Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

İki Seansımi yaptırdm ikinci Seansımi diod yaptırdım ikna kabiliyetleri çok yüksek paket yaptırmam için bi yalvarmadiklari kaldı ne olduğu belirsiz kremler sattılar bize dünyanın parasıyla başka yer bulmam lazım buz lazer yaptiranlar iyi bi yer

Siz nerede ne yaptirdiniz

bende krem aldim. Cunku konusmalari mantikli geldi. Eger onlardan almasaydim cikip eczaneden alacaktim. Vucuduma alex yaptirdigim yer bepanten sur demisti. Bepanten tuy koklerini besliyormus meger

Vücuduna niye buz lazer yaptirmiyosun da Alex yaptiriyosun ağri aci olmaz en azından
Vucudum alexe daha uygun. Tuyler siyah yogundu. Buzlazerde ne kadar aci yok deselerde var. Oglum gogsune yaptiriyor cocuk zor duruyor. Yuz bolgesine diod lazer uygundur. Vucut bolgesine alex. Eger vucut bolgesinde tuyler ince ve az ise diod olur.

Alexin acısı çok oluyor mu? Şimdi bu buz lazer yüzdeki ayva tüylerde de etkisi var mı acaba çok tereddutlüyüm bu konuda gittiğim yerde önce tüyleri jiletle le aldılar ya olmayan tüyleride uyandırıp kıl yapmaz mı jilet

Ablam koluna buz lazer yaptirmak u
1790a anlastim 8seans

Ama bugun 1550diye yeni kampanya mesaji gelmis arkadaslarima sinir oldum biraz
Ekim ayinda 1600 anlasmistim banada mesaj geldi yapacak bisi yok

Ayva tuyunuz siyah ise yaptirabilirsin. Ince tuyleri goruyor diyorlar. Alex bana daha acisiz geldi. Buzlazerde biyik bolgesinde zor durdum genitali hic dusunemiyorum bile

Ayva tuyunuz siyah ise yaptirabilirsin. Ince tuyleri goruyor diyorlar. Alex bana daha acisiz geldi. Buzlazerde biyik bolgesinde zor durdum genitali hic dusunemiyorum bile

Elostaki kadin popo kismina da yapalim diyo
Yanlara yapmayiz diyo 875 8seans

Ama alex ayva tuylerini artirmiyomu
Neden oraya israr ediyo anlamadim

Kolumdaki tuyu gormez diyolar kalcadaki ayva tuylerini nasil gorecek anlamadim

Elostaki kadin popo kismina da yapalim diyo
Yanlara yapmayiz diyo 875 8seans

Ama alex ayva tuylerini artirmiyomu
Neden oraya israr ediyo anlamadim

Kolumdaki tuyu gormez diyolar kalcadaki ayva tuylerini nasil gorecek anlamadim
Ayca tuyune sakin onlari dinleyipte alex yaptirma. Ayva tuylerini tetikliyor evet. Bana da yuz bolgesi icin alex dediler. Hayatta yuzume alex yaptirmam. Ordaki tuylerine diod yaptir. Bu seanslarin bitsin sonra kalan ince tuyler icin buzlazere gidersin. Kalan tuyler icinde 45 gunde bir gitmen gerekmez. 2,5 3 ayda bir gidersin. Benimde alex seanslarim bitsin. 4 5 ay ara vericem bakicam ne durumdayim ona gore ya buzlazer yada igneliye gidicem

Tuhaf olan ilk gorusmede orayi gormezburayi gormez diyip sonra paket satmaya calismalari
Bundan calisanlar prim filan mi aliyolar diye dusundum israr edince
Zaten ayva tuyu hepsi gorunmuyo bile
Alexi ust bacagima korkarak yaptiriyorum popo kismina hic yaptirmam zaten

Ben de buz lazer dusunuyorum zaten kalanlar icin

Buz lazer ağrısız diyolar ağrı acı olmadığı için gidecektim oda diğer cihazlar gibiyse lazeri bırakalım en iysi. Ama buz lazer yüzde için iyi olmalı amaç olan tüyleri bitirmek yenilerini çıkartmak değil her defasında jilet yapılsa sakalımız çıkar sonunda

Benimde popo alti ince korkuyorum jilet yapiyorum diye ama bir yandanda dusununce seanslar boyunca kalinlasirsa kalinlassin ki lazer gorsun istiyorum. Zaten 8 seansin bitmesi 1 yili bulacak. Kalbini ferah tut. Kalanlar icin 3 4 ayda bir buz lazer yaptiririz. Benim 2.nci seans olmasina ragmen 28 kasimdan beri cok az cikti. Beyaz tuyler firladi uzadi bile siyahlar cok az cikti

Buzlazer kontrolunde yine jilet yaptilar yuzume hayirlisi bakalim. Bilerek paket seans almadim. Duruma bakicam. Memnun kalirsam. Vucut seanslarim bittikten sonra ara vericem. Vucut bolgesi icinde gidebilirim.

Bazıları da yüzdeki tüyler bitmez diyolar onlar bi iki yıl geri çıkacak tekrar diyolar her kes bi şey diyor lazer hakkında en iysi yaşayıp görelim Allah utandırmasın ☺☺

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…