Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

sonuç nedir acaba yazabilir misiniz

Bende 10 ekimde basladim kizlar izmirde..koltuk alti ve genital alex bacak yuz ve yarim gibek buz lazer gidiyorum buz lazerde bacaklarimda 20 derece 80 saniye calisti yuzumde kac calisti bilmiyorum 7 kasimda 2.seans var bakicam..alexte ise koltuk alti 18 demisti genital 14 gbi bisi dedi dusuk gibi sanirim beyse 2.seanstn sinra sonuca basariya bakicam

Arkadaşımın başına gelen olayı anlatacağım. Buz lazere kendim gittiğim için arkadaşıma tavsiye etmiştim buzlazere git mutlaka diye. Oda zavallım doğru araştırma yapmadan rastgele gördüğü bir reklamda buz lazer epilasyonu görünce gitmiş sonra memnun olmadığını söylediğinde çok şaşırdım anlattırdım ve nasıl uygulama yapıldığını sordum aldığım yanıtla şokkk oldum. Arkadaşım gerçek buz lazer (soprano ice) cihazına girmemiş tabi ki aynı ismi kullanan çakma bir kliniğe gitmiş normal bir cihazla lazer yapmışlar ve arkasından buz sürmüşler. Şaka gibi ya.. Orjinal cihazda soğutmalı başlık var.

Sonra lazere gittim sakallarım çıktı diyenlerden geçilmiyor çıkar tabiiii

Ucuz cihazlardan kaçın arkadaşlar hangi cihaz olursa olsun önce araştırın lütfen.

buz lazerin kendi sitesinde zaten orjinal cihaz olan klinikler mevcut. Eğer klinikten süphelendiyseniz Türkiye distribütörünü arayıp sorun ve öğrenin arkadaşlar sağlığımızda söz konusu neden araştırmıyorsunuz..

Herkesin bildiği bir gerçek var ki bir şey çok iyi tutarsa insanlar severse her zaman çin malı ve çakmaları da piyasaya sürülür. Bu yüzden sağlığımız için araştırıp orjinal fda onaylı olan cihazları tercih edin kliniklere çekinmeyin sorun gidin bakın cihaza.

İstanbul Avrupa yakasında gittiğiniz bir yer var mı?Birkaç yerle görüştüm.Buzlazer.com da yoklar ama makinelerini sordum fda onaylıymış nasıl güveneceğim bilmiyorum

Arkadaşlar ben de başlamak istiyorum ankarada 2 yer yapıyor diode den farkı var mı acaba cunku diode ben de ıse yaramadı bılgısı olan varsa bılgılendırsn yoruldm kıldan tuyden
Canım hangi bölgeye yaptırdın? Bide başladın mı buzlazere memnun musun?

Sopranonun dozu kac olmali

Bende yuzume yaptirmayi dusunuyorum. doz hakkinda bir bilginiz varmi. bugday tenliyim. bilincsizce gitmek istemiyorum

Banada 12 dedi yuz bolgesi icin

Joule doz olayini ogrendinizmi bende dun yaptirdim yuzume kac ile yaptiniz dedigimde 12 dedi bende sadece biyik bolgesi acidi. doz olayi cok kafama takiliyor

Yaptım da bitti diyen var mı ben bel ve göğüs aram için de düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?

Yaptım da bitti diyen var mı ben bel ve göğüs aram için de düşünüyorum fikirleriniz nelerdir?
Tamamen bitmez lazeri yapanlarda soyluyor % 70 80 biter diyorlar. kalanlarda ayva tuyune donusur. boynundan yukarisi diod lazer. boynundan asagisi alex bunu unutma.. alex sert ve kalin tuyleri yok ederken inceleri tetikliyor cogaltiyor. tuyunun yapisina gore karar ver

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 2-3 yıldır yüzümdeki tüylerle ilgili rahatsızlık duymaya başladım bıyık çene de ip ile almak çözüm olmadı karınca yumurtası yağı dediler onu yaptım liman dediler o da olmadı , krem kullandım olmadı en son buz lazer buz lazer diye herkesin övdüğü bu yöntemi denemek istedim .. acısız ve ağrısız hissedilmiyor diye forumlarda yüzlerce yazı okudum ancaaaak !!! İlk seansıma gittim ve anladım ki yalanlar ile devam ediliyo güzellik merkezlerinde yüzümü ustura ile alıp gittiğimde acımıcağını düşünüyodum ama buz lazer hiçte anlatıldığı gibi değil müthiş bir yanma hissi yaşatıyor . Henüz etkilerini görebilmiş değilim ama bu başlık altında yazmaya devam edicem bi sonuç alıcağımı düşünerek başlamadım sadece ne oluyosa olsun dedim artık öylede böyle de goril gibi dolaşıuorm zaten

Su bir gercek ama ilk seansta faydasini goremeyiz. butun lazerler icin 3.ncu seanstan sonra diyorlar. birde yuZ bolgesi sorunlu bir bolge vucut gibi kolay kolay bitmeZ. bende sizin gibiyim nerdeyse sakala donustu. benimde ilk seansim yqpildi umidi kesmemek lazim. benim ayva tuyune donusse onada raziyim.

İlk seansta sonuç Asla beklemiyorum zaten ama benim yakındığım konu tamamen ağrısız diye geçen cihazın hiç bir şekilde beklentiyi karşılamadığı yönünde

İlk seansta sonuç Asla beklemiyorum zaten ama benim yakındığım konu tamamen ağrısız diye geçen cihazın hiç bir şekilde beklentiyi karşılamadığı yönünde
Evet haklisiniz bu konuda once jeli suruyor yuzunuzde bir kac kere gezdirince aleti jel incelince basliyor muthis bir aci. benim biyik bolgesinde bayagi bir acidi. benimde tek merak ettigim konu gozluk takildimi. birde doz yani joule merak ediyorum kac ile yapildi

Arkadaşlar dün ilk seansıma girdim ben Mardin'de yaptırıyorum müthiş bi acısı var gerçekten gözümden yaş geldi resmen ama ben çok araştırdım en iyisi bu makine olduğu için katlandım tek sorun acısız denilmesiydi kendinizi çok acicak psikolojisine alıştırıp girin en azından hayal kırıklığı olmaz

Benimde yanak boyun cene acimadi biyik bolgesi muthis acidi. Tum vucut dusunemiyorum bile hele hele genital

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…