- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Vitiligo bir cilt rahatsızlığı beyaz lekeler oluyor vücutta IPL geniş atımlı ışık olduğu için vitiligo lu lekelere denk gelip onları arttırabilir. Diğer lazerler de doktor kontrolünde olabiliyor.Vitiligo ıplın bir çeşidimi yoksa her ıpl vitiligomu tüyleri arttırmakla birlikte sağlığadamı zarar gerçi her lazer zararlıdr tabiki ama
Ne kötü bşymş bu ıpl yaa böyle bir cilt rahatszlığına sebep oluyosa ne cesaretle ıpl kullanıyolar hiçmi cihaz alırken araştrmıyolar tabi ucuzya insan sağlığını düşünen yok tabi maksat cepler dolsun Allah fırsat vermesin böylelerineVitiligo bir cilt rahatsızlığı beyaz lekeler oluyor vücutta IPL geniş atımlı ışık olduğu için vitiligo lu lekelere denk gelip onları arttırabilir. Diğer lazerler de doktor kontrolünde olabiliyor.
Bende yıllardır var olan birseydi vitiligo bu cihaz onu tetikliyor uyandırıyor. Ben rahatsızlıgimi söylememe rağmen bana dürüst davranılmadi diot denildi. Kendi cabamla IPL olduğunu öğrendim peki ogrenmesem ne olacaktı senelerce tedavi görüp ancak rahatsız etmeyecek seviyeye azalan beyaz lekeler artık benim için kil tüyden daha büyük bir problem olacak ve yine doktor doktor gezecektim.Ne kötü bşymş bu ıpl yaa böyle bir cilt rahatszlığına sebep oluyosa ne cesaretle ıpl kullanıyolar hiçmi cihaz alırken araştrmıyolar tabi ucuzya insan sağlığını düşünen yok tabi maksat cepler dolsun Allah fırsat vermesin böylelerine
Siz nerelerinize yaptırcaktınız kaça anlaşmıştınız
Pes yani nasl bi kalbe sahipler rahatsızlığınızı dediğinz halde yine para hırsına yenik düşüyolar öyle bi rahatszlığnz varsa tabiki yaptrmamanz daha hayrlı sözleşmeyi iptal edebildinizmiBu arada anlastigim merkezle konuştum
Bende yıllardır var olan birseydi vitiligo bu cihaz onu tetikliyor uyandırıyor. Ben rahatsızlıgimi söylememe rağmen bana dürüst davranılmadi diot denildi. Kendi cabamla IPL olduğunu öğrendim peki ogrenmesem ne olacaktı senelerce tedavi görüp ancak rahatsız etmeyecek seviyeye azalan beyaz lekeler artık benim için kil tüyden daha büyük bir problem olacak ve yine doktor doktor gezecektim.
Ben 1000 e anlaştım tüm vücut birazı peşin verdim.
Heryer yapacağız dediler benim talep kol göbek koltuk altı genital tüm bacakti. Ya enteresan hala benim cihazim buz lazer benimki diot atış diye ısrar ediyor ya satana sorduk shr2000 i IPL bu buz lazer değil diyorPes yani nasl bi kalbe sahipler rahatsızlığınızı dediğinz halde yine para hırsına yenik düşüyolar öyle bi rahatszlığnz varsa tabiki yaptrmamanz daha hayrlı sözleşmeyi iptal edebildinizmi
Birde tüm vücut derken bacak koltuk altı ve bikini bölgesimi yoksa başka yerlerdemi var varsa 1000 tl baya uygun benimkide tüm vücut 2700 verdm kol bacak sırt popo genital ve koltuk altını yaptryrm tabi o para cöpe gttide yine sir ağdaya devam gibi gözüküyo
Gozlerini para hirsi burumus bunlarin. Para diye insanlarin iyi niyetleriyle oynuyorlar.Heryer yapacağız dediler benim talep kol göbek koltuk altı genital tüm bacakti. Ya enteresan hala benim cihazim buz lazer benimki diot atış diye ısrar ediyor ya satana sorduk shr2000 i IPL bu buz lazer değil diyor
Her iki cihazdada size dusuk joule uygulandi demek ki. Yoksa imkansiz etki etmemesi.Ben de soprano accord cihazıyla yaptırdım buz lazer e yakın sistem.Hiç memnun kalmadım.Öncesinde alexandrite Cynosure cihazını da deneyip ondan da pek memnun kalmamıştım.Hormon bozukluğum yok.Seanslarım bitince özel bir hastaneyle görüstüm onlar da soprano xl kullanıyorlarmış.Fayda görmediğimden bahsettim.Kökler artık sararmış olabilir,paranızı boşa harcamayın ağda ve alternatiflerine dönün dedi.Açıkça söylemesi takdirimi kazandı.Hem de soprano cihazı söylenenin aksine üst kol vs göbek kılları cok cok sert değilse işe yaramıyormuş.Bana üst kol göbek bel her yeri ince siyah kılları dahi traşlatmışlardı seans öncesi.Şimdi uçları kesik sert cıkıyor.Çok pişman oldum
Eğer kökleri sararmışsa yüksek calışılınca etki edermiHer iki cihazdada size dusuk joule uygulandi demek ki. Yoksa imkansiz etki etmemesi.
Eger gercekten sararmissa fayda etmez. Bazi yerler isi ticarete dokuyorlar. Dusuk joule uygulayio gitsin gelsin istiyorlar surekli. Dusuk joule uygulaninca killari uyutuyorlar ya da boyle sarariyor iste.Bende 8 seanslik paket almistim ilk 4 seans bronzdum gittigimde yanik riskine karsi yukseltemediler.13 14 joule ile devam edildi. 5.ncide 16 joule 6.ncida bacaklarima alexte en yuksek olan 18 joule uygulandi. Tertemizim tek tuk var.Eğer kökleri sararmışsa yüksek calışılınca etki edermi
Ne güzel yaa alexden sizin kadar memnun kalan hiç görmedim teniniZde beyaz olmamasına rağmen sonuç almssnz alexden alex genelde acık tenli ve kalın tüylülerde sonuç veriyo dye biliyorum yani mesela kollardaki tüyler kalın dğl ince olur öyle tüylerdede alex sonuç verrmiki yada aksine coğaltırmı sanırım kişiden kişiye değişiyo bu sonuçlarEger gercekten sararmissa fayda etmez. Bazi yerler isi ticarete dokuyorlar. Dusuk joule uygulayio gitsin gelsin istiyorlar surekli. Dusuk joule uygulaninca killari uyutuyorlar ya da boyle sarariyor iste.Bende 8 seanslik paket almistim ilk 4 seans bronzdum gittigimde yanik riskine karsi yukseltemediler.13 14 joule ile devam edildi. 5.ncide 16 joule 6.ncida bacaklarima alexte en yuksek olan 18 joule uygulandi. Tertemizim tek tuk var.
Kol ve yuz bolgesi icin alex uygun degil. Tetikleme yaparNe güzel yaa alexden sizin kadar memnun kalan hiç görmedim teniniZde beyaz olmamasına rağmen sonuç almssnz alexden alex genelde acık tenli ve kalın tüylülerde sonuç veriyo dye biliyorum yani mesela kollardaki tüyler kalın dğl ince olur öyle tüylerdede alex sonuç verrmiki yada aksine coğaltırmı sanırım kişiden kişiye değişiyo bu sonuçlar
Kol bölgesindeki tüyler ince oldugu içinmi tetikleme yapar mesela benim belimde popomda ince tüyler var kaln dğller ama alınmasada olmazlar belli oluyolar şimdiki gttğm yerden şimdilk verim alamadm gibi gözüküyo olurda bigün başka biyerde lazere yaptrrsam hangi cihaz uygun olurki alex ince tüyleri tetikliyo buz lazer ince tüylerde cok etkili denildi ama ondada baya memnun olmayan var yokmu bu ince tüyleri gören bi cihaz uçan arabanın bile artk icat edildği bu devirde tüy sorununun hala çözüm bulamaması enterasan geliyo hangi yere gidip sorsan para için tabi fayda görürsün cıhazmz cok iyi dyolar ama sonuç hüsranKol ve yuz bolgesi icin alex uygun degil. Tetikleme yapar
Buzlazerden de sonuc alamadiysaniz inanin igneliden baska secenek kalmiyor.Kol bölgesindeki tüyler ince oldugu içinmi tetikleme yapar mesela benim belimde popomda ince tüyler var kaln dğller ama alınmasada olmazlar belli oluyolar şimdiki gttğm yerden şimdilk verim alamadm gibi gözüküyo olurda bigün başka biyerde lazere yaptrrsam hangi cihaz uygun olurki alex ince tüyleri tetikliyo buz lazer ince tüylerde cok etkili denildi ama ondada baya memnun olmayan var yokmu bu ince tüyleri gören bi cihaz uçan arabanın bile artk icat edildği bu devirde tüy sorununun hala çözüm bulamaması enterasan geliyo hangi yere gidip sorsan para için tabi fayda görürsün cıhazmz cok iyi dyolar ama sonuç hüsran
Yok buzlazer yaptrmadm şimdi diod lazer yaptryrm tabi gercekten öyleyse ıpl deglse. Son iki seansm kaldi sonuc alamassam belki buz lazeride denemek isterm ama yorumlari okuyunca ondanda umidimi kesesim geliyo tabi olurda yaptrrsam simdiki gibi komple vucut yaptrmicam once kollarda denicem sonuc alirsam diger yerleride yaptrrm simdiki gibi tum vucut yaptrpta yine husrana ugrayip paramin cope gitmesine gonlum razi olmazBuzlazerden de sonuc alamadiysaniz inanin igneliden baska secenek kalmiyor.
Buzlazerde diod sistemin son modeli. Siz hangi marka lazer yaptiriyordunuz unuttum da.Yok buzlazer yaptrmadm şimdi diod lazer yaptryrm tabi gercekten öyleyse ıpl deglse. Son iki seansm kaldi sonuc alamassam belki buz lazeride denemek isterm ama yorumlari okuyunca ondanda umidimi kesesim geliyo tabi olurda yaptrrsam simdiki gibi komple vucut yaptrmicam once kollarda denicem sonuc alirsam diger yerleride yaptrrm simdiki gibi tum vucut yaptrpta yine husrana ugrayip paramin cope gitmesine gonlum razi olmaz
Evet igneli kesin cozum ama onada baya yuklu milyarlar lazm komple sirt kol bacak heryer igneli yaptrmak buyuk emek cesaret ister bi okadarda para gerek
Simdi o ince tuylere kesinlikle alex olmaz. Ince tuyleri tetikliyor derken cogaltiyor yanlarada sicriyor. Siz simdi ipl yaptiriyorsaniz eger buzlazer ipl den iyidir. Ipl de kalicilik yok. Gercek lazer degil. Ama su riskte var o bolgelerdeki tuylerinizi alirken ya jilet kullanilacak ya da trimmer. Riskli bence.Kol bölgesindeki tüyler ince oldugu içinmi tetikleme yapar mesela benim belimde popomda ince tüyler var kaln dğller ama alınmasada olmazlar belli oluyolar şimdiki gttğm yerden şimdilk verim alamadm gibi gözüküyo olurda bigün başka biyerde lazere yaptrrsam hangi cihaz uygun olurki alex ince tüyleri tetikliyo buz lazer ince tüylerde cok etkili denildi ama ondada baya memnun olmayan var yokmu bu ince tüyleri gören bi cihaz uçan arabanın bile artk icat edildği bu devirde tüy sorununun hala çözüm bulamaması enterasan geliyo hangi yere gidip sorsan para için tabi fayda görürsün cıhazmz cok iyi dyolar ama sonuç hüsran
Bence tumunu alex yaptirin tuyleriniz siyah ise. Gecen sene ekim ayinda tum bacak. Koltuk alti. Genital. Popo arasi ve gobek cizgisi 8 seans 2100 tl anlasmistim. Size verilen fiyat cok iyi. Once lazerin markasini ve modelini ogrenin derim.Kızlar burada bir merkez de doktor da olan bir yer alexandrate ve soprano ice cihazları var gösterdiler hatta denediler uzun uzun anlattılar. Uzman estetisyen kıl durumuna bakıp yönlendirme yaptı. Bana mesela bacak killarim kalın siyah olduğu için önce Alexandrate başlar incelincede ki muhtemelen 3 seansa incelir soprano icedevam ederiz dedi. Birde tüm vücut 6 seans 990 peşin kampanya su varmış. Biraz wrastiracagim da sizce nasıl