Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar 2 tane donmuş mercimek tanemi aldım çok güzellerdi doktor gösterd transferden sonra mercimek tanesi kadarlar şimdi daha çok istiyorum sanki onları yanlız biraz zor bir transfer oldu sonrası lekelenmelerim oldu doktor çok normal dedi ama ben yinede çok endişelendim benim gibi lekelenmeleri olan varmı arkadaşlar
kizlar bende dondurulmusla hamile kaldim sizin icinde duaciyim...bu arada bende estrofem hap ve crinone jel kaldi 2 kutuda dolu ihtiyaci olan birine gondermek isterim bana msj atarsaniz.
canım az kalmış senin doğumuna, nasıl sıkıntılı bir süreçmiydi, dondurulmuşlarda düşük ihtimalinin daha yüksek olduğunu duydum bu yüzden biraz tedirginim???
Transferleriniz ne zaman kızlaar :)) inşallah hepimiz bas bas bagırırız burdann hamileyiiimm diye:))) ugurlu gelsin buz topik bize:) Allahım kucaklarımızı doldursuuuuunnnnn benim test günüm nisan birrr:)
merhaba canım bende transfer 18 inde yapıldı dondurulmuş embriyolar ile bende sonucumu alacağım inş nisan 1 de. senden belirtilerin ve yasadıkların hakkında bilgi alabilirmiyim.
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım , pozitifle sonuçlansın insallah. doktorum bana da lekelenme olur endişelenme demişti ama bende olmamıştı, bence sende endişelenme
merhaba canım bende transfer 18 inde yapıldı dondurulmuş embriyolar ile bende sonucumu alacağım inş nisan 1 de. senden belirtilerin ve yasadıkların hakkında bilgi alabilirmiyim.
canim listeye eklemissin beni transferide yazmıssin.hayirlisi deyip yatmaya basladim.test tarihim 9 nisan.nasil gelecek bu tarih.10 gün raporluyum.dualarinizi bekliyorum ve hepimiz icin dua ediyorum
benim gibi transferi olan arkadaşlar nasıl geçiyor günler ben diyorumki ovulasyon testleri erken gebelik gösterebiliyo yaa hergün 1 tane yapsammı acaba bide idrar testi en erken ne zaman gösterir acaba...
Canım hayırlı olsun güzel sonuç alırsın umarım rabbim kucagını boş bırakmasın.. Ben 7. Günümde dayanamayıp hem idrar hem beta kan testi yaptım silik çizgi çıktı kan degerimde pozitif çıktı hatta baya yüksek maşaalaah 7. Güne göre 118 di. Bugun 9. Gün katlanması gerekiyo kan verip geldim az önce korkuyorum inşallah katlanır değerim dua edin.. Belirtilere gelince çok yemek yiyorum ama stresten dedim.. Wcye sık çıkıyorum ama çok su içiyorum, uyku tulumu oldum ama sıkıntıdan uyuyorum:)) yani anlıycağın bende hiççç belirti yokk şekeer bende anlamadım :) gögüsleri sertleşiyo burdakilerin benimkiler pamuk gibi kasıklarımda ağrı falan yok.. Lekelenmem yok ama hamileyim:) anlamadım gitti:) umarım güzel sonucu yaZarım size .. Seninde hayırlı haberlerini bekliyoruumm hadi bakalımm:))
canim listeye eklemissin beni transferide yazmıssin.hayirlisi deyip yatmaya basladim.test tarihim 9 nisan.nasil gelecek bu tarih.10 gün raporluyum.dualarinizi bekliyorum ve hepimiz icin dua ediyorum
Kizlar nasilsiniz hamisler Benin gibi gun sayanlar bende durum yatmaktayim yarin 3 gun bu kasik agrisi bel agrisi insallah yarin gecer gece uyuyamamistim