- 16 Ağustos 2017
- 20
- 0
- 33
öncelikle cihazdan emin olmanızı tavsiye ederim. sopranoIce distribtorunün internet sitesinde yer alıyor mu sizin gittiğiniz yer bu 1. 2. si de acaba yeteri kadar atış yapılıyor mu bu da bi o kadar önemli. bence bu ikisi oky ise hormon testi yaptrabilirsiniz belki başka bir sorun vardır. cünki sonuçlar gzzeülBn de ankda gidiorm 6. Seansim ama hic oyle aman aman bi azalma olmadi.. kaçinci seansta tamamen bitio acaba??
Merhana Zen güzellikte emine hanımamı yaptryosunuz kacıncı seansnz nerelere yaptryosunuzavrupanın neresi ama? ben beylikdüzünde zen güzelliğe gidiyorum ve mutluyum şu an için, ilgili güler yüzlü ve kesinlikle güven veren bir yer. uzak değilse tavsiye ederim.
Merhana Zen güzellikte emine hanımamı yaptryosunuz kacıncı seansnz nerelere yaptryosunuz
sonuçları yazın lütfenMerhaba. 3 nisanda yüzüm ve boynum için soprano ice buz lazer yaptırdım. Daha once Diode ve Alexander yaptırmış olan biri olarak diyebilirim ki acı yok denecek kadar azdı. Etkileri ne kadar iyi yada kötü olacak onu zamanla göreceğim.
Her ay gtmıyomusunuz tüyler cıksada cıkmasadaMerhaba Zeynep, evet Emine Hanıma yaptırıyorum tüm vücut 2. seansa girdim kolum için. diğer bölgeleri bekliyoruz uzasın diye. kolumun uzamış halini bile çok rahat kullanabiliyorum günlük hayatta. tamamıyla döküldü ve çok ince çıktılar şu an. sanırım sonucu merak etmiştiniz ?
Evet pesin. Gittikce yazarim mutlaka size. Yardimim dokunursa ne ala. Emine hanim zaten hemserim, gocmen kendisi de. Beni hayal kirikligina ugratacaklarino zannetmiyorum. Soyle de bir detay vereyim. Yaptrmak istedigim baska bolgeler de vardi inceledi kil yapisini ve kendisi yapmayacagini sonuctan emin olamadigini soyledi ki daha once gittigim yerde bu bolgeye de baslayalim diyorlardi. Para kazanma hirsi yok islerini duzgun yapma gayesindeler, bu da en buyuk kanitidir die dusunuyorum. Ama yinede bekleyin isterseniz birkac seans sonra yine konusalim.Her ay gtmıyomusunuz tüyler cıksada cıkmasada
Parayı peşinmi verdnz
Sonucları yazarsnz iyi olur kimisi başta yazıyo snra dahada bşy yazmyo burda bi kullanıcı vardı da emine hanıma gtmşti cok övmüştü ama ilk seanstan sonra dahada bşy yazmadı insan merak ediyo gidecek olanlara fikir olmuş oluyo ben beylikdüzüne yakınm suan başka yere gdyrm bu ay son seansmı yaptrcam ama pek istdğm sonucu alamdm gibi keşke zene gtseydim zamanla belki oraya giderm para durumuna göre
Zaten hemen yaptırammda 3 bin tl gtti nerdeyse birde seans aralarnda cogu memnun umutlu ama seanslar bitince coğu tüylerin geri geldğini söylüyolar sizde öyle olmaz inşaallah üzücü bi durum gerçi olsada denemeden bilemiyo insan siz insaflı birine denk gelmssnz olmasada yine can sağlığı dersnz ama insanları kandrarak sahte makinelerle bu işi yapan kişilere denk gelince dahada bi üzülür insanEvet pesin. Gittikce yazarim mutlaka size. Yardimim dokunursa ne ala. Emine hanim zaten hemserim, gocmen kendisi de. Beni hayal kirikligina ugratacaklarino zannetmiyorum. Soyle de bir detay vereyim. Yaptrmak istedigim baska bolgeler de vardi inceledi kil yapisini ve kendisi yapmayacagini sonuctan emin olamadigini soyledi ki daha once gittigim yerde bu bolgeye de baslayalim diyorlardi. Para kazanma hirsi yok islerini duzgun yapma gayesindeler, bu da en buyuk kanitidir die dusunuyorum. Ama yinede bekleyin isterseniz birkac seans sonra yine konusalim.
Ah cnm bende bazen şu kıl tüy olayını cok takıyorumda bazende dyorum elsiz kolsuz olsaydm napcaktım bian öyle düşünüyorum Allah başka dert vermesin diyorum takmamaya çalışyrm yüz için hangi cihaz olursa olsun lazer yaptrma daha önceden kuaförde calşıyodum ne kadar yüze lazer yaptran olduysa hepsi hüsrana uğramştı ağdaya geliyolardı para durumuna göre iğneli yaptrrsn yüz bölgesinde bence tek işe yarayan iğneli iyi yapan birine denk gelirsen kesin çözüm annemn cene bölgesnde bikaç tüy vardı iğneli yaptrdı daha cıkmıyolar yüzündeki lekeler içinde nette araştrrsn lekeleri gideren iyi bi krem kullanrsn geçerArkadaşlar maalesef son yazımdan sonra yüz bölgemde zaaten geri gele tüylerin aynısı bıyıklarım için de geçerli oldu. Yani bıyık bölgemde bölgesel incelme olduysa da gün ışığında hala çok belli. Ve çoğu bölge geri geldi. Yani 16-17 seans boşa gitti. Zaten işe yarayacak olsa belli olurdu. O yüzden bıraktım ben. İğneli deneyeceğim. Allah'ım yüz bölgesi o kadar önemli ki, kalan izlere mi yanayım, giden paraya mı yanayım yoksa jilet sonrası artan tüylere mi yanayım bilemedim.
Zeynepcim fiyatlari arayip gorus lutfen. Benim biraz karisik cunki. Tabiki deneyimlemeden bilemem ama olumlu konusmamin sebebi, daha once tuyleri diyot cihazda biten bir arkadasim var. SopranoIce de diotun en son cikan urunu ve dogru sekilde de uygulaninca bitmemesi ihtimali uzerine durmuyorum. Oyle bi ihtimali dusunmekte istemiyorum :) kalca icin bu aradaZaten hemen yaptırammda 3 bin tl gtti nerdeyse birde seans aralarnda cogu memnun umutlu ama seanslar bitince coğu tüylerin geri geldğini söylüyolar sizde öyle olmaz inşaallah üzücü bi durum gerçi olsada denemeden bilemiyo insan siz insaflı birine denk gelmssnz olmasada yine can sağlığı dersnz ama insanları kandrarak sahte makinelerle bu işi yapan kişilere denk gelince dahada bi üzülür insan
Hangi bölgelerinize yaptrcaktnzda yapmadı emine hanım ince tüy olan yerleremi
Birde nerelerinize ve ne kadara anlaştnz kaç seans sözleşme yaptnz cok soru sordm ama
Anladm cnm inşaallah istedgn gibi olur sonuçları paylaşırsan sevinirmZeynepcim fiyatlari arayip gorus lutfen. Benim biraz karisik cunki. Tabiki deneyimlemeden bilemem ama olumlu konusmamin sebebi, daha once tuyleri diyot cihazda biten bir arkadasim var. SopranoIce de diotun en son cikan urunu ve dogru sekilde de uygulaninca bitmemesi ihtimali uzerine durmuyorum. Oyle bi ihtimali dusunmekte istemiyorum :) kalca icin bu arada
Çok haklısın cnm. Aslında halimize her zaman şükretmeliyiz. Evet artık kesinlikle iğneliye geçicem. Hayırlsı artık.Ah cnm bende bazen şu kıl tüy olayını cok takıyorumda bazende dyorum elsiz kolsuz olsaydm napcaktım bian öyle düşünüyorum Allah başka dert vermesin diyorum takmamaya çalışyrm yüz için hangi cihaz olursa olsun lazer yaptrma daha önceden kuaförde calşıyodum ne kadar yüze lazer yaptran olduysa hepsi hüsrana uğramştı ağdaya geliyolardı para durumuna göre iğneli yaptrrsn yüz bölgesinde bence tek işe yarayan iğneli iyi yapan birine denk gelirsen kesin çözüm annemn cene bölgesnde bikaç tüy vardı iğneli yaptrdı daha cıkmıyolar yüzündeki lekeler içinde nette araştrrsn lekeleri gideren iyi bi krem kullanrsn geçer
Arkadaşlar bende bu konu hakkında bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olurum.. soprano ice alma buz lazere başladım. 8 seanslık paket üzerine tüm vücuda ek olarak tüm kol mini göbek mini popo ve göğüs uçları için 3.300 anlaştık.. çok dil dökmeme rağmen 2 taksitle yaptım ödememi.. 10 gün sonra 3. Seansıma gideceğim. Üstelik gittiğim yerde güzellik salonu.. bu konuda yoğun ve ciddi araştırmalar yaptıktan sonra en iyi makinenin bu olduğunu ve sayılı yerde olduğunu merkezinden ciddi bi parayla satın alındığını öğrendim.. bu yüzden bu cihazla yapılan uygulamanın belli bi fiyat aralığı var aşağı düşerse çakma yada sahte olduğunu düşünün çünkü cihaz çok pahalı.. makineden ziyade gittiğiniz yerde sizinle ilgilenenlerin makineyi ve kullanımını çok iyi bilmesi lazım.. bunun için makine satıldığında eğitimi veriliyor yanlış uygulamanın yanlış sonuca götürmesi çok normal.. gelelim bana nasıl güvenip te bi anda o kadar parayı verdim çünkü karşımdaki insan tamamen şeffaf dürüst müşteri memnuniyetine önem veren biriydi.. para kazanabileceği halde ısrar etmeme rağmen bazı bölgeleri yapmadı ayva tüyü herkeste var bu kadarı normal sağlanığınız için kalmadı daha iyi dedi istese ısrarın üzerine yapar parasında bi güzel alır siz istediniz derdi ama yapmadı.. verimli sonuç için devamlılık şart öyle istediğim zaman çıkınca vs giderim yok.. benim uygulamam 6 haftada bir oluyor ve bana en başta uyarısı yapıldı çıksada çıkmasada 6 haftada bir gelmeniz gerek dendi bu cihazın özelliği bu kıllar 6 haftada bir uykudan uyanıyor uyanma esnasında onlar güçlenmeden vurmalıyız ki zayıflasınlar dedi.. çoğalmayıda şu şekilde açıkladı öldürmeyen acı güçlendirir dedi tek cümle yetti.. atışlar kılınızı görmezse onu yakmak yerine güçlendirir..
İlk seansım dayanılmaz geçti.. en düşük enerjide yapmalarına rağmen özellikle bikini ve koltuk altıma dayanamadım ara vererek yapmak zorunda kaldılar ki bu verimi düşürür ama dayanamadım.. kılların yanık kokusu burnuma kadar geldi.. bu denli acı çekmemin sebebi çok aşırı kalın olmasıymış.. çünkü acı eşiğim yüksektir dayanırım acıya ama ben böyle bi acı görmedim buz gibi klimalı odada buz gibi jelde acıdan boncuk boncuk ter döktüm.. beyaz tenliyim kollarım siyah ve çok kalın.. sonuç ilk seansta %80 başarı gözlerime inanamadım.. 2-3 hafta içinde tamamen döküldüler.. ve 2.seansa gittiğimde cihazın görüp yakamadığı bir kaç kıl dışında bütün kıllar %80 inceldi %50 den fazla seyreldi.. 2.seansı olduktan sonra çıkan kıllar neredeyse ayva tüy kıvamında.. bu arada kalın kıllar sonuç daha hızlı verim daha büyük bilginize.. 3. Seansa bölgesel olarak jiletleme yapma kontrol yapalım ne durumdalar dedi.. her Seansa jiletlenip gidiliyor.. ne dediyse aynen yaptım çok memnunum.. kremde verdi seanstan 5 gün önce ve 5 gün sonra her gün sür dedi.. arada kalan süredede tahriş etmeden kese yap dedi..
Kadın benle dertleşti herkes sizin gibi anlayışlı bilgili değil kimseye laf anlatamıyoruz dedi.. dediklerimizi yapmıyorlar sonra verim almadım diyorlar dedi.. seanslara bi geliyorlar bi gelmiyorlar bi gecikiyorlar o şekilde olmaz dedi.. başka yerde o kadar bu kadar diyolar imkansız ben bu cihazları almak güzellik salonunu açmak için arabamı evimi herşeyimi sattım kirada oturuyorum bu güzellik salonunu açmak için bilmem ne kadar ödedim söylesem kimse inanmaz dedi.. benim cihazımla aynı cihaz olup daha uygun fiyat bulursan gel söyle dedi..
Sonuç olarak Emine hanıma çok güveniyorum inanıyorum.. dürüst bir bayan ilk günden beri güven verdi bana yoksa bu yaptığım pekte akıl kârı değil :) merak ettiğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz benim hikayem bu..
Cnm sultan adlı kullanıcıya sormussun ama ben cvp veriyim hani sana demştmya burda biri daha zen güzelliğe gtti ilk seansndan cok memnundu ama ilk seansndan sonra daha bşy paylaşmadı işte bu kullanıcıydı Bu mesaj ilk ve son mesajıydı oda emine hanıma yaptryo keşke girsede söylese sonuçlar nasl gidiyo dyeSultan Hanım merhaba,
Seanslarınız bitti mi acaba ne durumdasınız şu an? sözleşme yaptınız mı?