Lazer Epilasyon Buz Lazer Epilasyon Yaptıranlar ?

Kızlar bnde yaklaşık 1 ay önce gittim buz lazere istanbul anadolu yakasında oturuyorum kendi oturdğm bölgede yoktu cihaz kozyatağına gidiyorum o yüzden normalde ağda yaptırıyodum onun yanında acısı hiç kaldı koltuk altınve genital bölge için gidiyorum ben memnun kaldım ilk seansta bile baya dökülme oldu koltuk altım hiç çıkmadı döküldüler genital bölgede üst tarafta çok az çıktı alt taraf zaten zaman alıyomuş bitmesi sanırım genel olarak acı konusunda da dökülmede de memnun kaldım:)

Kızlar bnde yaklaşık 1 ay önce gittim buz lazere istanbul anadolu yakasında oturuyorum kendi oturdğm bölgede yoktu cihaz kozyatağına gidiyorum o yüzden normalde ağda yaptırıyodum onun yanında acısı hiç kaldı koltuk altınve genital bölge için gidiyorum ben memnun kaldım ilk seansta bile baya dökülme oldu koltuk altım hiç çıkmadı döküldüler genital bölgede üst tarafta çok az çıktı alt taraf zaten zaman alıyomuş bitmesi sanırım genel olarak acı konusunda da dökülmede de memnun kaldım:)
Ilk seansi ne zaman yaptirdiniz. Bende yuz bolgesine yaptirdim 31 aralikta kontrolum var

Ben de dudak ustu icin elpidaya gidecem sanirim
Vucut icin fiyati pahali geldi biraz
Paket seklinde seans yok

Sasirdim. Oglum gogus icin basladi. Paket yapalim dediler kabul etmedik

bacak genital koltukalti 450 tl her seansi

Paket seans olarak calismiyoruz dedi
6-8arasi diyolar pahali bence
Zaten yaptirip sonuc alan birini de tanimiyorum ki guveneyim

Zaten bugun iyice kafam karisti
Koruda bi klinikle gorustum size ndyag olur dedi ten renginiz bi tik koyu dedi
Diger yerler hep alex demisti

Kime inanacagimi sasirdim
Tum seanslari ndyag yaptiran kimseyi de duymadim pek

bacak genital koltukalti 450 tl her seansi

Paket seans olarak calismiyoruz dedi
6-8arasi diyolar pahali bence
Zaten yaptirip sonuc alan birini de tanimiyorum ki guveneyim
Benim oglumda gogus bolgesi her seans 300 tl. Daha yeni lazer. Benim yuz bolgesi oldugu icin en uygun buzlazer diye dusunuyorum. Denemekte fayda var. Boyle tuylu gezmektense hergun cimbizlanmaktansa ayda bir gidetim diye dusunuyorum. Kontrol seansinin olmasida hosuma gitti.

Zaten bugun iyice kafam karisti
Koruda bi klinikle gorustum size ndyag olur dedi ten renginiz bi tik koyu dedi
Diger yerler hep alex demisti

Kime inanacagimi sasirdim
Tum seanslari ndyag yaptiran kimseyi de duymadim pek
Ten renginiz tam olarak nasil. Nd yag esmer tenliler icin uygundur

Benim oglumda gogus bolgesi her seans 300 tl. Daha yeni lazer. Benim yuz bolgesi oldugu icin en uygun buzlazer diye dusunuyorum. Denemekte fayda var. Boyle tuylu gezmektense hergun cimbizlanmaktansa ayda bir gidetim diye dusunuyorum. Kontrol seansinin olmasida hosuma gitti.

Cihaz orjinal işe yarar bence
Ama insan tum vucut icin guvenemiyo yaptiran birini tanimayinca

Gerci en ust teknoloji bu diyolar dogruysa

Diger seanslardada aydinlatirsan sevinirim. Birde size kac joule ile calisildigini ogrenirmisin

Ten renginiz tam olarak nasil. Nd yag esmer tenliler icin uygundur

Bugday ten ama biraz bronz gibiyim suan
Kafami karistiran diger merkezler
3 cihaz olan yerlere de gittim hepsi alex dedi
Bu kadin ndyag dedi
Ndyag da acitir diye duymustum bide seans aralari tuylu mu geziliyo onu da anlamadim
Alex gibi konforlu degil diyolar
Diod kullanan yerler en iyi Diod diyo
Cidden anlamiyorum neye gore bunlari söylüyorlar

Cihaz orjinal işe yarar bence
Ama insan tum vucut icin guvenemiyo yaptiran birini tanimayinca

Gerci en ust teknoloji bu diyolar dogruy
Orada bir kizla yuzunu silerken gorustum ben oda yuz icin gitmis. Abla 5.nci seansim bu dedi cok memnunum diyince bana cesaret geldi

Orada bir kizla yuzunu silerken gorustum ben oda yuz icin gitmis. Abla 5.nci seansim bu dedi cok memnunum diyince bana cesaret geldi

Benim yuzume gerek yok dediler de dudak ustu icin alex yaparlar diye korkuyorum ondan buraya gelicem zaten 25liraymis

Bu kadin ndyag dedi
Ndyag da acitir diye duymustum bide seans aralari tuylu mu geziliyo onu da anlamadim
Benim tenimde ayni yazdan hafif bir bronzlukta var bacaklarda. Nd yag aciliymis. Valla ben arastirfim bayagi vucut bolgesi icin herkes alexandrite iyi dedi yaptiriyorumda yakinda 3.ncu seansima gidicem. Yuz icinde diod iyi dediler devam ediyorum bakalim sonucu ilerde gorucez

Arkadaşlar bu buz lazer ne oluyor? Ben izmir Alsancak'ta yaptırıyorum arsima güzelliğe daha geçen gün ilk seansıns gittim ama 6 seans yapıyorlar. Çok korkuyorum bitmiycek diye çok şikayetçiyim çünkü kıllardan bıktım :KK47:

Bu kadin ndyag dedi
Bak simdi lazeri bugun yaptirdin diyelim. Ucu yanik yanik duruyor ilk gunler sanki hic dokulmeyecekmis gibi geliyor. 10 gun sonra dokulmeler basliyor. Ve sonrasinda 1 aydan daha fazla temiz geziyorsun. Sonra yavas yavas uzuyot. Cikmadi diyede gitmemezlik etme tedavi gibi dusun seans aralarini uzatma. Yuz icin ayda bir deniyor. Vucut icin 45 gun veya 2 ayda bir diyorlar

Benim tenimde ayni yazdan hafif bir bronzlukta var bacaklarda. Nd yag aciliymis. Valla ben arastirfim bayagi vucut bolgesi icin herkes alexandrite iyi dedi yaptiriyorumda yakinda 3.ncu seansima gidicem. Yuz icinde diod iyi dediler devam ediyorum bakalim sonucu ilerde gorucez

Nsc koltukalti bacak genital 2000 olur dedi 8 seanns ama sadece ndyag
Diod filan da vardi hic yapariz demedi

Bi merkezle gorustum atakulenin orda fiyatlari cok uygun geldi %30indirim var 1 ocaga kadar

Alex candela vardi cihazi gordum bi de ndyag varmis
6 seans 6 kontrol tum bacak koltuk alti genital 1450 olur dedi
Burayi mi denesem napsam
3 cihazli yere gitsem de birsey değişmiyo tek cihazla yapiyolar
Ben kombine yapiyolar saniyodum

Arkadaşlar bu buz lazer ne oluyor? Ben izmir Alsancak'ta yaptırıyorum arsima güzelliğe daha geçen gün ilk seansıns gittim ama 6 seans yapıyorlar. Çok korkuyorum bitmiycek diye çok şikayetçiyim çünkü kıllardan bıktım :KK47:
Buzlazer son sistem diod lazer acisi aza indirgenmis diyelim. Siz hangi lazeri yaptiriyorsunuz

X