Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Ikisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Paket seans almayinca da cok pahaliya geliyo maalesef
Ama olmasa bile tek seçeneğin kalırsa diyot derim. Çünkü ben baktım çoğu kişiye hep olumlu yorumlar. Ama alexte çok mağdur olan kişiler var. Yine sizin kıl tipinize göre değişebilir ama

Yapıyorlar aslında nerde yaşıyorsunuz siz?

Ankarada
Bisuru yerle gorustum kafam allak bullak oldu
3 cihazi kullanan yerler ya alex ya ndyag dedi
Diodun adini bile anmadilar

Ancak sadece diyot yapan yerlere gidince en iyi diod diyolar
Onlar da seans basi 450 diyo paket seans yok dediler gittiklerimde

Benim tuylerim koltukalti genital alt bacak sert ve kalin
Ust bacak kol filan ince

Eğer pakette ikisine giremiyorsanız kesinlikle diyot derim. Çünkü diyotun dalga boyu Alex'inkinden daha derin boyutları görmekte ve daha iyi sonuçlar vermekte. Ama size Önerim eğer maddi durumunuz iyiyse gidiveriniz yeri iyi seçin ve fda onayı olmayan bir yere kesinlikle gitmeyin çünkü Çin malıyla kazıklıyorlar insanı. Ben öğrenci olduğum için şuan durumum yeten yere gidiyorum ama emin değilim bakalım nolcak el mecbur

Eğer pakette ikisine giremiyorsanız kesinlikle diyot derim. Çünkü diyotun dalga boyu Alex'inkinden daha derin boyutları görmekte ve daha iyi sonuçlar vermekte. Ama size Önerim eğer maddi durumunuz iyiyse gidiveriniz yeri iyi seçin ve fda onayı olmayan bir yere kesinlikle gitmeyin çünkü Çin malıyla kazıklıyorlar insanı. Ben öğrenci olduğum için şuan durumum yeten yere gidiyorum ama emin değilim bakalım nolcak el mecbur
Polikiliniklerde taklit ihtimali az aslinda o yuzden poliklinik bakiyorum hep
Fda onayli olup olmadigini nerden anlariz bilmiyorum

Ama guzellik merkezlerinde taklit cihaz cok oluyomus diye duydum

Evet güzellik salonlarında taklit çok oluyor. Polikinliklerde mecbur fda onayı olmak zorunda zaten. İzmirde mediderm çok iyi biryer mesela ama fiyatı bana fazla. Gidin özel olarak görüşün fda onayınızada bakabilir miyim içim rahatlasın diyin kafanıza yatan yeri seçin ve yorumları da göz önüne alın derim

Diger seanslardada aydinlatirsan sevinirim. Birde size kac joule ile calisildigini ogrenirmisin
Bidahaki seansım 7 ocakta ama gidip geldikten sonra bi on gün kadar izlemem gerek dökülmeleri ondan sonra bilgilendiririm sizi. sorucam siz gidiyomusunuz bu arada kaçla çalıştığını sordunuzmu

Ikisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Paket seans almayinca da cok pahaliya geliyo maalesef
Bak ne dicem bunu iyi arastir alex nd yag kombini varmis ikili sistem onu kullan bence. Ust bacak inceyse sakin alex yaptirma. Diger yerlerin uygun anlattigin kadariyla

Evet güzellik salonlarında taklit çok oluyor. Polikinliklerde mecbur fda onayı olmak zorunda zaten. İzmirde mediderm çok iyi biryer mesela ama fiyatı bana fazla. Gidin özel olarak görüşün fda onayınızada bakabilir miyim içim rahatlasın diyin kafanıza yatan yeri seçin ve yorumları da göz önüne alın derim
Izmir mediderm de oglum sakal ustu oldu ve memnun kaldi. Simdi ankaradayiZ mecburen burada gidiyoruz

Bak ne dicem bunu iyi arastir alex nd yag kombini varmis ikili sistem onu kullan bence. Ust bacak inceyse sakin alex yaptirma. Diger yerlerin uygun anlattigin kadariyla

Bitek atakukenin ordaki kombin olur dedi
Fiyati da uygun 1450

Daylight ta duruma gore cihaz degistiricem onu seanslarda karar vericem dedi ama fiyati pahali 2500 6seans

Aynen mediderm çok iyiymiş giden herkes memnun ama fiyat kabarık ve paket sistemleri Yok gelin görüşelim fiyat verelim diyorlar

Siz

poliklinikte mi yaptırıyorsunuz
Hayır özelde ama kaliteli bi yer ortamı çalışanları beğendim yakın bi arkdaşımla araştırdık onun baya tüy sorunu vardı gitti memnun kaldı bnde kasımda başladım cihazın orjinal olduğuna eminim ilk seanstan bile çok dökülmem oldu çnkü 3-4 yıl önce alexander a gittim çok canım yandı ikimcisi olmadı bile lastik fırlatırmış gibi neydi o ya ama buz lazer acı konusunda çok iyiydi dayanılmycak hiçbişey yok koltukaltı hiç anlmadım bikini üst bölgeside iyiydi alt tarafında küçük bi acı hissettim saniyelik hemen geçiyor

Orasi alex olacak sadece dedi
Doktor bakmadi oradaki estetisyenler bakti lazer yapacak kisiler geldi iki bayan
Orda da 3 cihaz var mesela ama yapmiyolarmis
Ne saçma ya. Ben okuyordum genelde önce alex sonra diyot yaptırıyorlar paket dahilinde. Herkes ayrı bir kafaya göre iş yapıyor

Ne saçma ya. Ben okuyordum genelde önce alex sonra diyot yaptırıyorlar paket dahilinde. Herkes ayrı bir kafaya göre iş yapıyor

Benim korkum da alexin bi sure sonra gormemesi
Ust bacak kalinlasir diye de korkuyorum
Özellikle tum cihazlari olan yerlere baktim kombine yapilsin diye onlar da tek cihazla yapiyo tum paketi

Hepsini kullaniriz diyen yer de pahali oluyo ve 6 seans diyolar
Bitmezse bi daha paket almak zorunda kalicam
o yuzden karasiz kaldim

X