Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ben su an ıstedıklerı testlerı yaptırıyorum rapora basvurcam henuz dr yok sadece sekreterle gorustuk senın kacıncı denemen kac embrıyo transfer edılcek
senın dr kım kaan bey var baskasını bılmıyorum ya kusura bakma cok soruyorum ama herseyı merak edıyorum ıste
bnde öyleyim cnm ben nedim karadadaşa gidiyorum özeline ama opu ve transferimi kaan bey yapıyo ::)
canım çok erken değilmi tahlil için? eğer yaparsan muhakkak yaz buraya , buarada idrar testi yapmayı düşünmüyorsundur umarım???Ben dayanamayıp yarın kan tahlili yapabilirim :))
bırde kaç yasındasın benım ege unıv 1 negatıf denemem var
7 tane dondurmam var cnm bnm şuan allahım kavuşturursa 20 yaşındayım sen kaç yaşındasın sorun ne neden negatif embriyoların nasıldı ?
ben 31 oldum embrıyolarım hakkında fıkrım yok cunku orası hıc bılgı vermıyodu
sorun ne cnm sizin
nedensız ınfertılıte senın ne cok gencsın neden hemen tup yaptırıyosunuz
Hiiiiiiçç biir belirtim olmadığı içinnn çookk geriliyorum :s nasip kısmet rabbim isteyen herkese versinn
kızlar çarşamba günü transferim var inş benm için dua edin lütfen rabbm kuzuma kavuştursun ömür boyu almasın benden
kızlar çarşamba günü transferim var inş benm için dua edin lütfen rabbm kuzuma kavuştursun ömür boyu almasın benden
canım insallah yavruna kavuşursun bugün yavrunsuz geçecek son günün:)dualarımız seninle
Dualarımız seninle. Umarım hepimiz için doğru zaman gelmiştir artık ve bu denemelerimizde kavuşuruz onlara...
aynen canım umarım ayrılmayız bi daha hiç sağolun benmde sizinle dualarım sizin oldumu dondurulmuş transferiniz