Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Bn de ankda gidiorm 6. Seansim ama hic oyle aman aman bi azalma olmadi.. kaçinci seansta tamamen bitio acaba??
öncelikle cihazdan emin olmanızı tavsiye ederim. sopranoIce distribtorunün internet sitesinde yer alıyor mu sizin gittiğiniz yer bu 1. 2. si de acaba yeteri kadar atış yapılıyor mu bu da bi o kadar önemli. bence bu ikisi oky ise hormon testi yaptrabilirsiniz belki başka bir sorun vardır. cünki sonuçlar gzzeül

Merhaba Zeynep, evet Emine Hanıma yaptırıyorum tüm vücut 2. seansa girdim kolum için. diğer bölgeleri bekliyoruz uzasın diye. kolumun uzamış halini bile çok rahat kullanabiliyorum günlük hayatta. tamamıyla döküldü ve çok ince çıktılar şu an. sanırım sonucu merak etmiştiniz ?

Hiç bir lazer cihazı %100 sonuç vermiyor ama azalma ve seyrelme oluyor ben yüzüme yaptırıyorum soprano ice önceden de yoktu zaten yüzümde tüy çok az vardı favori bölgelerinde başka bi yerin para tuzağına düştüm iki senas ne olduğu beli olmayan bi cihazla yaptım sonra soprano ice yapan bi merkeze gittim 4 senas oldu iki ayda bir gidiyorum azaldı diyemem ama seyrelmis çıkmayan yerler de var lazer konusunda çok dikkatli olun özellikle yüz bölgesi için. Vcud içinde en iysi Alex kesinlikle

Her ay gtmıyomusunuz tüyler cıksada cıkmasada
Parayı peşinmi verdnz
Sonucları yazarsnz iyi olur kimisi başta yazıyo snra dahada bşy yazmyo burda bi kullanıcı vardı da emine hanıma gtmşti cok övmüştü ama ilk seanstan sonra dahada bşy yazmadı insan merak ediyo gidecek olanlara fikir olmuş oluyo ben beylikdüzüne yakınm suan başka yere gdyrm bu ay son seansmı yaptrcam ama pek istdğm sonucu alamdm gibi keşke zene gtseydim zamanla belki oraya giderm para durumuna göre

Evet pesin. Gittikce yazarim mutlaka size. Yardimim dokunursa ne ala. Emine hanim zaten hemserim, gocmen kendisi de. Beni hayal kirikligina ugratacaklarino zannetmiyorum. Soyle de bir detay vereyim. Yaptrmak istedigim baska bolgeler de vardi inceledi kil yapisini ve kendisi yapmayacagini sonuctan emin olamadigini soyledi ki daha once gittigim yerde bu bolgeye de baslayalim diyorlardi. Para kazanma hirsi yok islerini duzgun yapma gayesindeler, bu da en buyuk kanitidir die dusunuyorum. Ama yinede bekleyin isterseniz birkac seans sonra yine konusalim.

Arkadaşlar maalesef son yazımdan sonra yüz bölgemde zaaten geri gele tüylerin aynısı bıyıklarım için de geçerli oldu. Yani bıyık bölgemde bölgesel incelme olduysa da gün ışığında hala çok belli. Ve çoğu bölge geri geldi. Yani 16-17 seans boşa gitti. Zaten işe yarayacak olsa belli olurdu. O yüzden bıraktım ben. İğneli deneyeceğim. Allah'ım yüz bölgesi o kadar önemli ki, kalan izlere mi yanayım, giden paraya mı yanayım yoksa jilet sonrası artan tüylere mi yanayım bilemedim.

Aman sikmayin caninizi bosverin. Barisin tuylerinizle. Keza ben oyle yaptim artik hic cekinmiyorum tuyerimden. Laf eden bir erkek olursa, rahatsiz oluyorsa, maymun gbi tuylerinden once kendisinin kurtulmasini soyleyin soyle bir tavsiyem olabilir eger koyu renk tuylariniz varsa rahatsiz oldugunuz, sarartici krem surebilirsiniz, ben kullaniyorum yuzum dahil.

Zaten hemen yaptırammda 3 bin tl gtti nerdeyse birde seans aralarnda cogu memnun umutlu ama seanslar bitince coğu tüylerin geri geldğini söylüyolar sizde öyle olmaz inşaallah üzücü bi durum gerçi olsada denemeden bilemiyo insan siz insaflı birine denk gelmssnz olmasada yine can sağlığı dersnz ama insanları kandrarak sahte makinelerle bu işi yapan kişilere denk gelince dahada bi üzülür insan
Hangi bölgelerinize yaptrcaktnzda yapmadı emine hanım ince tüy olan yerleremi
Birde nerelerinize ve ne kadara anlaştnz kaç seans sözleşme yaptnz cok soru sordm ama

Ah cnm bende bazen şu kıl tüy olayını cok takıyorumda bazende dyorum elsiz kolsuz olsaydm napcaktım bian öyle düşünüyorum Allah başka dert vermesin diyorum takmamaya çalışyrm yüz için hangi cihaz olursa olsun lazer yaptrma daha önceden kuaförde calşıyodum ne kadar yüze lazer yaptran olduysa hepsi hüsrana uğramştı ağdaya geliyolardı para durumuna göre iğneli yaptrrsn yüz bölgesinde bence tek işe yarayan iğneli iyi yapan birine denk gelirsen kesin çözüm annemn cene bölgesnde bikaç tüy vardı iğneli yaptrdı daha cıkmıyolar yüzündeki lekeler içinde nette araştrrsn lekeleri gideren iyi bi krem kullanrsn geçer

Zeynepcim fiyatlari arayip gorus lutfen. Benim biraz karisik cunki. Tabiki deneyimlemeden bilemem ama olumlu konusmamin sebebi, daha once tuyleri diyot cihazda biten bir arkadasim var. SopranoIce de diotun en son cikan urunu ve dogru sekilde de uygulaninca bitmemesi ihtimali uzerine durmuyorum. Oyle bi ihtimali dusunmekte istemiyorum :) kalca icin bu arada

Arkadaşlar şunuda söylym önceki sayfalarda söylemştmde lazere gttnzde size lazer sonrası krem satarlarsa bence kesinlikle almayın ben öyle bir hataya düştüm krem sattılar almıcaktmda tahriş olur cildiniz dediler öyle aldm sonra eve geldim netten bi bakym dedim aldgm kreme fiyatı 50 tl şok oldum bana 130 a zorla indirm yaptılar normalde 150 tlydi birde kullanılan kremde e vitamini olmaması lazm çünkü kıl köklerini besliyo e vitamini bana sattılları kremded e vitamini vardi yazık çöp oldu kullanmıyorum onu daha sanki akılları kesmiyomu bunların ben anlamıyorm yani sinir olmamak elde değl aklınızda bulunsun özellikle vücudunuza kullandgnz kremde e vitamini olmasın tabi yüzdeki tüyleri alıyosanz yüzdede dikkat etmem lazm e vitamini olmamasına marka vermek yasakmı bilmiyorumda bi markadan body balm sipariş edicem içind e vitamini yok zamanla kıl köklerini güçleştiriyomuş normal bi krem kullanmaktansa bunu kullanrm daha iyi

Anladm cnm inşaallah istedgn gibi olur sonuçları paylaşırsan sevinirm

Çok haklısın cnm. Aslında halimize her zaman şükretmeliyiz. Evet artık kesinlikle iğneliye geçicem. Hayırlsı artık.

Merhaba, önümüzdeki hafta tüm vucut + kol alexandra yöntemine başlıyorum inşallah. 10 seyans için 1500 tl ödedim. tek çekim oldu bu biraz beni üzse de..:) neyseki kafam rahat olcak inşallah. umarım memnun kalırım. koldaki ayva tüyler için diod lazer yöntemi uygulanacakmış geri kalan her sey alexdra . umarım hersey istediğim gibi guzel gider umaarıım

Sultan Hanım merhaba,
Seanslarınız bitti mi acaba ne durumdasınız şu an? sözleşme yaptınız mı?

Son düzenleme:
Sultan Hanım merhaba,
Seanslarınız bitti mi acaba ne durumdasınız şu an? sözleşme yaptınız mı?
Cnm sultan adlı kullanıcıya sormussun ama ben cvp veriyim hani sana demştmya burda biri daha zen güzelliğe gtti ilk seansndan cok memnundu ama ilk seansndan sonra daha bşy paylaşmadı işte bu kullanıcıydı Bu mesaj ilk ve son mesajıydı oda emine hanıma yaptryo keşke girsede söylese sonuçlar nasl gidiyo dye

Dün seansm vardı yaptrdm özel bölgemin kenarnda az biyer yandi böyle olan varmı ne kullandnzda geçti kalıcı iz kalmaz inşaallah 19 la calştı cokmu yüksek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…