Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Paket seans aldiginda o lazerden alip bu lazere sokmuyorlar iste. Ayni lazerle baslayip ayni lazerle bitiriyorlar ona gore lazerini iyi sec

Kadin ndyagla 25gunde anca dokulur dedi sasirdim biraz
1 hafta olsa neyse

Paket seans aldiginda o lazerden alip bu lazere sokmuyorlar iste. Ayni lazerle baslayip ayni lazerle bitiriyorlar ona gore lazerini iyi sec

Atakulenin ordaki ikisini de kullanicaz dedi alex ve ndyag kombine yapiyoruz dedi

Cogu yerde ayni cihazla baslayip bitirme var ama sacma degilmi
Tuyler incelince alex gormez diyen kendileri aleti degistirmeleri gerekmezmi killarin durumuna gore
Bunun ne maliteti olacaksa garip bi uygulama

Sizin gittiginiz yere baktimda kusura bakmayinda ipl lazer o modern agda. Kalicilik beklemeyin uzun sure ara verdiginizde oldugu gibi geri gelecek o tuyler

Banada garip geliyor ama maalesef oyle degismiyorlar

Ipl değil diod lazer özellikle araştırdım ben fda onayı cart curt ay deme öyle kafam karıştı bak şimdi

Ipl değil diod lazer özellikle araştırdım ben fda onayı cart curt ay deme öyle kafam karıştı bak şimdi
Senin gittigin yer kuafor tarzi guzellik salonu dimi. Orada diod nd yag alexandrite lazerlerin kullanimi yasaktir. Doktor ruhsatli olmasi gerekiyot. Poliklinik veya klinik yazacak

Nd yag dan vazgec bence

Zaten oyle diyince sogudum ordan zaten uzak ta
Diod da tum ten renklerine uygun diye biliyorum onu hicbir yer yapmiyo

Tam 3 yere gittim alex diod ve ndyag hepsini barindiran alex ve ndyag yapariz deniliyo genelde dioddan hic bahseden yok
Vucutta basarili degil midir nedir anlamadim
Bazilari da en temiz sonuc diodla alinir dedi cok karisik bi iş bu lazer

Senin gittigin yer kuafor tarzi guzellik salonu dimi. Orada diod nd yag alexandrite lazerlerin kullanimi yasaktir. Doktor ruhsatli olmasi gerekiyot. Poliklinik veya klinik yazacak
Kuaför işlemleri yok. Botox cilt bakımı inceltme epilasyon tarzı şeyler var kuaför tarzı biryer değil. Onayları var baktım hepsine makineleri de orijinal fda onayları var ben çok araştırdım çünkü bide Çeşme'den gidip geliyorum oraya. Ipl olduğunu nerden anladınız acaba? Diyot diye gidiyorum ben çünkü

Tuyun inceyse dioda gir. Degilse alexandrite

Ben az evvel baktimda kuafor hizmetide var gordum acaba yanlismi baktim. Ne kadara anlastiniz siz fiyat?

Aynen bende bay
Aynen bende baya araştırmıştım inçe tüylere alex kalınlaştırıyormuş incelere diyot kalınlara Alexe gir bencede

Aynen bende bay

Aynen bende baya araştırmıştım inçe tüylere alex kalınlaştırıyormuş incelere diyot kalınlara Alexe gir bencede

Ikisini kombine yapsalar giricem de yapmiyolar
Paket seans almayinca da cok pahaliya geliyo maalesef

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…