kızlar kontrole geldim heyecan dorukta duvarlar sıva tuttumu merak ediyorum huhuhu.
İnşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle geell:))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
kızlar kontrole geldim heyecan dorukta duvarlar sıva tuttumu merak ediyorum huhuhu.
Aynen öyle bu ay olmadı bi dahaki ay:) benimde yumurtlama problemim olmuştu adet olmadan iki gün önce görmüştü beni belki o yüzden beni ara demişti ilaca öyle başlattı pazartesi gittim devam dedi.. İki günde bir gittim e2 ve progestan bakıldı muayene etti yumurtlarsan bi daha ki aya kalıcak elif dedi ama şükürr yumurtlamadım:) ve sonunda transferim yapıldıı:) bide aklınızda bulunsun transferde çok çok çok su içmenizede gerek yok sıkıntı yapmayın rahat olun yoksa çok sıkıntılı geçer aklınızda bulunun bacılar hepimizin hakkında hayırlısııııııı
Hadi hayırlı ugurlu olsun inşallaah tedavin çorap söküğü gibi çabucak geçsin gitsiiinn ve yavrunu hemencecik kucagınaa all:)) hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini ilaç ne verdi canım?bende bugün gittim ilaçla başladık tedaviye bakalım, haftaya cumartesine tekrar gideceğim insallah herşey yolunda gider...
Hadi hayırlı ugurlu olsun inşallaah tedavin çorap söküğü gibi çabucak geçsin gitsiiinn ve yavrunu hemencecik kucagınaa all:)) hadi bakalım bekliyoruz güzel haberlerini ilaç ne verdi canım?
ya çok kısıtlıydı zaman, doktorumla 1 dk bile konuşamadım günde 2 tane estrofem iç 6 gün boyunca dedi, ama sabahmı aksammı, aynı andamı hiçbişey söylemedi. ameliyata gitti koşarak, hemşireyi aradım tlf kapalı, kötü oldu biryandan pazar günü gitmem yani bende tedaviye başlayanlardan öğrenirim diye düşündüm, sen ne kullanmıştın? estrofem kullandıysan nasıl kullandığın konusunda bilgi verirmisin
ya çok kısıtlıydı zaman, doktorumla 1 dk bile konuşamadım günde 2 tane estrofem iç 6 gün boyunca dedi, ama sabahmı aksammı, aynı andamı hiçbişey söylemedi. ameliyata gitti koşarak, hemşireyi aradım tlf kapalı, kötü oldu biryandan pazar günü gitmem yani bende tedaviye başlayanlardan öğrenirim diye düşündüm, sen ne kullanmıştın? estrofem kullandıysan nasıl kullandığın konusunda bilgi verirmisin
İnşallah hadi bakalım hayırlı haberlerle geell:))
hayırlı olsun canım senin de tedavin ...allahın izniyle göbüşlerimizi donmuşlarla dolduralım :)))bende bugün gittim ilaçla başladık tedaviye bakalım, haftaya cumartesine tekrar gideceğim insallah herşey yolunda gider...
canım lafını dinledim ve bugün gittim doktora, estroflem mi ne var ya ondan 2 tane iç dedi günde, ama bugün pazar olduğu için hemşire falan yoktu klinikte doktorumda ameliyata giirecekti onunda vakti yoktu soramadım, sabah aksammı içmiştin sen hatırlıyormusun? bir dahaki randevu cumartesine...[/QUOT
canım ben estorofemi günde 2 adet olarak başladım ve 3 ve 4 tane olarak arttırdım vee hepsinide günde 1 kez toptan aldım şimdide 4 4 devam edicem çarşambaya kadar birde progestoron başladım kalçadan igne sonrada transfer İNŞALLAH SAĞLIKLI ÇÖZÜNÜRLERDE...
eveeettt hayırlı haberler var bende endometrium 7.8 mm olmuş çarşamba günü transferim var çok heyecanlıyım arkadaşlar sanki ilk kez transfer yapılıyormuş gibi doktorum çok güven veriyor bana...inşallah sonu da güzel olur hepimizin ki...
hazırladık yataklarını yumuşacık pamuklara sarcam yeterki sağlıkla kavuşim onlar çok heyecanlandım valla ayyy gelsin çarşambaaaaayyy ayyy ayyy:)) haydiii gelsiinn bebişleeerr:))) çokk iyi çarşambaya kadar da birazcık artar tam olur:)) bebişe yatak hazııır:))) hgihiihiihih:) hakkında hayırlısı canım benim:)
eveeettt hayırlı haberler var bende endometrium 7.8 mm olmuş çarşamba günü transferim var çok heyecanlıyım arkadaşlar sanki ilk kez transfer yapılıyormuş gibi doktorum çok güven veriyor bana...inşallah sonu da güzel olur hepimizin ki...
kaçıncı günün canım senin yarın idrar testi yaptın mı hiççç ben diyorumki transferin 3.gününden itibaren hergün idrar testi yapim çok manyakça bişey dimi :))))))kafayı yiyik durumdayım anlicannnBen dayanamayıp yarın kan tahlili yapabilirim :))
kaçıncı günün canım senin yarın idrar testi yaptın mı hiççç ben diyorumki transferin 3.gününden itibaren hergün idrar testi yapim çok manyakça bişey dimi :))))))kafayı yiyik durumdayım anlicannn
bende yarın 5te randevum bakalım neler olucak umarım güzel şeyler olur yavrum bnmle olur yarın transfer günümüzbelirlenecek rabbim en hayırlı günü nasip etsin inş. sizler nasılsınız :)
slm
bende ozel egeye baslıyorum
orda kısa protokol mu uygulanıyor
ben su an ıstedıklerı testlerı yaptırıyorum rapora basvurcam henuz dr yok sadece sekreterle gorustuk senın kacıncı denemen kac embrıyo transfer edılcekbnm ilk opunun yapıldığı ay kısaydı cnm ama transfer ayım yumurta çokluğundan uzun oldu o senn rahatsızlığına bağlı doktorun kim?