Öncelikle rica ederim bildiklerim insanlara faydalı oluyorsa ne mutlu:) ben de en bastan hic bir sey bilmeden gittigim ve yasadigim yerde o zaman baska alternatifim olmadigi icin yuzum icin Alexander kullanmakla başlamıştım ve hayatımda yaptığım kotu hatalardan biri oldu... o zaman bana dediler ki sizin yüzünüz acik ten tüyler siyah makine hemen görür bu daha çabuk biter denildi. Ama tam tersi oldu.. cevap hormonal olabilir.. halbuki uc ayda bir hastanede sağlık nedenlerimden ötürü hormon testi de yaptıriyordumm ancak bi problem yok denildi her seferinde cok şükür.. Ben 26 yasimda başladım su an 28 yaşındayım yasin da alakası var mi bilmiyorum ama lazer yapana kadar gözüm haricinde yüzüme makyaj malzemeleri olsun kimyasal olsun organik olsun krem olsun peeling olsun sirf zarar vermesin diye hic bir sey sürmezdim ama lazer sonrası dökülmeler ayrı ayri başlayınca yada hic dokulmeyince habire sacimi acik bırakmaya tonla pudra vs sürmeye başladım çünkü eskisinden daha dikkat çekiyordu..
Evet kesinlikle güvenilir uzman ve ticari kaygısı olmayan işinin ehli yerlere gidilmeli yasadigim yerde artık ozel hastanelerde yapmaya başlamış şimdilik fiyatlar çok uçuk o yüzden eğer memnun kalmazsam ki şimdilik cok memnunum buzlazerden o zaman hastaneye gideceğim. İğneliye bende gidebileceğimi zannetmiyorum çok araştırma yapmadım ama riskli olduğunu duydum leke kalıyormus vs. Bir de yüzüme ben de jilet vurdurmadim trimerle aldilar iki kliniktede. Alexander yaptığım yer direkt uyguladi kil üstüne.
Bir de şunu belirteyim ben buzlazerde yüzüm için ilk ay gittikten sonra kol ve koltuk altına da başladım trimer değil jiletle alındı bu kez. bir seans gittim onun sonuçlarınu da yazayım. Önümüzdeki hafta bir buçuk ay olacak bana 6 7 hafta sonra gelmem söylendi. 10 gun sonra tüyler döküldü yenileri tek tuk çıkmaya başladı yuze göre kıyaslama yaparsak tüyler cok çabuk çıkmaya başladı ve su an baya var yani yuzdelik vermek gerekirse yüzde 40 50 si geri çıktı çıkıyor. İlk seansa Göre yine başarılı buldum. Buz lazer e devam edeceğim:)
Sizin yine de şansınız benden daha çok var. Yaşadığım yeri msjlardan yazabilirim burdan rahatca fikirlerimi yazdigim icin açık vermek istemiyorum çünkü tek klinik:) alternatifleriniz cok fazla. Oncelikle birebir gidip görüşün yüzünüze baksınlar konusun dinleyin sorular sorun hemen ikna olmayın başka yerlere de gidin. En son zaten kafanızda oturacaktir kimin daha uzman ve ticari kaygısı olmadan işlem yaptığı. Gercekten yapilmamasi gerekiyorsa söylemeleri lazım. Ya da makineleri size göre degilse bunu belirtmeleri gerekir. Bence hemen vazgeçmeyin gidip görüşün tek tek. uzmanlarin yada hastanelerdekini arastirmissiniz sanırım size yüzünüzü görmeden bisey diyemeyiz diyenler dogru söylüyor onlara gidin konusun.Sorularinizi not alin unuturdum ne soracağımi ben
gidince sorun ben buz lazerde öyle yaptım:) sizin korkunuz da benim korkum da burda yazan arkadaşlarin korkusu da tetikleme yapıp yapmayacağı yada yapmamasiydi.benim geriye 4 seansim kaldı 6 seans şans verdim. Herşeyi burdan faydali olmasi açısından yazdım yazıyorum. O yüzden sizlerde gidince herseyi detaylı sorup cevaplar almaya çalışın.. umarım en iyisi en güzeli olur ve herseye değer:)