- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Öncelikle rica ederim bildiklerim insanlara faydalı oluyorsa ne mutlu:) ben de en bastan hic bir sey bilmeden gittigim ve yasadigim yerde o zaman baska alternatifim olmadigi icin yuzum icin Alexander kullanmakla başlamıştım ve hayatımda yaptığım kotu hatalardan biri oldu... o zaman bana dediler ki sizin yüzünüz acik ten tüyler siyah makine hemen görür bu daha çabuk biter denildi. Ama tam tersi oldu.. cevap hormonal olabilir.. halbuki uc ayda bir hastanede sağlık nedenlerimden ötürü hormon testi de yaptıriyordumm ancak bi problem yok denildi her seferinde cok şükür.. Ben 26 yasimda başladım su an 28 yaşındayım yasin da alakası var mi bilmiyorum ama lazer yapana kadar gözüm haricinde yüzüme makyaj malzemeleri olsun kimyasal olsun organik olsun krem olsun peeling olsun sirf zarar vermesin diye hic bir sey sürmezdim ama lazer sonrası dökülmeler ayrı ayri başlayınca yada hic dokulmeyince habire sacimi acik bırakmaya tonla pudra vs sürmeye başladım çünkü eskisinden daha dikkat çekiyordu..
Evet kesinlikle güvenilir uzman ve ticari kaygısı olmayan işinin ehli yerlere gidilmeli yasadigim yerde artık ozel hastanelerde yapmaya başlamış şimdilik fiyatlar çok uçuk o yüzden eğer memnun kalmazsam ki şimdilik cok memnunum buzlazerden o zaman hastaneye gideceğim. İğneliye bende gidebileceğimi zannetmiyorum çok araştırma yapmadım ama riskli olduğunu duydum leke kalıyormus vs. Bir de yüzüme ben de jilet vurdurmadim trimerle aldilar iki kliniktede. Alexander yaptığım yer direkt uyguladi kil üstüne.
Bir de şunu belirteyim ben buzlazerde yüzüm için ilk ay gittikten sonra kol ve koltuk altına da başladım trimer değil jiletle alındı bu kez. bir seans gittim onun sonuçlarınu da yazayım. Önümüzdeki hafta bir buçuk ay olacak bana 6 7 hafta sonra gelmem söylendi. 10 gun sonra tüyler döküldü yenileri tek tuk çıkmaya başladı yuze göre kıyaslama yaparsak tüyler cok çabuk çıkmaya başladı ve su an baya var yani yuzdelik vermek gerekirse yüzde 40 50 si geri çıktı çıkıyor. İlk seansa Göre yine başarılı buldum. Buz lazer e devam edeceğim:)
Sizin yine de şansınız benden daha çok var. Yaşadığım yeri msjlardan yazabilirim burdan rahatca fikirlerimi yazdigim icin açık vermek istemiyorum çünkü tek klinik:) alternatifleriniz cok fazla. Oncelikle birebir gidip görüşün yüzünüze baksınlar konusun dinleyin sorular sorun hemen ikna olmayın başka yerlere de gidin. En son zaten kafanızda oturacaktir kimin daha uzman ve ticari kaygısı olmadan işlem yaptığı. Gercekten yapilmamasi gerekiyorsa söylemeleri lazım. Ya da makineleri size göre degilse bunu belirtmeleri gerekir. Bence hemen vazgeçmeyin gidip görüşün tek tek. uzmanlarin yada hastanelerdekini arastirmissiniz sanırım size yüzünüzü görmeden bisey diyemeyiz diyenler dogru söylüyor onlara gidin konusun.Sorularinizi not alin unuturdum ne soracağımi ben gidince sorun ben buz lazerde öyle yaptım:) sizin korkunuz da benim korkum da burda yazan arkadaşlarin korkusu da tetikleme yapıp yapmayacağı yada yapmamasiydi.benim geriye 4 seansim kaldı 6 seans şans verdim. Herşeyi burdan faydali olmasi açısından yazdım yazıyorum. O yüzden sizlerde gidince herseyi detaylı sorup cevaplar almaya çalışın.. umarım en iyisi en güzeli olur ve herseye değer:)
Bir de sorduğunuz yerdeki kullanılan makineleri not alin arastirin mesela buz lazer de orjinal makineleri hangi şehir ve yerlerde bulacağımizi önceki sayfalar da bi arkadas paylaşmisti benim gittiğim yerin ismj vardı orjinal makineymis yani:)
Ben teşekkür ederim siz de cok güzel ve bilmedigim bilgiler verdiniz Allah sizden de razi olsun.. Evet ince tüyleri sari ve ayva tuyleri de dert etmemek lazım. Benim kuzenim sarışın ve tüyleri hiç görünmüyordu tutturdu ben de lazer e gideceğim diye o an agzina terlikle vurasim geldi de tuttum kendimi:):) dedikleriniz bana da mantıklı geldi ve güven verici hissettim iğneli yapan yerle ilgili dedikleriniz. Bi şekilde randevu alıp gitmeniz dileğimle:) çünkü daginik yerlerde olmasi cok iyi benim de öyle olsaydı ve de alternatif olsaydı igneliyi tercih ederdim sanırım ki isinin de ehline denk gelindiyse:)Herşeyden önce şunu anladım özellikle ince tüyleri hiç dert etmemek lazım. Evet yakından bakınca belli oluyor güneş ışığında ama kesinlikle dert etmemek lazım bayanların %80 ninde var. Ya lazer sizin için uygun ama siz sonuç alırsınız da benim yüzümde beni rahatsız eden siyah kıllar dağınık yerlerde. Bi yanağımda 10 tane var diyelim diğer yanağımda da aynı şekilde. O yüzden bana iğneli epilasyon aslında daha mantıklı çünkü hem çok kıl yok hem de dağınık yerlerde. Şu an Ankarada yaşıyorum burda iğneli epilasyon yapan bir bayan varmış herkes aşırı memnun kalmış aradım, kesinlikle bizde kabuk bağlama iz vs olmaz dedi. Kendi cildimde hafif gözenekli olduğu için uygun olduğunu söyledi ama kadın çok fazla doluymuş resmen torpille randevu aldım :) Ben lazer şu aşamada düşünmüyorum. Siyah ince tüylerim için de düşünmüyorum. İğneliye gidersem de sadece şu kalın olanlar için giderim. Ben de şu an 26 yaşındayım işte burda 35 yaş üstü ve doğum yapmış olmak çok önemliymiş. Kadın 35 yaş üstü olsan bu lazerden sonuç alırız ama şu an hormonların hat safhada zor olur dedi. Lazerden kesin vazgeçtim gibi birşey sadece şu kalın 20-30 kıl için iğneliye gidebilirim tabi onu da iyice araştırdıktan sonra. Siz moralinizi bozmayın bence kesinlikle sonuç alırsınız. Çünkü benim görüştüğüm yerlerin söylediği eğer her yerde tüy olsa kesin sonuç alırdık ama sizin dağınıksa sıkıntı olabilir iğneli daha uygun olabilir dendi. İz kalmaz mı vs dedim aynı bölgede çok yoğun kıllara birlikte işlem yapılırsa iz kalma ihtimali daha yüksek 20-30 kıldan bişey olmaz hele de işin ehlini bulursanız hiç birşey olmaz dedi doktor. Moralinizi sakın bozmayın. Bakalım şu iğneli yapan yerle bir görüşeyim telefonda çok emin konuştu kadın hele de dağınıksa asla sıkıntı olmaz dedi. Düşündüm bana da mantıklı geldi. Yanak bölgemde çok fazla yok zaten çene bölgesinde de zaten gözenekli olduğu için çok problem olmaz heralde. Tekrar teşekkür ederim :) Dualarım sizinle umarım çok iyi sonuçlar alırız kurtuluruz şu kıl tüy belasından
Cok iyi sevindim sizin için:) peki gitmeden önce burdaki yorumlarimizi da okumus muydunuz uygulamalar da farklılık var da o yüzden soruyorum ? Mesela jel sürülmeden önce size jilet mi trimerle mi alındıktan sonra islem yapıldı? tüyleriniz az mi acaba o yüzden mi cabuk bitti. Benim ilk seans ikinciye göre uzun sürmüştü mesela. Umarım hepimiz iyi yönde etkisini görürüz:)3 sene öncesinde yüzümdeki kılların bir anda artmasıyla yıllardır gittiğim güzellik merkezine bu kez lazer için gittim.yüzüm 2 kez normal lazer gördü sonrasında lazer kılları artık görmez iğneliye geçmemiz lazım diyerek iğneli epilasyona başladık.2 seneye yakın iğneliyle devam ettim lakin sonuç almıyordum üstüne cildim reaksiyon verdiği için tüm yüzüm sivilceyle kaplanıyordu epilasyonun izleride aylarca geçmiyordu.en sonunda annemin arkadaşlarından buz lazer diye bir uygulama duydum.görüşmeye gittim.kaç seansta biteceğini ancak 3. Seans sonrasında kesin olarak belirtebiliriz dediler bende tamam dedim ve başladım.öncelikle kesinlikle acı hissetmiyorsunuz ilk seansta sadece bıyık bölgemde azıcık acı hissettim onunda sebebi kıl köklerinin kalın olmasıydı(gerçekten kalındı) onun dışında yüzünüze sıcak bir havluyla masaj yapıyorlarmış gibi hissediyorsunuz ve toplamda 3 dk sürüyor.ben 6 haftada bir gidiyorum 3. Haftada kontrol için gidiyorum o sırada dökülme oranına bakıyorlar ve atış yapıyorlar.şimdilik çok mutluyum bu ay içinde kollarıma da başlamayı düşünüyorum
Bir de şu kısmı anlamadım yani sadece iki defa lazerden sonra nasıl lazer tuyleri gormuyo igneliye denildi ki.bir de sizde kontrol olması güzelmiş ben sordum bizde kontrol yok denildi3 sene öncesinde yüzümdeki kılların bir anda artmasıyla yıllardır gittiğim güzellik merkezine bu kez lazer için gittim.yüzüm 2 kez normal lazer gördü sonrasında lazer kılları artık görmez iğneliye geçmemiz lazım diyerek iğneli epilasyona başladık.2 seneye yakın iğneliyle devam ettim lakin sonuç almıyordum üstüne cildim reaksiyon verdiği için tüm yüzüm sivilceyle kaplanıyordu epilasyonun izleride aylarca geçmiyordu.en sonunda annemin arkadaşlarından buz lazer diye bir uygulama duydum.görüşmeye gittim.kaç seansta biteceğini ancak 3. Seans sonrasında kesin olarak belirtebiliriz dediler bende tamam dedim ve başladım.öncelikle kesinlikle acı hissetmiyorsunuz ilk seansta sadece bıyık bölgemde azıcık acı hissettim onunda sebebi kıl köklerinin kalın olmasıydı(gerçekten kalındı) onun dışında yüzünüze sıcak bir havluyla masaj yapıyorlarmış gibi hissediyorsunuz ve toplamda 3 dk sürüyor.ben 6 haftada bir gidiyorum 3. Haftada kontrol için gidiyorum o sırada dökülme oranına bakıyorlar ve atış yapıyorlar.şimdilik çok mutluyum bu ay içinde kollarıma da başlamayı düşünüyorum
Merhaba, ben de 3. seansımı oldum. 4 gün oldu. Bıyık bölgem %30 çıkmadı. Bunu söyledim. Bıyık bölgesi en zor yerdir dedi. Yine 17 derece ile yapıldı. Bıyık ile burunumun deliğinin olduğu yerlerde kıllar çok belli ve siyah. Oralara da biraz tuttu ama işe yaramazsa diğer seansta başka birşey deniyeceğim dedi. Yanak ve çenemi de takipteyim. Bakalım orada ki kılar dökülecekmi. Sonuçta 3. seans gözle görülür bir fark olması lazım. 4. seansa gitmeden yeniden yazıcağım. O çıkanlar dökülecek mi bakalım.
Sevindim sizin adınıza. Bende 3. seansımı oldum. Kaç derece ile çalıştıklarını da öğrenip paylaşırsan sevinirim. Bir de jilet kullandılar mı?3 sene öncesinde yüzümdeki kılların bir anda artmasıyla yıllardır gittiğim güzellik merkezine bu kez lazer için gittim.yüzüm 2 kez normal lazer gördü sonrasında lazer kılları artık görmez iğneliye geçmemiz lazım diyerek iğneli epilasyona başladık.2 seneye yakın iğneliyle devam ettim lakin sonuç almıyordum üstüne cildim reaksiyon verdiği için tüm yüzüm sivilceyle kaplanıyordu epilasyonun izleride aylarca geçmiyordu.en sonunda annemin arkadaşlarından buz lazer diye bir uygulama duydum.görüşmeye gittim.kaç seansta biteceğini ancak 3. Seans sonrasında kesin olarak belirtebiliriz dediler bende tamam dedim ve başladım.öncelikle kesinlikle acı hissetmiyorsunuz ilk seansta sadece bıyık bölgemde azıcık acı hissettim onunda sebebi kıl köklerinin kalın olmasıydı(gerçekten kalındı) onun dışında yüzünüze sıcak bir havluyla masaj yapıyorlarmış gibi hissediyorsunuz ve toplamda 3 dk sürüyor.ben 6 haftada bir gidiyorum 3. Haftada kontrol için gidiyorum o sırada dökülme oranına bakıyorlar ve atış yapıyorlar.şimdilik çok mutluyum bu ay içinde kollarıma da başlamayı düşünüyorum
Merhaba..Benden önce başlamıştınız degıl mı..benım 3.ncu seansım bu hafta cuma gününe gelıyor..ama henuz tek tuk harıcınde pek cıkmadıgı ıcın uzatma talep edecegım.Merhaba, ben de 3. seansımı oldum. 4 gün oldu. Bıyık bölgem %30 çıkmadı. Bunu söyledim. Bıyık bölgesi en zor yerdir dedi. Yine 17 derece ile yapıldı. Bıyık ile burunumun deliğinin olduğu yerlerde kıllar çok belli ve siyah. Oralara da biraz tuttu ama işe yaramazsa diğer seansta başka birşey deniyeceğim dedi. Yanak ve çenemi de takipteyim. Bakalım orada ki kılar dökülecekmi. Sonuçta 3. seans gözle görülür bir fark olması lazım. 4. seansa gitmeden yeniden yazıcağım. O çıkanlar dökülecek mi bakalım.
Yanılmıyorsam jiletle aldılar ama yüzeysel aldıyorlar jilet derime değimiyor.yüzümde maalesef az kıl yok gayet kalın ve siyah renklilerdi.gitmeden buradaki yorumları okudum ancak gittiğim merkezi tavsiye üzerine keşfettim.tüysüz günlerde görüşmek üzere:)))Cok iyi sevindim sizin için:) peki gitmeden önce burdaki yorumlarimizi da okumus muydunuz uygulamalar da farklılık var da o yüzden soruyorum ? Mesela jel sürülmeden önce size jilet mi trimerle mi alındıktan sonra islem yapıldı? tüyleriniz az mi acaba o yüzden mi cabuk bitti. Benim ilk seans ikinciye göre uzun sürmüştü mesela. Umarım hepimiz iyi yönde etkisini görürüz:)
Teşekkürler hep birlikte:)))))Yanılmıyorsam jiletle aldılar ama yüzeysel aldıyorlar jilet derime değimiyor.yüzümde maalesef az kıl yok gayet kalın ve siyah renklilerdi.gitmeden buradaki yorumları okudum ancak gittiğim merkezi tavsiye üzerine keşfettim.tüysüz günlerde görüşmek üzere:)))
Merhaba bende buz lazere başladım siz memnunmusunuz bitti mi ? Bilgi verebilirmisinizMerhaba, Soprano Ice (buz lazer) cihazı ile biz 2 arkadaş Nisan ayının 9'unda yaptırdık. İlk seansta bu kadar etkili olacağını düşünmüyorduk açıkcası. Ben koltukaltı için girmiştim. Yaptırdıktan 6 gün sonra falan buluşmam olduğu için ben jilet vurdum tekrardan. Diğer arkadaşım hiç kesmedi halen çıkmadı kıllar diyor. Şuan bende 6 gündür hiç kesmediğim halde bende de çok az kıl çıktı uzamadı halen koltukaltı için sanırım 3-4 seansa tamamen biter diye tahmin ediyoruz :) Kıbrıs'ta yaşıyorum başka bir arkadaşımı tüm vücut için yönlendirdim onunda ilk izlenimleri çok iyi masaj rahatlığında geçtiğini söyledi fiyat konusunda da iyi bir fiyata anlaştığını söyledi. Biraz daha zaman geçsin tekrardan arkadaşlarımla da görüşüp sizlerle paylaşırım.
Merhaba bende yeni buz lazere başladım ilk seansıma girdim siz yaptıralı yaklaşık 1 sene olmuş sonuç Nasıl bilgi verirmisiniz ? Memnunmusunuz sonuçtan ?Merhaba arkadaşlar, ben 5. seansıma girdim gayet memnunum belli bölgelerdeki kıllar %80 bitti koltuk altında artık baksam da göremiyorum tamamen bitti sanırım. Birçok arkadaşımı yönlendirdim hepsi memnun. Buz lazer geçen hafta tv de Star Life a çıktı bir çok ünlüde kullanıyor. Zaten %100 diye birşey yok ama %80 çok iyi bir başarı.
O kısmını bende anlayamadım tüylerim hala kalın ve siyah olmasına rağmen artık görmez dediler bende onlardan iyi mi bilicem sanki deyip sesimi çıkarmadım ama keşke daha ayrıntılı araştırsaymışım.hatta ilk lazerimi yaptırdığım yere ağda ve kaş için hala devam ediyorum onların buz lazer yaptırdığımdan haberleri yok tabi,geçen gün aaa cildin ne kadar iyi oldu epilasyon çok işe yaradı falan dediler oysaki tüm başarı buz lazerinBir de şu kısmı anlamadım yani sadece iki defa lazerden sonra nasıl lazer tuyleri gormuyo igneliye denildi ki.bir de sizde kontrol olması güzelmiş ben sordum bizde kontrol yok denildi