• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

İşiniz olmayabilir ama iş bulabilirsiniz. nafaka davası açın acımayın. bence o adamla aynı evde yaşamaktansa karın tokluğuna yaşayın daha iyi... kaç yıllık evlisiniz acaba merak ettim? Bi de severek mi görcü usulü mü evlendiniz? Siz onunla aynı evde yaşayarak hiç doğru yapmıyorsunuz.. aileniz de mi yok acaba size destek olacak birileri ??? Galiba siz eşinizi seviyorsunuz ama o sizi hiç sevmiyor bence biraz gururunuz varsa o evden bi şekilde gidin....

sanal aşk ne kadar sürebilirki?çevremdekiler onun aklının karışık olduğunu seni sevmiyorum demesinin sebebide aklını kadının karıştırdığı olduğunu söyliyor.çünkü ben ay öncesine kadar sevilmediğimi hiç hissetmemiştim mutluyduk yani.off off
sanalda tanışmışlardır ama bu yüzyüze gelmedikleri anlamına gelmez ki... sonuçta sanal manal ihanet ortada... reel hayatta birini bulsa orada da sizi aldatırdı. karaktersizin biriymiş. sizi sevse zaten başka arayış içine girmezdi. size bunu yapan birisi geri dönse naslı kabul edeceksiniz ki? Bunları yaptıktan sonra geri dönmesini beklerseniz yanlılş olur bu kadar şeyden sonra geri dönmesini beklemek bile çok çirkin. hem zaten size olan sevgisi bitmiş ki geri dönse sizi sevmeyen bi adamla sırf mecburiyetten mi olacksınız bence iş bulun kurtulun o evden

Evet bir yil aradan sonra simdi bosaniyoruz...denedim bir yil iyi gunlrrimizde oldu fakat esim yine ayni seyleri yapmaya basladi sogukluk evde durmak istememeler telefonuma cevap vermemeler ve bi gun konusalim dedigimde patladi ve bosanmak istedigini fakat borclari oldugu icin bir yil sonra bossnabilecegini soyledi.bu sure icindede ayni evde yabanci gibi birbirimize karismayacagimizi soyledi.ben bunu 2 ay denedim fakat yapamadim.su an annemin evindeyim hic bi sekilde arayip sormadi.dusuncesinin ayni oldugunu soyledi en son istersem bosanana kadar evde kalabilecegimi soyledi.ben bir daha ayni evde kalmak istemedigimi soyledim ev tutup esyalari alacagim dedim oda zaten esyalar senin diyor ama ben asgari ucretle nasil gecinirum kizlar cok yoruldum artik olum benim icin kurtulus

Evet bir yil aradan sonra simdi bosaniyoruz...denedim bir yil iyi gunlrrimizde oldu fakat esim yine ayni seyleri yapmaya basladi sogukluk evde durmak istememeler telefonuma cevap vermemeler ve bi gun konusalim dedigimde patladi ve bosanmak istedigini fakat borclari oldugu icin bir yil sonra bossnabilecegini soyledi.bu sure icindede ayni evde yabanci gibi birbirimize karismayacagimizi soyledi.ben bunu 2 ay denedim fakat yapamadim.su an annemin evindeyim hic bi sekilde arayip sormadi.dusuncesinin ayni oldugunu soyledi en son istersem bosanana kadar evde kalabilecegimi soyledi.ben bir daha ayni evde kalmak istemedigimi soyledim ev tutup esyalari alacagim dedim oda zaten esyalar senin diyor ama ben asgari ucretle nasil gecinirum kizlar cok yoruldum artik olum benim icin kurtulus

Ne demek olum benim için kurtuluş ya. Anneymissiniz annelerin boyle sebeplerden ölmeye hakki yok. Toparlamaya calisin hayat devam ediyor ve o adi kopek kocanizin daha fazla hayatınızı mahfetmesine izin vermeyin

Niye hala bu adamin dediklerine uyuyorsun?. Borclari varmis boşanmak icin 1 yil bekleyecekmissiniz. Has.... ordan diyip neden aldattigi icin de yuklu bir tazminat isteğiyle bosanma davasi acmiyorsunuz?

Ne demek olum benim için kurtuluş ya. Anneymissiniz annelerin boyle sebeplerden ölmeye hakki yok. Toparlamaya calisin hayat devam ediyor ve o adi kopek kocanizin daha fazla hayatınızı mahfetmesine izin vermeyin
Haklisin canim.ama ben cok kotuyum ne yapacagimi sasirmis durumdayim.esim borclarindan dolayi bunu yaptigini soyluyor maddi manevi evliligi kaldiramadigini soyluyor benden size hayir yok diyor.baska biri yok olmayacakta diyor.tam olarak derdi ne anlamiyorum

Hersey hayriniza gelisiyor ..sabir edin icinizi ferah tutun ileride anliyacaksiniz bunu.
Ilk önce bir avukata danisin gerisi gelir.

Ona bosanip nafakami alacagimi soyledim.kredi borclarimin oldugunu bilmiyormusun diyor sokaktami kalayim diyor.bunu isteyen sensin sonuclarina katlanacak olanda sensin dedim.davayi acarsam bana ne kadar nafaka baglanir kizlar bilen varmi?

Onun eline bakarak aciz oldugunona mecbur oldugunu hissettirerek onu pisman edemezsin is ara bul bi anda evi barki terket guclu ayakta azimli kararli gururlu bir kadin gorurse karsisinda o an jeton duser zaten ....

Onun eline bakarak aciz oldugunona mecbur oldugunu hissettirerek onu pisman edemezsin is ara bul bi anda evi barki terket guclu ayakta azimli kararli gururlu bir kadin gorurse karsisinda o an jeton duser zaten ....
Canim dogru soyluyosunda benim maasim nasil yeter kira fatura birde oglum var bunlari dusunuyorum.ama acliktan olecegimi bilsemde senin yanina siginmam dedim.oda sen bilirsin ben sana kolaylik olsun diye soyluyorum bir yil dur para biriktir diyor.anlamadigim neden yanina cagiriyir bir yil duralim oyle cik diyor madem bosanmak istiyir niye bana bunu yapiyir sevmeyen erkek bunlari neden soyler.bide oglani birak gel bir hafta gecirelim diyor bu ne celiski anlayamiyorum

Canim dogru soyluyosunda benim maasim nasil yeter kira fatura birde oglum var bunlari dusunuyorum.ama acliktan olecegimi bilsemde senin yanina siginmam dedim.oda sen bilirsin ben sana kolaylik olsun diye soyluyorum bir yil dur para biriktir diyor.anlamadigim neden yanina cagiriyir bir yil duralim oyle cik diyor madem bosanmak istiyir niye bana bunu yapiyir sevmeyen erkek bunlari neden soyler.bide oglani birak gel bir hafta gecirelim diyor bu ne celiski anlayamiyorum
Sen istiyorsun ki adam seni hala seviyor gitmeyeyim kalayim yuvami kurtarayim kusura bakma ama gitmeden susarak gitmeden suandaki kolay hayati birakip tirnaklarini cikarip gogus germeden bu is olmaz artik gozlerini ac hayat acimasiz ve sana da burdan vurdu simdi kalkman lazim ve o evden cikman lazim git esyali kiralik ev bul olmadi apartta kal ama o evde kalma evet soylemesi kolay diyeceksin ama suan o evde kalip kendini kandirmakdan daha zor deil....

Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..
bu şekilde canınız daha çok yanar ne sabretmesi huysuzluk yapmıyor ki sabredesin aldatıyor yani sevmedim diyor ayrılalım diyor ne pişmanlığı boş verin daha fazla yorulmayın ve bu işi kısa zamanda bitirin derim

Sen istiyorsun ki adam seni hala seviyor gitmeyeyim kalayim yuvami kurtarayim kusura bakma ama gitmeden susarak gitmeden suandaki kolay hayati birakip tirnaklarini cikarip gogus germeden bu is olmaz artik gozlerini ac hayat acimasiz ve sana da burdan vurdu simdi kalkman lazim ve o evden cikman lazim git esyali kiralik ev bul olmadi apartta kal ama o evde kalma evet soylemesi kolay diyeceksin ama suan o evde kalip kendini kandirmakdan daha zor deil....
Esyalari ben alicam kizlar bu ne kadar dogru bilemiyorum.yani yari yariya alsam eksikleri nasil tamamlarim.hepsini alip cikarsam vicdanim rahat edermi bilmiyorum.onun cok borcu var aslinda kredi borclari maasi cok az kaliyor bu durumda hakim nafaka baglarmi?baglarsada kendine bisey kalmazmis oyle diyor.bankadan biraz alip bana verirmi?mahkeme bileniniz varmi?butun bunlari yaparsam oda bes parasuz sokakta kalirsa vicdan azabi cekermiyum bilmiyorum.bi yanim acaba bunalimdami borclarindan dolayi diyor bi yanim acima diyor

Ya sen git elindeki delilleri sun yillarca cocuktan dolayi calismadigini esinin de bu yonde talebi olmadigini suan aldatildigini magdur oldugunu soyle yuksek ihtimal evi oylece sana bile birakabilir avukatlar daha iyi bilir ama hatirladigim kadariyla deniz akkayanin boyle bir olayi olmustu adam siddet uyguladi diye adama uzaklastirma verdiler ve deniz akkaya bir yil mi ne adamin evinde oturdu seninkindede magduriyetten belki bisiler olabilir burdan ne yazsak bos avukata gideceksin kadin bi avukat bul ... bari bile atar sana avukat zannedersemm .... yasalar kadini koruyor simdi ...

Birde kızlar ben ayrilip kendi ayaklarimin uzerinde durursam bir gun pişman olduğunu gorurmuyum.bunu cok istiyorum cunku bana cok acilar çektirdi vede ayrilik acisi zamanla gecermi cok mutsuzum bu sevgimi aliskanlikmi bilmiyorum

Lutfen bilen yasayan beri gelsin ben boyle aci cekerken o cok rahat hicmi aci cekmiyor uzulmuyor.hersey bu kadar basitmuydi oysa biz bir kac yil once mutluyduk

Evet neden desin kesin seni seviyor allahım kafalar pırıl pırıl. Burda herkes boşan demiş mahkeme de nasil yol izleyeceğni göstermeye çalışmış sen hala millete evet seni seviyor otur bekle demelerini bekliyorsun pess. Iki sene çek bunu sonra tayin işini halledince seninle isi kalmayacak zaten. Boşver bekle sen, seni seviyo net.

Bosanmakta kararliyim fakat bazi seyleri sindiremiyorum.birde bu bir yil deneme sirasinda cok sıktim onu kiskanclik dedektiflik birazda bunlar sebep oldu sanirim cok bogdum uzerine gittim.bunlarida sebep olarak gosteriyor ne kadar dogru bilemiyorum.neden ariyorum surekli bosanma nedeni ne onu bile bilmiyorum.maddiyatmi?baska birimi?yoksa benim onu cok sıkmammi?

Bosanmakta kararliyim fakat bazi seyleri sindiremiyorum.birde bu bir yil deneme sirasinda cok sıktim onu kiskanclik dedektiflik birazda bunlar sebep oldu sanirim cok bogdum uzerine gittim.bunlarida sebep olarak gosteriyor ne kadar dogru bilemiyorum.neden ariyorum surekli bosanma nedeni ne onu bile bilmiyorum.maddiyatmi?baska birimi?yoksa benim onu cok sıkmammi?

Bu mesajınızdan boşanmayacağınızı anladım ben. Ne diyelim Allah içinize sindirsin.

İmza : Aldatılmış ve evi terk ederek adamı boşamış bir kadın.

Back
X