- 12 Şubat 2011
- 803
- 1.515
yapan firmayla irtibata geçtiniz mi ? bi danışın benceYa kızlar benim yüzüm hala çıkıyor mecbur jilet kullandım acaba kendi haline mi bırakınca dökülecek ki hepiniz dökülmüş yada hiç çıkmamış
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
yapan firmayla irtibata geçtiniz mi ? bi danışın benceYa kızlar benim yüzüm hala çıkıyor mecbur jilet kullandım acaba kendi haline mi bırakınca dökülecek ki hepiniz dökülmüş yada hiç çıkmamış
Paket derken paket bölgesi mi canım? Neyse yüz için 1 hafta vermişler. Çok vermemişler. 1 hafta sonra git bence vardır bir bildikleri. Ama daha uzun verselerdi bekleme süresini o zaman süphelenirdim.Rica ederim. Ama dün itibariyle tereddütlerim başladı. Yüzümdekiler cikmadan cagrilmam ve paket yaptirip yaptırmamak arasında gidip geliyorum
paket derken tüm vücut demek istedim :) yani şimdi yüz+kol+koltukaltı için her seansta toplamda 280 tl vereceğim.ama paket alsam 8 seansa kadar en az 3000 tl gıder.kafam karışık.Paket derken paket bölgesi mi canım? Neyse yüz için 1 hafta vermişler. Çok vermemişler. 1 hafta sonra git bence vardır bir bildikleri. Ama daha uzun verselerdi bekleme süresini o zaman süphelenirdim.
Bence her seansta 280 tl o saydığın bölgeler için süper bir fiyat. Benim gittiğim yer sadece yüze 120 tl dedi. ben yüzümün bazı yerlerini yaptırmadığım için 100'e düşürdü. Bence 280tl ödeyerek devam et. Eğer memnun kalırsan bacak ve paket bölgene ayrıca gidersin çünkü 3.000 tl çok fazla ve memnun kalıp kalmayacağın belli değil. Ama yine de karar senin. Ben de çok kandırıldığım için ince eleyip sık dokuyorum artık. Az paralar değil bunlar sonuçta.paket derken tüm vücut demek istedim :) yani şimdi yüz+kol+koltukaltı için her seansta toplamda 280 tl vereceğim.ama paket alsam 8 seansa kadar en az 3000 tl gıder.kafam karışık.
aynen benım de cok param gıttı o yuzden ıyı dusunmek ıstedım. butun ucretı tek seferde versem onların verdıklerı randevu gunlerıne uymam gerekecek.oysakı ben ıstemedıgımde gıtmeyedebılırım tuylerım azaldıgında devam da etmeyebılırım yada memnun da kalmayabılırım.Bence her seansta 280 tl o saydığın bölgeler için süper bir fiyat. Benim gittiğim yer sadece yüze 120 tl dedi. ben yüzümün bazı yerlerini yaptırmadığım için 100'e düşürdü. Bence 280tl ödeyerek devam et. Eğer memnun kalırsan bacak ve paket bölgene ayrıca gidersin çünkü 3.000 tl çok fazla ve memnun kalıp kalmayacağın belli değil. Ama yine de karar senin. Ben de çok kandırıldığım için ince eleyip sık dokuyorum artık. Az paralar değil bunlar sonuçta.
Merhaba, bende bu konuyu takip ediyorum ve sorularım var. Buz lazeri yaptıran İstanbul'da bir hastane yazmıyorlar oyüzden güvenli olduğuna emin değilim çünkü estitik merkezlerinde lazer yapılması yasakmış diye okumuştum ve hastanelerde ndg alexandre yağ filan var. İstanbulda hastanede yaptıranınız varım? Bide özel bölgemizin tamamına yapılıyor dimi ve acısı varmı?
merhaba bir sakıncası yoksa uygulamanın nerde ve kaç tl ye yapıldığı konusunda bilgi verirmisiniz?2015 güzellik ve bakım fuarına katıldım Sts Lazer firmasının standında yer alıyordu bu cihaz Soprano ICE Buz Lazer olarak geçiyordu Ocak ayından beri dergi ve gazetelerde karşıma çıkıyordu hemen gittim ve koluma uygulattım diğer tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki tamamen acısızdı ütü yapar gibi kolumda gezdirdi tanıtan arkadaş başlığın ucu buz gibi oluyor isminide buradan alıyormuş zaten acı hissettirmiyor ama birde başlık soğuk olunca yanma hissi de ortadan tamamen kalkıyor çok başarılı buldum ilk seansta %20 azalma oldu devamına mutlaka gideceğim cihaz hakkında araştırıyorum halen cihaz hakkında bir başlık açacağım yakın zamanda. 2 hafta önce Hürriyet Kelebek ekinde de reklamları mevcuttu.
nerede yaptırıyorsunuz uygulama başına ödeme yapmak mümkünmü ?paket derken tüm vücut demek istedim :) yani şimdi yüz+kol+koltukaltı için her seansta toplamda 280 tl vereceğim.ama paket alsam 8 seansa kadar en az 3000 tl gıder.kafam karışık.
yer adı vermek ıstemıyorum reklama gırdıgınden banlanabılırım. buz lazerın kendı kurumsal sıtesıne bakarsanız orda makınenın orjınal olarak bulundugu yer ısımlerı var.nerede yaptırıyorsunuz uygulama başına ödeme yapmak mümkünmü ?
ben bakmıstım unuttum ama kol 7 mı 17 mı oyle bıseydıKızlar günaydın ben çarşamba günü 2.seansıma gittim
Biliyosunuz gittiğim merkez ataşehirde
Bu sefer acı hissettim demekki geçen sefer derecesi düşüktü belki
Dereceyle ilgili duyduklarımı size söyliyim de en azından siizn de öyleyse fikir sahibi olalm
Koltukaltı 8-60 dedi anladğm 8 joule 60 sn diye düşündüm ben
Özel bölge üst 7 -90 dedi alt 6 -90 dedi
Göbek 8 -80 dedi
merhaba..ben de yuz ıcın ıkıncı seansa bu pazartesı gıttım.6 hafta bekledım cunku cıkmamıstı.bu sefer ben de de cok az tutuldu aceleye geldı canım sıkıldı ama bakalım ne kadar surede cıkacak...Arkadaşlar 2. senasımı yaptırdım. Bıyıklarım 3 günde belirlenmeye başladı yine. Hepsi değil ama bayağı belli oluyor. Bakalım dökülecek mi 15 güne kadar.
Bir de bayana sordum bana az tutuyorsunuz diye. Yüksek derece çalışıyormuş o yüzden yüzde çok tutmak tehlikeliymiş. Sanırım leke olur diye dikkat ediyor. (derece ilk seans 14tü ikinci seans 17 idi.)
Sizler biliyor musunuz kaç derece ile çalıştıklarını?
Merhaba, ben tam 1 ay dolunca gittim ikinci seansıma. Bıyık bölgem hemen geri gelmişti ve pek dökülmemişti. Diğer yerlerim de belli belirsiz çıktı ama ben yine de gittim. Söyledim bıyıklarımın hiç dökülmediğini. Yine makinayı çok tutmadı. Şimdi 10. günümdeyim bıyıklarımın bazıları döküldü. Bazıları hala duruyor. Öteki taraflarımda belli belirsiz çıkmaya başladı. Benim jelimi temizlerken görüyorum ben ekranı.Orada derece yazıyor. Belki bu sefer sana da yüz için yüksek çalışmışlardır o yüzden az tutmuşlardır.merhaba..ben de yuz ıcın ıkıncı seansa bu pazartesı gıttım.6 hafta bekledım cunku cıkmamıstı.bu sefer ben de de cok az tutuldu aceleye geldı canım sıkıldı ama bakalım ne kadar surede cıkacak...
dereceye yuz ıcın bakamadım ama kolda 17 gıbıydı
yok benım yuzum gozum yogun jel ıcınde kalınca bakmak aklıma gelmedı hıc evet bu sefer baya yuksek calıstıklarını dusunuyorum gercekten agrı gecen sefere gore daha fazlaydı...ama acelelerı vardı baska bırını alacaklardı ben once gırdım o yuzden bıraz aceleye geldıgını dusundumMerhaba, ben tam 1 ay dolunca gittim ikinci seansıma. Bıyık bölgem hemen geri gelmişti ve pek dökülmemişti. Diğer yerlerim de belli belirsiz çıktı ama ben yine de gittim. Söyledim bıyıklarımın hiç dökülmediğini. Yine makinayı çok tutmadı. Şimdi 10. günümdeyim bıyıklarımın bazıları döküldü. Bazıları hala duruyor. Öteki taraflarımda belli belirsiz çıkmaya başladı. Benim jelimi temizlerken görüyorum ben ekranı.Orada derece yazıyor. Belki bu sefer sana da yüz için yüksek çalışmışlardır o yüzden az tutmuşlardır.
merhaba..ben de yuz ıcın ıkıncı seansa bu pazartesı gıttım.6 hafta bekledım cunku cıkmamıstı.bu sefer ben de de cok az tutuldu aceleye geldı canım sıkıldı ama bakalım ne kadar surede cıkacak...
dereceye yuz ıcın bakamadım ama kolda 17 gıbıydı