Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Görüşlerinizi alabilir miyim? benim için aşırı önemli.
Merhabalar,
Benim tavsiyem vücudunuz için en az 4-5 seans alex'e girmeniz, kalan ve incelen tüyler için soprano ice ile devam etmeniz. Alex inanın buz lazerden fazla acıtmıyor. İkisine de kalın tüylerle girmiş biri olarak yazıyorum bunu. Sopranı ice acıtmaz falan bence hikaye. Öyle bir acıtıyorki anlatamam.

Yüz bölgeniz için ise kişiden kişiye değişir. Eğer Soprano ice yaptırmak istiyorsanız yaptırın ya da ND-Yag deneyin. Ama beni lazer yapan bayan çok açık tenli ve siyah tüylüydü. Kendisi bir hap kullanmış o yüzden tüyleri çok artmış. Yüzüne ND-yag ile başlayıp incelince Sopranı ice'a geçmiş. Ben ise her ikisini denedim yüzümde. ND-yag kesinlikle dökmedi. Soprano ice döktü ama bir süre sonra geri geldi tüyler. Tüm yüz yaptırmıyorum artık soprano ice da. sadece bıyıklarımı yaptırıyorum. Onlarda %50-60 bitti. Israrla bitmeyen bölgeler var. Sanırım artık onlar için iğneliye geçicem. O bitti dediğim %50-60 lık kısımda geri gelecek mi zaman gösterecek. ama yüzüm ve çenem olduğu gibi geldi hatta şakaklarım çok kalınlaştı. Ama bunları onlara anlattımsa da yok 30 yok 40 seans ta biter diye oyalıyorlar. Sanki biz aptalız.

isim olarak verebilir misiniz gittiğiniz yeri? açıkca yazmak istemezseniz özelden yazarsanız da cok sevinirim. görüşler önemli. seyans sayısıyla ücret hakkında da bilgi rica edicem. :)
Ankara'da gidiyorum. 6 seans oldu. Koltuk altim tamamen bitti. Genital ustu bitti. Tim bacakta 20 tane falan var. Gobek arasi popo cizgisi bitti. Genital altinda biraz var. 2 seansim daha kaldi. Gecen ekim ayinda 8 seansi 2100 tl ye almistim

Merhabalar,
Benim tavsiyem vücudunuz için en az 4-5 seans alex'e girmeniz, kalan ve incelen tüyler için soprano ice ile devam etmeniz. Alex inanın buz lazerden fazla acıtmıyor. İkisine de kalın tüylerle girmiş biri olarak yazıyorum bunu. Sopranı ice acıtmaz falan bence hikaye. Öyle bir acıtıyorki anlatamam.

Yüz bölgeniz için ise kişiden kişiye değişir. Eğer Soprano ice yaptırmak istiyorsanız yaptırın ya da ND-Yag deneyin. Ama beni lazer yapan bayan çok açık tenli ve siyah tüylüydü. Kendisi bir hap kullanmış o yüzden tüyleri çok artmış. Yüzüne ND-yag ile başlayıp incelince Sopranı ice'a geçmiş. Ben ise her ikisini denedim yüzümde. ND-yag kesinlikle dökmedi. Soprano ice döktü ama bir süre sonra geri geldi tüyler. Tüm yüz yaptırmıyorum artık soprano ice da. sadece bıyıklarımı yaptırıyorum. Onlarda %50-60 bitti. Israrla bitmeyen bölgeler var. Sanırım artık onlar için iğneliye geçicem. O bitti dediğim %50-60 lık kısımda geri gelecek mi zaman gösterecek. ama yüzüm ve çenem olduğu gibi geldi hatta şakaklarım çok kalınlaştı. Ama bunları onlara anlattımsa da yok 30 yok 40 seans ta biter diye oyalıyorlar. Sanki biz aptalız.
Size katiliyorum buzlazer alexten daha cok acitiyor. Resmen kizgin utu gezdirir gibi

Arkadaşlar bende bu konu hakkında bildiklerimi ve deneyimlerimi paylaşmak istiyorum umarım yardımcı olurum.. soprano ice alma buz lazere başladım. 8 seanslık paket üzerine tüm vücuda ek olarak tüm kol mini göbek mini popo ve göğüs uçları için 3.300 anlaştık.. çok dil dökmeme rağmen 2 taksitle yaptım ödememi.. 10 gün sonra 3. Seansıma gideceğim. Üstelik gittiğim yerde güzellik salonu.. bu konuda yoğun ve ciddi araştırmalar yaptıktan sonra en iyi makinenin bu olduğunu ve sayılı yerde olduğunu merkezinden ciddi bi parayla satın alındığını öğrendim.. bu yüzden bu cihazla yapılan uygulamanın belli bi fiyat aralığı var aşağı düşerse çakma yada sahte olduğunu düşünün çünkü cihaz çok pahalı.. makineden ziyade gittiğiniz yerde sizinle ilgilenenlerin makineyi ve kullanımını çok iyi bilmesi lazım.. bunun için makine satıldığında eğitimi veriliyor yanlış uygulamanın yanlış sonuca götürmesi çok normal.. gelelim bana nasıl güvenip te bi anda o kadar parayı verdim çünkü karşımdaki insan tamamen şeffaf dürüst müşteri memnuniyetine önem veren biriydi.. para kazanabileceği halde ısrar etmeme rağmen bazı bölgeleri yapmadı ayva tüyü herkeste var bu kadarı normal sağlanığınız için kalmadı daha iyi dedi istese ısrarın üzerine yapar parasında bi güzel alır siz istediniz derdi ama yapmadı.. verimli sonuç için devamlılık şart öyle istediğim zaman çıkınca vs giderim yok.. benim uygulamam 6 haftada bir oluyor ve bana en başta uyarısı yapıldı çıksada çıkmasada 6 haftada bir gelmeniz gerek dendi bu cihazın özelliği bu kıllar 6 haftada bir uykudan uyanıyor uyanma esnasında onlar güçlenmeden vurmalıyız ki zayıflasınlar dedi.. çoğalmayıda şu şekilde açıkladı öldürmeyen acı güçlendirir dedi tek cümle yetti.. atışlar kılınızı görmezse onu yakmak yerine güçlendirir..

İlk seansım dayanılmaz geçti.. en düşük enerjide yapmalarına rağmen özellikle bikini ve koltuk altıma dayanamadım ara vererek yapmak zorunda kaldılar ki bu verimi düşürür ama dayanamadım.. kılların yanık kokusu burnuma kadar geldi.. bu denli acı çekmemin sebebi çok aşırı kalın olmasıymış.. çünkü acı eşiğim yüksektir dayanırım acıya ama ben böyle bi acı görmedim buz gibi klimalı odada buz gibi jelde acıdan boncuk boncuk ter döktüm.. beyaz tenliyim kollarım siyah ve çok kalın.. sonuç ilk seansta %80 başarı gözlerime inanamadım.. 2-3 hafta içinde tamamen döküldüler.. ve 2.seansa gittiğimde cihazın görüp yakamadığı bir kaç kıl dışında bütün kıllar %80 inceldi %50 den fazla seyreldi.. 2.seansı olduktan sonra çıkan kıllar neredeyse ayva tüy kıvamında.. bu arada kalın kıllar sonuç daha hızlı verim daha büyük bilginize.. 3. Seansa bölgesel olarak jiletleme yapma kontrol yapalım ne durumdalar dedi.. her Seansa jiletlenip gidiliyor.. ne dediyse aynen yaptım çok memnunum.. kremde verdi seanstan 5 gün önce ve 5 gün sonra her gün sür dedi.. arada kalan süredede tahriş etmeden kese yap dedi..

Kadın benle dertleşti herkes sizin gibi anlayışlı bilgili değil kimseye laf anlatamıyoruz dedi.. dediklerimizi yapmıyorlar sonra verim almadım diyorlar dedi.. seanslara bi geliyorlar bi gelmiyorlar bi gecikiyorlar o şekilde olmaz dedi.. başka yerde o kadar bu kadar diyolar imkansız ben bu cihazları almak güzellik salonunu açmak için arabamı evimi herşeyimi sattım kirada oturuyorum bu güzellik salonunu açmak için bilmem ne kadar ödedim söylesem kimse inanmaz dedi.. benim cihazımla aynı cihaz olup daha uygun fiyat bulursan gel söyle dedi..

Sonuç olarak Emine hanıma çok güveniyorum inanıyorum.. dürüst bir bayan ilk günden beri güven verdi bana yoksa bu yaptığım pekte akıl kârı değil :) merak ettiğiniz başka bişey varsa sorabilirsiniz benim hikayem bu..

gittiğin yerin ismini ilçesini atabilirmisiniz çok rica etsem? :)

Kontrolleriniz ücretsiz mi peki madem bende güzelik merkezinde yaptırıyorum makinlari soprano ice orjinal cihaz iki senas imi başka yerde yaptırdım başka cihazlarla bir seansimi da soprano ice ile yaptım dökülme ler iyi benimki de memnunum şimdilik ☺
şimdiki görüşlerinizi rica edebilirmiyim?

Benim buz lazerde 6.seansım, genital bölgenin tamamı bitti sadece iç kısımlarda var. Bacaklarımda %80 bitti. Yalnızca göbeğimden istediğim sonucu alamadım inceliyor ama diğer bölgeler kadar azalma olmadı. Kollarım da da öyle sanırım tüyler ince olduğu için zor bitiyor beyaz tenli olmama rağmen zor oluyor
*
nereye gidiyorsunuz acaba? bide seyans sayısı ve ücreti de merak ediyorum

hastaneleri güzellik merkezinden daha iyi diye duymuştum. ama bi tanıdığım fatih güzellik merkezine gidiyormuş lazere. aşırı memnunmuş ve onun önerisiyle de giden herkes memnun kalmış. alexandra lazer uygulanıyomuş orada da

gittiğin yerin ismini ilçesini atabilirmisiniz çok rica etsem? :)
Merhaba sultan adlı kullanıcıya sormussunuz ama o bayadr yaZmıyo belki görmez dye ben yazıym ona sormuştm ben nerde yaptrdnz dye istanbulda beylikdüzünde zen güzellik merkezine yaptrmştı buz lazer.comdada ismi geçiyo yani hakiki cihaz kullanılıyo
Fayda gördümğ bilmiyorum gelişmeleri yazmadı ama merak ediyorum mesajları okurda yazar umarım

Merhaba sultan adlı kullanıcıya sormussunuz ama o bayadr yaZmıyo belki görmez dye ben yazıym ona sormuştm ben nerde yaptrdnz dye istanbulda beylikdüzünde zen güzellik merkezine yaptrmştı buz lazer.comdada ismi geçiyo yani hakiki cihaz kullanılıyo
Fayda gördümğ bilmiyorum gelişmeleri yazmadı ama merak ediyorum mesajları okurda yazar umarım
İnstagramdada var adresi zen güzellik yaZınca cıkan ilk merkez

İnstagramdada var adresi zen güzellik yaZınca cıkan ilk merkez
tercih çok olunca kafalar çok karışıyor. herkesin yorumunu tek tek okudum ama birine yarayan öbürüne yaramamış durum byle olunca da işin içinden çıkılmıyor. insan istiyor ki zaman harcıyorum para harcıyorum bari değse! :)

tercih çok olunca kafalar çok karışıyor. herkesin yorumunu tek tek okudum ama birine yarayan öbürüne yaramamış durum byle olunca da işin içinden çıkılmıyor. insan istiyor ki zaman harcıyorum para harcıyorum bari değse! :)
Evet ne yazıkki denemeden göremiyo insan bende hüsrana uğrayanlardanm malesefki bence bi arkadaşnda dedği gibi önce enaz 4 seans alex yaptrn sonra buzlazere gecersiniz siz nerelerinize yaptrcaksnz

TÜM
Evet ne yazıkki denemeden göremiyo insan bende hüsrana uğrayanlardanm malesefki bence bi arkadaşnda dedği gibi önce enaz 4 seans alex yaptrn sonra buzlazere gecersiniz siz nerelerinize yaptrcaksnz
tüm vücut istiyorum yaşımda 24 ken evlenmeden halletmek istiyorum vede iş hayatında zoroluyo uğraşmak. iyi bi yer arıyorum. tanıdıklarım fatih guzellik merkezine gitmişler ve aşırı memnun kalmışlar . orada da sadeece aleksdr var 7 seyans 1000 tl miş. genital koltuk altı ve tüm bacak olarak

Ben de buz yaptiriyorum 4 seans bitti 5 e gideceğim cok rahat

Buz lazer kesinlikle bir işe yaramıyor arkadaşlar şahsen kendim ve birkaç arkadaşım farklı yerlerde buz lazerinde sitesinde yazan yerlerde yaptırdık. Sonuç hüsran seans araları güzel dökülmeler iyi oluyor ama seanslarınız bitip bıraktığınız an hepsi tamamen geri geliyor. Bizim oldu sizin bari Cebinizede vaktinizede yazık olmasın. Üzgünüm ☹️

bütün mesele acıyı ne kadar hissettiğiniz ise gidip deneme atışı veya bir seans yaptırabilirsiniz. çünki ağrı eşiği gerçekten çok farklılık gösterebiliyor. ama şunu söyleyebilirim eski cihazlara göre daha iyi ama ağrı yok değil benim açımdan tabiki bu. sonuç vs ile ilgili soru işaretleriniz var ise konuşabiliriz tekrar. tüysüz ipek gbi olabilmemiz dileğiyle kızlaaaaarrr :)

yüzdeki ince tüylerde de başarılı olduğu söyleniyor .bilgisi olan varmı
Merhaba,
yüzdeki ince tüylerde başarılı mı emin olamam ama şunu söylemeliyim, ben koluma yaptırıyorum en ince, yüzümdeki gbi tüyler bile döküldü. bu başarının sadece cihaz değil gittiğiniz yerin kaliteli ve güvenilir olmasıyla da ilişkilendiyorum çünki özenli ve yeteri kadar atış yapılmazsa işe yaramaması muhtemel.

Vouv yanma tehlikesi de yok bunda. Ben de hemen baslamsk istiyorum istanbul avrupa yakasında güvenilir bir yer var mı?
avrupanın neresi ama? ben beylikdüzünde zen güzelliğe gidiyorum ve mutluyum şu an için, ilgili güler yüzlü ve kesinlikle güven veren bir yer. uzak değilse tavsiye ederim.

Mesajlarin bir kismini okudum,arkadaslar buz lazer üflemeli lazer vs vs diye adlandirilip ticareti yapilan isimler lazer teknenolojisinin gelistirdigi isimler degildir.bunlar uretici firmanin ismidir.buz lazer dediginiz IPL (foto epilasyon)cihazidir.
Işık sistemlerinin ismi dalga boyu derinligine gore adlandirilir.ulkemizde sadece alexandrayt diod n yag ve ıpl kullanilmakta.bu cihazlari ureten firmalar farkli sogutucu kullanmis.apoce elit firmasi alexandrite cihazina soguk hava uflemesi takmis.candela firmasi gaz sistemi (buz)takmis.diod jelle sogutulmus.hepsinin dalga boyu.yani ışıgin deri altina inis mesafesi sabittir.alexandrite 755 nm diod 808 nm gibi ölçüler sabittir.kil yapisi ince acik renkse hicbir makine gormez.kıl yapisina gore makine yok arkadaslar.ten rengine gore fakli cihazlar var.
bu bilgilere nereden sahip oldunuz acaba? kıl yapısına göre cihaz olmadığından emin misiniz :/

X