Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

ben direk soprano yazıyordu
Ve ilk defa bu sefer acıma oldu
İlk seansta koltukaltı yüzde 80 dökülmüştü
Özel bölge de yüzde 20 falan
Bakalım bu seans yorumlayacağım
3. seanstan sonra az çok belli olacağını düşünüyorum

sonuç nedir acaba yazabilir misiniz

Bende 10 ekimde basladim kizlar izmirde..koltuk alti ve genital alex bacak yuz ve yarim gibek buz lazer gidiyorum buz lazerde bacaklarimda 20 derece 80 saniye calisti yuzumde kac calisti bilmiyorum 7 kasimda 2.seans var bakicam..alexte ise koltuk alti 18 demisti genital 14 gbi bisi dedi dusuk gibi sanirim beyse 2.seanstn sinra sonuca basariya bakicam

Arkadaşımın başına gelen olayı anlatacağım. Buz lazere kendim gittiğim için arkadaşıma tavsiye etmiştim buzlazere git mutlaka diye. Oda zavallım doğru araştırma yapmadan rastgele gördüğü bir reklamda buz lazer epilasyonu görünce gitmiş sonra memnun olmadığını söylediğinde çok şaşırdım anlattırdım ve nasıl uygulama yapıldığını sordum aldığım yanıtla şokkk oldum. Arkadaşım gerçek buz lazer (soprano ice) cihazına girmemiş tabi ki aynı ismi kullanan çakma bir kliniğe gitmiş normal bir cihazla lazer yapmışlar ve arkasından buz sürmüşler. Şaka gibi ya.. Orjinal cihazda soğutmalı başlık var.

Sonra lazere gittim sakallarım çıktı diyenlerden geçilmiyor çıkar tabiiii

Ucuz cihazlardan kaçın arkadaşlar hangi cihaz olursa olsun önce araştırın lütfen.

buz lazerin kendi sitesinde zaten orjinal cihaz olan klinikler mevcut. Eğer klinikten süphelendiyseniz Türkiye distribütörünü arayıp sorun ve öğrenin arkadaşlar sağlığımızda söz konusu neden araştırmıyorsunuz..

Herkesin bildiği bir gerçek var ki bir şey çok iyi tutarsa insanlar severse her zaman çin malı ve çakmaları da piyasaya sürülür. Bu yüzden sağlığımız için araştırıp orjinal fda onaylı olan cihazları tercih edin kliniklere çekinmeyin sorun gidin bakın cihaza.

İstanbul Avrupa yakasında gittiğiniz bir yer var mı?Birkaç yerle görüştüm.Buzlazer.com da yoklar ama makinelerini sordum fda onaylıymış nasıl güveneceğim bilmiyorum

Çarşamba gittim yaptırdım yüz ve tüm vucut acı olayını çözdüm galiba ilk seasnlarda düşük doz veriyorlarmış estetisyen öyle dedi birde yanan köklerde acı oluyor ben hiç acı (acı dediğimiz kıl kökünün yanışını hissetmek küçük elektirik çarpması gibi) hissetmiyorum dediğimde görmüyo diye dozu yükseltti çünkü..Yanışını hiseettiğim koklerdrn bir daha çıkmayacağınıda söyledi bir kökün bir defa görmesi yeterliymiş zaten.
Kılların uyuma evresi olmasa vucudumuzda ki tüm kıllar aynı anda uyanık olsa tek seans yetecekmiş demek ki galiba sanırsam bence. . ☺
Sopranonun dozu kac olmali

7 hafta çok degıl mı ?? neden 7 hafta ? agrı eşiği kişiden kişiye göre değişebilir ya da atış seviyesi mi ne diyolar ona bilmiyorum o düşük veya yüksekse onun da etkisi vardır agrı olup olmamasında...ben kese yapıp yapmama durumunu da sordum.gerek yok dedıler. dıod utuleme ye gıttıgımde onerdıklerını soylemıstım bana gerek yok keseye denıldı.hıc dokunmadım sadece işimi şansa bırakmamak için dısarı cıktıgımda eczaneden ıyı bır gunes kremı edındım onu kullandım.lazer sonrası herhangı bır reaksıyon gostermedı yüzüm. obur turlu cıhazlardan sonra sıvılcelenmeler yaşamıştım o yuzden dıkkat etmeye calışıyorum. 4 mayısta 1 ay dolacak ve hala yüzümde tüy çıkmadı.
Bende yuzume yaptirmayi dusunuyorum. doz hakkinda bir bilginiz varmi. bugday tenliyim. bilincsizce gitmek istemiyorum

Arkadaşlar 2. senasımı yaptırdım. Bıyıklarım 3 günde belirlenmeye başladı yine. Hepsi değil ama bayağı belli oluyor. Bakalım dökülecek mi 15 güne kadar.
Bir de bayana sordum bana az tutuyorsunuz diye. Yüksek derece çalışıyormuş o yüzden yüzde çok tutmak tehlikeliymiş. Sanırım leke olur diye dikkat ediyor. (derece ilk seans 14tü ikinci seans 17 idi.) :110:
Sizler biliyor musunuz kaç derece ile çalıştıklarını?
Banada 12 dedi yuz bolgesi icin

Öncelikle rica ederim bildiklerim insanlara faydalı oluyorsa ne mutlu:) ben de en bastan hic bir sey bilmeden gittigim ve yasadigim yerde o zaman baska alternatifim olmadigi icin yuzum icin Alexander kullanmakla başlamıştım ve hayatımda yaptığım kotu hatalardan biri oldu... o zaman bana dediler ki sizin yüzünüz acik ten tüyler siyah makine hemen görür bu daha çabuk biter denildi. Ama tam tersi oldu.. cevap hormonal olabilir.. halbuki uc ayda bir hastanede sağlık nedenlerimden ötürü hormon testi de yaptıriyordumm ancak bi problem yok denildi her seferinde cok şükür.. Ben 26 yasimda başladım su an 28 yaşındayım yasin da alakası var mi bilmiyorum ama lazer yapana kadar gözüm haricinde yüzüme makyaj malzemeleri olsun kimyasal olsun organik olsun krem olsun peeling olsun sirf zarar vermesin diye hic bir sey sürmezdim ama lazer sonrası dökülmeler ayrı ayri başlayınca yada hic dokulmeyince habire sacimi acik bırakmaya tonla pudra vs sürmeye başladım çünkü eskisinden daha dikkat çekiyordu..
Evet kesinlikle güvenilir uzman ve ticari kaygısı olmayan işinin ehli yerlere gidilmeli yasadigim yerde artık ozel hastanelerde yapmaya başlamış şimdilik fiyatlar çok uçuk o yüzden eğer memnun kalmazsam ki şimdilik cok memnunum buzlazerden o zaman hastaneye gideceğim. İğneliye bende gidebileceğimi zannetmiyorum çok araştırma yapmadım ama riskli olduğunu duydum leke kalıyormus vs. Bir de yüzüme ben de jilet vurdurmadim trimerle aldilar iki kliniktede. Alexander yaptığım yer direkt uyguladi kil üstüne.
Bir de şunu belirteyim ben buzlazerde yüzüm için ilk ay gittikten sonra kol ve koltuk altına da başladım trimer değil jiletle alındı bu kez. bir seans gittim onun sonuçlarınu da yazayım. Önümüzdeki hafta bir buçuk ay olacak bana 6 7 hafta sonra gelmem söylendi. 10 gun sonra tüyler döküldü yenileri tek tuk çıkmaya başladı yuze göre kıyaslama yaparsak tüyler cok çabuk çıkmaya başladı ve su an baya var yani yuzdelik vermek gerekirse yüzde 40 50 si geri çıktı çıkıyor. İlk seansa Göre yine başarılı buldum. Buz lazer e devam edeceğim:)
Sizin yine de şansınız benden daha çok var. Yaşadığım yeri msjlardan yazabilirim burdan rahatca fikirlerimi yazdigim icin açık vermek istemiyorum çünkü tek klinik:) alternatifleriniz cok fazla. Oncelikle birebir gidip görüşün yüzünüze baksınlar konusun dinleyin sorular sorun hemen ikna olmayın başka yerlere de gidin. En son zaten kafanızda oturacaktir kimin daha uzman ve ticari kaygısı olmadan işlem yaptığı. Gercekten yapilmamasi gerekiyorsa söylemeleri lazım. Ya da makineleri size göre degilse bunu belirtmeleri gerekir. Bence hemen vazgeçmeyin gidip görüşün tek tek. uzmanlarin yada hastanelerdekini arastirmissiniz sanırım size yüzünüzü görmeden bisey diyemeyiz diyenler dogru söylüyor onlara gidin konusun.Sorularinizi not alin unuturdum ne soracağımi ben:KK66: gidince sorun ben buz lazerde öyle yaptım:) sizin korkunuz da benim korkum da burda yazan arkadaşlarin korkusu da tetikleme yapıp yapmayacağı yada yapmamasiydi.benim geriye 4 seansim kaldı 6 seans şans verdim. Herşeyi burdan faydali olmasi açısından yazdım yazıyorum. O yüzden sizlerde gidince herseyi detaylı sorup cevaplar almaya çalışın.. umarım en iyisi en güzeli olur ve herseye değer:)
Joule doz olayini ogrendinizmi bende dun yaptirdim yuzume kac ile yaptiniz dedigimde 12 dedi bende sadece biyik bolgesi acidi. doz olayi cok kafama takiliyor

Yaptım da bitti diyen var mı ben bel ve göğüs aram için de düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?

Yaptım da bitti diyen var mı ben bel ve göğüs aram için de düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?
Tamamen bitmez lazeri yapanlarda soyluyor % 70 80 biter diyorlar. kalanlarda ayva tuyune donusur. boynundan yukarisi diod lazer. boynundan asagisi alex bunu unutma.. alex sert ve kalin tuyleri yok ederken inceleri tetikliyor cogaltiyor. tuyunun yapisina gore karar ver

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır yüzümdeki tüylerle ilgili rahatsızlık duymaya başladım bıyık çene de ip ile almak çözüm olmadı karınca yumurtası yağı dediler onu yaptım liman dediler o da olmadı , krem kullandım olmadı en son buz lazer buz lazer diye herkesin övdüğü bu yöntemi denemek istedim .. acısız ve ağrısız hissedilmiyor diye forumlarda yüzlerce yazı okudum ancaaaak !!! İlk seansıma gittim ve anladım ki yalanlar ile devam ediliyo güzellik merkezlerinde yüzümü ustura ile alıp gittiğimde acımıcağını düşünüyodum ama buz lazer hiçte anlatıldığı gibi değil müthiş bir yanma hissi yaşatıyor . Henüz etkilerini görebilmiş değilim ama bu başlık altında yazmaya devam edicem bi sonuç alıcağımı düşünerek başlamadım sadece ne oluyosa olsun dedim artık öylede böyle de goril gibi dolaşıuorm zaten

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır yüzümdeki tüylerle ilgili rahatsızlık duymaya başladım bıyık çene de ip ile almak çözüm olmadı karınca yumurtası yağı dediler onu yaptım liman dediler o da olmadı , krem kullandım olmadı en son buz lazer buz lazer diye herkesin övdüğü bu yöntemi denemek istedim .. acısız ve ağrısız hissedilmiyor diye forumlarda yüzlerce yazı okudum ancaaaak !!! İlk seansıma gittim ve anladım ki yalanlar ile devam ediliyo güzellik merkezlerinde yüzümü ustura ile alıp gittiğimde acımıcağını düşünüyodum ama buz lazer hiçte anlatıldığı gibi değil müthiş bir yanma hissi yaşatıyor . Henüz etkilerini görebilmiş değilim ama bu başlık altında yazmaya devam edicem bi sonuç alıcağımı düşünerek başlamadım sadece ne oluyosa olsun dedim artık öylede böyle de goril gibi dolaşıuorm zaten
Su bir gercek ama ilk seansta faydasini goremeyiz. butun lazerler icin 3.ncu seanstan sonra diyorlar. birde yuZ bolgesi sorunlu bir bolge vucut gibi kolay kolay bitmeZ. bende sizin gibiyim nerdeyse sakala donustu. benimde ilk seansim yqpildi umidi kesmemek lazim. benim ayva tuyune donusse onada raziyim.

Su bir gercek ama ilk seansta faydasini goremeyiz. butun lazerler icin 3.ncu seanstan sonra diyorlar. birde yuZ bolgesi sorunlu bir bolge vucut gibi kolay kolay bitmeZ. bende sizin gibiyim nerdeyse sakala donustu. benimde ilk seansim yqpildi umidi kesmemek lazim. benim ayva tuyune donusse onada raziyim.

İlk seansta sonuç Asla beklemiyorum zaten ama benim yakındığım konu tamamen ağrısız diye geçen cihazın hiç bir şekilde beklentiyi karşılamadığı yönünde

İlk seansta sonuç Asla beklemiyorum zaten ama benim yakındığım konu tamamen ağrısız diye geçen cihazın hiç bir şekilde beklentiyi karşılamadığı yönünde
Evet haklisiniz bu konuda once jeli suruyor yuzunuzde bir kac kere gezdirince aleti jel incelince basliyor muthis bir aci. benim biyik bolgesinde bayagi bir acidi. benimde tek merak ettigim konu gozluk takildimi. birde doz yani joule merak ediyorum kac ile yapildi

Arkadaşlar dün ilk seansıma girdim ben Mardin'de yaptırıyorum müthiş bi acısı var gerçekten gözümden yaş geldi resmen ama ben çok araştırdım en iyisi bu makine olduğu için katlandım tek sorun acısız denilmesiydi kendinizi çok acicak psikolojisine alıştırıp girin en azından hayal kırıklığı olmaz

Arkadaşlar dün ilk seansıma girdim ben Mardin'de yaptırıyorum müthiş bi acısı var gerçekten gözümden yaş geldi resmen ama ben çok araştırdım en iyisi bu makine olduğu için katlandım tek sorun acısız denilmesiydi kendinizi çok acicak psikolojisine alıştırıp girin en azından hayal kırıklığı olmaz
Benimde yanak boyun cene acimadi biyik bolgesi muthis acidi. Tum vucut dusunemiyorum bile hele hele genital

X