- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
- #1.161
Eki Görüntüle 852979 kızlar şuna bir bakın keşke bu kadar büyük olsa yaaaa
Göğüsleri çok güzelbu hatunun adı Lauren Robson 20 yaşında tenisiçi. İnternette ararsanız bolca resmi var bu tarz
bu hatunun adı Lauren Robson 20 yaşında tenisiçi. İnternette ararsanız bolca resmi var bu tarz
Merhaba kizlar :)
1 aydir yapmis oldugum uygulamalari ve sonuclari sizinle paylasmistim.
Bkn: 20 gunde 86 cm' den 90 cm' e konusuna
Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Az kisi haric) kimi artik bikmis ( hakli olarak) gidiyor.
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Isteyen hormon tahlillerini yaptirsin derim, ben yaptiriyorum mesela.
Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.
# elmasekeri3535 -23. Gun 5 cm
# helpmeee
# crpdm1234
sanıyorum büyüyor çünkü bendede oluyor sanki biraz büyümüş o kısım sanki bendede ayrıca göğüslerim gayet dolgunlar uzanınca falan dümdüz olmuyor artık özellikle masaj çok etkili doğru yola devamofff yakında kremim bitecek ona bir sürü şey katmayı düşünüyorum ayrıca saçıma kullandıklarımda bitmek üzere ve bu aralarda maddi anlamda çok sıkışığım bu iş ne pahalı olmaya başladı yakında cami avlularında dilenmeye başlarsam hiç şaşırmam
Burada bir cok kisi bir uygulamaya basliyor ama ne sonucunu soyleyen var ne de istikrarla devam eden. Buyuten yazmadan gidiyor (cok
Yasim 23 ve gelisim surecimi tamamlamis bulunmaktayim. Yaklasik 3 yildir bu forumda debelendim durdum. Sonuc aldiysam da heeep gecici oldu. Sunu anladim ki kalici tum sonuclar 6 ay 1 yil gibi uygulama sureci gectikten sonra olmus.
Yaptigim arastirmalar sonucunda gogus gelisiminin hormonal ve genetik olarak degistigini gordum. Ve tabiki kilo da etkili ancak nice sifir beden olup kafam kadar memesi olan arkadaslarim da oldu.
Benim uyguladigim program masaj, beslenme ve krem desteginden olusuyor. Kilom 54 boyum 166 alt gogus olcum 73 ust 86'ydi 91 oldu suanda. Benim dusunun artik hergun buyusunler diye dua etme noktasindaydim, Disi gibi hissetmiyo insan kendini. Bu program size agir gelmis olabilir ama baska turlu etki goremiyorsun dort bir taraftan destek gerekiyor malesef. Bir cok yabanci forumlarda da gezdim. Buyutenlerin programinda gunde neredeyse 10 a yakin bitkisel tabletler falan vardi ve evet 2 bedene yakin buyumeden bahsediyorlardi. Biz kullandigimiz bitkilerin ancak bir kismini sindirip fayda saglayabiliyoruz. Kalani vucuttan atiliyor.
Uzun lafin kisasi maratona katilmak isteyen bizimle birlikte baslasin. Gelismelerimizi takip edelim moral verelim ve birlikte sevinelim. Program belli kizlar bizler basladik :) hepiniz gun gun bizi buradan takip edebilirsiniz.
# helpmeee
# crpdm1234[/QUOTE
merhaba canım acaba bunun tarifini ve yöntemlerini sölermisiniz bende uygulamak isterim
ben başladımm ama mersin yapı büyütüyordu.. sonra marka değiştirdim sanırım öbür marka hile yapmış ikinci aldığım küçüldü. yeniden eski markama döndüm iki gündür.. karıcalanıyor şuan biraz biraz hissediyorum.. reene ve ısırgan otu çayı içiyorum bide sen ne yapıyorsun ne etki etti canım söylermisin lütfen ben daha ergenlikteyim birde etki etmesi dahamı kolaydır acaba
canlarııımnapıyosunzda büyüyolar bi söyleseniz bacım ya :44:
slm kızlar tarifler hangi sayfada acaba bende öğrenmek istiyorum biri banada yardımcı olurmu lütfen
# helpmeee
# crpdm1234[/QUOTE
merhaba canım acaba bunun tarifini ve yöntemlerini sölermisiniz bende uygulamak isterim
Kızlar merak ettiğiniz şey şerbetçiotu kremiydi , şerbetçiotunu zeytinyağı çörek otu yağı yada kremle karıştırıp güneşte 1 hafta beklettikten sonra sürün tabi ayrıntılı okursanız daha iyi anlarsınız ama şerbetçiotunu kaynatmayın derim o eski bi formül sadece su toplatıyo daha sonra sönmüştü elmasekerininde bikaç cm kalmıştı geriye , şerbetçiotunu çörekotu yağıyla karıştırıp 1 hafta güneşte bekletin sonra sürmeyi deneyin içine başka yağlar yada otlar ekleme yapabilirsiniz burda biçok kişi kendisi hazırlıyo kendi karışımlarını bende dahil
Kızlar merak ettiğiniz şey şerbetçiotu kremiydi , şerbetçiotunu zeytinyağı çörek otu yağı yada kremle karıştırıp güneşte 1 hafta beklettikten sonra sürün tabi ayrıntılı okursanız daha iyi anlarsınız ama şerbetçiotunu kaynatmayın derim o eski bi formül sadece su toplatıyo daha sonra sönmüştü elmasekerininde bikaç cm kalmıştı geriye , şerbetçiotunu çörekotu yağıyla karıştırıp 1 hafta güneşte bekletin sonra sürmeyi deneyin içine başka yağlar yada otlar ekleme yapabilirsiniz burda biçok kişi kendisi hazırlıyo kendi karışımlarını bende dahil
hmm şerbetçiotuysa kullanmam zaten ergenlikteyim bide o çok fazla östrojen içerdiği için kanser hücrelerini harekete geçiriyormuşş bilim adamları araştırmışlar
hmm şerbetçiotuysa kullanmam zaten ergenlikteyim bide o çok fazla östrojen içerdiği için kanser hücrelerini harekete geçiriyormuşş bilim adamları araştırmışlar
Canım doktorun biri demiştiki bu bitkisel östrojenler o kadar artıramaz ve etkileri bunların çok zayıf fitoöstrojen bunlar bizim vucudumuzdaki östrojenden çok hafif etkileri var ama sen ergenliktesin zaten kullanma 18 yaşına kadar
Canım doktorun biri demiştiki bu bitkisel östrojenler o kadar artıramaz ve etkileri bunların çok zayıf fitoöstrojen bunlar bizim vucudumuzdaki östrojenden çok hafif etkileri var ama sen ergenliktesin zaten kullanma 18 yaşına kadar
aynen kullanmiyim benim tehlikeli şuan tavan yapmasın hormonlarben azıcık etki yapanları kullanuıyorum zaten ergenlikteyim inşallah etki eder 75 i dokldurabilsem keşke düşün o kadar indirdim limiti hep 85 falan isterdim
aynen kullanmiyim benim tehlikeli şuan tavan yapmasın hormonlarben azıcık etki yapanları kullanuıyorum zaten ergenlikteyim inşallah etki eder 75 i dokldurabilsem keşke düşün o kadar indirdim limiti hep 85 falan isterdim
bende öyleydim önce 20cm büyüsün diyosum sonra 10-15cm büyüsün dedim şimdi 5-6 cm büyüsün razıyım diyorum
bende öyleydim önce 20cm büyüsün diyosum sonra 10-15cm büyüsün dedim şimdi 5-6 cm büyüsün razıyım diyorum
napcaz bilmiyorum soya sütüne başlicaktım çoook zararlıymış.. keten tohumu falan kanser yapar diyolar.. ne kullansam bilemedim valla
napcaz bilmiyorum soya sütüne başlicaktım çoook zararlıymış.. keten tohumu falan kanser yapar diyolar.. ne kullansam bilemedim valla
Keten tohumu kanser yapmaz aksine kanseri önleyici canım , sen ergenliktesin bunlarla uğraşma masaj yap soğuk su tut senin yapcağın ordaki kan dolaşımını masajla buzla hızlandırmak ve zayıfsan kilo almak , keten tohumu vs bize lazım östrojenimizi yükseltmek için ama ergenlikte zaten yüksek oluyo sana gerek yok yani onlara
Keten tohumu kanser yapmaz aksine kanseri önleyici canım , sen ergenliktesin bunlarla uğraşma masaj yap soğuk su tut senin yapcağın ordaki kan dolaşımını masajla buzla hızlandırmak ve zayıfsan kilo almak , keten tohumu vs bize lazım östrojenimizi yükseltmek için ama ergenlikte zaten yüksek oluyo sana gerek yok yani onlara
ben kilo aldım bu sene yaklaşık 4 kilo falan ama basene gidiyorşansıma çok güzel kalçalarım var ama göbeğede gidiyor fitness a gidiyorum o yüzden haftada 3 gün ya aynen masaı arttırıcam günde baya yapıcam artık bir arada hormon testi yaptırıcam eğer düşükse keten tohumu falan alırım valla
merhaba; ben yenı katılıyorum aranıza. benımde gögüslerim çok kucuk ve dogal yollar ıle buyultmek ısıtıyorum. fakat ne yapılması gerek nasıl bır programa gırmelıyım bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.ben başladımm ama mersin yapı büyütüyordu.. sonra marka değiştirdim sanırım öbür marka hile yapmış ikinci aldığım küçüldü. yeniden eski markama döndüm iki gündür.. karıcalanıyor şuan biraz biraz hissediyorum.. reene ve ısırgan otu çayı içiyorum bide sen ne yapıyorsun ne etki etti canım söylermisin lütfen ben daha ergenlikteyim birde etki etmesi dahamı kolaydır acaba
merhaba; ben yenı katılıyorum aranıza. benımde gögüslerim çok kucuk ve dogal yollar ıle buyultmek ısıtıyorum. fakat ne yapılması gerek nasıl bır programa gırmelıyım bılmıyorum yardımcı olursanız sevınırım.
Canim harika ya :) benimde buyumeye basladi daha 3. Aydayim :) sen kilo aldin mi canim :)Selam kizlar bende uzunn zamandir doğal yöntemlerle göğüs buyutmeyi arastiriyorum hatta uyguladigim yontemler oldu ve faydasinida gördüm ancak kesinlikle büyük bir sabir istiyor.. ben ölçüm filan yapmadim ama göğüslerim neredeyse dümdüz tahta gibiydi kayisi kadardi uyguladigim yontemden sonra içi bos sütyen de 75b dolguluda 80 kullaniyorum. Bir sure sonra artik biktigim icin uygulamayida kestim. uyguladigim yontemde şuydu: sabahlari aç karnina 2tatli kasigi k.ü.ç kâh pekmezle kâh yogurtla evde hangisi varsa karistirip yiyor ve üzerine bir bardak su iciyordum günde 3-4 fincan adaçayı ve rezene iciyordum hatta enson kalan o tanrleride az birazcik sulandirip göğsüme masaj yapiyordum ve gece yatmadan once tekrar k.ü.ç. ayni sekilde yiyordum. Cok fazla dolgunlastilar birakincada Sönmediler hatta tekrar baslamayi dusunuyorum ama en az 8-9ay sonra ciddi anlamda bi buyume oldu ilk zamanlar hafif sizlamalar ve dolgunluk vardi sadece biraz azim isteyen bir iş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?