- 7 Ekim 2016
- 6.598
- 4.323
Benim daha 1 seans oldu. Ince tuylerde buzlazerde tetikleme olmaz diyorlar evet. Alexandrite tetikleme yapiyormusArkadaşlar merhaba. Benim hemen hemen her yerimde göğsümde karnımın tamamında belimde kolumda kıl gibi değilde çok ince siyah gibi koyu gri de olabilir tüyler var sizce buz lazere ciddi anlamda tüm vücut başlamalı mıyım ? Tetikleme yaşayan oldu mu buz lazerde? Telefonda konustugumda buz lazerde tetikleme olmaz dedi merkez ama bilmiyorum?
Sadece yüz bölgesinde mi denediniz?
Tüm vucut derken nereleri kastediyorsun canımBen vucuduma da buz lazer yaptiricam
Randevu aldim haftaya
6 seans 2100e kadar düştü
Vucuda yaptiran var mi umarim ise yariyodur
Gittigim merkezde tum cihazlar vardi
Buz lazere uygunsunuz dedi bana
Evet korkma firlamis gibi gozukuyorlar. 10 gun sonra dokulmeye basliyorMerhabalar ben de yeni başladım 3 tüyler hala uzuyor uzadıktan sonra mı dökülecekler arkadaşlar. Bu arada sırtımda ki ince tüyleri görmez diye kendileri yapmadı ben çok ısrar etsemde.
Evet buz lazer yaptiriyorum. Kendim kisaltamadigim icin onlarin ozel jileti var onunla kisaltiyorlar. Eger tuy uzun olursa enerji kil kokune inmiyor. Yuzeydeki tuy emiyor enerjiyiBen 5 gün önce ikinci seansima gittim güzellik merkezinde yaptırıyorum iyi bi yere benziyordu geleni gideni çok tu yüzümü ve koltuk altı mi yaptirdim. Yüzüme jilet vurdular tüyler daha çoğalmaz mi dedim amaç tüyleri kısaltip lazerin daha derine inmesi dedi pek tatmin olmadım bu konuda varmı yüzüne lazer yaptıranlar?
1 seans 1 kontrol oldu daha. Yuz bolgesi gec sonuc veren bir bolgedir. Orada 5.nci seansini tamamlamis bir kizla konustum cok memnunum dedi guven geldi banadaKaçıncı seansın iz oldu benim 2 oldu daha sabırsızım biraz
Guzellik merkezi nerede ve ismi ne kuaforu olan bir yer ise ipl dir o. Modern agda sistemi yaniBen 5 gün önce ikinci seansima gittim güzellik merkezinde yaptırıyorum iyi bi yere benziyordu geleni gideni çok tu yüzümü ve koltuk altı mi yaptirdim. Yüzüme jilet vurdular tüyler daha çoğalmaz mi dedim amaç tüyleri kısaltip lazerin daha derine inmesi dedi pek tatmin olmadım bu konuda varmı yüzüne lazer yaptıranlar?
Hayir verilmiyor.Kontrollerde para veriyormusun?
Tüm vucut derken nereleri kastediyorsun canım
Kolalti genital tum bacak
Yuz bolgesi 100 tlSean başı ne kadar veriyorsunuz?
Buzlazer diod deniliyorGittiğiniz cihaz buz lazer sponce mi?