BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Kızlar yarın transferim var çooook heyecanlıyım doktorum Gürkan bey Bahçeci kliniğinden doktoruma çok çok güveniyorum ama bu stres neyin nesi sakinleşmem gerek :KK43:(

Hayırlısı olsun sakın ol canım bol bol dua et nekadar rahat olursan okadar guzel
Olur

Kızlar yarın transferim var çooook heyecanlıyım doktorum Gürkan bey Bahçeci kliniğinden doktoruma çok çok güveniyorum ama bu stres neyin nesi sakinleşmem gerek :KK43:(

selam arkadaşım hayırlı olsun transferin benimde yarın transferim var ve çok heyecanlıyım fena heyecan bastı beni....beraber olcak transferimiz ne güzel inşallah ugurlu topik bizede ugur getirir bakalım nasıl çözülcek yavrularımız yarın hayırlısı bol bol dua edelimde içimiz rahatlasın biraz bari .....:KK49::KK49::KK49::KK49::KK49:

transfer olan transfer olana desenize pozitif patlaması yaşıcaz burda:)

Merhaba, ben de o kadar umutsuz ve mutsuz hissediyorum ki kendimi. İlk denememde sanki doktorun elinde bir sihirli değnek varmış gibi olacağına o kadar inandırmıştım ki kendimi, hatta psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de gösteriyordum son günlerimde. Ama olmadı! Maddi tarafı zaten zorlayıcı ama manevi tarafı daha da zor bir süreç. Ocak ayı sonunda negatifi aldığımdan beri hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Hiçbir şeye karşı hevesim kalmadı, daha başından havlu atmakta istemiyorum ama daha dondurulmuşlarla tedaviye başlamadan "ya olmazsa yine" yi düşünmeden edemiyorum. Tek tesellim o iğneleri yemeyecek olmamız, bana yan etkisi çok fazla olmuştu çünkü. Belki daha sakin bir süreçten geçeceğimiz için tutunma olasılığı da fazla olur. Ama ne desek boş iyi ya da kötü yaşayıp göreceğiz. Sakin ve tekrar umutlu olmayı nasıl sağlayacağım bilemiyorum. Sanki yere yapıştım ve kalkamıyorum...

merhaba

herseyin basi umut degilmi.. bizim yolculugumuzda umut yolculugu.. bende 1 negatif tup bebek deneyimi yasadim ve aynen senin hissettiklerini hissettim.. cok umutlanmistimm.. ama olmadi.. ama dondurulmuslar var 3 tane.. rabbim insallah onlarin tutmasi icin yardim etsin hep boyle dua ediyorum.. umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar.. psikoloji cok onemli... benimde 1 nisanda randevum var.. dondurulmus embriyodaki asamalar neler bilmiyorum acikcasi.. igne olmayacagiz onu biliyorumda ilac falan cok varmi acaba.. biliyorsaniz benide bilgilendirirmisiniz..
hepimizin kucaklari bebislerle dolsun insallah....

merhaba

herseyin basi umut degilmi.. bizim yolculugumuzda umut yolculugu.. bende 1 negatif tup bebek deneyimi yasadim ve aynen senin hissettiklerini hissettim.. cok umutlanmistimm.. ama olmadi.. ama dondurulmuslar var 3 tane.. rabbim insallah onlarin tutmasi icin yardim etsin hep boyle dua ediyorum.. umudumuzu kaybetmeyelim arkadaslar.. psikoloji cok onemli... benimde 1 nisanda randevum var.. dondurulmus embriyodaki asamalar neler bilmiyorum acikcasi.. igne olmayacagiz onu biliyorumda ilac falan cok varmi acaba.. biliyorsaniz benide bilgilendirirmisiniz..

bende 25 ocakta ilk ( ve son olmasını umut ediyorum) negatifimi aldım, 1 adeti atlattıktn sonra 2. adetin 2. günü gel demişti, ben iki adet atlattıktan sonra gittim, pazar günü yani adetimin 2. günü doktor ultrasonla baktı kist oluşmuşmu diye, eğer kist oluşsaydı tedavi ertelenecekti. herneyse ultrasonla baktıktan sonra estrofem adlı ilaçtan günde 2 tane 6 gün kullanmamı ve 7. gün yani bu cumartesi kontrole gelmemi söyledi. ben burdan aşama aşama yazarım sana:) ama şu da var tabi her bünyeye farklı tedavi uyguluyorlar...

bende 25 ocakta ilk ( ve son olmasını umut ediyorum) negatifimi aldım, 1 adeti atlattıktn sonra 2. adetin 2. günü gel demişti, ben iki adet atlattıktan sonra gittim, pazar günü yani adetimin 2. günü doktor ultrasonla baktı kist oluşmuşmu diye, eğer kist oluşsaydı tedavi ertelenecekti. herneyse ultrasonla baktıktan sonra estrofem adlı ilaçtan günde 2 tane 6 gün kullanmamı ve 7. gün yani bu cumartesi kontrole gelmemi söyledi. ben burdan aşama aşama yazarım sana:) ama şu da var tabi her bünyeye farklı tedavi uyguluyorlar...

estrofem sanirim rahim zarini kalinlastirmak icin olan ilac.. ve anladigimkadariyla herkeze veriyorlarmis ve tabiki dozunu kendileri ayarliyorlar.. ben gecen adetimden itibaren mikrogynon isimli dogum kontrol hapi kullandim eger bir kist olusumu varsa duzelsin diye.. bugun ilacim bitiyor.. ve pazartesi doktorda olacagim.. (1 nisan)... umarim herkezin tedavisi yolunda gider hepimiz kavusuruz bebislerimizi.. sen hangi tup bebek merkezinde tedavi oluyorsun g090 ??? ben anadolu saglik merkezi gebzede tedavi oluyorum

Sagolun kızlar evet transferim oldu 2 tane guzel embriyo transferim oldu Rabbim bu yolda evladıma Kardes basıp ederde tekrar bu aşamalarla uğraşmayız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

ne kadar guzel bir duygu yasiyorsun suan..
allahim tutmalarini nasip etsin insallah... allah her isteyene nasip etsin bizlerede tabii..

Transfer olan arkadaşlaaarrr:) nasılsınzzz nasıl geçti transferlerr:) bebişleri alıp geldiniz inşallahh rabbim onları sağlıklı bir şekilde kucagımızaa almayı nasib eder:))) haberdar edin biZleri:)

Transfer olan arkadaşlaaarrr:) nasılsınzzz nasıl geçti transferlerr:) bebişleri alıp geldiniz inşallahh rabbim onları sağlıklı bir şekilde kucagımızaa almayı nasib eder:))) haberdar edin biZleri:)

sizinde transfer yakinmi elifinie

merhaba

Merhaba Bilgen,
Çok teşekkürler gerçekten iyi geldi mesajın. Söylediğin gibi bu yolculuk umut yolculuğu. Umudumu kaybetmeden tekrar ayağa kalkıp mücadele etmem lazım. Annelik mücadelesi bizde sadece biraz daha erken başlıyor. Daha güçlü olmaya çalışacağım. Dondurulmuşlarla olan tedavi sürecini ben de tam olarak bilmiyorum, henüz tedaviye başlamadım. Ben de nisan başı gibi başlayacağım. Doktorum sadece sürecin daha kolay olacağını söylemişti, iğneler yok dedi. Bakalım sanırım ekstrofeme başlatacak. Yaşayıp göreceğiz. Ama tedavi gören arkadaşlar kendi tedavi süreçlerini bizimle paylaşırsa çok seviniriz gerçekten. Sevgiler...

Sagolun kızlar evet transferim oldu 2 tane guzel embriyo transferim oldu Rabbim bu yolda evladıma Kardes basıp ederde tekrar bu aşamalarla uğraşmayız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin

Hayırlı olsun, umarım 10 gün sonra senin de güzel haberlerini alırız! Hepimiz için neşeli, umutlu sonuçlanır inşallah bu seferki serüven..

estrofem sanirim rahim zarini kalinlastirmak icin olan ilac.. ve anladigimkadariyla herkeze veriyorlarmis ve tabiki dozunu kendileri ayarliyorlar.. ben gecen adetimden itibaren mikrogynon isimli dogum kontrol hapi kullandim eger bir kist olusumu varsa duzelsin diye.. bugun ilacim bitiyor.. ve pazartesi doktorda olacagim.. (1 nisan)... umarim herkezin tedavisi yolunda gider hepimiz kavusuruz bebislerimizi.. sen hangi tup bebek merkezinde tedavi oluyorsun g090 ??? ben anadolu saglik merkezi gebzede tedavi oluyorum

hakkımızda hayırlısı artık... ben ankara centrum clinic te recai papuccuda tedavi görüyorum.

kızlar 2 tane donmuş mercimek tanemi aldım çok güzellerdi doktor gösterd transferden sonra mercimek tanesi kadarlar şimdi daha çok istiyorum sanki onları yanlız biraz zor bir transfer oldu sonrası lekelenmelerim oldu doktor çok normal dedi ama ben yinede çok endişelendim benim gibi lekelenmeleri olan varmı arkadaşlar

X