Merhabalar,
Bu buz lazer konusuna kimse birşey yazmıyor
Genital bölgeme ağda yapamıyorum sadece arada üst kısmına yapabiliyorum oda minik minik ağda bantlarını yapıştırarak, 1 saat sürüo walla. Artık tak rtti canıma kıllar. Ama ağda yaptıramamışkrn lazer yaptırabilirmiyim bilmiyrmbuz lazer umutlandırmıştı beni ama yaptıran yok sanırım, denildiği gibi etkili değilmi ondanmı acaba
Merhabalr sanırım epey olmuş siz yazalı bende yaptırmak istiyorum. Ama kafam çok karışık nerede nasıl hangi makinayla yaptırsam diye bu bahsettiğiniz yer nerde adı ne2015 güzellik ve bakım fuarına katıldım Sts Lazer firmasının standında yer alıyordu bu cihaz Soprano ICE Buz Lazer olarak geçiyordu Ocak ayından beri dergi ve gazetelerde karşıma çıkıyordu hemen gittim ve koluma uygulattım diğer tecrübelerime dayanarak şunu söyleyebilirim ki tamamen acısızdı ütü yapar gibi kolumda gezdirdi tanıtan arkadaş başlığın ucu buz gibi oluyor isminide buradan alıyormuş zaten acı hissettirmiyor ama birde başlık soğuk olunca yanma hissi de ortadan tamamen kalkıyor çok başarılı buldum ilk seansta %20 azalma oldu devamına mutlaka gideceğim cihaz hakkında araştırıyorum halen cihaz hakkında bir başlık açacağım yakın zamanda. 2 hafta önce Hürriyet Kelebek ekinde de reklamları mevcuttu.
Merhaba gittiniz mi uzunca bir zaman olmuş ama sormak istedimben soprano ıce ve spa accord arasında kararsız kaldım istanbuldaki 12 klinigi de aradım bazıları ile ilgili şikayetler vardı nette bazıları fiyat vermedi gelin görmek lazım dedi ve bazısı pahalı ve 3 ü iyi fiyat verdi biri avrupa diğer ikisi anadoluda bu üç yerden 2 si sopranonun spa accord biri soprano ıce sts lazerde iki cihazda çok farlılık yok ama soprano ıce daha iyi sanırım anadolu yakasındaki iki merkezle görüşücem pazartesi hangisi iyi fiyat verirse bu hafta en yakın tarihe gün alıp başlamak istiyorum.
Mesajlarin bir kismini okudum,arkadaslar buz lazer üflemeli lazer vs vs diye adlandirilip ticareti yapilan isimler lazer teknenolojisinin gelistirdigi isimler degildir.bunlar uretici firmanin ismidir.buz lazer dediginiz IPL (foto epilasyon)cihazidir.
Işık sistemlerinin ismi dalga boyu derinligine gore adlandirilir.ulkemizde sadece alexandrayt diod n yag ve ıpl kullanilmakta.bu cihazlari ureten firmalar farkli sogutucu kullanmis.apoce elit firmasi alexandrite cihazina soguk hava uflemesi takmis.candela firmasi gaz sistemi (buz)takmis.diod jelle sogutulmus.hepsinin dalga boyu.yani ışıgin deri altina inis mesafesi sabittir.alexandrite 755 nm diod 808 nm gibi ölçüler sabittir.kil yapisi ince acik renkse hicbir makine gormez.kıl yapisina gore makine yok arkadaslar.ten rengine gore fakli cihazlar var.