Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Benim daha 1 seans oldu. Ince tuylerde buzlazerde tetikleme olmaz diyorlar evet. Alexandrite tetikleme yapiyormus

Ben vucuduma da buz lazer yaptiricam

Randevu aldim haftaya
6 seans 2100e kadar düştü

Vucuda yaptiran var mi umarim ise yariyodur
Gittigim merkezde tum cihazlar vardi
Buz lazere uygunsunuz dedi bana

Merhabalar ben de yeni başladım 3 tüyler hala uzuyor uzadıktan sonra mı dökülecekler arkadaşlar. Bu arada sırtımda ki ince tüyleri görmez diye kendileri yapmadı ben çok ısrar etsemde.

Ben vucuduma da buz lazer yaptiricam

Randevu aldim haftaya
6 seans 2100e kadar düştü

Vucuda yaptiran var mi umarim ise yariyodur
Gittigim merkezde tum cihazlar vardi
Buz lazere uygunsunuz dedi bana
Tüm vucut derken nereleri kastediyorsun canım

Merhabalar ben de yeni başladım 3 tüyler hala uzuyor uzadıktan sonra mı dökülecekler arkadaşlar. Bu arada sırtımda ki ince tüyleri görmez diye kendileri yapmadı ben çok ısrar etsemde.
Evet korkma firlamis gibi gozukuyorlar. 10 gun sonra dokulmeye basliyor

Ben 5 gün önce ikinci seansima gittim güzellik merkezinde yaptırıyorum iyi bi yere benziyordu geleni gideni çok tu yüzümü ve koltuk altı mi yaptirdim. Yüzüme jilet vurdular tüyler daha çoğalmaz mi dedim amaç tüyleri kısaltip lazerin daha derine inmesi dedi pek tatmin olmadım bu konuda varmı yüzüne lazer yaptıranlar?

Evet buz lazer yaptiriyorum. Kendim kisaltamadigim icin onlarin ozel jileti var onunla kisaltiyorlar. Eger tuy uzun olursa enerji kil kokune inmiyor. Yuzeydeki tuy emiyor enerjiyi

Guzellik merkezi nerede ve ismi ne kuaforu olan bir yer ise ipl dir o. Modern agda sistemi yani

İlk Seansımi hangi cihazla yaptırdılar bilmiyorum ama baya açıyordu ikinci seansima daha bilinçli gittim diodla yaptirdim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…