BUZ BEBEKLERİMİZLE YOLA DEVAM EDİYORUZ (Haydi Bismillah:)

Merkez dışarı labaratuara gönderiyor ee haliyle 3-5 tane toparlandıktan sonra gönderirler heralde 1 taneyi hemen göndermezler ondan bekletiyorlar. Bende başka yerde yaptırmadım tedavi gördüğüm merkeze yaptırdım. Çok bomboşum ben yaa napacağımı bilmiyorum .

ben devlet hastanesinde acile yaptırmıştım, 1 saate çıktı sonuç. dua edelim insallah hayırlı güzel sonuçları nasip eder Allah sana

Merhaba hanimlar.Regaib kandiliniz mübarek olsun Rabbim bu guzel gunde edilen duaları , ibadetleri kabul buyursun inşallah. Cumlemizin gonlundekini hakkinda hayirli eyleyip nasib etsin inşallah.
Mslgnc kan vermissin inşallah bu mubarek gunde Rabbim yuzune gulmustur ve pozitif haber vermek nasib etsin.Allah gonlunuze gore versin inşallah hanimlar.hayirli kandiller.

ben devlet hastanesinde acile yaptırmıştım, 1 saate çıktı sonuç. dua edelim insallah hayırlı güzel sonuçları nasip eder Allah sana

bütün devlet hastaneleri yapıyomu acaba ?
burdaki kliniklerde 5 saat sonra sonuç veriyo c.tesi benimde test günüm acaba devlet hastanesinemi gitsem doktor istek kağıdına gerek varmı acaba?

bütün devlet hastaneleri yapıyomu acaba ?
burdaki kliniklerde 5 saat sonra sonuç veriyo c.tesi benimde test günüm acaba devlet hastanesinemi gitsem doktor istek kağıdına gerek varmı acaba?

valla tatlım ben 2 transferimdede devlet hastanesinde acilde yaptırdım, sabah erkenden gittim, durumu anlattım, tüp bebek tedavisi görüyorum, bugün test günüm beta hcg tahlili yazabilirmisiniz dedim, hatta 2 günde bir yaptırdım yanı toplam 4 kere acilde yaptırdım, dene şansını en fazla yapmıyoruz derler ki diyeceklerini sanmıyorum

aramıyolar yaa kesin olmadıı :KK43:(

canom olsa da olmasa da ararlardı. lütfen negatif düşünme.
özel hastanenin internet sitesinden laboratuar sonuç bakma kısmı olur genelde. baksana ordan.
veya direk ara, unutmuşlardır

herkesin kandili mübarek olsun.
bu gece, duaların kabul olduğu 5 geceden biridir. Rabbim dualarımızı kabul etsin İnşallah. kızlar birbirimize dua edelim.
benim 3. günüm buarada:KK42:

kesin hemşireler kötü haber vercekler ya kim söylese diye düşünüyorlardır ondan aramıyolardır :KK43:

olmadı maalesef söyleyecek başka söz yok

:KK43: hayırlısı olur insallah tatlım, bu durumu yaşayan bir insan olarak hiçbir sözün teselli olmayacağını biliyorum. herşeyin bir vakti var biliyorsun, demekki minikle kavuşman için zaman varmış daha, Rabbim güzel yazılar yazsın

canım ne diyebilirim bilmiyorum. ben negatifi aldığımda en iyi ilaç zaman olmuştu. Rabbim inşallah çifter çifter yavrular nasip etsin sana. bu gece senin için de dua edicem inşallah

kısmetten öte yol yok yapacak bişeyde yok...kendini toparlaman ve tekrardan deneme gücü bulman dileğiyle...bi dahakıne bebişin hemen gelsın daha fazla bekletmesın senı...

Canım, bu sitede ne mucizeler okudum. Umudunu kaybetme ne olur. Dilerim Allahımdan senide daha fazla aratmadan mucizene kavuşturur. Ne zaman istersen biz burdayız!

Canim herseyde bi hayir vardir.Zaman herseyin ilaci...Ne soylesek sana suan bos biliyorum.En kisa zamanda kendini toparlaman dilegiyle...

kısmetten öte yol yok yapacak bişeyde yok...kendini toparlaman ve tekrardan deneme gücü bulman dileğiyle...bi dahakıne bebişin hemen gelsın daha fazla bekletmesın senı...

:KK43: hayırlısı olur insallah tatlım, bu durumu yaşayan bir insan olarak hiçbir sözün teselli olmayacağını biliyorum. herşeyin bir vakti var biliyorsun, demekki minikle kavuşman için zaman varmış daha, Rabbim güzel yazılar yazsın

Hepinize çok teşekkür ederim. Bende aynı duaları ve temennileri sizlerle paylaşıyorum. Kendinize iyi bakın bebeklerinize de...
İyi haberlerle görüşmek dileğiyle ...
Hoşçakalın

selam arkadaşlar bende aranıza yeni katıldım size kısaca kendimden bahsedeyim .ağustos ayında tam 9 yıllık evlilik sürecini doldurmuş olucam eşimde genetik problem dolayısıyla hiç sperm yoktu senelerce eşime yedirip içirmediğim ot çöp kalmamıştı doktorlar kesinlikle çocuğumuzun olmayacağını söylemişlerdi taki eşim mart ayında ameliyat olup sperm bulunana kadar.şükürler olsun Rabbime eşimde sperm çıktı bende oluşan 11 folikülden 6 tanesi döllendi.daha sonra bendeki davetsiz misafir olan miyomlar sebebiyle transferim gerçekleşemedi.doktoum miyom ameliyatı olmamı ve iyileştikten sonra embriyo transferi yapacağını söyledi benim gittiğim bütün doktorlar miyomumun çok büyük olduğunu ve Allah korusun ameliyat esnasında kanamamın çok olabileceğini hatta rahmi almak zorunda kalabileceklerini söyleyince dünyam başıma yıkılmıştı tabiki senelerdir azospermle uğraştığım gibi şimdi kendi miyomlarımla mücadele edecektim pes etmeyerek yola devam ettim ve bu sefer ot çöp kullanma sırası bana gelmişti 2 ay boyunca kendime tedavi uyguladım şimdi şükürler olsun miyomlarım küçülmüş ve :nazar::nazar::nazar::nazar::nazar::nazar:hayırlısıyla doktorumunda kabul etmesi üzerine dondurulmuş bebişlerimi alma zamanım geldi.kırmızılarımın gelmesini bekliyorum tedavime start vermek için benimle tecrübelerinizi paylaşmanızı rica ediyorum mesela transfer öncesi ve sonrası neler yapmalıyım tüm bilgilerinizi benimle paylaşırsanız çok sevinirim Rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın hepimize en yakın zamanda hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin amin

X