Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

merhaba kızlar ben 7 seans aleks yaptırdım özel bölgeme . tüylerimin rengi çook açıldı sarı sarı artık .. bu durumda da buz lazer etkili mi ? yardımcı olursanız sevinirim .. benim oldugum sehirde paket veriyorlar 6 seans 550 lira aslında gayet uygun fiyatta sıkıntı yok.. ama işe yarar mı orda bi tereddütüm var ... benim gibi sarı tüyleri olan arkadaslar yardımcı olsun lütfen hatta kıl kökünü çekince tüy kökü beyaz olan arkadaslar ......

Merhaba arkadaşlar ankarada buz lazer 1. Seansımı yaptırdım . Öncelikle acı var mı diyen arkadaşlar için söylüyorum tüm vücut + kol+ Göbek yaptırdım . Genital biraz acıdı onun dışında diğer bölgelerde hiç bir acı hissetmedim. Acı eşiğim çok düşüktür ona rağmen hissetmedim . Yaptıralı 1 hafta oldu fakat herhangi bir dökülme olmadı ama bir çok yerde okudum 15 güne kadar döküleceği Yazılmış Sabırla bekliyorum. Şimdilik Hoşçakalın

En ince ve sarı tüylerde buz lazer çok etkili. Beyaz kılları hiçbir lazer cihazı görmüyor ama kılda renk pigmenti olmadığını için.

Merhaba.
Sırf bu konu için üye oldum ben de yüz bölgede buz lazer düşünüyorum beyaz tenliyim kıllarım da kapkalın değil ama siyah.
Sonuç aldınız mı acaba?
Benim için 3 sene ya da 5 sene sürmesi hiç mesele değil yüz bölgesinde çabuk netice alınmayacağını biliyorum zaten.
Tek endişem tetiklemesi yani şu halimden daha beter olsun istemiyorum.
Siz sonuç aldınız mı???

Yüzümde siyah diyebileceğim yani aynada baktığımda farkedilen 20-25 tane kıl var. Dağınık yerlerde. İğneli epilasyon kesinlikle düşünmüyorum o iz kalması ya da çukur çukur olması riskini asla göze alamam gerekirse her hafta kuaföre gider aldırırım. İp de ağdada kılın etrafındaki tüyleri siyahlaştırıyor. O yüzden şu an siyah olanları etrafındakileri kopartmadan cımbızla alıyorum 6 aydır falan artış da olmadı. Ancak ayva tüylerim de sarı vs değil ince ama siyah ama almadığım için kökleri kalın vs değil. Çok araştırdım bu konuda tetikleme konusunda tek garanti verilen lazer buz lazer. Bu konuda en iyi kliniklerle görüştüm yani hepsi tabi görmeden birşey diyemeyiz ama uygun değilse yüzünüz zaten lazer vs yapmayız dedi. Uygun olmaması için de kılın bariz sarı ya da beyaz olması gerekiyor bende öyle bir durum yok malesef. Tetikleme riskinden vs çok korkuyorum ne yapacağımı bilemiyorum ya bu çıkanları cımbızla alıp siyah ayva tüyleri de görmezden geleceğim ya da buz lazere gireceğim. Siz sonuç aldınız mı yüz bölgesinde???

L Live_Your_Life Bu forumu nasıl kullanılıyo bilemiyorum. Siz sonuç aldınız mı acaba?
Merhaba. Anlatacagim size yaşadıklarımi.. yüz gerçekten çok riskli sabir gerektiren bir bolgeymis bunu iyice anladım.. Ben 2013 un son aylarından 2014 e kadar Alexander e gittim yüzüm için 8 10 seans kadar.yapmadan oncehic araştırma yapmamıştim O zaman yüzümde yoktu sadece boynumda ve yanlarda vardı. Lazer suresince bitmesini beklerken çoğaldigini farkediodm zaten bana garanti verilmedi tamamen biter gibi. Iyice arastirmaya basladim netten ve yapan kisilere sorarak..Yüz daha zahmetli ve sabir gerektirir ve de herkes de aynı etkiyi gostermezmis dediler. Zamanla biter zannediyordum saf gibi..ara vereyim dedim ona göre bi bakayım ise yariyor mu yaramıyor mu diye. iki uc ay bekledim cikmasini hic bişey degdirmedim.Sonuç hayal kırıklığı ve pismanlik oldu benim için.Hem çıkmayan yerlerdeki tüyler costu hem de daha sert ve siyah çıktilar.Baska klinige gittim işleme ütüleme diod deniliyordu da makineye ne deniliyor bilmiyorum..cokk Cok agriliydi sanki igne batıyor gibi hissediyordum.. ama bitsin diye Katlandim ona da 7 8 seans..sol yanagimda yanik oluştu kabuk bagladi bunu söylediğimde geçici dediler ama izi geçmedi 1.5 yil olacak hala var izi.bu yuzden ve araya yaz girince ara verdim 8 9 ay kadar yüzüme hiç bir şey degdirmedim ip agdayla idare ettim.diod azaltti boynumdakileri ama yüzüm için çok da iyi gelmedi.arkadaş tavsiyesiyle yeni açılan bir klinige gittim bu da olmazsa bırakacağım tamamen dedim o kadar çok yoruldmki hem param gitti hem zamanim hem de git gel stres yasadim.

Ve buz lazer e başladım. Ilk seanstan sonra 4 hafta sonraya gün verildi ancak ben 6.nci haftada gittim çünkü yüzümde cikmamisti ve gerçekten çok şaşırdım kadin gel yapalım dedi ama ben izin vermedim yani çıkmayan yere işlem yapmak istemiyorum tüyler ciksin öyle geleyim dedim. 6.nci hafta gittim ve aldirdim. 1 hafta sonra 3.ncu randevum var ve ben yine sureyi uzatacagim sanırım çünkü maşallah pek çıkmadı daha:) demem o ki ben memnunum simdilik çünkü işinin ehli insanlara denk geldim cok sukur ama daha ikinci seanstan sonra da bisey soylemek yanlis olur en az 6 7 seans sonra fikrimi söyleyebilirim.bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir iyice arastirmaniz lazım.. ben kendi yüzüm için söylüyorum asla inanmıyorum yüzde yüz biteceğine o yüzden tamamen bitmese bile en azindan dikkat çekmeyecek kadar bitsin istiyorum..umarim sorulariniza cevap olmuştur.. ve bi de şunu ekleyeyim benim daha önce işlem yaptırdıgim yerlere birlikte gidip de iyi sonuç alanlar da oldu Alexander e annemle birlikte başlamıştık onun yüzü tamamen bitti benim tam tersi oldu. Diode ye arkadaşımla gittik o sadece biyik için gitti bitti birakti benim azalsa da bitmedi . Herkes de aynı değil bunu en baştan bilin:)

L Live_Your_Life Zaten şehir dışında olduğum için henüz yüz yüze gidip görüşemedim ama bu konuda İstanbulun en iyi klinikleriyle görüştüm. Bana güven veren yerlerin hepsi aynı şeyi söyledi, biz tüylerinizin durumunuza bakıyoruz, şayet biz bundan sonuç alamayız diyosak işlem yapmıyoruz, tüylerinizin uygun olup olmadığına baktıktan sonra işlem yapıyoruz dendi. Öncelikle kesinlikle jilet vuran bir yerde yaptırmayın. Tüy kısaltıcıyla kısaltan bir yerde yaptırın, jilet vuran yerler ikisi de aynı diyor ama kesinlikle hikaye traş makineleri trimerler jilet mantığıyla çalışmıyor. Bana güven veren yerlerin hiçbiri de jilet kullanmıyor zaten. Benzer bir hatayı bende yaptım ama 2-3 seans alex e gittim ama çok şükür bende bir tetikleme yapmadı aksine tüylerimi inceltti. Bu konuda yaş da çok önemli. 30-35 yaş üzeri ve doğum yapmış bayanlar için tetikleme riski yok denecek kadar azmış mesela. Tetikleme konusunda hepsinin söylediği şey aynı, alex in tetikleme yaptığı bariz ortada, bu cihazda da sarı tüyün üstüne işlem yapılmadığı müddetçe tetikleme yapmaz, biz zaten tetikleyeceğini düşündüğümüz yere işlem yapmıyoruz dendi. Ya benim şu an aşırı ciddi bir problemim yok. Beni rahatsız eden 20-25 kıl diyebileceğim var onları da 8 aydır cımbızla alıyorum etrafındakileri kopartmadan ne dağıldı ne de bişey oldu haftada bir kez alıyorum ki hepsi dağınık yerlerde olduğu için çok dikkat çekmiyor. Çok fazla gözükmeyen yerleri makasla kısaltacağım. Sanırım gitmeyeceğim lazere. İğneliye hayatta cesaret edemem ben. Siyah ince ayva tüyleri de kaderimse çekerim derim napalım :) Çok teşekkür ederim nihai kararım gitmemek :) Şu an hangi şehirde gidiyorsunuz? Ben İstanbuldaki kliniklerle hastanelerle görüştüm aldığım cevaplar bu oldu. Sadece Ankara ve İstanbuldaki 1 klinik direkt gidin iğneli yaptırın dedi :) Onun haricinde hepsinden benzer cevabı aldım. Ama görüştüğüm yerler hep pahalı ve klinik eksenli güzellik merkezi vs değil. Uzman olması çok önemli gerçekten

L Live_Your_Life Zaten yüz bölgesi 1 senede biter vs diyenlere dense de inanmayın. Yani yüz bölgesinin mantığı şu; ilk başta ayda bir, dha sonra 2 ayda bir, 3 ayda 1 vs vs derken 6 aya falan çıkınca tamam başarı oluyormuş. Benim için süre çok fazla problem değil parası da problem değil ama tek endişem daha iyi olsun diye gidip daha beter daha berbat olması. Lazerle tüy sarartan yerler var, benim görüştüğüm yerler tetikleme riski vs olmadığını söyledi. Tüyleriniz inceldikten sonra şayet iğneli vs cesaret edemiyorsanız , onu düşünebilirsiniz. Yaklaşık 2 ay falan gidiyormuş, ve yapıldıkca tüyün rengini açıp inceltiyormuş. Ama kalıcı bir işlem değil tabi. Başa bela bu kıl tüy işleri :) 1 haftadır bakıyorum birileri demiş ki ip dağıtıyo sertleştiriyo, sir ağda zaten hayatta kullanmam çenemde olmayan yerlerde de tüy çıkardı o illet şey, sarartıcı besliyo uzatıyo, cımbız şöyle kötü falan da falan :) napalım kılları hatıra ormanı diye besleyelim mi yani :) Ben dağınık yerlerde olanları 8 aydır cımbızla alıyorum hiç bir zararını görmedim. İple ya da sirle alınınca etrafındaki beyaz tüylerde kökten koptuğu için onların da kökü kuvvetleniyor inceliyor vs kesinlikle inanmıyorum. Benim de boynumda ince tüyler var güneş ışığında çok yakından bakınca belli oluyor ama napalım onla yaşamaya alışacağım sanırım 40 yaşına kadar :) Lazer gerçekten hormonal açıdan da geç yaşta yapılması gereken birşey bunu kesinlikle öğrendim

Bu konuda ticari kaygı gütmeyen yerlere gitmek lazım. Mesela aradığım bir güzellik salonunun verdiği cevap; kesinlikle tetikleme yapmaz biz herkese uyguluyoruz gelin yaparız. Ama hastane eksenli ismi bilinir bir kliniğin verdiği cevap telefonla size ne desem yalan olur, tüylerinizi görmemiz lazım, ten renginize tüylerinizin rengine hormonal değerlerinize, tüylerinizin yoğunluğuna biz ancak bunlara bakarak yapılır ya da yapılmaz diyebiliyoruz. Ve tetikleme riski olduğunu düşünürsek zaten yapmayız. İnsanlarda Allah korkusu kalmamış gerçekten. Ben beyaz tenli olduğum için daha önce gittiğim lazerlerde yanık ya da kızarıklık dahi yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Neticeleri ara ara burda paylaşırsanız çok sevinirim

Mesajlarinizin hepsini okudum.yanlis anladigim yer olmamasi acisindan tekrar tekrar okuyup cevap yazayim:)

Öncelikle rica ederim bildiklerim insanlara faydalı oluyorsa ne mutlu:) ben de en bastan hic bir sey bilmeden gittigim ve yasadigim yerde o zaman baska alternatifim olmadigi icin yuzum icin Alexander kullanmakla başlamıştım ve hayatımda yaptığım kotu hatalardan biri oldu... o zaman bana dediler ki sizin yüzünüz acik ten tüyler siyah makine hemen görür bu daha çabuk biter denildi. Ama tam tersi oldu.. cevap hormonal olabilir.. halbuki uc ayda bir hastanede sağlık nedenlerimden ötürü hormon testi de yaptıriyordumm ancak bi problem yok denildi her seferinde cok şükür.. Ben 26 yasimda başladım su an 28 yaşındayım yasin da alakası var mi bilmiyorum ama lazer yapana kadar gözüm haricinde yüzüme makyaj malzemeleri olsun kimyasal olsun organik olsun krem olsun peeling olsun sirf zarar vermesin diye hic bir sey sürmezdim ama lazer sonrası dökülmeler ayrı ayri başlayınca yada hic dokulmeyince habire sacimi acik bırakmaya tonla pudra vs sürmeye başladım çünkü eskisinden daha dikkat çekiyordu..
Evet kesinlikle güvenilir uzman ve ticari kaygısı olmayan işinin ehli yerlere gidilmeli yasadigim yerde artık ozel hastanelerde yapmaya başlamış şimdilik fiyatlar çok uçuk o yüzden eğer memnun kalmazsam ki şimdilik cok memnunum buzlazerden o zaman hastaneye gideceğim. İğneliye bende gidebileceğimi zannetmiyorum çok araştırma yapmadım ama riskli olduğunu duydum leke kalıyormus vs. Bir de yüzüme ben de jilet vurdurmadim trimerle aldilar iki kliniktede. Alexander yaptığım yer direkt uyguladi kil üstüne.
Bir de şunu belirteyim ben buzlazerde yüzüm için ilk ay gittikten sonra kol ve koltuk altına da başladım trimer değil jiletle alındı bu kez. bir seans gittim onun sonuçlarınu da yazayım. Önümüzdeki hafta bir buçuk ay olacak bana 6 7 hafta sonra gelmem söylendi. 10 gun sonra tüyler döküldü yenileri tek tuk çıkmaya başladı yuze göre kıyaslama yaparsak tüyler cok çabuk çıkmaya başladı ve su an baya var yani yuzdelik vermek gerekirse yüzde 40 50 si geri çıktı çıkıyor. İlk seansa Göre yine başarılı buldum. Buz lazer e devam edeceğim:)
Sizin yine de şansınız benden daha çok var. Yaşadığım yeri msjlardan yazabilirim burdan rahatca fikirlerimi yazdigim icin açık vermek istemiyorum çünkü tek klinik:) alternatifleriniz cok fazla. Oncelikle birebir gidip görüşün yüzünüze baksınlar konusun dinleyin sorular sorun hemen ikna olmayın başka yerlere de gidin. En son zaten kafanızda oturacaktir kimin daha uzman ve ticari kaygısı olmadan işlem yaptığı. Gercekten yapilmamasi gerekiyorsa söylemeleri lazım. Ya da makineleri size göre degilse bunu belirtmeleri gerekir. Bence hemen vazgeçmeyin gidip görüşün tek tek. uzmanlarin yada hastanelerdekini arastirmissiniz sanırım size yüzünüzü görmeden bisey diyemeyiz diyenler dogru söylüyor onlara gidin konusun.Sorularinizi not alin unuturdum ne soracağımi ben gidince sorun ben buz lazerde öyle yaptım:) sizin korkunuz da benim korkum da burda yazan arkadaşlarin korkusu da tetikleme yapıp yapmayacağı yada yapmamasiydi.benim geriye 4 seansim kaldı 6 seans şans verdim. Herşeyi burdan faydali olmasi açısından yazdım yazıyorum. O yüzden sizlerde gidince herseyi detaylı sorup cevaplar almaya çalışın.. umarım en iyisi en güzeli olur ve herseye değer:)

Merhaba Nurunalanur, ben de Ankara dayım. Nerede yaptırdığın ve fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…