Ben alex e çok önceden gitmiştim ama çok canım yanmıştı memnun kalmadım doğru düzgün dökülmede olmadıVucut bolgesi icinde alexle 13 14 denildi
Benim butun tuyler siyah ve sertti nerdeyse onun icin tereddut etmedim. Seanslar bitsin bakalim kalanlar icinde igneli bir yer bulucam artikBenim korkum da alexin bi sure sonra gormemesi
Ust bacak kalinlasir diye de korkuyorum
Özellikle tum cihazlari olan yerlere baktim kombine yapilsin diye onlar da tek cihazla yapiyo tum paketi
Hepsini kullaniriz diyen yer de pahali oluyo ve 6 seans diyolar
Bitmezse bi daha paket almak zorunda kalicam
o yuzden karasiz kaldim
Benim 2.nci seans bitti benimde genital feci acidi. Simdilik memnunum bakalimBen alex e çok önceden gitmiştim ama çok canım yanmıştı memnun kalmadım doğru düzgün dökülmede olmadı
Bende o yüzden diyorum ince tüylere diyot diye çünkü kalınları Yok ederken inceleri de kalınlaştırıyor e ne anladım ben bu işten. Bence en sağlıklısı diyot ya. Benim çoğu görüştüğüm yer bunu söyledi. Ama ellerinde sadece alex olanlar alex daha iyi diye onu övüyor. Ama ben günlerce uyumadım araştırdım diyebilirim:) diyot diyot diyot. Ama en güvenilir yer de poliklinik.Benim korkum da alexin bi sure sonra gormemesi
Ust bacak kalinlasir diye de korkuyorum
Özellikle tum cihazlari olan yerlere baktim kombine yapilsin diye onlar da tek cihazla yapiyo tum paketi
Hepsini kullaniriz diyen yer de pahali oluyo ve 6 seans diyolar
Bitmezse bi daha paket almak zorunda kalicam
o yuzden karasiz kaldim
Buzlu neden tercih etmediniz pahalı biraz dimi bnde koltukaltı genital 200 tl veriyorum seans başı bide indirimli haliymiş mişşBenim 2.nci seans bitti benimde genital feci acidi. Simdilik memnunum bakalim
Buzlazerde son teknoloji diod simon sen ona git o zaman en yakin yerde kizilayda merkez hemdeBuzlu neden tercih etmediniz pahalı biraz dimi bnde koltukaltı genital 200 tl veriyorum seans başı bide indirimli haliymiş mişş
Buzlazerde son teknoloji diod simon sen ona git o zaman en yakin yerde kizilayda merkez hemde
Telefonla arayin bi sorun. Bazilari telefondanda fiyat veriyor. Buket yildirimi aramistim bende telefondan genel bi fiyat vermisti bana yuz icin. Bana en uygunu elpida geldi valla. Digerleri 100 tl ustu dedi yuz bolgesi icinFiyati biraz pahali olmasa denerim de cok pahali 8sekiz seans 3600e geliyo
6 seansta bitmezse baya para dokucem bi de yaptirip bitiren birini de tanimiyorum
Ama cok kararsiz kalirsam vericem parayi mecbur
Servet karayun klinigi ne kadara yapiyo acaba orda da varmis buz lazer
Telefonla arayin bi sorun. Bazilari telefondanda fiyat veriyor. Buket yildirimi aramistim bende telefondan genel bi fiyat vermisti bana yuz icin. Bana en uygunu elpida geldi valla. Digerleri 100 tl ustu dedi yuz bolgesi icin
En son 10 aralikta gitmistim. Tuy yogunluguna gorede fiyat veriyor olabilir. Banada bakti yuzume. Benim bazi yerlerde yogunElpida arkadasima 120 dedi yuz icin
Fiyatlari artmis heralde
En son 10 aralikta gitmistim. Tuy yogunluguna gorede fiyat veriyor olabilir. Banada bakti yuzume. Benim bazi yerlerde yogun
Ne guzel olmaz demis. Oda durustluk yani. Bana alexle olur bile diyen oldu. Alexi hayatta yuzume yaptirtmam. Para icin cogu yer olur diyorOlabilir tabi
Bana olmaz dedi yuze
Dudak ustu 25 dedi orayi yaptiricam da vucut icin bilemiyorum
Elpidanin yeri de iyi Kizilayda
Ne guzel olmaz demis. Oda durustluk yani. Bana alexle olur bile diyen oldu. Alexi hayatta yuzume yaptirtmam. Para icin cogu yer olur diyor
Aynen oyle. O parayi toplu ver cogu seyden fedakarlik yap. Sonrada insanin psikolojisini bozsunlarYazik gunah valla
Yuz bu en onemli yer
Nasil bi para hirsiysa anlayamiyorum
Insanlari paralariyla rezil ediyolar
Cok yogun ve nerdeyse hepsi sert ise alex ile inceltip buzlazer yapiyor bazilari. Bende vucut icin alexe yaptiriyorum. Eger 8 seans sonra incelip lazer gormezse bende buzlazer veya igneliye gecicem kalanlar icin. Buzlazerde diod lazer. Erkeklerin sakql gibi bolgelerine alex yapiyorlar. Bayanin yuz bolgesine yapilmasina karsiyim. Benim vucut icin gittigim yerde yuzume alex teklif etti yaptirmadim. Yuz icin baska bir klinige buz lazere basladimArkadaşlar bir doktor buz lazeri var diye fiyat almaya gittim. Senin yüz kılların sert ve siyah önce alex yapalım üstünden buz lazer geçeriz deyince arkama bakmadan kaçtım gittim oradan. Bir de öyle cahil güzellik merkezi değildi klinkti yani. Kendisi de doktordu. Bu resmen para tuzağı! Daha çok çıkartıp, gel-gitlerimden para koparacak.
Bu arada buz lazerde 9. seansımı yaptıralı neredeyse 1 ay oldu. Maalesef şu bıyık bölgemde %40'lık bir azalma var. Burnumun üstü de hala çıkıyor. Şakak bölgemde hala aynı. Çenem idare eder. Ne yapıcam bilmiyorum. 12 seans sonra yüz bölgesinden kurutulursunuz demişlerdi. Ama son 3 seans kala hala bu kılları görmek beni deli ediyor. Sizde durum nasıl?
Arkadaşlar merhaba. Benim hemen hemen her yerimde göğsümde karnımın tamamında belimde kolumda kıl gibi değilde çok ince siyah gibi koyu gri de olabilir tüyler var sizce buz lazere ciddi anlamda tüm vücut başlamalı mıyım ? Tetikleme yaşayan oldu mu buz lazerde? Telefonda konustugumda buz lazerde tetikleme olmaz dedi merkez ama bilmiyorum?