Arkadaşlar merhaba,
Ben polikistik over hastasıyım, açık tenliyim, tüylerim sarı ve kahverenginde.
Evlenmeden önce vücuduma alexandrite ile lazer yaptırdım, güzelde sonuçlar aldım. Tüylerimin %80'i gitti diyebilirim. Kalanı ise çok zayıf çıkıyor. Evlendikten sonra 2 kere hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. Düşük sonrasında tüylerimde biraz artış oldu, %10 kadar diyebilirim. Yinede çok sertleşmedi. Şu an ise bebek olması için tedavi görüyorum. Gördüğüm tedavi neticesinde çenemde ve boynumda koyu kahverengi kıllar çıktı. Durumu doktorumda paylaştım. Söylediği şey şu idi; hemen buz lazere başla, yüzde en etkili cihaz buz lazerdir. Adetin bittikten sonraki 5 gün içinde (kadınlık hormonlarının en az çalıştığı dönemde ) lazer yaptır. Sana verilen randevu tarihini dikkate alma sen adet gördükten sonra git mutlaka. Tecrübelerime göre Alexandrite vücut tüylerinde etkili ama buz lazer yüzde ve ince tüylerde çok daha etkili.
Bende dün kadıköyde soprano buz lazer distribütörünün listesinde olan polikiliniklerden birine gittim. Fiyatlar çok uygun idi (kampanyaları varmış %50 indirim yaptılar) ancak işlem yapılmadan jilet ile bölgeyi temizlediler. Şimdi ise içim içimi yiyor ya daha fazla çıkarsa diye. Forumu baştan sona okudum iyi diyende var kötü diyende. Benim gibi açık tenli olup yüzüne yaptıran varsa son durumunu paylaşabilir mi?