Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben estrofem kullanmaya pazar günü başladım, cumartesi bakacak, yolun çok başındayım daha, ama nedense pek umudum yok ya, ilkinde o kadar umutlanıp hayal kırıklığı yaşadımki sanırım ondan simdi bu kadar umutsuzum
Kızlar selam. yarın benimde transferim var dualarımızı esirgemeyelim birbirimizden Allahım yardımcımız olsun (
ay cnmmm aynı gün bebşi olcak kuzularımız inş herşey çook güzel olur.
Ugurlu gelen topikkkk:))) dayanamayip 7.gun yapttigmm beta hcg 118:)))) sanirim hamileyimm:)) darisii isteyen herkeseeeee
inşallah canım peki sende belirtiler varmı benim kasıklarımda ağrı var acaba böylemi oluyo ne bileyim cahillik işte :))
Ugurlu gelen topikkkk:))) dayanamayip 7.gun yapttigmm beta hcg 118:)))) sanirim hamileyimm:)) darisii isteyen herkeseeeee
ben estrofem kullanmaya pazar günü başladım, cumartesi bakacak, yolun çok başındayım daha, ama nedense pek umudum yok ya, ilkinde o kadar umutlanıp hayal kırıklığı yaşadımki sanırım ondan simdi bu kadar umutsuzum
Merhaba, ben de o kadar umutsuz ve mutsuz hissediyorum ki kendimi. İlk denememde sanki doktorun elinde bir sihirli değnek varmış gibi olacağına o kadar inandırmıştım ki kendimi, hatta psikolojik olarak tüm hamilelik belirtilerini de gösteriyordum son günlerimde. Ama olmadı! Maddi tarafı zaten zorlayıcı ama manevi tarafı daha da zor bir süreç. Ocak ayı sonunda negatifi aldığımdan beri hiç kimseyle konuşmak istemiyorum. Hiçbir şeye karşı hevesim kalmadı, daha başından havlu atmakta istemiyorum ama daha dondurulmuşlarla tedaviye başlamadan "ya olmazsa yine" yi düşünmeden edemiyorum. Tek tesellim o iğneleri yemeyecek olmamız, bana yan etkisi çok fazla olmuştu çünkü. Belki daha sakin bir süreçten geçeceğimiz için tutunma olasılığı da fazla olur. Ama ne desek boş iyi ya da kötü yaşayıp göreceğiz. Sakin ve tekrar umutlu olmayı nasıl sağlayacağım bilemiyorum. Sanki yere yapıştım ve kalkamıyorum...
Ben sana demiştim değilmiiiiii sen bizim topiğin uğurusun, hatta biliyormusun içimden şöyle bir totem geçirdim, elif pozitif sonucu alırsa pozitifler Allahın izniyle arka arkaya gelecek... Canım hayırlı uğurlu olsun Rabbim tamamına erdirsin iki kolunda dolu olsun:) ikiz sanırım değerin MAŞALLAH bu kadar yüksek olduğuna göreee
Umarımmm yükselirrr beni bırakmazlar yada bırakmaz:) nasip herşeyyy benimm hiççç bir belirtim yok .. Bi vajına yumusamasını hissettim crınone jeli yaparkenn.. İnşallah rabbimm kucagıma almayı nasib eder.. Sizlereeede bol bol dua edicem ben biliyorumkii rabbimdennn istediimm o bana verdiiii Allahım şükürler olsun 5 yıldır ilk defa pozitifff:))) dua edin nolurrrrtt
Umarımmm yükselirrr beni bırakmazlar yada bırakmaz:) nasip herşeyyy benimm hiççç bir belirtim yok .. Bi vajına yumusamasını hissettim crınone jeli yaparkenn.. İnşallah rabbimm kucagıma almayı nasib eder.. Sizlereeede bol bol dua edicem ben biliyorumkii rabbimdennn istediimm o bana verdiiii Allahım şükürler olsun 5 yıldır ilk defa pozitifff:))) dua edin nolurrrrtt
Canım Rabbim kucağında ve ömür boyu yanında görmeyi nasip eder suan hastanedeyim birazdan transferim var2 tane dondurulmus embriyom ya edin lutfen
Sagolun kızlar evet transferim oldu 2 tane guzel embriyo transferim oldu Rabbim bu yolda evladıma Kardes basıp ederde tekrar bu aşamalarla uğraşmayız Rabbim hepimizin gönlüne göre versin