- 12 Haziran 2016
- 5
- 3
- 27
Ben makinaya bakıyorum başlarda 2 tane 17 rakamı vardı sonra 17 ve 20 rakamını gördüm. Biri dakika biri dereceyi gösteriyor. 15 olması imkansız gibi.ben bu ay özel bölgeye yaptırdım 7 seans aleksten sonra açıkçası beklediğim sonucu almadım sonuç derken dökülme konusunda alekste tüm tüyler dökülüyordu bunda alt kısımda dökülme çok olmadı.. ama çıkısı nasıl olur bilmiyorum .. Birde bana en yüksek 15 le çalısır makına dediler ve sana 13 yapıyorum dedi dogrumu en yüksek 15 mi bu makinada seviye
Tüylerim siyah diyorsan Alex ile başla. İnce tüyler kalınca gerisini buz lazer ile devam et. Alex ince tüylerde işe yaramıyor ama siyah tüylerde çok iyi sonuçlar veriyor. Bende bacak ve koltukaltıma alex ile başlıcam gerisini duruma göre bakıcam. ince tüy kalırsa buz lazerle devam edicem.Arladaşlar bemde lazer epilasyon yaptırmak istiyorum buz lazer cihazımı daha iyi alexmi beyaz tenliyim siyah tüylerim bacak koltukaltı ve genital yaptırıcam
Canım sende gelişmeler nasıl? merak ettim seni? biz aynı devam ediyorduk hemen hemen. oldun mu 6. seansını? Ben oldum. Bıyıklar hala aynı bildiğin pala. Çok bir azalma yok. Bu arada derece olayını sordum. Buz lazerde en yüksek derece 16 imiş. Son seansımda ilk defa 10 derece ile çalışmış. Bu sefer bayağı bir azalma olur dedi. Ne bileyim önceden 10 derece ile çalışsa ne olurdu ki? Mesela 4. seanstan itibaren 10 a çıkarsa belki çoktaan azalmıştı kıllar. Ticari kaygı nedeniyle seanslar uzasın diye mi yapılıyor bunu? Yani dereceyi az tutup seans sayısını mı arttırıyorlar?Teşekkürler hep birlikte:)))))
Canim Merhaba :)şimdilik müsait değilim daha sonra yazacağım mutlaka. Bu konuda bana özelden de çok msj geliyor burdan cevaplamis olurumCanım sende gelişmeler nasıl? merak ettim seni? biz aynı devam ediyorduk hemen hemen. oldun mu 6. seansını? Ben oldum. Bıyıklar hala aynı bildiğin pala. Çok bir azalma yok. Bu arada derece olayını sordum. Buz lazerde en yüksek derece 16 imiş. Son seansımda ilk defa 10 derece ile çalışmış. Bu sefer bayağı bir azalma olur dedi. Ne bileyim önceden 10 derece ile çalışsa ne olurdu ki? Mesela 4. seanstan itibaren 10 a çıkarsa belki çoktaan azalmıştı kıllar. Ticari kaygı nedeniyle seanslar uzasın diye mi yapılıyor bunu? Yani dereceyi az tutup seans sayısını mı arttırıyorlar?
Mrbb..bende hafta sonu buz lszer icin izmirde 2 yere gorusmeye gidicem tecrubelerinizi yazarmisiniz sonuc nasil ve nereye gittiniz memnun kaldinizmiCanim Merhaba :)şimdilik müsait değilim daha sonra yazacağım mutlaka. Bu konuda bana özelden de çok msj geliyor burdan cevaplamis olurum
Merhaba..
Burdaki yorumlarımdan sonra gerek özelden gerekse burdan son durumumu soran arkadaşlar oldu..
Yasadıgım ve gecırdıgım Buz lazer ve alex. deneyımlerımı oncekı sayfalarda detaylı olarak yazmıştım bu nedenle ekleyecek başka bır durum yok..
Bir de şunu bır kere daha belirtmek ıstıyorum.
Ben kimseye şu bana ıyı geldı sana da ıyı gelır demem-dıyemem-diyemiyorumbana bu yönde sorular sorulmamasını rıca edıyorum..bana ıyı gelen sıze gelmeyebılır.sıze ıyı gelen de bana ıyı gelmeyebılır.bu konuda bır anlasalım:)
son durum olarak ise ben en son hazıran da gıttım seanslarıma. Temmuzda gıtmıs olmam gerekıyordu ancak
maddi olarak sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için ara vermek zorunda kaldım.
bu surecte en azından kendımı gozlemlemıs oldum.
kol ve koltukaltı ıcın sadece 1 seans gıttıgım ıcın bu konuda bırsey diyemem.
yüzüm için sanırım 3 yada 4.seans gıttım.6 seansa kadar kesin bırsey yazmamaya karar vermıstım.
boynumda birkaç tane yüzümde ise çenealtı ve yanaklarda dağınık halde tek tük çıktı çıkıyor ve ben çıktıkça makasla alıp idare ediyorum:)
İlk basladıgım halimle kıyaslarsam ben simdilik memnunum.bu ay olmazsa öbür ay yeniden başlayacağım.
seanslara gıttıkce deneyimlerimi yazacağım. Bu nedenle özelden bu konuyla ilgili soru sorulmamasını rica ediyorum.
I imready slm canım.ben durumları yazdım.sende gelısmeler nasıl.Aklımdaydın:)
hayır degıl.Tsk ederim peki gittiginiz yer izmirdemiydi eica etsem ozelden adini yazarmsiniz tabi izmirdeyse
Tsk ederm ben genital back koltukalti ve yuz hediye olarak 6 seans paket fiyati aldm 2750 tl dedi.umarim husran olmazhayır degıl.
Merhaba..
Burdaki yorumlarımdan sonra gerek özelden gerekse burdan son durumumu soran arkadaşlar oldu..
Yasadıgım ve gecırdıgım Buz lazer ve alex. deneyımlerımı oncekı sayfalarda detaylı olarak yazmıştım bu nedenle ekleyecek başka bır durum yok..
Bir de şunu bır kere daha belirtmek ıstıyorum.
Ben kimseye şu bana ıyı geldı sana da ıyı gelır demem-dıyemem-diyemiyorumbana bu yönde sorular sorulmamasını rıca edıyorum..bana ıyı gelen sıze gelmeyebılır.sıze ıyı gelen de bana ıyı gelmeyebılır.bu konuda bır anlasalım:)
son durum olarak ise ben en son hazıran da gıttım seanslarıma. Temmuzda gıtmıs olmam gerekıyordu ancak
maddi olarak sıkıntılı bir dönem geçirdiğim için ara vermek zorunda kaldım.
bu surecte en azından kendımı gozlemlemıs oldum.
kol ve koltukaltı ıcın sadece 1 seans gıttıgım ıcın bu konuda bırsey diyemem.
yüzüm için sanırım 3 yada 4.seans gıttım.6 seansa kadar kesin bırsey yazmamaya karar vermıstım.
boynumda birkaç tane yüzümde ise çenealtı ve yanaklarda dağınık halde tek tük çıktı çıkıyor ve ben çıktıkça makasla alıp idare ediyorum:)
İlk basladıgım halimle kıyaslarsam ben simdilik memnunum.bu ay olmazsa öbür ay yeniden başlayacağım.
seanslara gıttıkce deneyimlerimi yazacağım. Bu nedenle özelden bu konuyla ilgili soru sorulmamasını rica ediyorum.
I imready slm canım.ben durumları yazdım.sende gelısmeler nasıl.Aklımdaydın:)
Ben de senin için çok sevindim inşallah daha iyi olur da seanslar bıtınce kurtulursun:)Selam canım. Çok mutlu oldum kısa sürede memnun kalmana. Demek ki gittiğin yer gayet başarılı bu konuda. Aman bırakma derim. Ben 6. seansımı oldum. Son 2 seans yüzümün heryerinde uzun süre gezdirdi cihazı. Hah dedim. Tam istediğim gibi yapmaya başladı nihayet. 5. seanstan sonra hala bıyıklarımın %70 i çıkıyor dedim. Niye azalmadı dedim. 6. seansta dereceyi 10'a çıkarıp yaptı. 2 hafta oldu ve ciddi azalma var. Ben bu cihazın faydalı olacağını düşünüyorum. Ama tek sorun gittiğin yer sırf seansı uzatıp daha fazla kazanmak için dereceyi arttıtıyor mu yoksa düşük mü çalışıyor. Ben bu gittiğim yerden o açıdan şüphelendim açıkçası. Baştan olmasa bile 4. seanstan itibaren 10. derecede çalışsa belki çoktan istediğim sonuca kavuşacaktım. Ben yüz bölgesi olduğu için 12 seans falan yaptırmalıymışım. Ama bu sefer paket almayacağım. Devam edebilirsem edicem ama bu sefer derece sorucam. Derece arttıkça dökülmeler gerçekleşti çünkü.
Canım umarım maddi durumunuz düzelir de sende devam edersin. Eşim de diyor gereksiz harcama bunlar hep, kandırıyorlar sizi diyor. Hele geçen sene maddiyatımız çok kötüydü, bu sene sadece yüz bölgeme verebiliyor. İnşallah bu paralar boşa gitmez. Yoksa haram edicem hakkımı. Kendine iyi bak canım. Başlayınca yine bildir durumları.
Merhaba cnm burda yazanlar isin ehli olan kisilermi hepsi buz lazermi yapiyoBiz arkadaşımla birlikte Kıbrıs'ta hastanede yaptırıyoruz %50 indirimi vardı ondan yararlandık bize çok ucuza geldi şuanda yanlış bir bilgi aktarmak istemem kliniğe göre fiyatlar değişiklik gösterebilir. En iyisi http://buzlazer.com/nerede-yaptirabilirim.html bu adresten hangi ildeyseniz seçip kliniği arayarak bilgi almanız daha iyi olur. Yinede benim aldığım fiyatı merak ediyorsanız özelden msj atın cevaplarım :)