- 13 Aralık 2012
- 2.372
- 1.131
tatlım forumun eski sayfalarında ben "belirtim yok, yine olmadı herhalde " diye feryatlardaydım, ama çok şükür Rabbim pozitifi nasip etti, sakın belirti arayıp strese girme bende en ufak belirti bile yoktu çünkü, 5. haftadayım bugün hala da yok:) bencede 10. günde yaptır varsa çıkıyor zaten, hayırlısıyla güzel haberi ver bize, bugün keseyi görmeye gideceğiz biraz gerginim:)Canım sagolasın, inşallah hepimiz miniklerimizi kucagımıza aldığımız günleri görürüz. Allahım bir daha böyle bir acı yaşamanı nasip etmesin sana. Doğru zamanı bekliyordur eminim. Yarınki transferinde dualarımız seninle.. Bugün 5. günüm benim de, sol kasıgımda çok hafif karıncalanma gibi bi his var, son iki gün de ateş basmış gibi uyanıyorum sabahları. Onun dısında hicbir şey hissetmiyorum. Ama bu belirtilerede güvenmiyorum, ilaçlardan ya da psikolojik olabilir. Allahım inşallah benimledir miniklerim. Cumartesi 10. günümde test yaptırmayı düşünüyorum ben de. Bu sefer 12 gün bekleyemeyecegim. Off hepimizin yüzü güler inşallah bu sefer..