BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Valla arkadaslar tüp bebekte 4 cu denemem birinde kızım oldu dün tekrar transferim oldu ama inanın böyle bir kasık ağrısı hiç olmamıştı allahım burhandan migdem kalkıyor bir yandan kasıklarım batıyor ins sonu hayır olsunda batsın Dursun budefer zorlandım bugun

kızlar 2 tane donmuş mercimek tanemi aldım çok güzellerdi doktor gösterd transferden sonra mercimek tanesi kadarlar şimdi daha çok istiyorum sanki onları yanlız biraz zor bir transfer oldu sonrası lekelenmelerim oldu doktor çok normal dedi ama ben yinede çok endişelendim benim gibi lekelenmeleri olan varmı arkadaşlar

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , pozitifle sonuçlansın insallah. doktorum bana da lekelenme olur endişelenme demişti ama bende olmamıştı, bence sende endişelenme

kizlar bende dondurulmusla hamile kaldim sizin icinde duaciyim...bu arada bende estrofem hap ve crinone jel kaldi 2 kutuda dolu ihtiyaci olan birine gondermek isterim bana msj atarsaniz.

kizlar bende dondurulmusla hamile kaldim sizin icinde duaciyim...bu arada bende estrofem hap ve crinone jel kaldi 2 kutuda dolu ihtiyaci olan birine gondermek isterim bana msj atarsaniz.

canım az kalmış senin doğumuna, nasıl sıkıntılı bir süreçmiydi, dondurulmuşlarda düşük ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum bu yüzden biraz tedirginim???

canım az kalmış senin doğumuna, nasıl sıkıntılı bir süreçmiydi, dondurulmuşlarda düşük ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum bu yüzden biraz tedirginim???

canim evet yariladik cok sukur...ama gel bana sor...isimi biraktim evde yattim ilk uc ay hic is yapmadim ve halada yapmiorum alistim rahata :) suan cok iyiyim cok sukur normale girdi hersey...allah isteyen herkese nasip etsin cok guzel bi duygu onu hissetmek...bende 3 sene ugrastim 2.denemede tuttu cok sukur...darisi isteyen herksin basina..

Transferleriniz ne zaman kızlaar :)) inşallah hepimiz bas bas bagırırız burdann hamileyiiimm diye:))) ugurlu gelsin buz topik bize:) Allahım kucaklarımızı doldursuuuuunnnnn benim test günüm nisan birrr:)

merhaba canım bende transfer 18 inde yapıldı dondurulmuş embriyolar ile bende sonucumu alacağım inş nisan 1 de. senden belirtilerin ve yasadıkların hakkında bilgi alabilirmiyim.

canım transferin gerçekleştimi? ne durumdasın?

merhaba canım bende transfer 18 inde yapıldı dondurulmuş embriyolar ile bende sonucumu alacağım inş nisan 1 de. senden belirtilerin ve yasadıkların hakkında bilgi alabilirmiyim.

nalancığım hayırlı olsun, senide listeye ekleyeyimi? bilgilerin lazım?

hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , pozitifle sonuçlansın insallah. doktorum bana da lekelenme olur endişelenme demişti ama bende olmamıştı, bence sende endişelenme

teşekkürler canım allahtan dün 1 damlada eve gelirken kan geldi sonra bidaha gelmedi çok heyecanlıyı m anlatamam valla siz transfer günlerinizi nasıl geçiriyorsunuz valla ben yuvaklanarak geçiriyorum belirti aramiyim diyorum daha erken zaten hiç bir belirtimde yok zaten dün inanılmaz şekilde sag kasıgım agrıdı bir andda girdi 5 dk sonra kesildi oda işlem gördük ya ondan dolayı sanırım

Canım hayırlı olsun güzel sonuç alırsın umarım rabbim kucagını boş bırakmasın.. Ben 7. Günümde dayanamayıp hem idrar hem beta kan testi yaptım silik çizgi çıktı kan degerimde pozitif çıktı hatta baya yüksek maşaalaah 7. Güne göre 118 di. Bugun 9. Gün katlanması gerekiyo kan verip geldim az önce korkuyorum inşallah katlanır değerim:KK43: dua edin.. Belirtilere gelince çok yemek yiyorum ama stresten dedim.. Wcye sık çıkıyorum ama çok su içiyorum, uyku tulumu oldum ama sıkıntıdan uyuyorum:)) yani anlıycağın bende hiççç belirti yokk şekeer bende anlamadım :) gögüsleri sertleşiyo burdakilerin benimkiler pamuk gibi:KK66: kasıklarımda ağrı falan yok.. Lekelenmem yok ama hamileyim:) anlamadım gitti:) umarım güzel sonucu yaZarım size .. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruumm hadi bakalımm:))

canim listeye eklemissin beni transferide yazmıssin.hayirlisi deyip yatmaya basladim.test tarihim 9 nisan.nasil gelecek bu tarih.10 gün raporluyum.dualarinizi bekliyorum ve hepimiz icin dua ediyorum

canim listeye eklemissin beni transferide yazmıssin.hayirlisi deyip yatmaya basladim.test tarihim 9 nisan.nasil gelecek bu tarih.10 gün raporluyum.dualarinizi bekliyorum ve hepimiz icin dua ediyorum

takip ediyorum tatlım seni, inşallah senide hamiş diye değiştireceğim, bilmiyorum ama listedeki herkesin pozitif sonuç alacağını düşünüyorum. Allahım yardım etsin hepimize , aman dikkat et, tamamende yatma bence en azından evin içinde bir iki tur at, kan dolaşımı da önemli biliyorsun, pozitif olmak pozitif düşünüp stres yapmamak bizim için büyük artı transfer sonrasında. Burda tanımadığım birçok insan için dua ediyorum, özellikle transfer gününü bildiklerim için Rabbim dualarımızı geri çevirmez dualarımızı şüküre çevirir insallah

kizlar bol bol ananas yiyin kivi portakal c vitamini alimi onemli...bende donmusla 5 aylik hamileyim suan...opuyorum hepinizi pozitif dusunun allahin izniyle isteyen herkese verecektir allahim

g0g0 arkadaşım geldim doktordan.hayırlı haberler aldım çok şükür herşey yolundaymış.rahim kalınlığımı merak etmiştin transfere dört gün kala 8.3 güzel dedi doktorum.bebişimi çözcek ve 5.güne taşıyacak.inşallah güzel gelişir ve gelir annesine:)bu arada allah izin verirse 1 nisan pazartesi transfer tarihim 13 nisanda test günüm tabloda yenile beni olurmu...bu arada senin işler yolundamı?

Kizlar nasilsiniz hamisler Benin gibi gun sayanlar bende durum yatmaktayim yarin 3 gun bu kasik agrisi bel agrisi insallah yarin gecer gece uyuyamamistim

benim gibi transferi olan arkadaşlar nasıl geçiyor günler ben diyorumki ovulasyon testleri erken gebelik gösterebiliyo yaa hergün 1 tane yapsammı acaba bide idrar testi en erken ne zaman gösterir acaba...

benim gibi transferi olan arkadaşlar nasıl geçiyor günler ben diyorumki ovulasyon testleri erken gebelik gösterebiliyo yaa hergün 1 tane yapsammı acaba bide idrar testi en erken ne zaman gösterir acaba...

Ah canim gunler gecmiyor Benin 7 Nisan test gunum. Senin kacinci gunun

Canım hayırlı olsun güzel sonuç alırsın umarım rabbim kucagını boş bırakmasın.. Ben 7. Günümde dayanamayıp hem idrar hem beta kan testi yaptım silik çizgi çıktı kan degerimde pozitif çıktı hatta baya yüksek maşaalaah 7. Güne göre 118 di. Bugun 9. Gün katlanması gerekiyo kan verip geldim az önce korkuyorum inşallah katlanır değerim:KK43: dua edin.. Belirtilere gelince çok yemek yiyorum ama stresten dedim.. Wcye sık çıkıyorum ama çok su içiyorum, uyku tulumu oldum ama sıkıntıdan uyuyorum:)) yani anlıycağın bende hiççç belirti yokk şekeer bende anlamadım :) gögüsleri sertleşiyo burdakilerin benimkiler pamuk gibi:KK66: kasıklarımda ağrı falan yok.. Lekelenmem yok ama hamileyim:) anlamadım gitti:) umarım güzel sonucu yaZarım size .. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruumm hadi bakalımm:))

Merhaba Canım, heyecanla bekliyoruz testin sonucunu, dileriz katlamıştır değerin. Bize de hemen haber ver lütfen. Sen topiğin uğurusun :)

bnmde 9 nisan cnm 2 tane fındığım var şuan inş bırakmazlar bni kasık ağrım var bugün neden bilmiyorum :KK43:(

Kizlar nasilsiniz hamisler Benin gibi gun sayanlar bende durum yatmaktayim yarin 3 gun bu kasik agrisi bel agrisi insallah yarin gecer gece uyuyamamistim

ay aynen bnmde çok ağrıyo bugün yaa normal mi iyiye mi işaret çok merak ediyorum çok korkuyorum :KK43:

X