Haklısın canım ya. Bende yüzümdeki kıllardan muzdaribim ve bıktım. Umarım verdiğimiz para boşa çıkmaz. Benim de ikinci seansım mayısta. Senden ricam benim yüzümü jiletle aldılar ve çok az tuttular cihazı. Bunun nedenini sorabilir misin? Ben kendilerine jilet istemediğimi baştan söyledim ama sakın korkmayın zaten bir kaç seans sonra hiç kullanmayacaksınız dedi.İnşallah iyi sonuç alırız ve değer yani artık bıktım iki üç yılda. Sadece yüzüm icin odaklandim bitsin istiyorum ancak bitmesi tabiki çok çok zor bölgelerden biri. Bana jiletleyip gel denilmedi.denilseydi de dokunmayi düşünmem. Moral bozmak gibi olmasin kendi açımdan soyluyorum Allah korusun kuru kuru yaparsam elimle yanlışlıkla bi yeri cizerim..mayısta ikinci randevum var. Kafaniza takılan soru varsa gittigimde sorabilirim. Seans satin almadım.6 seansa kadar gitmeyi düşünüyorum.
Seni de mi önce jiletle aldılar? Kesinlikle seanslara sadık kal ve her ay git. Onların dediğine bakma. Yüz bölgesi için her ay gitmek gerekiyor dedi benim gittiğim yer. Umarım cihaz orjinaldir. Bunu teyit ettin mi gitmeden önce?Yüz bölgesi soprano ice cihazını denedim. İlk seans çok başarılı geçti hatta 2. seans zamanında tüylerin çıkmaması nedeniyle 2. seans ertelendi. Derken herşey bununla başladı. Aradaki sürenin uzamasından ilgili yer çalışanları pek bir rahatsız olmuşlardı. 2. seansa daha düşük ısı ve atış yaptılar ve felaket...yaptıkları bölgelerin tüyleri tetiklendi. Normalden daha sert ve daha uzun hale geldi. Ne yazık ki artık fazla para kazanmak için iş etiği,ahlak fln kimsede kalmamış. Kime güveneceğimizi şaşırdık ki seans başı ücret 120 tl ucuz da değil aman pahalı olsun iyi olsun diyoruz yine aynı şarlatanlıklar Şuan 3. seans yapıldı para iadesi yapılmıyormuş ve tüylerin tersine yüzüme dokunduğumda sertliği hissediyorum. İzmirden yazıyorum. Geriye 4 seans hakları kaldı. Sonuca göre sosyal medya her yerden ifşa edeceğim bu yaptıklarınıı
Evet tabiki sorarım ıkıncı seansa gıttıgımde..acaba tüylerin kalınlık inceliği ve sık olup olmamasından dolayı da olabılır mı az tutmuş olmaları.benimki baya kalın ve uzundu yani işlem yapıldığında görebiliyorlardı.Haklısın canım ya. Bende yüzümdeki kıllardan muzdaribim ve bıktım. Umarım verdiğimiz para boşa çıkmaz. Benim de ikinci seansım mayısta. Senden ricam benim yüzümü jiletle aldılar ve çok az tuttular cihazı. Bunun nedenini sorabilir misin? Ben kendilerine jilet istemediğimi baştan söyledim ama sakın korkmayın zaten bir kaç seans sonra hiç kullanmayacaksınız dedi.
Bıyık bölgem bayağı kalın benimde canım. Önceden cımbızla alıyordum. O yüzden palabıyık gibiEvet tabiki sorarım ıkıncı seansa gıttıgımde..acaba tüylerin kalınlık inceliği ve sık olup olmamasından dolayı da olabılır mı az tutmuş olmaları.benimki baya kalın ve uzundu yani işlem yapıldığında görebiliyorlardı.
bu arada o günden itibaren henüz çıkmadı tüy.ikinci seansa kadar cıkmazsa gıtmemem mı gerekır acaba ??
Canım inşallah iyi olur sonuç.. sen kıllar uzun mu yaptırdın bana sıfır jiletle gel dediler çarşamba gidecem bakalım nasıl olcakBende dün ilk seansıma gittim toplamda 1 saate yakın sürdü bütün vücut gittim ben 8 seans için 2300 tl ödedim. ince tüylerde işe yaramıyo arkadaşlar onu bi unutun acımıyo diyolar öyle bişey yok bacak kol altı falan çok fazla acımıyo yani dayanılmaz bi acısı yok sadece sıktığı jel bitmeye doğru daha fazla ısı hissediyosunuz kemikli olan bölgeler acıyo yani genel olarak. Genitalde ise acı çok fazla var yok diyende bi hata olmalı bence. Ateş topunu üzerinize atıyolar gibi yavaş yavaş geliyo acısı ama şöyle bişey var bi kaç seans sonrası acı olmuyormuş. bel göbek yaptıracak arkadaşlar bir tane cımbızla kıllarından koparıp ucunun siyah mı beyaz mı olduguna baksınlar beyazsa malesef işe yaramaz.2. seans için 7 hafta sonra gel dediler uzun bi süre bence bakalım neler olacak. Birde bana jilet falan kullanma dedi kadın 10 gün kese yapma 11. günden itibaren devamlı bol bol kese yap hatta hamama gitme imkanın varsa git dedi kıllar 11 ile 21 gün arasında dökülür dedi.
evet bıtmesını ıstıyorsak cıksa da cıkmasa da gıtmek en dogrusu... bıtsın de kurtulalım :) ben kollarım ıcın de düşünüyorum bakalım o nasıl olacak.Bıyık bölgem bayağı kalın benimde canım. Önceden cımbızla alıyordum. O yüzden palabıyık gibiAma diğer yerlerim daha inceydi evet. Benim bıyıklar 5 gün sonra çıkmaya başladı ama diğer bölgelerimde ki çok kalın kıllar çıktı ince kıllar henüz gelmedi. Ama yüz bölgesi için 2 yerle de konuştum. İkiside ayda 1 olur seans aralıkları dedi. Diğer bölgelerde 1,5 ayda bir olur dedi. Bence git canım. O çıkmayanların kökü hala sende sonuçta. Uygulama yapılınca yine yanmış olacak. Daha iyi sonuç alırsın.
7 hafta çok degıl mı ?? neden 7 hafta ? agrı eşiği kişiden kişiye göre değişebilir ya da atış seviyesi mi ne diyolar ona bilmiyorum o düşük veya yüksekse onun da etkisi vardır agrı olup olmamasında...ben kese yapıp yapmama durumunu da sordum.gerek yok dedıler. dıod utuleme ye gıttıgımde onerdıklerını soylemıstım bana gerek yok keseye denıldı.hıc dokunmadım sadece işimi şansa bırakmamak için dısarı cıktıgımda eczaneden ıyı bır gunes kremı edındım onu kullandım.lazer sonrası herhangı bır reaksıyon gostermedı yüzüm. obur turlu cıhazlardan sonra sıvılcelenmeler yaşamıştım o yuzden dıkkat etmeye calışıyorum. 4 mayısta 1 ay dolacak ve hala yüzümde tüy çıkmadı.Bende dün ilk seansıma gittim toplamda 1 saate yakın sürdü bütün vücut gittim ben 8 seans için 2300 tl ödedim. ince tüylerde işe yaramıyo arkadaşlar onu bi unutun acımıyo diyolar öyle bişey yok bacak kol altı falan çok fazla acımıyo yani dayanılmaz bi acısı yok sadece sıktığı jel bitmeye doğru daha fazla ısı hissediyosunuz kemikli olan bölgeler acıyo yani genel olarak. Genitalde ise acı çok fazla var yok diyende bi hata olmalı bence. Ateş topunu üzerinize atıyolar gibi yavaş yavaş geliyo acısı ama şöyle bişey var bi kaç seans sonrası acı olmuyormuş. bel göbek yaptıracak arkadaşlar bir tane cımbızla kıllarından koparıp ucunun siyah mı beyaz mı olduguna baksınlar beyazsa malesef işe yaramaz.2. seans için 7 hafta sonra gel dediler uzun bi süre bence bakalım neler olacak. Birde bana jilet falan kullanma dedi kadın 10 gün kese yapma 11. günden itibaren devamlı bol bol kese yap hatta hamama gitme imkanın varsa git dedi kıllar 11 ile 21 gün arasında dökülür dedi.
bu cihazın özelliği oymuş zatenkızlar gittiğim merkez google a buz lazer yazınca Türkiye de nerelerde var bi site çıkıyo yani o sitede yazıyo o merkez.
beni kandırmıyolardır di mi bende neden acı olmadı ya
kimi jiletle gel diyor kimi sakın yapma öyle gel diyor.kafam karıştı benimCanım inşallah iyi olur sonuç.. sen kıllar uzun mu yaptırdın bana sıfır jiletle gel dediler çarşamba gidecem bakalım nasıl olcak
bu cihazın özelliği oymuş zatenyüzüme ıslak havlu sürmüşler gibi hissettim ben de özellikle dioddan çektiğim agrıların üstüne cok ıyı oldu
dogru mu bılmem ılk seanstan sadece yüz ve boyna bakıp bıseyler söylemek dogru olmaz sanırım.doğru yani o zaman di mi?
İyi bari rahatladım ya
korkmuştum ben de bi çok insanda acı var ben de neden yok diye
bi de gittiğiniz fiyatlar nasıl
ben özel bölge koltuk altı 150 tl ye gidiyorum
Canım inşallah iyi olur sonuç.. sen kıllar uzun mu yaptırdın bana sıfır jiletle gel dediler çarşamba gidecem bakalım nasıl olcak
7 hafta çok degıl mı ?? neden 7 hafta ? agrı eşiği kişiden kişiye göre değişebilir ya da atış seviyesi mi ne diyolar ona bilmiyorum o düşük veya yüksekse onun da etkisi vardır agrı olup olmamasında...ben kese yapıp yapmama durumunu da sordum.gerek yok dedıler. dıod utuleme ye gıttıgımde onerdıklerını soylemıstım bana gerek yok keseye denıldı.hıc dokunmadım sadece işimi şansa bırakmamak için dısarı cıktıgımda eczaneden ıyı bır gunes kremı edındım onu kullandım.lazer sonrası herhangı bır reaksıyon gostermedı yüzüm. obur turlu cıhazlardan sonra sıvılcelenmeler yaşamıştım o yuzden dıkkat etmeye calışıyorum. 4 mayısta 1 ay dolacak ve hala yüzümde tüy çıkmadı.