kadar zarar veridiğinin farkında değil. Annemin ne boşanmaya ne kaçmaya ne de başka birşeye gram cesareti yok
anladım anneni ikna etmeye çalış yada annenin sabrının tamamen tükenmesini beklicen

Ne tuhaf bir hikayen var. Abin bukadar eziyete goz yumuyor oylemi, erkekliginden suphe ederim oyle birinin.
Madem artik dayanamiyorsun, sikayetlenip duracagina anneni kurtar babandan. Git calis, biraz para biriktir, basinizi sokabilecek bir ev bul, annende calissin gecinin gidin. Nekadar zor ve imkansiz gorunsede senin gozune bu cozum, tek cozum yolunuz bu gibi gorunuyor.
Bunu çok denedim inanın çok söyledim anneme yapmıyor dinlemiyor ben tek başıma gitmeyi duşundum ama bu sefer anneme kıyamadım

fazla fedakarsın ama annen boşanmıyor senidemi düşünmüyor psikolojn bozulmuştur calışmıyorsun annen için oda senin için bişeyler yapmalı ya
Evet anneme çok kızıyorum bu yüzden sırf kendi guçsuzlığu cesaretsizliği yüzünden benim gençliğimi benliğimi alıp bitirdiler . Evlat annesinden guç alır bizde durum tam tersi annem benden guç alıyo onuda anlıyorum bu zamana kadar hep dayak hakaret korkuyo ama ben napıyım onu duşunmuyolar

Evet anneme çok kızıyorum bu yüzden sırf kendi guçsuzlığu cesaretsizliği yüzünden benim gençliğimi benliğimi alıp bitirdiler . Evlat annesinden guç alır bizde durum tam tersi annem benden guç alıyo onuda anlıyorum bu zamana kadar hep dayak hakaret korkuyo ama ben napıyım onu duşunmuyolar
bence biryerden sonra kendini düşünmek zorundasın onlar seni düşünmüyorsa

ne anlatacak bir insan ne gidecek bir kapı var . 20 yaşındayım imtihanım çok ama çok ağır. dayanamıyorum psikolojim alt üst oldu artık . ben ben değilim . tanıyamıyorum kendimi . babam alkolik yıllardır yaptığı çektirdiği kalmadı . her gün acaba bu gece ne huzursuzluk çıkarıcak acaba bu akşam vurur mu döver mi korkusuyla yaşamak ne acı . her gece kurup kurup elinde alkol şişeleriyle evladını karısını içkisine meze yapması ne acı . 20 sene tam 20 sene . varlık içinde yokluk yaşamak ne acı . geriye bıraktığı sadece yorgun gbir eş ve kendisinden nefret eden bir evlat. şaşırıyorum babasını seven kızlara . baba nasıl sevilir yaşamadım ben hiç bu duyguyu görmedim . baba nasıl öpülür babaya nasıl sarılılır görmedim yaşamadım . babalar kötüdür her zaman gözümde . kapı zilinden dahi korkmaktır babanın olması korkudur dayaktır küfürdür hakarettir .uykusuz geçen 20 yıldır baba . gher gece öldürmeyi düşünmek aman annem üzüldüğümü anlamasın diyip gereksiz tebessümlerdir. ağız dolusu gebersin diyebilmektir üzülmeden. babasız olmak alkolik babaya sahip olmaktan daha iyidir . sonuçta babadır diyenlere bu acıyı yaşamadıklarından boş konuştuklarını söylememektir . BABA KOCAMAN BİR UTANÇ VE ACIDIRRRR...........
Allah yardımcın olsun gerçekten oku yolunu çiz ilerde anneni de al yanına sahip çık o kadına da günah sana da değmez yazık

Ah! Bu babalar!! Hic mi pismanlik duymazlar? Hic mi vicdanlari sizlamaz? Ozur dileyerek abinize yaziklar olsun.. Babaniz bunlari yasatirken kendisi nerdeydi. Abiniz destek olsaydi sizlere gerek kalmazdi bu kadar aciya.Kafaniz rahat olurdu. Anneniz cok onemli tabiki yasiniz daha genc ama ilerde evlenmek isterseniz nasil yapacaksiniz? Nereye kadar boyle olacak? Allah hem sabir versin hem de yardimciniz olsun..

Annenız hiçbırsey yapamıyorsa razı gelmiştir kaderine, kurbanlık koyun gibi beklemenın ne anlamı var? Ablacım önune bak sen, annen evlatlarını düşünse birşeyler yapmaya calışır inan bana. Senın yaşadıklarının aynısını hatta daha fazlasını yaşadım.Sonun da ne olcak biliyor musun? Annen boyun eğmeye devam edecek, yıllar geçecek ve sen bozuk psikoloji ile kalıvereceksin.

Kuzenim kucukken bi resim yapmisti.
4 kisilik aile.annesine anne yazmis kardesine adini,kendisini yazmis..babasinida cizmis onada sarhos yazmisti..
Hic unutmam..henuz ilkokuldaydi...
Sonuc babasi hala icer..olaylar olaylar..kuzenim unv okuyor suanda ins kurtaracak kendini..dilerim sizde yolunuzu cizersiniz..

canım benim çok üzüldüm senin için Allah ıslah etsin öyle babayı.Tek çaren iyi bir gelecek için iyi bir iş bulman Allah yardımcın olsun

Annenin evladı üzerinde çıkarı olmaz, anne çocukları için her şeyi yapar... zımbırtısını çürüten bilmem kaçıncı örneksin
Yeri gelir annenin de çıkarı olur, hem de ölümüne çıkarı olur çocukları üzerinde
Seni okutmayarak aklınca kendine yandaş etmiş seni ama denklemi yanlış kurmuş sen okumuş olsaydın ve bi iş güç sahibi olsaydın onun çıkarlarına daha iyi hizmet ederdin bunu hesap edememiş
Hiç bişey için geç değil bi işe gir para biriktirmeye başla
Madem durumunuz gayet iyi annenin de her ay köşeye üç kuruş atıp babanı boşaması çok mu zor
O bu hayatı seçti. Emin ol sen okusan, bi işin olsa annene desen ki çık gel yanıma ayrıl, yine o rezil hayatın içinde debelenmeyi seçecek. Çünkü şu an da imkanı varken sizi bu hayata mahkum ediyor
Bıçak kemiğe ne zaman dayanır, annenin bıçağın kemiğe dayanma anlayışı nedir bilemem ama bir an evvel kendine bi yol çiz
Uzaktan eğitim bölümlerini araştır
Allah yardımcın olsun

Son düzenleme:
Okumuyorum annem sen gidersen ben tek başıma kahrolurum dedi istemedi okumamı bende okumadım . Çalışma konusuna gelince hastanede çalışıcaktım tıbbi sekreter olarak ama babam geceleri içiyo kalkın köye gidiyoz diyo bende annemi yanlız bırakmamak için gidiyorum . Dun abim söyledi annem çaşışmamı istemiyomuş beni yanlız başıma köye gotururse bişey yaparsa diye bilmiyorum çalışıp çalışmama arasında kararsızım
Bak babanın durumu ortada.Annen de gözünün önünde.Ben bu tür şeyler yaşayan gençlerin,daha çok okuması taraftarıyım.Okumayı daha çok istemeli.Okumuyorum ne demek.Annem istemedi ne demek.Okyunca gözünün önünden gidersin ne demek.Yaşadığın şehirde bir okul kazanabilirdin.Hiç olmasa açıköğretimi okuyabilirsin.Annen istemiyor okumuyorsun.Annen istemiyor çalışmıyorsun.Sen ömür boyu anneni bekleyemezsin baban birşey yapar diye.Babaın sana yaşattığı kaderi değiştirmek senin elinde.Yoksa bu zamanda okumayan çalışmayan kız olarak evlilikte de okumamış cahil biriyle evlenir ev kadını olursun.Seçeneklerin azalır.Bence bir yerden başlamalısın canım.

BİR ADAM İÇKİ İÇİYORSA BİR ADAM KARISINI DÖVÜYORSA O EVDE HUZUR OLMAZ Kİ ZATEN YAZMASI O KADAR KOLAY Kİ ASIL UYGULAMASI ÇOK ZORDUR RESMEN KOCALIK GÖREVİNİ SEN ÜSTLENMİŞSİN SEN EVİN KIZI DEĞİL EVİN REİSİ GİBİSİN ANNEN SENDEN GÜÇ ALMASI BABANIN ŞİDDETİN MARUZ KALMAN ANNECİĞİN CESARETLİ OLSADA KENDİNİZE YÖN BULSANIZ KEŞKE ANNENİN KORKUSU BELKİ BABANIZIN SİZİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIDIR ANNENİZ NE MEZUNU HEP BABANIZ ANNENİZİ KÖRELTMİŞ BİRDE ABİMİZİ SİZİ DE KÖELTİYOR BUNA İZİN VERMEYİN ARTIK AKŞAMLRI YMK YİYORSA EVDE İLAÇ ALIP KOYUN ALKOLU BIRAKMASI İÇİN BİLMİYORUM SATILIYORMU İLAÇ MI

Annenız hiçbırsey yapamıyorsa razı gelmiştir kaderine, kurbanlık koyun gibi beklemenın ne anlamı var? Ablacım önune bak sen, annen evlatlarını düşünse birşeyler yapmaya calışır inan bana. Senın yaşadıklarının aynısını hatta daha fazlasını yaşadım.Sonun da ne olcak biliyor musun? Annen boyun eğmeye devam edecek, yıllar geçecek ve sen bozuk psikoloji ile kalıvereceksin.
Benimde en çok korktuğum şey bu biliyomusunuz . Ya diyorum bu yaşadıklarımın psikolojini eşime evlatlarıma yansıtırsam ilerde ya kotu Bi eş ya kotu Bi anne olursam diye o kadar çok korkuyorum ki anlatamam . Psikolojim hiç iyi değil ve zamanla düzelir diye ümit ederken dahada bozuluyor

Benimde en çok korktuğum şey bu biliyomusunuz . Ya diyorum bu yaşadıklarımın psikolojini eşime evlatlarıma yansıtırsam ilerde ya kotu Bi eş ya kotu Bi anne olursam diye o kadar çok korkuyorum ki anlatamam . Psikolojim hiç iyi değil ve zamanla düzelir diye ümit ederken dahada bozuluyor

canım hiç birsey zamanla düzelmeyecek sen psikoloğa gidersen daha cabuk düzelecek

BİR ADAM İÇKİ İÇİYORSA BİR ADAM KARISINI DÖVÜYORSA O EVDE HUZUR OLMAZ Kİ ZATEN YAZMASI O KADAR KOLAY Kİ ASIL UYGULAMASI ÇOK ZORDUR RESMEN KOCALIK GÖREVİNİ SEN ÜSTLENMİŞSİN SEN EVİN KIZI DEĞİL EVİN REİSİ GİBİSİN ANNEN SENDEN GÜÇ ALMASI BABANIN ŞİDDETİN MARUZ KALMAN ANNECİĞİN CESARETLİ OLSADA KENDİNİZE YÖN BULSANIZ KEŞKE ANNENİN KORKUSU BELKİ BABANIZIN SİZİ RAHAT BIRAKMAYACAĞIDIR ANNENİZ NE MEZUNU HEP BABANIZ ANNENİZİ KÖRELTMİŞ BİRDE ABİMİZİ SİZİ DE KÖELTİYOR BUNA İZİN VERMEYİN ARTIK AKŞAMLRI YMK YİYORSA EVDE İLAÇ ALIP KOYUN ALKOLU BIRAKMASI İÇİN BİLMİYORUM SATILIYORMU İLAÇ MI
İki arada bir deredeyim inan. O ilaçlar varmış çok araştırdım yine annem diyosun diceksiniz ama içkiyle beraber alınması tehlikeliymiş o yüzden yanaşmıyor bana kalsa olse umrumda bile değil ben çok duşundum almayı gizlice koymayı ama aktarlarada sordum yok dediler

canım hiç birsey zamanla düzelmeyecek sen psikoloğa gidersen daha cabuk düzelecek
Gittim panik atak var diye ilaç kullandım bi donem başka sorunlarımda vardı ilaç kullanmak istemiyodum psikiyatri senin konuşarak çozcek durumun yok falan dedi kullanıyorum ilaçları ağırda ilaçlar ama bi faydasını goremedim

Ah! Bu babalar!! Hic mi pismanlik duymazlar? Hic mi vicdanlari sizlamaz? Ozur dileyerek abinize yaziklar olsun.. Babaniz bunlari yasatirken kendisi nerdeydi. Abiniz destek olsaydi sizlere gerek kalmazdi bu kadar aciya.Kafaniz rahat olurdu. Anneniz cok onemli tabiki yasiniz daha genc ama ilerde evlenmek isterseniz nasil yapacaksiniz? Nereye kadar boyle olacak? Allah hem sabir versin hem de yardimciniz olsun..[/
İnsan eğer ki bir yardım almazsa maalesef yansıtabiliyor. Karamsar, mutsuz bir insan olabiliyor, bu da yansıyor karsındakine. Kötü bir eş yada anne olup olmamak senin elinde birazda. Evet şiddet gördüm çocukluğumda ama her seferinde söylerim şiddete tahammülüm yok! Sen önune bak ablacım, lütfen kurtar kendini.

Back
X