• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

çıkmazdayım aldatılıyorum ve eşim ayrılmak istiyor

Selam arkadaşlar.
çok üzgünüm çook ne yapacağımı şaşırmış durumdayım.sizlerin fikirlerine ihtiyacım var..
Şöyle anlatayım,eşim 2 aydan beri soğuk davranmaya başladı,eve geçe gelmeler,sarılmak istememeler ben açıkcası hissettim hayatında biri olduğunu defalarca sordum konuşmak istedim fakat yeminler etti kimse yok diye,hatta bi gün kavga sırasında ayrılalım böyle olmuyor boş yere kıskançlıklar yapıyosun dedi.ben kızgınlık anında söylemiştir diye kaile almadım,sonra oda zaten öyle olduğunu söyledi barıştık..
öyle böyle derken ben bunun fake face hesabını yakalıdım oarada birilerine aşk şarkıları falan armağan etmiş söyledim inkar etti öylesineydi dedi affettirdi kendini inanmadım ama inanmış gibi yaptumi,takipte kaldım..
Derken bi gün o uyurken bi whatsabına bakayım dedim aşkım diye birinden mesaj geldi,bende eşimmiş gibi cevap verdim nasılsın aşkım dedim.
evdemisin aşkım dedi,eşim evdeydi dışarı çıktım dedim,ara hemen aşkım dedi,bende bişiy sorcam dedim benimle ciddimi düşünüyorsun yoksa oyalıyormusun dedim,bu hemen kimsin sen falan ne saçma sapan konuşuyorsun demeye başladı.ben aradım bunu sesimi duyunca kapattı tekrar aradım kimsin niye eşime aşkım diyosun dedim yok yanlışlık oldu falan tanımıyorum eşinizi kuran hakkı için dedi, aynı şekilde eşimde yemin etti uyine inanmış gibi yaptım.
Ve derken gerçekler ortaya çıktı eşimin fatura detayına baktım birde ne göreyim gece gündüz her dakka mesaj ve aramalar var o bayanla ağladım sızladım onun ailesini kendi ailemi aradım ayrılmak istiyorum dedim.eşim konuşalım dedi bana dedki,ben sana defalarca anlatmaya çalıştım ayrılmak istediğimi sen anlamak istemedin dedi,ama yeminler etmişti kızgınlık anında söyledim falan diye mecburdum yemin etmeye dedi.ben boşanma davası açacaktım açma şimdilik dedi aynı evde ayrı gibi yaşayalım bir süre dedi kendisi öğretmen 2 seneye kadar atamam çıknca bakarız dedi ve bu kadınla bir gelecek düşünmüyorum dedi ben zaten seni uzun zamandan beri sevmiyordum dedi şok oldum şokk..
şuan mecburum onunla yanı ecde yaşamay gidecek yerim yok,bir işim yok ve okula giden bir oğlum var,eşim akşamdan akşama geliyo eve mutfaktan dışarı çıkmıyor orada takılıyo sonrada yatıyo hiç konuşmuyoruz çamaşırını yıkamıyorum hiç bi işini yapmıyorum böyle takılıyoruz ama ardaada suratına tükürüyorum hiç sesi çıkmıyor..Ve halada o kadınla görüşüyor çecremdeki herkes sabır etmemi söylüyor sakın yuvanı bırakıp gitme boşanma o çook pişman olacak diyor ayaklarına kapanacak diyor çünkü bu kadını sanaldan bulmuş ne kadar güvenilir olabilirki?
Fikirlerinize ihtiyacım var ne yaparsam bu adamı it gibi pişman ettirip yalvarttırabilirm ama asla affetmiycem onu sadece mecbur olduğum için aynı evde yaşıyorum istiyorum ki pişman olup süründüğünü yalvardığını göreyim ayrılana kadar..

Sizi anlayabiliyorum aynı durumdayız. Benimde 10 aylık bir bebeğim var. Erkekler hep aynı. Neden aldatıyorlar anlamıyorum. Daha ben yeni öğrendim. Konuşmadım kendisiyle bende ne yapıcağımı bilmiyorum.

Ben bu adami anlayamiyorum.3 hafta annemde kaldim ve evime gelip esyalarimi toplayip ev bakiyorum su anda.esim bunu evi topladigimi gordu ve disari cikip bana mesajlar atmaya basladi.evmi tutacaksin evli ayrimi yasayacagiz.bende cevap vermedim.
Ve gece benim odama geldi cik dedigim halde cikmadi.sıki sıki sarilmaya calisti.ben birak istemiyorum dedigim halde zorla biraktirabildim ve soyleyecegin bisey varsa soyle yoksa beni bu sekilde istedigin gibi kullanamazsin dedim.tek kelime bile etmedi ve gitti
Sabah yine yanima geldi cikacakmisin evden dedi ne yapmayi dusunuyorsun dedi ayri eve cikinca bosanacakmusin dedi.borclarindan dolayi nafaka alamazsam bosanmayip sadece bir miktar tedbir nafaksi alacagimi soyledim bosanana kadar
Ayri eve cikacaksan bosanda cik yoksa ben tedbir nafakasi faln vrrmem dedi.sen benden asla bosanmazsin yoksa dedi omur boyu musallat olursun dedi.yine cok kirici laflar etti biktim artik
Gece niye yanima gelip yatmak istiyor sabahda bu sekilde konusuyor bu adamin amaci ne.dur bu evde bir yil parani biriktir diyor bosanana kadar.

Onunda akli karisiktir ne yaptigini bilmiyordur..
İnanin ne yapacagimi sasirdim.bosansammi bosanmadan tedbir nafakasimi alsam onun dedigi tarihe kadar.bu seferde sucluyor beni amacimin hic bosanmayip tedbir nafakami alip onun basina musallat olacagimi dusunuyor.
Birde neden hem bunlari soyleyip hemde benimle iliskiye girmeye calisiyor.beni sonucta sevmiyor ve bosanmakta kararli ildugunu soyluyor.bir erkek sevmiyorsa dokunmak istermi karisina

İnanin ne yapacagimi sasirdim.bosansammi bosanmadan tedbir nafakasimi alsam onun dedigi tarihe kadar.bu seferde sucluyor beni amacimin hic bosanmayip tedbir nafakami alip onun basina musallat olacagimi dusunuyor.
Birde neden hem bunlari soyleyip hemde benimle iliskiye girmeye calisiyor.beni sonucta sevmiyor ve bosanmakta kararli ildugunu soyluyor.bir erkek sevmiyorsa dokunmak istermi karisina

Erkekte cinsellik ihtiyaçtır duygu olmasına gerek yok. Boşanırken hamile kalan birsürü kadın var. Burda hem dayak yiyip hem hamile kalanda var. Yemek yemek gibi düşün

Bos ver onun her yaptigina kafayi takarsan isin icinden cikamazsin...sen kendine dusuncelerine ne yapmak istedigine bak..benimkide oyle gel gitler yasadi ona uysam isin icinden cikamazdim..

Kimseye muhtaç değilsin. Allah seni özgür yaratmışken kimsenin kölesi olma belki söylemesi kolay ama olmuyo diceksin ama senin yerinde olsam açarım davamı o adamın 5 kuruşunu dahi istemem girerim bi işe çalışır kendimede cocugumada bakarım. Bosanip kendi ayaklarının üstünde duran bir sürü kadın var şu hayatta sizin onlardan neyiniz eksik ki?

mahkeme bana tazminat bağlarmı hayatımı garantiye alabilirmiyim? ikisinin telefon faturasını inceletip aldataldığımı ısapatlayabilirmiyim?
aldattigini ispatlarsaniz tazminat alır ve çocuğu gormesine musade etmeyebilirsiniz. ayrica cocuk ve kendiniz icin nafaka alirsiniz.

Sen butun dediklerinde haklisin verecek cevabim yok ondan dalgaya aliyorum baska carem.yok.

Duzeltmeye calismayan benim onda da haklisin bosaninca mutlu olmayacagimi ben de biliyorum ama eminim ikiniz de benden daha iyi olacaksiniz

Kizlar bu mesajlari bu gece esim yolladi bana bunlar ne demek oluyor sizce?

Sen butun dediklerinde haklisin verecek cevabim yok ondan dalgaya aliyorum baska carem.yok.

Duzeltmeye calismayan benim onda da haklisin bosaninca mutlu olmayacagimi ben de biliyorum ama eminim ikiniz de benden daha iyi olacaksiniz

Kizlar bu mesajlari bu gece esim yolladi bana bunlar ne demek oluyor sizce?
Yedigi haltin farkında ve mutsuz olcandan da emin bosaninca ama benden adam olmaz bosanalim siz mutlu olun ben malim dio kisacasi

Back
X