• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

sıcak uygulamayı ordaki kan akışını hızlandırmak ve emilimi arttırmak için yapıyolar bence çünkü saçıma kür yaptığımda saç derisindeki kanı arttırmak için ben de sıcak uyguluyorum ve daha etkili oluyo.

sıcak uygulamayı ordaki kan akışını hızlandırmak ve emilimi arttırmak için yapıyolar bence çünkü saçıma kür yaptığımda saç derisindeki kanı arttırmak için ben de sıcak uyguluyorum ve daha etkili oluyo.

off aynen ya birde çemen diyolar sürekli. nasıl yapcaz ya kokar ki. ama neredeyse tüm yorumları okudum hiç biri kokudan söz etmemiş

çoğuda evli yani anlamıyorum sürüp yatıyorlarmış. kocaları yataktan nasıl atmıyor ilginç.
kızlar ya beynim döndü artık okumaktan ama bulcaz bi yolunu bi şekilde bulcaz

çoğuda evli yani anlamıyorum sürüp yatıyorlarmış. kocaları yataktan nasıl atmıyor ilginç.

çemen, hint yer elması, rezene, cüce palmiye bunlar en etkili olanlarmış rezene zaten kullanıyoruz acaba lokal olarak yani masaj için falan rezene yağı var mıdır rezeneyi nasıl kullanabiliriz

kırmızı yonca ve soya olan bir karışım var sanırım lokal uygulanıyor
aynı şekilde rezene de

kırmızı yoncsa ne oluyor ki

çoğuhep yurt dışında olanlar biz zadece kapsüllerini bulabiliriz. off kızlar ya napcaz ne etcez. nerde okusam büyütenler hep bunları kullananlar :(( bizim kullandıklarımız hep geçiçi dolgunluk sağlıyo

kimyon, rezene, dereotu, reyhan, anason, meyan kökü

bunlardan oluşan bir çay varmış mesela doktorun hazırladığı
hatta kendi kızına içirmiş kızının ameliyat olmasındansa ona önermiş

Son düzenleme:
çemen, hint yer elması, rezene, cüce palmiye bunlar en etkili olanlarmış rezene zaten kullanıyoruz acaba lokal olarak yani masaj için falan rezene yağı var mıdır rezeneyi nasıl kullanabiliriz

bu siteyi araştırmaya başlıyorum içeriğini öğrenmeye çalışcam. çünkü hem hap, hem çay hem masaj uyguluyorlar...
yorumların çoğu doğru olabilir.
ayrıca biz neler bulabiliriz neler alabiliriz... hangi bitkiye ulaşırız araştırıam...
en kısa zamanda dönerim...

bu siteyi araştırmaya başlıyorum içeriğini öğrenmeye çalışcam. çünkü hem hap, hem çay hem masaj uyguluyorlar...
ayrıca biz neler bulabiliriz neler alabiliriz... hangi bitkiye ulaşırız araştırıam...

kapsülleri bilemiyorum ama buradaki çoğu bitkiyi buluruz. anason rezene dere otu fesleğen meyan kökü vs bulunur şeyler

kızlar aranızda benim ing. süper diyen var mı? bi site buldum okuduklarıma inabamıyorum. lütfen ,y, b,len varsa acil yardım. sanırım çok iyi şeyler buldummmmm

ya çok iyi değil ama biraz anlayabiliyorum göndersene linki

aslında burda bir pazarlama mantığı söz konusu ama burdan kendimize büyük paylar çıkarabiliriz.
orada paylaşılan 3 bitki bütün yabancı forumlarda falan var. gecen senelerde bi kızın 2 beden büyüttüğünü biliyorum bu bitkilerle.
değişik yöntemler var. sanırım çemen ve zeytin yağını sürüp sıcak havlu örtmemizi istiyo falan. bi yolunu bulmalıyız artık

birde bu kadar çok yorumun yalan olduğuna inanmıyorum ya, kadın 3 ayda 5 bucuk inç büyüttüğünü yazmış. bu 14 cm ye denk geliyor.... harikaaa

dur ya ben bunu kuzenime tam olarak bi çevirteyim çok egzantirik şeyler yazıyo :D

ya ben anlıyorum da yavaş yavaş okumam lazım. bu kadar şey günlerce oku oku bitmez suan hızlı okumak istediğim için çeviriciden çevirttiriyorum. ama varya kafayı yicem müthiş şeyler yaazıyooo

off aynen ya birde çemen diyolar sürekli. nasıl yapcaz ya kokar ki. ama neredeyse tüm yorumları okudum hiç biri kokudan söz etmemiş

aynen acaba katkı maddesi falan mı var nasıl kullanıyorlar da koku olmuyor ya da kokuyu umursamıyorlar mı hiç :44:

kırmızı yonca ve soya olan bir karışım var sanırım lokal uygulanıyor
aynı şekilde rezene de

kırmızı yoncsa ne oluyor ki

çoğuhep yurt dışında olanlar biz zadece kapsüllerini bulabiliriz. off kızlar ya napcaz ne etcez. nerde okusam büyütenler hep bunları kullananlar :(( bizim kullandıklarımız hep geçiçi dolgunluk sağlıyo

kimyon, rezene, dereotu, reyhan, anason, meyan kökü

bunlardan oluşan bir çay varmış mesela doktorun hazırladığı
hatta kendi kızına içirmiş kızının ameliyat olmasındansa ona önermiş

kapsülleri bilemiyorum ama buradaki çoğu bitkiyi buluruz. anason rezene dere otu fesleğen meyan kökü vs bulunur şeyler

okuduğum kadarıyla rezenenin olmadığı şey yok, çok önemli sanıyorum ki rezene kızlar...

Kızlar harikasınız harikasınız harikasınızzzzzz :))) tam organize çalışmıssınız işte ancak böyle çözüme ulaşabiliriz zaten,göğüslrrimizi o kızınki gibi yapalım böyle organize çalışıp vazgeçmeden 1sene aralıksız tamam mı benim yarına çok büyük sınvlarım var yarın gece bende okicam orayı merak ettim hepiniz öpüldünüzz :))

Kızlar harikasınız harikasınız harikasınızzzzzz :))) tam organize çalışmıssınız işte ancak böyle çözüme ulaşabiliriz zaten,göğüslrrimizi o kızınki gibi yapalım böyle organize çalışıp vazgeçmeden 1sene aralıksız tamam mı benim yarına çok büyük sınvlarım var yarın gece bende okicam orayı merak ettim hepiniz öpüldünüzz :))

büyütücez büyütüceeezz :))
başarılar yarınki sınavlarında :)

Canlarım meraba! Bu aralar çok yoğunum hiç yazamadım programımı da aksatıyorum:( haliyle bir gelişme olmadı. O upuzun yazıyı okuycam ben de belki hepimiz farklı şeyler anlarız karışım yaparız. Tüm bunları yapmak gerçekten çok zor bi de buara hepimiz yoğunuz heralde sınavlar filan da var sanırım. Bugün ümidimi kesip silikon araştırmaya başlamıştım ama ameliyat resimlerine bile bakamıyorum çok korkunç :( şimdi kremimi sürdüm sütümü ve 1 kaşık keten tohumumu içtim başka ne yapabilirim kolay olan? Bi de sütten 1 bardak mı içiyosunuz? Ben de ağrıma filan da yok artık napsam bilemiyorum:(

Wowo paylaştığın resmin mantığını anlıyorum bence de büyük gögüslere odaklanmalıyız. Sürekli küçük olduklarını düşününce de büyümüyolar herlde.ben mesela kremimi sürerken hep mutsuz oluyorum küçüklüğüne ama böyle de negatif secret oluyo heralde. Olumlu düşünmek için ne yapmalıyız önerileriniz var mı?secreta göre kıskanmak olmasını istediğiniz şeyden iyice uzaklaştırırmış.bi de bu açıdan mı düşünsek napsak da olumlu düşüncelerle büyük memişleri çeksek?:)

Back