• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

Bosanmakta kararliyim fakat bazi seyleri sindiremiyorum.birde bu bir yil deneme sirasinda cok sıktim onu kiskanclik dedektiflik birazda bunlar sebep oldu sanirim cok bogdum uzerine gittim.bunlarida sebep olarak gosteriyor ne kadar dogru bilemiyorum.neden ariyorum surekli bosanma nedeni ne onu bile bilmiyorum.maddiyatmi?baska birimi?yoksa benim onu cok sıkmammi?
Eşiniz sizden ayrılmak istediğini açık açık söylemiş, siz hala niye neden arayışına giriyorsunuz?
Boşanıp hayatınıza sıfırdan başlamanız lazım.
Sürekli neden neden diye düşüneceğinize bundan sonra nasıl bir yol izlemeliyim diye düşünmenizde yarar var.

Bu mesajınızdan boşanmayacağınızı anladım ben. Ne diyelim Allah içinize sindirsin.

İmza : Aldatılmış ve evi terk ederek adamı boşamış bir kadın.
Canim kararim kesin.bosanacagim sanirim sende ayni seyleri yasamissin.bosanma ve sonrasi icin gecen sureci anlatirmisin?esin pisman oldumu surundurdunmu pesinden.ben istiyorumki oda cektigim aciyi ceksin.

Onun pişman olması ancak senin yokluğunla olur. O da olursa...

Sen o evde olduğun sürece bırak pişman olmayı, gitgide sana ve senin kadınlık gururuna olan saygısı tükenecek.

Ailenin yanına dönsen olmaz mı peki? Sekreterlik, ev tekstili tarzı mağazalarda satış sorumluluğu vs. bir iş bulabilirsin. Herkesin bir kısmeti, bir yerden yiyeceği ekmeği vardır. Kendini çaresiz görme hiçbir zaman...

Konu gecen sene acilmis ve hala siz kocanizla berabermisiniz????? Şaka gibi gercekten.. ac kalma korkusu mu bu??? Parasiz kalma korkusu mu??? Tek dert maddiyat gibi dusundum

Aldatiliyorum diye boşanma davası aç hem kadına hemde esine tazminat davası aç.
Madem bosanmaya kararlisin neden bu haklarından vaz geçiyorsun

Esyalari ben alicam kizlar bu ne kadar dogru bilemiyorum.yani yari yariya alsam eksikleri nasil tamamlarim.hepsini alip cikarsam vicdanim rahat edermi bilmiyorum.onun cok borcu var aslinda kredi borclari maasi cok az kaliyor bu durumda hakim nafaka baglarmi?baglarsada kendine bisey kalmazmis oyle diyor.bankadan biraz alip bana verirmi?mahkeme bileniniz varmi?butun bunlari yaparsam oda bes parasuz sokakta kalirsa vicdan azabi cekermiyum bilmiyorum.bi yanim acaba bunalimdami borclarindan dolayi diyor bi yanim acima diyor
Siz bu adami hala seviyorsunuz belli ama o sadece sizin haklarını yansın diye çabalıyor + eşyaları alın çocuk sizde kalacak+ sizede onun borcundan adam 2 ev geçndirmis tabiki borcu olacak. Bu adamın tek bir amacı var size para kaptırmadan bosanmak. Sizin yerinizde olsam aldatma sebebiyle boşanma davası açarım. Boşanma sürecinde oğlum için tedbir nafaka si bağlatirim. Ayrıca kesinlikle tazminat ve eşyaları alirim. Beni dusunmeyeni ben mi dusunecegim

Canim kararim kesin.bosanacagim sanirim sende ayni seyleri yasamissin.bosanma ve sonrasi icin gecen sureci anlatirmisin?esin pisman oldumu surundurdunmu pesinden.ben istiyorumki oda cektigim aciyi ceksin.
Kendine aci cektirmekten zevk mi aliyosun guzel arkadasim.1 yil olmus hala bir umut duzelmesimi bekliyorsun.hakkin yok ki o cocugunu boyle sevgisiz bir evde buyutmeye.ilk anda bosansaydin simdi coktan duzenini kurmustun daha fazla zaman kaybetme.

Altı aya kalmadı evlendi boyunca çocuğu oldu yahu ne sürünmesi :) Hayal kuruyorsunuz yapmayın.

mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?
Esin tamamen kendi kariyerini ve itibarini dusunuyor, eger aldattigi icin mahkemeye verirseniz, duyulur meslegimde sorunlar yasarim diye korkuyor, belki de kadin da ayni okulda ogretmendir, ne sacma sey, hem aldatiyor hem de onun istekleri dogrultusunda onun isine geldigi sekilde bosanma gerceklesiyor, eger ogrenmeseniz adam tayin hakki dogdugunda sizi birakip gidecekmis, gidecek yerim yok diye uzuleceginize care arayin, bir de bakmissiniz pat diye birakip gitmis sizi, oyle dusunun ve hayata atilin, ona soylemeyin planlarinizi, sadece yapin, davayi actiktan sonra da sessizce cekin gidin, eger yalvaririsa donun diye planlari bozuldu diye yalvarir yoksa evliligini kurtarmak icin degil, ona ders vermek istiyorsaniz bir an once dava acip cekin gidin, gerekise siginma evinde kalirsiniz bir sure.

İşleri yokuşa siz sürmüşsünüz. Aldatmadan dava açıp, boşayabilmeniz için bir sene önce affetmemeniZ gerekiyordu.

Yasal olarak bir süresi var onun. Bir kere affettikten sonra olmuyor işte..

Birde kızlar ben ayrilip kendi ayaklarimin uzerinde durursam bir gun pişman olduğunu gorurmuyum.bunu cok istiyorum cunku bana cok acilar çektirdi vede ayrilik acisi zamanla gecermi cok mutsuzum bu sevgimi aliskanlikmi bilmiyorum
Sen kendi mutluluğunu değil de eski eşinin mutsuzluğunu düşünürsen asla Mutlu olamazsın salla gitsin

Biran once o adamdan kurtulmaya bak cnm.seni hala kullaniyo.tayin ciksinmista bilmem ne.onun istedigi gbi yasiyorsun hala.aileni arkana al bi is bulup calis.pis adamada o kadinada dava ac.maddi manevi.rabbim yardincin olsun cnm

Lutfen bilen yasayan beri gelsin ben boyle aci cekerken o cok rahat hicmi aci cekmiyor uzulmuyor.hersey bu kadar basitmuydi oysa biz bir kac yil once mutluyduk
Yaşadıklarını okudum ve gerçekten çok üzüldüm. Benzer şeyleri yaşamışız konumu okuyabilirsin sormak istediklerin olursa cevaplarım

Kadin yuvasini yikmsk istemez en ufak bir umudu oldumu ona sarilir.erkeklerde bu durumu kadinin caresizligini varsa cocugunu kullanir kadini istemese bile elinin altinda tutmak ister.sizinde durum bundan ibaret kanma bu adama evladina kendine zarar verirsin yaralarini bu sekilde saramazsinda..sana yalvarmasini istedigine gore hala istiyorsun kocani bu duygulardan kurtul gercekci ol

Back
X