Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Buzlazerde diod sistemin son modeli. Siz hangi marka lazer yaptiriyordunuz unuttum da.
Sordugumda diod utuleme dyolar ama utu yapar gibi yapmiyolar belkid ipldr dediklerine inanamiyoki insan hangisi dogru dye. sonraki seansima gidince yine sorucam cihaz ipl ise son seansimi yaptirmicam dicem tabi israrla yine yok diod lazer dyip durcaklar orasi ayri bi sorun

Bence arayin sorun. Bir arkadas gelmek istiyor marka ve modelini sordu deseniz.

Ben araştırdım öğrendim ki cihaz ekranında IPL yazıyor kadın bana hala hayır diot diyor. Ekranda yazar ekrana bak ve benim yaptığım gibi cihazın adıyla netten arat satıcıya ulaşıp özelliğini IPL olup olmadığını sor

Bence arayin sorun. Bir arkadas gelmek istiyor marka ve modelini sordu deseniz.
Bi akrabama aratmstm hangi cihazi kullaniyosunuz lazer yaptrmak istyrm dye Ama tlfndan bilgi veremiyoruz demisti niye tlfndan bilgi verilmesinki veren yerler var fiyat konusundada tlfndan bilgi vermemisti cihaz konusundada arkadasima kendine guvenen biyer hersekilde verr dye dusunuyorum

Siz ipl oldugunu ogrendiniz sonra isyerine gidip soylemednzmi neden boyle kandryosunuz ben diod dye anlastm sizinle simdi paraniz orayami kalcak gerekirse aileden birinide araya sokun hic dglse yarisini alin bari yazik gunah bide bu gibi durumlarda sikayet hakki doguyomu bize diod dyip ipl kullaniyolar dye birde hic yaptrmamssnz benim seanslar nerdeyse bittigi icin benim parami kesin vermezlerde siz yaptrmadgnz icn yarisini belki verrler

Vermezler tabi. Sizi oraya cagiracak daha guzel ikna edecek. Bak bizde yaptiriyoruz iste vs. Doktor ruhsatli heryer cok guzel sekilde lazerlerini sayiyorlar sadece fiyat veremiyoruz diyorlar. Telefonda hangi lazeri kullandigini soylese nolacak ki. Normalde gercek olan 3 lazer var zaten. Alexandrite Diod Nd yag

Kadın önce cihazın IPL olduğunu kabul etmedi sonra ekranda bile yazıyor falan diyince çok özellikli hem diot atıyor hem IPL biz size diot attık diyor. Allah dan hepsi gitmedi peşin verdiğim 200 gitti. Birde şöyle bir durum var sözleşme de cihaz falan yazmıyor ve hak savunacak birşey kalmıyor

Sizin adiniza sevindim hic deglse cogu size kaldi paranizin peki ama sozlesme yapmamismiydiniz nasl kabul ettiler cunku bende basta sozlesmeyi iptal etmek istemistm ama etmediler iptal ederiz ama o sizin karsiniza biyerde cikar dendi yani sinsice tehdit etti oyle bende devam etmek zorunda kaldm yoksa bu sozlesme cok onemli bsy dglmi keske bende gitmeseydim biraz daha diretseydim

Ben pesin parada vermemstm sadece 35 tl kayt icn vermstm her ay gttgmde veryrm her sens basi 400 tl ne yazikki okadar para cop

İptal etmezse tabi bir yerden karşıya çıkar çeker ihtari noterden alır o parayı. Benim sözleşmeyi konuşup anlaşarak iptal ettik. Doğrusu ufak bir pürüz kaldı ama onu da halledersek sorun yok.

İptal etmezse tabi bir yerden karşıya çıkar çeker ihtari noterden alır o parayı. Benim sözleşmeyi konuşup anlaşarak iptal ettik. Doğrusu ufak bir pürüz kaldı ama onu da halledersek sorun yok.
Yinede sansli kisilere denk gelmissiniz bu gibi durumlar uzucu bende cok uzuluyorum okadar param cope gitti dye heleki babamin hediye ettigi kolyeyide bozdum encokta onun icin uzuluyorum ama herseybi tecrube katiyo insana bundan sonra nelere dikkat edecegimi daha iyi biliyorum bu durum olmasaydi belki baska yerde cok daha tuzluya kandirilacaktm tek boyle avutuyorum kendimi herseyde bi hayr vardr

Öyle gerçekten Allah dan Allah siz birine denk gelmemişim. Sözleşmemi aldım içim rahat. Olan oluyor sıkma canını beterin beteri var milletin yüzünü gözünü yakiyorlar lazer yapicaz diye. İnsanlar hem paradan hem sağlıktan oluyor

Buz lazer hiç bir işe yaramıyor üstelik acısızda değil genital çok acıyor. Ben 7 seans buz lazer yaptırdım tüm vücut ve 2 ay ara verdim baktım ki eskisi gibi hiç bir azalma yok bıraktım .bende arkadaşımla beraber aynı anda başladım o alex yaptırdı. Onunki nerdeyse bitti bi tek sorunu var oda koltuk altında aşırı ter kokusu oluşmaya başladı günde 3 defa duşa giriyor. Kısacası buz lazerden hiç ama hiç memnun kalmadım

Her iki cihazdada size dusuk joule uygulandi demek ki. Yoksa imkansiz etki etmemesi.
Yüksek çalıstıklarının söylediler zaten her seans yaptıkları joule ve bölgeler bi kağıda yazılıyordu.Büyük umutlarla yaptırdım ve bir ton para döktüm.En kötüsü de yüzüm oldu 23 yaşıma kadar ne sivilce ne iz olan cildim tahriş içinde bin pişmanım.

Kökler sararınca görmüyor cihaz.Hatta bunun için melanin solüsyonları üretilmiş kökleri koyu gösterip lazer görsün diye ama ne derece etkin ve güvenli fikrim yok.

Merhaba, ben 24 yaşında beyaz tenli, siyah belirgin tüylü bir kızım. lazer epilasyon yaptırmak istiyorum. acıdan korktuğum için ''buz lazer''i tercih etmek istiyorum. ama şöyle bi sorun var bütün forumu okudum herkesin görüşlerine baktım. kimi çok memnun, kimi çok pişman. çok kararsızlaştırıyor bu durum beni. alexsandıra istemiyorum nedense ama kimi de aşırı memnun. bide asya hastanesinde düşünüyorum orada buz lazer kullanılıyomuş. internette herhangi bi yorum bulamadım orayla ilgili. ama buz lazerin sitesine baktığımda asya hastanesinin adı geçmiyor orjinal makine değil mi diye de endişeleniyorum. yani sonuç olarak kafamda deli sorulaarrrrr

Vucutta tuy azaldikca her seansta acida azaliyor. Bence vucut bolgenize buzlazer yaptirmayin. Yaptiranlarin cogu pisman. Beyaz tenli ve siyah tuyluyseniz alexandrite size kokten cozum. Hic pisman olmazsiniz.

Buzlazer.com sitesine girin. Orada hangi hangi sehirde hangi kliniklere satmislar tek tek cikiyor. Eger istediginiz hastanenin veya klinigin adi gecmiyorsa kesinlikle orjinal buzlazer degildir.Boylece kandirilmada olmaz.

Görüşlerinizi alabilir miyim? benim için aşırı önemli.

Benim dokulme bugun bayagi oldu yuzumu sildigim havluya bile geldi 5 6 tane bisi kaldi. 5.nci gunde hemde ben bile hayret ettim cidden. Cimbizla cekmeden tutuyorum hemen geliyor.

isim olarak verebilir misiniz gittiğiniz yeri? açıkca yazmak istemezseniz özelden yazarsanız da cok sevinirim. görüşler önemli. seyans sayısıyla ücret hakkında da bilgi rica edicem. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…