BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

senın dr kım kaan bey var baskasını bılmıyorum ya kusura bakma cok soruyorum ama herseyı merak edıyorum ıste

ben su an ıstedıklerı testlerı yaptırıyorum rapora basvurcam henuz dr yok sadece sekreterle gorustuk senın kacıncı denemen kac embrıyo transfer edılcek

ilk denemm cnm bnm ohss nedeniyle 4 ay sonra yani nasipse bu ay transferim yapılacak yaşım dolayısıyla 1 emriyo sanırım cnm direkt özel ege tüp bebeğe gittiysen kaan bey olur senn doktorun cnm bn nedim beye gidiyorum çok memnunum ondan ama kaan beyide opuda gördüm daha doğrusu sonrasında oda çok güler yüzlüydü :)

Kızlar slm herkeze inşallah Rabbim evlat nasip eder bende hastaneden haber bekliyorum bugün. Veya yarın transferim var. İns sorunsuz bir sekilde çözülürler ayrıca anne adayları lütfen rahat olun kafanızı tutacakmı tutmayacakmi erken test falan yapmayın bakın ben iki denemende sizin gibiydim ama üçüncü denemede çok rahat ve umursamazdim ve çok şükür kızıma kavuştum lütfen rahat olun bol bol su için meyvanizi ve kabak çekirdeğinizi yiyin ve bekleyin Allah'a emanet bırakın sakın olun

Hiiiiiiçç biir belirtim olmadığı içinnn çookk geriliyorum :s nasip kısmet rabbim isteyen herkese versinn

kızlar çarşamba günü transferim var inş benm için dua edin lütfen rabbm kuzuma kavuştursun ömür boyu almasın benden

Hiiiiiiçç biir belirtim olmadığı içinnn çookk geriliyorum :s nasip kısmet rabbim isteyen herkese versinn

Canım, ben ilk denememde bütün belirtileri gösteriyordum ama olmadı. Bazen ilaçların etkisinden bazende psikolojik nedenlerden her şeyi farklı yorumlayabiliyor insan. Tedavinin en zor kısmıda bu bekleme süreci zaten, Allah yardım etsin herkese. Güzel haberlerini bekliyoruz..

aynen canım umarım ayrılmayız bi daha hiç sağolun benmde sizinle dualarım sizin oldumu dondurulmuş transferiniz

ben estrofem kullanmaya pazar günü başladım, cumartesi bakacak, yolun çok başındayım daha, ama nedense pek umudum yok ya, ilkinde o kadar umutlanıp hayal kırıklığı yaşadımki sanırım ondan simdi bu kadar umutsuzum

X