- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Sabit tutulmaz zaten. Ipl ile yapilan ustten isik atiyor. Diod ise cildinizde utu gezdirir gibiJel sürüyor aynı dediğin gibi aleti ütü yapar gibi gezdiriyor sabit tutmuyor.
Ordaki calisanlar surekli yaptiklari icin olmaz. Onlarda biraksin yaptirmayi tuyler aynen geri gelir. Eger gercekten ipl ise gecici sir yaptiriyorsunuz demektir.Benim son iki seansm kaldı sonuç istdgm gibi olmıcak biliyorumda yine bi umut gittiğim yerdeki calışanların kollarnda filan hiç tüy yok o cihazla yapmşlar onları görünce umutlanıyorum ama bakalım sonucları yazıcam buraya
Ütü gezdirir gibi yaptı aslında IPL uygulaması gibi sabit tutmadı. Of yaaSabit tutulmaz zaten. Ipl ile yapilan ustten isik atiyor. Diod ise cildinizde utu gezdirir gibi
Ordaki calisanlar surekli yaptiklari icin olmaz. Onlarda biraksin yaptirmayi tuyler aynen geri gelir. Eger gercekten ipl ise gecici sir yaptiriyorsunuz demektir.
Bide ısrarla diot atış dediSabit tutulmaz zaten. Ipl ile yapilan ustten isik atiyor. Diod ise cildinizde utu gezdirir gibi
Ordaki calisanlar surekli yaptiklari icin olmaz. Onlarda biraksin yaptirmayi tuyler aynen geri gelir. Eger gercekten ipl ise gecici sir yaptiriyorsunuz demektir.
Biraz arastirdim da bu son sistem ipl lerde dioda benziyormus utu gezdirir gibi. Ama ipl sistem iste. Bir nevi modern agda sistemiÜtü gezdirir gibi yaptı aslında IPL uygulaması gibi sabit tutmadı. Of yaa
Sağol canım doğrudur. Keşke önceden arastirsaydim daha dikkatli. İnşallah orta yolu bulup sözleşmeyi iptal ederimBiraz arastirdim da bu son sistem ipl lerde dioda benziyormus utu gezdirir gibi. Ama ipl sistem iste. Bir nevi modern agda sistemi
Alabalık arkadaş sen bu konuları biliyorsun bu cihazın diot atışı oluyor mu işe yaramaz ihtimali var mı araştırabilir mısın yada sorabilecegin birileri var mıBiraz arastirdim da bu son sistem ipl lerde dioda benziyormus utu gezdirir gibi. Ama ipl sistem iste. Bir nevi modern agda sistemi
İnşaallah iptal edersin insanın istemeyerk biyere yaptrması kötü bşy ben iptal etmek istedim ama etmediler akıllarınca tehdit eder gibi konuştular yok biz iptal ederiZde bu sizin karşınıza bişekilde cıkar falan keşke daha cok diretseydim ne yapabilirlerki mahkemeyemi vercekler sanki siz iyice emin olun ıplsa yeni başladysanz iptal edin bi şekildeSağol canım doğrudur. Keşke önceden arastirsaydim daha dikkatli. İnşallah orta yolu bulup sözleşmeyi iptal ederim
Dun netten buldum yolladim.size iste ipl bu. Kesinlikle diod atisi yoktur. Makinenin kullanimi dioda benzedigi icin rahatlikla kandiriyorlar diod lazer diye. Doktor ruhsati olmayan yerler kullanir bunlari geneldeAlabalık arkadaş sen bu konuları biliyorsun bu cihazın diot atışı oluyor mu işe yaramaz ihtimali var mı araştırabilir mısın yada sorabilecegin birileri var mı
buzlazer.comdan nerede yaptırabilirim i tıkla. şehrini seç. gittiğin yerin adı var mı bir kontrol et bakalım.Alabalık arkadaş sen bu konuları biliyorsun bu cihazın diot atışı oluyor mu işe yaramaz ihtimali var mı araştırabilir mısın yada sorabilecegin birileri var mı
SHR IPL'in bir markası sadece. Yani IPL bir lazer değil sadece kılları geçici uyutan bir sistem. Uzun süreli ağda yöntemi gibi. Eğer vazgeçme şansınız varsa paranızı geri iade alın.İyi günler bende bir yerde başladım ipl değil shr bizim cihazımiz dediler jel sürüp yoğun bir ışık verdiler lastik vurur gibi acı hissettim. Buz lazer acımaz diyorlardı halbuki. Nette de araştırdım ipl in ise yaradığı tek cihaz shr diye yazan yerler var kafam çok karıştı. 1000 e anlaştık sözleşme imzaladık 200 peşin verdim.
Bugün kuaför bir arkadaş tedarikçiyle konuştu adam diotta satıyor IPL de. Doğrudan cihazı sordu hatta markası modeli. IPL in en son çıkan modelleri ışıkla isi da veriyor kökü yakıyor ama süreç daha uzun diotla 5 seansta bitecekken bu iyi IPL cihaz 8 _ 10 seansta yapıyor. IPL daha uygun cihaz fiyatta ama diot çabuk bitiyor zamandan tasarruf diye anlatmış. Aynı şekilde bitirme garantisi verebilirsin ama seansı uzun tut diot gibi 6 yada 8 seans anlaşmalı paket yapma demiş. Bu biraz içimi rahatlattı yinede sözleşme iptali konusacam ama yapmazsalarda devam edicemSHR IPL'in bir markası sadece. Yani IPL bir lazer değil sadece kılları geçici uyutan bir sistem. Uzun süreli ağda yöntemi gibi. Eğer vazgeçme şansınız varsa paranızı geri iade alın.
Inanmayin inanmayin inanmayin. Sonucta ipl. Yaptirdiginiz surece temizsiniz. Gercek lazer degil onlar.Bugün kuaför bir arkadaş tedarikçiyle konuştu adam diotta satıyor IPL de. Doğrudan cihazı sordu hatta markası modeli. IPL in en son çıkan modelleri ışıkla isi da veriyor kökü yakıyor ama süreç daha uzun diotla 5 seansta bitecekken bu iyi IPL cihaz 8 _ 10 seansta yapıyor. IPL daha uygun cihaz fiyatta ama diot çabuk bitiyor zamandan tasarruf diye anlatmış. Aynı şekilde bitirme garantisi verebilirsin ama seansı uzun tut diot gibi 6 yada 8 seans anlaşmalı paket yapma demiş. Bu biraz içimi rahatlattı yinede sözleşme iptali konusacam ama yapmazsalarda devam edicem
Şimdi söyle bir durum var nettede çok paylaşılmış bunlar sözleşme iptal etmiyorlar yada yüzde otuzu talep ediyorlar. Böyle durumda ne yapmalı bilemedim. Ne kadar giderse kardir diyip devam etmek mi yoksa bari kalan parayı kurtarayim diye verip kurtulmak mı.Inanmayin inanmayin inanmayin. Sonucta ipl. Yaptirdiginiz surece temizsiniz. Gercek lazer degil onlar.
Ne kadar gidersem diye kari yok ki bunun sonucta size jilet yapiliyor dimi sonra ipl. Ya tuyler yayilirsa fazlalasirsa. Inanin bana gitmediginiz bir ayda bile tuyler fazlasiyla geri gelecek. Bence % de kacini alabiliyorsaniz alin ve sakin yaptirmayin. Buradaki yorumlari bi okuyun yaptirqn herkes bin pisman.Şimdi söyle bir durum var nettede çok paylaşılmış bunlar sözleşme iptal etmiyorlar yada yüzde otuzu talep ediyorlar. Böyle durumda ne yapmalı bilemedim. Ne kadar giderse kardir diyip devam etmek mi yoksa bari kalan parayı kurtarayim diye verip kurtulmak mı.
Nefret ediyorum insanlarin iyi niyetiyle oynanmasindan. Kimbilir insanlar o parayi tamamlayipta vermek icin ne kadar cabaliyorlar. Butun bu guzellik salonlarinin cogu diod diye kandiriyor milleti. Durustce soyleseler nolur sankiŞimdi söyle bir durum var nettede çok paylaşılmış bunlar sözleşme iptal etmiyorlar yada yüzde otuzu talep ediyorlar. Böyle durumda ne yapmalı bilemedim. Ne kadar giderse kardir diyip devam etmek mi yoksa bari kalan parayı kurtarayim diye verip kurtulmak mı.
IPL vitiligo yu arttiriyormus gitmicem. IPL işe yarar mı diye araştırırken aklıma geldi vitiligo da IPL zararlı mı diye baktım yurt dışındaki doktorlar arttırır diyor.Ne kadar gidersem diye kari yok ki bunun sonucta size jilet yapiliyor dimi sonra ipl. Ya tuyler yayilirsa fazlalasirsa. Inanin bana gitmediginiz bir ayda bile tuyler fazlasiyla geri gelecek. Bence % de kacini alabiliyorsaniz alin ve sakin yaptirmayin. Buradaki yorumlari bi okuyun yaptirqn herkes bin pisman.
Sizin kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik gitmemek.IPL vitiligo yu arttiriyormus gitmicem. IPL işe yarar mı diye araştırırken aklıma geldi vitiligo da IPL zararlı mı diye baktım yurt dışındaki doktorlar arttırır diyor.
Vitiligo ıplın bir çeşidimi yoksa her ıpl vitiligomu tüyleri arttırmakla birlikte sağlığadamı zarar gerçi her lazer zararlıdr tabiki amaIPL vitiligo yu arttiriyormus gitmicem. IPL işe yarar mı diye araştırırken aklıma geldi vitiligo da IPL zararlı mı diye baktım yurt dışındaki doktorlar arttırır diyor.
Sizin kendinize yapacaginiz en buyuk iyilik gitmemek.[/QUOTE
Nefret ediyorum insanlarin iyi niyetiyle oynanmasindan. Kimbilir insanlar o parayi tamamlayipta vermek icin ne kadar cabaliyorlar. Butun bu guzellik salonlarinin cogu diod diye kandiriyor milleti. Durustce soyleseler nolur sankisiz nerelerinize yaptırıyorsunuz ve ne kadar paraya anlaştınızIPL vitiligo yu arttiriyormus gitmicem. IPL işe yarar mı diye araştırırken aklıma geldi vitiligo da IPL zararlı mı diye baktım yurt dışındaki doktorlar arttırır diyor.