- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
- #1.141
Aranızda şu telkin ile göğüs büyütme dosyasını indrmeyi becerip dinleyen ve faydasını gören oldu mu kızlar ?
valla ben indirmeyi becerdim ders çalışırken arka fonda dinledim ama kafa şişirmekten başka bir şeye yaramıyor bence
Kizlar biri bana du cemen unuyla nasil maske yapmam gerektigini anlatabilir mi?
Dun bi yemek kasigi cemene zeyttinyagi ekledim macun gibi oldu. Sonra gogsume ovusturarak surdum. Sonra strech le kapadim ustune havluyu utuyle isitip isitip koydum. 7-8 defa iste. Sonra 3 bucuk saat falan kaldi dus aldim koku namina bisey kalmiyo valla. Dogru mu yaptim sizce?
valla ben indirmeyi becerdim ders çalışırken arka fonda dinledim ama kafa şişirmekten başka bir şeye yaramıyor bence
afilli kız mrb bu telkini ben de indiremedim ama içimde bi merak kaldı rica etsem gönderebilir misin
canım çoktan sildim ben
Merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsekŞerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm
Merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsekŞerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm
merhabalar uzun zamandan beri araştırdığım bi konu göğüs büyütme 17 yaşındayım 75 beden sütyen kullanıyorum ama bana cok yetersiz geliyo birde arkadaşınız tarafından küçümsendiğinizi düşünürsekşerbetçi otunu kaynatıp kremle karıştırdım 2 gecedir önce buz ile masaj yapıp daha sonra kremi sürüyorum sütyen takıyorum inşallah bir faydasını görürüm
Kizlar biri banamadu cemen unuyla nasil maske yapmam gerektigini anlatabilir mi?
Dun bi yemek kasigi cemene zeyttinyagi ekledim macun gibi oldu. Sonra gogsume ovusturarak surdum. Sonra strech le kapadim ustune havluyu utuyle isitip isitip koydum. 7-8 defa iste. Sonra 3 bucuk saat falan kaldi dus aldim koku namina bisey kalmiyo valla. Dogru mu yaptim sizce?
bende maratona katılmak istiyorum canım aynı sorun bndede var işallah göğüslerim büyür :)Bize katilan herkes soylesin kizlar adimizi yazalim :))
Elmasekeri o resim bu konuda 89. Sayfada canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?