Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Buz lazer yaptıranlarnasıl sonuclarınız.?
Ben bugün ilk seansıma gittim daha yeni çıktım hatta ve deneyimlerimi sıcağı sıcağına paylaşmak isterim. Öncelikle ben genital bölge, koltuk altı, bacak ve kola gidiyorum. Kol bölgesinde hiçbir ağrı sizi duymazken koltuk altımda acı vardı. Bunun sebebi olarak ise, kıl köklerimin kalın olması ve 2.seanstan sonra köklerin zayıflayacağından dolayı bu acının olmayacağı söylendi. Bacaklarımda da yine diz haricinde acı yoktu. Kıl köklerinin sert ve kalın olduğu yerlerde ya da kemik bölgeler haricinde abartılacak bir acısı yok. Genital bölgeye gelirsek, evet yine kıl köklerinden dolayı acısı var ama oda yine belli bölgelerde oluyor. Şuan ilk seanstan sonra kılları elimle tutup çektiğimde elime geliyo ki ilk seans olmasına rağmen. Zaten yapılırken köklerin yandığını hissedebiliyorsunuz. Normalde kıllar seans sonrası kese uygulamasıyla dökülüyormuş ama ben henüz daha deneyemedim daha yeni geldiğimden. İkinci seansıma gittiğimde yine deneyimlerimi aktaranilirim ikinci seans bir ay sonra olacak. Bugün 2. Seansına gelen bir başka kişiyle görüştüğümde %80 azalma olduğunu söyledi 2.seansı 10 dakikada bitti hatta. Bakalım ben de gözlemleyip görücem. Kollarıma ağda yaptırdım seans sonrası normalde ağda sürmediğimiz yerler bile döküldü ve ağdaya gelmeyecek kıllar bile temizlendi. Bakalım 1 ay sonraya ne kadarı çıkacak :) deneyimlerim bunlar ama yaşanılan acı da tamamen kurtulmayı düşündüğünde tamamen hiç geliyor.

nereye gittiniz acaba? buzlazerin kendi sitesinde ismi varmıydı?

Anladm cnm inşaallah istedgn gibi olur sonuçları paylaşırsan sevinirm
Zeynep merhaba canım,
en son konuştuğumuzda yeni bir yere başlamak istiyordun. benden de tecrübelerimi paylaşmamı istemiştin. öncelikle sen yeni salon tercihi yaptın mı acaba?
Canım ben 2. seansıma girmiştim konuştuktan sonra. Seansa girdim ve 1 ay doldu şu an. tüm tüylerim döküldü ve hala çıkmadılar. 15 gün sonra yine randevum var ama tüy yok, sanırım erteletmek durumunda kalacağım. çok mutluyum daim olsun inşallah :).
Birkaç seans sonra paylaşacaktım ama dayanamadım hemen paylaşmak istedim.
Sevgiyle kal :):):):):)

Sapphire ls 1200 cihazı ile ütüleme epilasyon yaptıran var mı ? Yorumları merak ediyorum

Fiyakalı makina isimleri ile, gösterişli güzellik merkezleri ile göz boyayıp tüylerinizi aldırmak değil de paranızı yoldurmak isterseniz yaptırın. Tavsiye olunur...

Cnm senn adına cok sevindim inşaallah istedgn sonucu alırsn benim gttğm yerde son seansmı bikaçgün önce yaptrdm ama hiç memnun dğlm bana tüyleriniz cok kaln dgl oyuzden paket yetmedi ek paket yapalım dediler kabul etmedm memnun olmadğmı söyledim para durumm elverse hemen zen güzelliğe gidip başlıcm ama şimdilk başlayamm gibi gözüküyo 3 bin tlm gtti zaten cöpe bakalım inşaallah maddiyatı toplayabilrsem gideceğim yer belli zen güzellik bu arada tecrübelerini paylaştğn için teşekkür ederm cnm devamını beklerim:)

Evet ne yazıkki denemeden göremiyo insan bende hüsrana uğrayanlardanm malesefki bence bi arkadaşnda dedği gibi önce enaz 4 seans alex yaptrn sonra buzlazere gecersiniz siz nerelerinize yaptrcaksnz

Son bir şans daha vermiştim ama aynı hüsranı ben de yaşadım. Kesinlikle aynı fikirdeyim. Başlangıç alex ile olmalı.
Soprano (ki ben de özel bir hastanede yaptırdım) tüylerin geç çıkması , azalarak yok olacaklar umudunu veriyor başlarda fakat inatla ve umutla yaptırdıgım 5 seans+5 kontrol sonrası herşey en başa döndü ve olan havaya giden paraya oldu. Sadece bacaklarda biraz bişiler farketti.

Son düzenleme:
Siz yine 5 seans parası vermişsiniz ben 14 seans yüze yaptırdım hiç bir faydası olmadı. Yüzümde lekeler bıraktığı ile kaldı. Bir de yanaklarımda olmayan tüyle çoğaldı. Bacaklarımda da 3 seans kaybettim çünkü soprano ice ile başlamıştım. Şimdi alex ile devam ediyorum ve memnunum.

Merhaba HAngi şehirde ve hangi merkeze gidiyorsunuz ?

MErhaba HAngi şehirde nereye gittniz

merhaba bende çok araştırdım eskişehir de hangi makine olan yeri tercih edeyim diye bir çok yere gidip bilgi istedim ama çoğu kendi bilmiyor ki ne anlatsın satmak için en iyisi bizde diyor o kadar yeni açılan bir merkeze gittim ki iyi ki gitmişim lazerin tarihçesini bile anlattılar şaşırdım 1 seans ta hissedilir oranda kıllar gitti ki şok oldum ve acı hiç yok 36 yaşındayım ben böyle alakalı ilgili yer görmedim reklam falan olmasın diye yazmıyorum neresi olduğunu gelişmeleri paylaşırım buradan

Arkadaşlar merhaba,
Ben polikistik over hastasıyım, açık tenliyim, tüylerim sarı ve kahverenginde.
Evlenmeden önce vücuduma alexandrite ile lazer yaptırdım, güzelde sonuçlar aldım. Tüylerimin %80'i gitti diyebilirim. Kalanı ise çok zayıf çıkıyor. Evlendikten sonra 2 kere hamile kaldım ve düşükle sonuçlandı. Düşük sonrasında tüylerimde biraz artış oldu, %10 kadar diyebilirim. Yinede çok sertleşmedi. Şu an ise bebek olması için tedavi görüyorum. Gördüğüm tedavi neticesinde çenemde ve boynumda koyu kahverengi kıllar çıktı. Durumu doktorumda paylaştım. Söylediği şey şu idi; hemen buz lazere başla, yüzde en etkili cihaz buz lazerdir. Adetin bittikten sonraki 5 gün içinde (kadınlık hormonlarının en az çalıştığı dönemde ) lazer yaptır. Sana verilen randevu tarihini dikkate alma sen adet gördükten sonra git mutlaka. Tecrübelerime göre Alexandrite vücut tüylerinde etkili ama buz lazer yüzde ve ince tüylerde çok daha etkili.
Bende dün kadıköyde soprano buz lazer distribütörünün listesinde olan polikiliniklerden birine gittim. Fiyatlar çok uygun idi (kampanyaları varmış %50 indirim yaptılar) ancak işlem yapılmadan jilet ile bölgeyi temizlediler. Şimdi ise içim içimi yiyor ya daha fazla çıkarsa diye. Forumu baştan sona okudum iyi diyende var kötü diyende. Benim gibi açık tenli olup yüzüne yaptıran varsa son durumunu paylaşabilir mi?

Reactions: yLn
Kotkma icin rahat olsun benim yuzumde karisik sert ince siyah tuyler vardi. 4 seans 4 kontrolde bile buyuk faydasini gordum. Yaz kis ayri sehirlerde oldugum icin devam edemedim. Kalin tuylerim yol oldu ve inceldi diyebilirim. Bu ekim basida igneli epilasyona basladim. Estetisyenim soylemisti zaten incelince igneliye yonlendiricem diye. Bu sehir farkliligi yuzunden bu kis sık sık gideyimde kokten bitireyim artik diyorum.

canımm içime biraz olsun su serptin, teşekkür ederim.

Arkadaşlar istanbul avrupa yakasında önerebilecğnz iğneli yapan yerler varmı ben vücuda lazer yaptrdm memnun kalmadm iyikide yüzüme yaptrmamışm şakak bölgelerimde kalın dgl ama siyah yumuşak tüyler var eğer bigün oralara aldrrsam oda iğneli olcal dyodum artk istyrm oralarıda aldrmak tavsiye bi yer arıyorm beylikdüzünde olsa cok daha güzel olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…