Merhabalar,Görüşlerinizi alabilir miyim? benim için aşırı önemli.
Benim tavsiyem vücudunuz için en az 4-5 seans alex'e girmeniz, kalan ve incelen tüyler için soprano ice ile devam etmeniz. Alex inanın buz lazerden fazla acıtmıyor. İkisine de kalın tüylerle girmiş biri olarak yazıyorum bunu. Sopranı ice acıtmaz falan bence hikaye. Öyle bir acıtıyorki anlatamam.
Yüz bölgeniz için ise kişiden kişiye değişir. Eğer Soprano ice yaptırmak istiyorsanız yaptırın ya da ND-Yag deneyin. Ama beni lazer yapan bayan çok açık tenli ve siyah tüylüydü. Kendisi bir hap kullanmış o yüzden tüyleri çok artmış. Yüzüne ND-yag ile başlayıp incelince Sopranı ice'a geçmiş. Ben ise her ikisini denedim yüzümde. ND-yag kesinlikle dökmedi. Soprano ice döktü ama bir süre sonra geri geldi tüyler. Tüm yüz yaptırmıyorum artık soprano ice da. sadece bıyıklarımı yaptırıyorum. Onlarda %50-60 bitti. Israrla bitmeyen bölgeler var. Sanırım artık onlar için iğneliye geçicem. O bitti dediğim %50-60 lık kısımda geri gelecek mi zaman gösterecek. ama yüzüm ve çenem olduğu gibi geldi hatta şakaklarım çok kalınlaştı. Ama bunları onlara anlattımsa da yok 30 yok 40 seans ta biter diye oyalıyorlar. Sanki biz aptalız.