- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Paket seans aldiginda o lazerden alip bu lazere sokmuyorlar iste. Ayni lazerle baslayip ayni lazerle bitiriyorlar ona gore lazerini iyi secNsc koltukalti bacak genital 2000 olur dedi 8 seanns ama sadece ndyag
Diod filan da vardi hic yapariz demedi
Bi merkezle gorustum atakulenin orda fiyatlari cok uygun geldi %30indirim var 1 ocaga kadar
Alex candela vardi cihazi gordum bi de ndyag varmis
6 seans 6 kontrol tum bacak koltuk alti genital 1450 olur dedi
Burayi mi denesem napsam
3 cihazli yere gitsem de birsey değişmiyo tek cihazla yapiyolar
Ben kombine yapiyolar saniyodum
Bak simdi lazeri bugun yaptirdin diyelim. Ucu yanik yanik duruyor ilk gunler sanki hic dokulmeyecekmis gibi geliyor. 10 gun sonra dokulmeler basliyor. Ve sonrasinda 1 aydan daha fazla temiz geziyorsun. Sonra yavas yavas uzuyot. Cikmadi diyede gitmemezlik etme tedavi gibi dusun seans aralarini uzatma. Yuz icin ayda bir deniyor. Vucut icin 45 gun veya 2 ayda bir diyorlar
Bana soğuk jel sürüyor diod sistemiyle yapıyor jel buz gibi ama makine fena yakıyo bide düşük sistemde yaptı 1. Seans diye bakalım yükseltince nolcakBuzlazer son sistem diod lazer acisi aza indirgenmis diyelim. Siz hangi lazeri yaptiriyorsunuz
Paket seans aldiginda o lazerden alip bu lazere sokmuyorlar iste. Ayni lazerle baslayip ayni lazerle bitiriyorlar ona gore lazerini iyi sec
Sizin gittiginiz yere baktimda kusura bakmayinda ipl lazer o modern agda. Kalicilik beklemeyin uzun sure ara verdiginizde oldugu gibi geri gelecek o tuylerArkadaşlar bu buz lazer ne oluyor? Ben izmir Alsancak'ta yaptırıyorum arsima güzelliğe daha geçen gün ilk seansıns gittim ama 6 seans yapıyorlar. Çok korkuyorum bitmiycek diye çok şikayetçiyim çünkü kıllardan bıktım
Banada garip geliyor ama maalesef oyle degismiyorlarAtakulenin ordaki ikisini de kullanicaz dedi alex ve ndyag kombine yapiyoruz dedi
Cogu yerde ayni cihazla baslayip bitirme var ama sacma degilmi
Tuyler incelince alex gormez diyen kendileri aleti degistirmeleri gerekmezmi killarin durumuna gore
Bunun ne maliteti olacaksa garip bi uygulama
Nd yag dan vazgec benceKadin ndyagla 25gunde anca dokulur dedi sasirdim biraz
1 hafta olsa neyse
Senin gittigin yer kuafor tarzi guzellik salonu dimi. Orada diod nd yag alexandrite lazerlerin kullanimi yasaktir. Doktor ruhsatli olmasi gerekiyot. Poliklinik veya klinik yazacakIpl değil diod lazer özellikle araştırdım ben fda onayı cart curt ay deme öyle kafam karıştı bak şimdi
6 seans kac lira?Ipl değil diod lazer özellikle araştırdım ben fda onayı cart curt ay deme öyle kafam karıştı bak şimdi
Nd yag dan vazgec bence
Kuaför işlemleri yok. Botox cilt bakımı inceltme epilasyon tarzı şeyler var kuaför tarzı biryer değil. Onayları var baktım hepsine makineleri de orijinal fda onayları var ben çok araştırdım çünkü bide Çeşme'den gidip geliyorum oraya. Ipl olduğunu nerden anladınız acaba? Diyot diye gidiyorum ben çünküSenin gittigin yer kuafor tarzi guzellik salonu dimi. Orada diod nd yag alexandrite lazerlerin kullanimi yasaktir. Doktor ruhsatli olmasi gerekiyot. Poliklinik veya klinik yazacak
Tuyun inceyse dioda gir. Degilse alexandriteZaten oyle diyince sogudum ordan zaten uzak ta
Diod da tum ten renklerine uygun diye biliyorum onu hicbir yer yapmiyo
Tam 3 yere gittim alex diod ve ndyag hepsini barindiran alex ve ndyag yapariz deniliyo genelde dioddan hic bahseden yok
Vucutta basarili degil midir nedir anlamadim
Bazilari da en temiz sonuc diodla alinir dedi cok karisik bi iş bu lazer
yılbaşı kampanyası 850 tl6 seans kac lira?
Ben az evvel baktimda kuafor hizmetide var gordum acaba yanlismi baktim. Ne kadara anlastiniz siz fiyat?Kuaför işlemleri yok. Botox cilt bakımı inceltme epilasyon tarzı şeyler var kuaför tarzı biryer değil. Onayları var baktım hepsine makineleri de orijinal fda onayları var ben çok araştırdım çünkü bide Çeşme'den gidip geliyorum oraya. Ipl olduğunu nerden anladınız acaba? Diyot diye gidiyorum ben çünkü
Fiyat bana garip geldi. Inanamiyorum. Tekrar bakicam adres verirmisin ozeldenY
yılbaşı kampanyası 850 tl
Aynen bende baya araştırmıştım inçe tüylere alex kalınlaştırıyormuş incelere diyot kalınlara Alexe gir bencedeZaten oyle diyince sogudum ordan zaten uzak ta
Diod da tum ten renklerine uygun diye biliyorum onu hicbir yer yapmiyo
Tam 3 yere gittim alex diod ve ndyag hepsini barindiran alex ve ndyag yapariz deniliyo genelde dioddan hic bahseden yok
Vucutta basarili degil midir nedir anlamadim
Bazilari da en temiz sonuc diodla alinir dedi cok karisik bi iş bu lazer
Tuyun inceyse dioda gir. Degilse alexandrite
Aynen bende bay
Aynen bende baya araştırmıştım inçe tüylere alex kalınlaştırıyormuş incelere diyot kalınlara Alexe gir bencede