BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

benim gibi transferi olan arkadaşlar nasıl geçiyor günler ben diyorumki ovulasyon testleri erken gebelik gösterebiliyo yaa hergün 1 tane yapsammı acaba bide idrar testi en erken ne zaman gösterir acaba...

cnm bnmde oldu bugün 3. günümüz kasık ağrım var normal mi :KK43:(

Ah canim gunler gecmiyor Benin 7 Nisan test gunum. Senin kacinci gunun

benim transferim 27 martta gerçekleşti 2 tane blastım var transfer gününü saymıyorlar sanırım ozaman 2 .günüm bugün :))) çok yeniyim daha sürekli yatmaktan ve hergün igne olmaktan malum yerlerimi hissetmiyorum onun dışında uzanır vaziyette otururken veya bazen yan falan yatarken sag sol kasığım çok fena agrıyor sonra pozisyon değiştiriyorum kesiliyor agrı anlamadım valla neden böyle oluyor onun dışında pek birşeyim yok yatıyorum evde tuvalete ve arada kalkıp dolanıyorum o kadar senin nasıl geçiyor günlerin arkadaşım...

Kızlar selam, transferimin 2. günü bugün. belimde hafif ağrı var normal dimi???? bide ben yatıyorum pek ayağa kalkmamaya çalışıyorum sizler ne durumdasınız ??

cnm bnmde oldu bugün 3. günümüz kasık ağrım var normal mi :KK43:(

bende kasık agrısı arada vuruyor oturma pozisyonumu değiştirince hemen geçiyor anlamadım valla inşallah normaldirler.kaçtane transfer edildi sana canım inşallah bebişlerimiz tutunurlar...

Kızlar selam, transferimin 2. günü bugün. belimde hafif ağrı var normal dimi???? bide ben yatıyorum pek ayağa kalkmamaya çalışıyorum sizler ne durumdasınız ??

benimde transferimin 2. günü yatıyorum bende ara ara agrıyor belim ama yatmaktandır belki diyorum bazen de kaasıklarıma vuruyor otururken yatıyorum geçiyor canım inşallaah tutunurlar...

benimde transferimin 2. günü yatıyorum bende ara ara agrıyor belim ama yatmaktandır belki diyorum bazen de kaasıklarıma vuruyor otururken yatıyorum geçiyor canım inşallaah tutunurlar...

amin canım inşallah. senin kaçıncı denemen canım ve nerde tedavi görüyosun??

benim transferim 27 martta gerçekleşti 2 tane blastım var transfer gününü saymıyorlar sanırım ozaman 2 .günüm bugün :))) çok yeniyim daha sürekli yatmaktan ve hergün igne olmaktan malum yerlerimi hissetmiyorum onun dışında uzanır vaziyette otururken veya bazen yan falan yatarken sag sol kasığım çok fena agrıyor sonra pozisyon değiştiriyorum kesiliyor agrı anlamadım valla neden böyle oluyor onun dışında pek birşeyim yok yatıyorum evde tuvalete ve arada kalkıp dolanıyorum o kadar senin nasıl geçiyor günlerin arkadaşım...

Cok sukur bugun iyiyim sonunu mucize seklinde gerceklesmesi dilegi ile cumanin hurmeti dilegiyle

amin canım inşallah. senin kaçıncı denemen canım ve nerde tedavi görüyosun??

benim 3. deneme 1 taze embriyo 2 donmuş oldu. kocaeli üniversitesinde tedavi görüyorum sana kaç embriyo transfer edildi canım bana 2 tane blast transfer edildi inşallah annelerine sımsıkı tutunurlar...

g0g0 arkadaşım geldim doktordan.hayırlı haberler aldım çok şükür herşey yolundaymış.rahim kalınlığımı merak etmiştin transfere dört gün kala 8.3 güzel dedi doktorum.bebişimi çözcek ve 5.güne taşıyacak.inşallah güzel gelişir ve gelir annesine:)bu arada allah izin verirse 1 nisan pazartesi transfer tarihim 13 nisanda test günüm tabloda yenile beni olurmu...bu arada senin işler yolundamı?

canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ve miniklerin sana tutunur sağlıkla... 8 in üstü idealmiş kiiii seninki zaten pazartesine kadar biraz daha artar diye düşünüyorum, bende nar aldım dün, nar da kalınlaştırıyormuş rahim duvarını ilacın yanına doğal destek bakalım, bugün ilk ölçümüm olacak heyecanlıyım, acaba tahmini bir tarih verirmi hoca merak içindeyim doğrusu, biran önce kavuşmak istiyorum minikalarıma:):13:

canım hadi bakalım hakkında hayırlısı olsun ve miniklerin sana tutunur sağlıkla... 8 in üstü idealmiş kiiii seninki zaten pazartesine kadar biraz daha artar diye düşünüyorum, bende nar aldım dün, nar da kalınlaştırıyormuş rahim duvarını ilacın yanına doğal destek bakalım, bugün ilk ölçümüm olacak heyecanlıyım, acaba tahmini bir tarih verirmi hoca merak içindeyim doğrusu, biran önce kavuşmak istiyorum minikalarıma:):13:

hadı bakalım sende guzel haberlerle gelde cumamız daha da hayıra cıksın...

Canım değerim 9. gün değerim 293 çıktı:) şükürler olsun Rabbimeee:)

elifnie hayırlı olsun değerine çooookkk sevindim.Allah sağlıklı olarak kucağında da göstersin.yanı sıra Rabbim tüm isteyenlere ve sonuç bekleyenlere nasip etsin.

elifnie hayırlı olsun değerine çooookkk sevindim.Allah sağlıklı olarak kucağında da göstersin.yanı sıra Rabbim tüm isteyenlere ve sonuç bekleyenlere nasip etsin.
Sağol canım arkadaşım inşallah:) rabbim herkese nasib etsiiinn.. Hayırlı sağlıklı evlatlarla kucaklarımız dolsunn..

Kızlar bu değerlerin normali nedir?? bilgi lütfen !!!!!!!!
Canım herkese göre değişiyor sanırım.. 5 in üstü gebelik var demek ve katlanıyor gün aşırı 2 katı oluyor.. Eğer üç kat artarsa genellikle çoğul gebelik oluyor ama belli de olmuyor yüksek deger çıkıp tek gebelik yaşayanlarda var düşük değerle çoğul gebelikte.. Haa birde dondurulmuş ve blast embriyo yüksek çıkıyor diye biliyorum..

kızlarrr 2.günüm bugün sabah kalktığımda ateşimi ölçtüm 36.9 geldi gün içindede 37-37.1 geldi içimden ateşler fışkırıyor sanki bütün gün ölçtüm hiç düşmedi bebişlerime bişeymi oluyor korku bastı beni grip olsam ateş üşüme yapar üşümede yok düşmüyorda hayırdır inşallah anlamadım varmı böyle olan korkuyorum bide bebişlerime zarar verirmi acaba yardım kızlarrrr

Canım değerim 9. gün değerim 293 çıktı:) şükürler olsun Rabbimeee:)

Yihuuuu!!! Harika bir haber bu ! Çoook sevindim canım benim. Artık diyecek tek şey.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah!! Bizi bırakma, desteğine ihtiyacımız olacak, sen umut oldun bize..

Yihuuuu!!! Harika bir haber bu ! Çoook sevindim canım benim. Artık diyecek tek şey.. Allah sağ salim kucağına almayı nasip etsin inşallah!! Bizi bırakma, desteğine ihtiyacımız olacak, sen umut oldun bize..

Sağol bitanem :) amînnnn inşalllah teker teker herkes güzel sonuçlar alıcaaakk:))asla asla bırakmam çünkü buradaki herkes can yoldaşı..
Çok zor ya tedavi süreci, beklemek, sonuç, kese ve kalp atışı:KK43:
Bide bu olayın kimyasal gebeliği var.. Acaba bilen varmıdır değer düşer mi acaba :KK43: doktorum daha gerek yok dedi salı yapıcaz dedi bi daha test ama korkuyorum:KK43: rüyada gibiyim.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalaah

Merhaba Canım, nasıl geçti bugün? Umarım her şey yolundadır. Transfer tarihin belli oldu mu? Ben de bir an önce başlamak istiyorum tedaviye, zaman yakınlaştıkça biraz daha heyecanlı ve umutlu olmaya başladım. Güzel haberler almaya başladıkça moral oluyor bize de.. Hadi hakkımızda hayırlısı bakalım...

Sağol bitanem :) amînnnn inşalllah teker teker herkes güzel sonuçlar alıcaaakk:))asla asla bırakmam çünkü buradaki herkes can yoldaşı..
Çok zor ya tedavi süreci, beklemek, sonuç, kese ve kalp atışı:KK43:
Bide bu olayın kimyasal gebeliği var.. Acaba bilen varmıdır değer düşer mi acaba :KK43: doktorum daha gerek yok dedi salı yapıcaz dedi bi daha test ama korkuyorum:KK43: rüyada gibiyim.. Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün inşalaah

Hiç korkma canım benim. Olumlu düşünelim ve öyle olsun, inşallah her şey yolunda gidecek. Mucizeler içinde büyümeye başladı, mutlu ol ve bunu onlara da hissettir. Sıkıca tutunacaklardır o zaman. Gelişmeleri sabırsızlıkla bekliyor olacağız. İyi bek kendine ve miniklere :)

X