Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Benim de ikinci seansima on gün kadar kaldı bakalım agri durumu nasıl olacak. Amann bitsin de cekiliyor o ağrı bi şekilde :)

kızlar buz lazer adanada yok ben nasıl yaptracam evlenmyı dusnuyrum bır an once yaptırmam lazım en yakın mersinde var ama o da soprano xl buz lazerle farkı ne bunun

Ankara İce (buz) laser yapan yer varmı evim mamak tarafında, özellikle bu taraflarda yapan yer varsa bende öğrenmek isterim..

Benim de ikinci seansima on gün kadar kaldı bakalım agri durumu nasıl olacak. Amann bitsin de cekiliyor o ağrı bi şekilde :)

Tüylerin ne durumda peki ilk seanstan sonra kıllar dökülünce ne kadar süre temiz kaldı vücudun ya malum yaz geliyo benim amacım temiz geçirmekti yazı onun için yaptırıyorum umarım beklediğim gibidir. :/

Tüylerin ne durumda peki ilk seanstan sonra kıllar dökülünce ne kadar süre temiz kaldı vücudun ya malum yaz geliyo benim amacım temiz geçirmekti yazı onun için yaptırıyorum umarım beklediğim gibidir. :/
Ben sadece yüz ve boynum için başladım. yeni yeni tek tük çıkmaya başlıyor.Yaptirdiktan bugüne kadar yüzüm gayet temiz görünüyor lazer sonrasi rahatsiz edici bi goruntu veya iz olmadi.güneş Kremi sürmeyi eksik etmiyorum

Bu arada moralini hic bozma. Belki hemen geçer belki uzun sürer. Etkileri Kisiden kişiye göre değişiyor bu cihazlarin bunu cok duydum. Ben yuzumde Alexander 9 ay ve diod utulemeyi 8 ay yaptirdim cikacagina çoğaltti ve yüzüm çok kötü oldu.hem param hem zamanim bosa gitti hem de hiç bir Faydasını görmedim.bazilarininki gayet güzel olmuştu cevremdekilerden.dedim ya kişiden kişiye göre değişiyormus demekki. Bi 8 ay ara verdim. Buz lazeri duydum en son teknoloji diye denemek istedim. Ilk seans olumlu.6 seans gideceğim bakalım inşallah biter

Kızlar kafam çok karıştı.
Şimdi cidden ben de özel bölge ( kalça dahil) hiç acıma olmadı . Çok hafif bi yanma oldu.
Yani garibime gitti şimdi.
İnternet sitesinde gayet ismi var yaptırdığım yerin (buzlazer.com da )
Kontrol seansı yok ama hijynenikti yani bi de bana krem sattılar nemlendirici sürmem gerekiyormuş lazer sonrası

Çarşamba gittim yaptırdım yüz ve tüm vucut acı olayını çözdüm galiba ilk seasnlarda düşük doz veriyorlarmış estetisyen öyle dedi birde yanan köklerde acı oluyor ben hiç acı (acı dediğimiz kıl kökünün yanışını hissetmek küçük elektirik çarpması gibi) hissetmiyorum dediğimde görmüyo diye dozu yükseltti çünkü..Yanışını hiseettiğim koklerdrn bir daha çıkmayacağınıda söyledi bir kökün bir defa görmesi yeterliymiş zaten.
Kılların uyuma evresi olmasa vucudumuzda ki tüm kıllar aynı anda uyanık olsa tek seans yetecekmiş demek ki galiba sanırsam bence. . ☺

Bu arada ben buzlu diye gitmiştim ama normal soprano xl a girdim iyi ki ona girdim bama göre dayanolmaz bi acısı yoktu buzlu diye 500 tl fark ödeyecektim cebimde kaldı böylece

Oncelikle gecmis olsun:) Seans sayısı belli mi ? Ne kadara anlaştıniz? İşlem siralamasi nasıl oldu sizde ? Bende uygulanan makine soprano ice ydi yanlış hatırlamıyorsam pazartesi gidince bakacağım yine

Oncelikle gecmis olsun:) Seans sayısı belli mi ? Ne kadara anlaştıniz? İşlem siralamasi nasıl oldu sizde ? Bende uygulanan makine soprano ice ydi yanlış hatırlamıyorsam pazartesi gidince bakacağım yine
Teşekkür ederim :) 8 seans olacak tüm vucut yüz 1800 tl. Koltuk altından başladık sonra genital bacak en son yüz. Yüzü yaparken burnuma yanık kokuları geliyordu yüz için bir ay sonra tekrar gidecem vucut için iki ay sonra
Ya o değil de ne zaman dökülecek bunlar sakallarım hala benimle

Merhaba izmirde memnun kaldığınız yer var mı acaba

İzmirde nereye gittiniz acaba

Bana ayva tüyler de etkili olmadığını söylediler ısrar etmeme rağmen olmaz dediler kolumdakiler için bile çok ince cihaz görmez dediler sonuçta para alacaklar yapmak istemediler buna rağmen sanırım dürüstler

Merhaba ben ilk seansımı yaklaşık bir ay önce sadece yüz ve boynum için yaptırdım.benmki de sizinki gibi ilk seansım basarılı gectı ve nerdeyse hıc cıkmadı cıkanlarda döküldü.dün 2.ncı seans ıcın gıttım ve tüylerimin cıkmadıgını soyledıgımde ilgilenen görevli sankı bozuldu gibi hissettim.Çıkmadığı için çıkana kadar beklemek istediğimi söyledim ama 1 hafta sonraya gün verdi bana.endısemı soyledım hıcbısey olmaz dedıler bana.benim endişem şu ki:acaba cıkamdıgı halde yıne de gıdıp ıslem yaptırırsam bır sorun yasar mıyım ? sızın son durumunuz nedır merak edıyorum.

Merhaba.dün 2.ncı seans ıcın gıttım ama yüz için yaptırmadım cunku tüyler hala cıkmadı ama sızın sorunuzu yönelttim jiletin sorun yaratmayacağını söyledi.cihazı az tutulmasının sebebini ise tüylerle yada makineyle alakalı bir sey olabılecegını belırttı.bır de orjınal bır makıne mı kullanılıyor bunun arastırılması gerekır dedı.
ben yüz için 2.seansa gıttım ama haftaya ertelendı cıkmadıgı ıcın.bu kez kol ve koltukaltı ıcın seansa baslama kararı aldım ve yaptırdım. 8 seans ıcın 2.300 cok ıyıymıs ya acaba ben de mı oyle yaptırsam..ya 8 seanstan daha once bıterse para ıadesı durumu var mı ? evet ben de kollarımı yaparken ara ara agrılar hıssettım ıgne batmış gibi. bana jilet kullanıldı tüylere zarar vermeyeceğini söylediler.keseyle ilgili de gerek yok dedı. sızın son durumunuz nedır? dökülme oldu mu ?

bana da dün kol koltuk altı ıcın 7 hafta sonraya gün verıidı ıkıncı seans

ben de cıkmadı kı dokulsun

Sorduğun için çok teşekkür ederim. Çok sağol. Seninde yeni bölgelerin hayırlı olsun. Makina orjinal. Özelikler buzlazer sitesi önerdi buraya gitmemi. Hayırlısı bakalım. Çok teşekkür ederim tekrar.

Rica ederim. Ama dün itibariyle tereddütlerim başladı. Yüzümdekiler cikmadan cagrilmam ve paket yaptirip yaptırmamak arasında gidip geliyorum

Ya kızlar benim yüzüm hala çıkıyor mecbur jilet kullandım acaba kendi haline mi bırakınca dökülecek ki hepiniz dökülmüş yada hiç çıkmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…