- 19 Aralık 2016
- 50
- 17
- 27
Yapıyorlar aslında nerde yaşıyorsunuz siz?Ikisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Paket seans almayinca da cok pahaliya geliyo maalesef
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Yapıyorlar aslında nerde yaşıyorsunuz siz?Ikisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Ama olmasa bile tek seçeneğin kalırsa diyot derim. Çünkü ben baktım çoğu kişiye hep olumlu yorumlar. Ama alexte çok mağdur olan kişiler var. Yine sizin kıl tipinize göre değişebilir amaIkisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Yapıyorlar aslında nerde yaşıyorsunuz siz?
Polikiliniklerde taklit ihtimali az aslinda o yuzden poliklinik bakiyorum hepEğer pakette ikisine giremiyorsanız kesinlikle diyot derim. Çünkü diyotun dalga boyu Alex'inkinden daha derin boyutları görmekte ve daha iyi sonuçlar vermekte. Ama size Önerim eğer maddi durumunuz iyiyse gidiveriniz yeri iyi seçin ve fda onayı olmayan bir yere kesinlikle gitmeyin çünkü Çin malıyla kazıklıyorlar insanı. Ben öğrenci olduğum için şuan durumum yeten yere gidiyorum ama emin değilim bakalım nolcak el mecbur
Bidahaki seansım 7 ocakta ama gidip geldikten sonra bi on gün kadar izlemem gerek dökülmeleri ondan sonra bilgilendiririm sizi. sorucam siz gidiyomusunuz bu arada kaçla çalıştığını sordunuzmuDiger seanslardada aydinlatirsan sevinirim. Birde size kac joule ile calisildigini ogrenirmisin
Bak ne dicem bunu iyi arastir alex nd yag kombini varmis ikili sistem onu kullan bence. Ust bacak inceyse sakin alex yaptirma. Diger yerlerin uygun anlattigin kadariylaIkisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Izmir mediderm de oglum sakal ustu oldu ve memnun kaldi. Simdi ankaradayiZ mecburen burada gidiyoruzEvet güzellik salonlarında taklit çok oluyor. Polikinliklerde mecbur fda onayı olmak zorunda zaten. İzmirde mediderm çok iyi biryer mesela ama fiyatı bana fazla. Gidin özel olarak görüşün fda onayınızada bakabilir miyim içim rahatlasın diyin kafanıza yatan yeri seçin ve yorumları da göz önüne alın derim
Bak ne dicem bunu iyi arastir alex nd yag kombini varmis ikili sistem onu kullan bence. Ust bacak inceyse sakin alex yaptirma. Diger yerlerin uygun anlattigin kadariyla
poliklinikte mi yaptırıyorsunuzBidahaki seansım 7 ocakta ama gidip geldikten sonra bi on gün kadar izlemem gerek dökülmeleri ondan sonra bilgilendiririm sizi. sorucam siz gidiyomusunuz bu arada kaçla çalıştığını sordunuzmu
Elosa sorsana veya ordaki doktorla gorus kombin varmi sorBitek atakukenin ordaki kombin olur dedi
Fiyati da uygun 1450
Daylight ta duruma gore cihaz degistiricem onu seanslarda karar vericem dedi ama fiyati pahali 2500 6seans
Elosa sorsana veya ordaki doktorla gorus kombin varmi sor
Hayır özelde ama kaliteli bi yer ortamı çalışanları beğendim yakın bi arkdaşımla araştırdık onun baya tüy sorunu vardı gitti memnun kaldı bnde kasımda başladım cihazın orjinal olduğuna eminim ilk seanstan bile çok dökülmem oldu çnkü 3-4 yıl önce alexander a gittim çok canım yandı ikimcisi olmadı bile lastik fırlatırmış gibi neydi o ya ama buz lazer acı konusunda çok iyiydi dayanılmycak hiçbişey yok koltukaltı hiç anlmadım bikini üst bölgeside iyiydi alt tarafında küçük bi acı hissettim saniyelik hemen geçiyorSiz
poliklinikte mi yaptırıyorsunuz
Yuz icin elpida 12 ile calistim dediBidahaki seansım 7 ocakta ama gidip geldikten sonra bi on gün kadar izlemem gerek dökülmeleri ondan sonra bilgilendiririm sizi. sorucam siz gidiyomusunuz bu arada kaçla çalıştığını sordunuzmu
Ne saçma ya. Ben okuyordum genelde önce alex sonra diyot yaptırıyorlar paket dahilinde. Herkes ayrı bir kafaya göre iş yapıyorOrasi alex olacak sadece dedi
Doktor bakmadi oradaki estetisyenler bakti lazer yapacak kisiler geldi iki bayan
Orda da 3 cihaz var mesela ama yapmiyolarmis
hıım anladım bu sefer bakayım bende yazarımYuz icin elpida 12 ile calistim dedi
Vucut bolgesi icinde alexle 13 14 denildihıım anladım bu sefer bakayım bende yazarım
Ne saçma ya. Ben okuyordum genelde önce alex sonra diyot yaptırıyorlar paket dahilinde. Herkes ayrı bir kafaya göre iş yapıyor