- 4 Mart 2016
- 366
- 171
merhaba kızlar ben 7 seans aleks yaptırdım özel bölgeme . tüylerimin rengi çook açıldı sarı sarı artık .. bu durumda da buz lazer etkili mi ? yardımcı olursanız sevinirim .. benim oldugum sehirde paket veriyorlar 6 seans 550 lira aslında gayet uygun fiyatta sıkıntı yok.. ama işe yarar mı orda bi tereddütüm var ... benim gibi sarı tüyleri olan arkadaslar yardımcı olsun lütfen hatta kıl kökünü çekince tüy kökü beyaz olan arkadaslar ......
merhaba bir sakıncası yoksa uygulamanın nerde ve kaç tl ye yapıldığı konusunda bilgi verirmisiniz?
İnşallah iyi sonuç alırız ve değer yani artık bıktım iki üç yılda. Sadece yüzüm icin odaklandim bitsin istiyorum ancak bitmesi tabiki çok çok zor bölgelerden biri. Bana jiletleyip gel denilmedi.denilseydi de dokunmayi düşünmem. Moral bozmak gibi olmasin kendi açımdan soyluyorum Allah korusun kuru kuru yaparsam elimle yanlışlıkla bi yeri cizerim..mayısta ikinci randevum var. Kafaniza takılan soru varsa gittigimde sorabilirim. Seans satin almadım.6 seansa kadar gitmeyi düşünüyorum.
Benim de ikinci seansima on gün kadar kaldı bakalım agri durumu nasıl olacak. Amann bitsin de cekiliyor o ağrı bi şekilde :)
Merhaba. Anlatacagim size yaşadıklarımi.. yüz gerçekten çok riskli sabir gerektiren bir bolgeymis bunu iyice anladım.. Ben 2013 un son aylarından 2014 e kadar Alexander e gittim yüzüm için 8 10 seans kadar.yapmadan oncehic araştırma yapmamıştim O zaman yüzümde yoktu sadece boynumda ve yanlarda vardı. Lazer suresince bitmesini beklerken çoğaldigini farkediodm zaten bana garanti verilmedi tamamen biter gibi. Iyice arastirmaya basladim netten ve yapan kisilere sorarak..Yüz daha zahmetli ve sabir gerektirir ve de herkes de aynı etkiyi gostermezmis dediler. Zamanla biter zannediyordum saf gibi..ara vereyim dedim ona göre bi bakayım ise yariyor mu yaramıyor mu diye. iki uc ay bekledim cikmasini hic bişey degdirmedim.Sonuç hayal kırıklığı ve pismanlik oldu benim için.Hem çıkmayan yerlerdeki tüyler costu hem de daha sert ve siyah çıktilar.Baska klinige gittim işleme ütüleme diod deniliyordu da makineye ne deniliyor bilmiyorum..cokk Cok agriliydi sanki igne batıyor gibi hissediyordum.. ama bitsin diye Katlandim ona da 7 8 seans..sol yanagimda yanik oluştu kabuk bagladi bunu söylediğimde geçici dediler ama izi geçmedi 1.5 yil olacak hala var izi.bu yuzden ve araya yaz girince ara verdim 8 9 ay kadar yüzüme hiç bir şey degdirmedim ip agdayla idare ettim.diod azaltti boynumdakileri ama yüzüm için çok da iyi gelmedi.arkadaş tavsiyesiyle yeni açılan bir klinige gittim bu da olmazsa bırakacağım tamamen dedim o kadar çok yoruldmki hem param gitti hem zamanim hem de git gel stres yasadim.L Live_Your_Life Bu forumu nasıl kullanılıyo bilemiyorum. Siz sonuç aldınız mı acaba?
Ahh bana da denk gelseydi öyle tanıdıktan yahu şimdiye kadar lazer e verdiğim paralarla ne güzel yatirim yapardım:)Kıbrıs'ta yaptırıyorum Kolan British Hospital'de. Hastanede tanıdığım olduğu için ben para bile vermiyorum diyebilirim :)
Ve buz lazer e başladım. Ilk seanstan sonra 4 hafta sonraya gün verildi ancak ben 6.nci haftada gittim çünkü yüzümde cikmamisti ve gerçekten çok şaşırdım kadin gel yapalım dedi ama ben izin vermedim yani çıkmayan yere işlem yapmak istemiyorum tüyler ciksin öyle geleyim dedim. 6.nci hafta gittim ve aldirdim. 1 hafta sonra 3.ncu randevum var ve ben yine sureyi uzatacagim sanırım çünkü maşallah pek çıkmadı daha:) demem o ki ben memnunum simdilik çünkü işinin ehli insanlara denk geldim cok sukur ama daha ikinci seanstan sonra da bisey soylemek yanlis olur en az 6 7 seans sonra fikrimi söyleyebilirim.bana iyi gelen size iyi gelmeyebilir iyice arastirmaniz lazım.. ben kendi yüzüm için söylüyorum asla inanmıyorum yüzde yüz biteceğine o yüzden tamamen bitmese bile en azindan dikkat çekmeyecek kadar bitsin istiyorum..umarim sorulariniza cevap olmuştur.. ve bi de şunu ekleyeyim benim daha önce işlem yaptırdıgim yerlere birlikte gidip de iyi sonuç alanlar da oldu Alexander e annemle birlikte başlamıştık onun yüzü tamamen bitti benim tam tersi oldu. Diode ye arkadaşımla gittik o sadece biyik için gitti bitti birakti benim azalsa da bitmedi . Herkes de aynı değil bunu en baştan bilin:)
Merhaba. Anlatacagim size yaşadıklarımi.. yüz gerçekten çok riskli sabir gerektiren bir bolgeymis bunu iyice anladım.. Ben 2013 un son aylarından 2014 e kadar Alexander e gittim yüzüm için 8 10 seans kadar.yapmadan oncehic araştırma yapmamıştim O zaman yüzümde yoktu sadece boynumda ve yanlarda vardı. Lazer suresince bitmesini beklerken çoğaldigini farkediodm zaten bana garanti verilmedi tamamen biter gibi. Iyice arastirmaya basladim netten ve yapan kisilere sorarak..Yüz daha zahmetli ve sabir gerektirir ve de herkes de aynı etkiyi gostermezmis dediler. Zamanla biter zannediyordum saf gibi..ara vereyim dedim ona göre bi bakayım ise yariyor mu yaramıyor mu diye. iki uc ay bekledim cikmasini hic bişey degdirmedim.Sonuç hayal kırıklığı ve pismanlik oldu benim için.Hem çıkmayan yerlerdeki tüyler costu hem de daha sert ve siyah çıktilar.Baska klinige gittim işleme ütüleme diod deniliyordu da makineye ne deniliyor bilmiyorum..cokk Cok agriliydi sanki igne batıyor gibi hissediyordum.. ama bitsin diye Katlandim ona da 7 8 seans..sol yanagimda yanik oluştu kabuk bagladi bunu söylediğimde geçici dediler ama izi geçmedi 1.5 yil olacak hala var izi.bu yuzden ve araya yaz girince ara verdim 8 9 ay kadar yüzüme hiç bir şey degdirmedim ip agdayla idare ettim.diod azaltti boynumdakileri ama yüzüm için çok da iyi gelmedi.arkadaş tavsiyesiyle yeni açılan bir klinige gittim bu da olmazsa bırakacağım tamamen dedim o kadar çok yoruldmki hem param gitti hem zamanim hem de git gel stres yasadim.
Mesajlarinizin hepsini okudum.yanlis anladigim yer olmamasi acisindan tekrar tekrar okuyup cevap yazayim:)Bu konuda ticari kaygı gütmeyen yerlere gitmek lazım. Mesela aradığım bir güzellik salonunun verdiği cevap; kesinlikle tetikleme yapmaz biz herkese uyguluyoruz gelin yaparız. Ama hastane eksenli ismi bilinir bir kliniğin verdiği cevap telefonla size ne desem yalan olur, tüylerinizi görmemiz lazım, ten renginize tüylerinizin rengine hormonal değerlerinize, tüylerinizin yoğunluğuna biz ancak bunlara bakarak yapılır ya da yapılmaz diyebiliyoruz. Ve tetikleme riski olduğunu düşünürsek zaten yapmayız. İnsanlarda Allah korkusu kalmamış gerçekten. Ben beyaz tenli olduğum için daha önce gittiğim lazerlerde yanık ya da kızarıklık dahi yaşamadım. Kişiden kişiye değişiyor tabi. Allah yardımcınız olsun inşallah tez zamanda kurtulursunuz. Neticeleri ara ara burda paylaşırsanız çok sevinirim
Mesajlarinizin hepsini okudum.yanlis anladigim yer olmamasi acisindan tekrar tekrar okuyup cevap yazayim:)
Öncelikle rica ederim bildiklerim insanlara faydalı oluyorsa ne mutlu:) ben de en bastan hic bir sey bilmeden gittigim ve yasadigim yerde o zaman baska alternatifim olmadigi icin yuzum icin Alexander kullanmakla başlamıştım ve hayatımda yaptığım kotu hatalardan biri oldu... o zaman bana dediler ki sizin yüzünüz acik ten tüyler siyah makine hemen görür bu daha çabuk biter denildi. Ama tam tersi oldu.. cevap hormonal olabilir.. halbuki uc ayda bir hastanede sağlık nedenlerimden ötürü hormon testi de yaptıriyordumm ancak bi problem yok denildi her seferinde cok şükür.. Ben 26 yasimda başladım su an 28 yaşındayım yasin da alakası var mi bilmiyorum ama lazer yapana kadar gözüm haricinde yüzüme makyaj malzemeleri olsun kimyasal olsun organik olsun krem olsun peeling olsun sirf zarar vermesin diye hic bir sey sürmezdim ama lazer sonrası dökülmeler ayrı ayri başlayınca yada hic dokulmeyince habire sacimi acik bırakmaya tonla pudra vs sürmeye başladım çünkü eskisinden daha dikkat çekiyordu..Bekliyorum :)
Merhaba Nurunalanur, ben de Ankara dayım. Nerede yaptırdığın ve fiyat hakkında bilgi verebilir misiniz lütfen?Merhaba arkadaşlar ankarada buz lazer 1. Seansımı yaptırdım . Öncelikle acı var mı diyen arkadaşlar için söylüyorum tüm vücut + kol+ Göbek yaptırdım . Genital biraz acıdı onun dışında diğer bölgelerde hiç bir acı hissetmedim. Acı eşiğim çok düşüktür ona rağmen hissetmedim . Yaptıralı 1 hafta oldu fakat herhangi bir dökülme olmadı ama bir çok yerde okudum 15 güne kadar döküleceği Yazılmış Sabırla bekliyorum. Şimdilik Hoşçakalın