• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Elmasekeri göğüslerimizi böyle yapmamız lazım bu uğraştıklarımız sadece dolgunluk sağlicaksa ne anladım ben bu işten...bu şekilde olması lazım bu kızda göğüs var bizde yok bunun aradaki fark en az 30dur heralde bişekilde yapmamız lazım bence yeme içmeye aynen devam programlarımızda mutlaka soya yada keten olsun ve şerbetçiotunu sabah yada öğlen sürüp gecede çemenotlu ginseng jelimizi sürelim mutlaka bitki çayı içmeyede devam edelim yani dört bir yandan saldıralımmmm aşırıyada kaçmicaz kontrollü olucaz ve en etkili şeyleri düzenli kullanıcaz bence olur sadece aksatmadan tam 1sene devamm bence olabilir kızlar ya imkansız değil,hakkaten bende göğüs yok hafif şişlik var ele avuca gelmeyen sütyensiz dümdüz gösteren bir şişlik,bu kızın sütyen takmasına gerek yok hele dolguluya hiç gerek yok ben 3kat dolgulu taktığımda bile bu kadar olmuyo

Bu Kız kadar büyümezmi bizimkiler? :43:

:14::14::14::14::14::14::14::14::14: bu resmi koymayacaktınız buraya bir hafta depresyondayım artık :14::14:

Kızlar dışarda hiç mi dekolteli görmüyosunız yada dekolte olmasada belli yani burda sadece çıplağını gördünüz ki bunu gözümüzde canlandıralım zihin gücümüzde devreye girsin diye koydum ben hergün depresyondayım siz görmedikçe aklınıza gelmiyomuydu yada her duş aldığınızda her sütyeninizi değişirken her dedtekliyi taktığınızda :/ eğer hiç aklınıza gelmiyodu moraliniz bozulmuyodu ve denizde havuzda orda burda kimsenin büyük güzel göğsünü görüp depresyona girmemiş ilk kez burda benim koyduğum resimden dolayı moral bozukluğu yaşadıysanız kusura bakmayın kızlar bilseydim koymazdım ama ben hedefimiz büyük olsun zihin gücüyle gözümüzde canlandıralım diye koydum ben bu kadar uğraşı dolgunluk olsun diye yapalım demiyorum açıkcası 1sene boyunca bi dolgunluk için yapmayalım yani dahada büyüsün büyütelim vazgeçmek yok

Kızlar niye resmi görüp moral bozuyosunuz ya tamam benimde hep bozuluyoda bakın bu forumda memesini en çok büyüten intromtruck 15cm büyüttü, ikinci olarakta crnnn 10cm büyüttü sonra bıraktılar belki dahada büyürdü ve bu ikiside resim koydu göğüsleri crnnn kullanıcısının koyduğu bu kızınki kadardı intromtruckında buna yakındı yani imkansız değil moral bozmak yok vazgeçmeden hırsla devam etmek var !!!

1senelik programı 3-4cm için yapmıyoruuuz ...

Son düzenleme:
Canım seninki önceden 85miş ya seninki o yüzden daha kolay bu hale gelebilir ama ben benim gibi göğsü çok küçük arkadaşlarada diyorumki böyle büyüsün vazgeçmeyelim

Ama kilo almadan büyümez o kadar bi daha kilo almak istemiyorum ama göğüslerimde büyüsün istiyorum :43:

Kızlar niye resmi görüp moral bozuyosunuz ya tamam benimde hep bozuluyoda bakın bu forumda memesini en çok büyüten intromtruck 15cm büyüttü, ikinci olarakta crnnn 10cm büyüttü sonra bıraktılar belki dahada büyürdü ve bu ikiside resim koydu göğüsleri crnnn kullanıcısının koyduğu bu kızınki kadardı intromtruckında buna yakındı yani imkansız değil moral bozmak yok vazgeçmeden hırsla devam etmek var !!!

Neler yapmışlar ve ne kadar yapmışlar

Kızlar dışarda hiç mi dekolteli görmüyosunız yada dekolte olmasada belli yani burda sadece çıplağını gördünüz ki bunu gözümüzde canlandıralım zihin gücümüzde devreye girsin diye koydum ben hergün depresyondayım siz görmedikçe aklınıza gelmiyomuydu yada her duş aldığınızda her sütyeninizi değişirken her dedtekliyi taktığınızda :/ eğer hiç aklınıza gelmiyodu moraliniz bozulmuyodu ve denizde havuzda orda burda kimsenin büyük güzel göğsünü görüp depresyona girmemiş ilk kez burda benim koyduğum resimden dolayı moral bozukluğu yaşadıysanız kusura bakmayın kızlar bilseydim koymazdım ama ben hedefimiz büyük olsun zihin gücüyle gözümüzde canlandıralım diye koydum ben bu kadar uğraşı dolgunluk olsun diye yapalım demiyorum açıkcası 1sene boyunca bi dolgunluk için yapmayalım yani dahada büyüsün büyütelim vazgeçmek yok

hayır denize falan gitmiyorum bu kadar dekoltelisini de hiç görmedim :1: uf ya bilmiyorum bu kadar büyürse vücudumuz şahane olur! yalnız şerbetçi otunu artık yapmicam. yurt ortamında yürümüyor 3-4 günde bir ot kaynatmak ve her sabah temizlemek... bana masaj yağı önerebilir misiniz :26:

hayır denize falan gitmiyorum bu kadar dekoltelisini de hiç görmedim :1: uf ya bilmiyorum bu kadar büyürse vücudumuz şahane olur! yalnız şerbetçi otunu artık yapmicam. yurt ortamında yürümüyor 3-4 günde bir ot kaynatmak ve her sabah temizlemek... bana masaj yağı önerebilir misiniz :26:

Çörekotu Yağını kullanmada canım çünkü o Tüylenme yapıyormuş ama ben yeniyim burada önerim yok :1:

Canim onlarin göğsündeki yağ dokusu büyüktür belki bizim küçükse ne yaparsak yapalim ise yaramaz ya ama cok güzel keske boyle olsa off

Ciddi misin bana aşırı moral oldu bu arkadaşlar... Zaten moral bozmaya gerek yok böyle sızlanmak ben de niye yok diye ağlamak çözüm değil yapan başaran da varmış bizler de yapabiliriz ozaman :16:
Canim onlarin göğsündeki yağ dokusu büyüktür belki bizim küçükse ne yaparsak yapalim ise yaramaz ya ama cok güzel keske boyle olsa off

Canm göğüslerdeki yağ dokusu artabiliyor azalabiliyor hem hücreler hacimce büyüyebiliyor hem de hücre sayısı artabiliyor yani onlarda doku büyük bizde küçük bizim büyümez diye bir şey yok burda amaç zaten göğüsteki yağ dokusunu artırmak bu şekilde büyüyor göğüsler göğüs süt bezleri hariç sadece yağdan oluşur

Ben çok umutluyum valla sıkı bir programla başarabiliriz

Son düzenleme:
kızlar biliyosunuz ben kesinlikle kilo almak istemiyorum. bunları yiyip içerken hem iştahım artıyo hem kalçalarımızın büyümesi kaçınılmaz. he tabi bünyeyle alakalı bişey bu ama benim bünye müsait olduğu için söylüyorum. o yüzden sürekli spor kardiyo falan yaparken 7 cm büyüttüğüm göğüslerim tekrar küçülmüşlerdi :((
şuanda yeni bir spor çeşidi buldum ve araştırdım bu spor kesinlikle göğüsleri küçültmüyor. bacak kalça göbek ve kolları sıkılaştırıyo inceltiyor. egzersiz 1 saat sürüyor ve 10 saat sonunda gözle görülür bir incelme sağlayabiliyorsunuz bile. ben şuan 4. saatimi tamamladım bugun 5. saatime geçeceğim. inanın aşırı derecede fark ediyor. bence mucizevi bişey
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

linki burda var. belki bu konuda sorununuz varsa çözüm olacağa benziyor.
herkese sevgiler :)

bu arada ben bir haftadır göğüs büyütmek için özgürce yiyip içiyorum. sporla da alt bölgeleri koruyorum :)

Son düzenleme:
kızlar bugün adet oldum bakalım göğüslerimdeki dolgunluk 1 hafta sonra duracakmı gidecekmi bakalım çünkü benim adetimde hiç göğüslerim dolgunlaşmaz :1:

kızlar biliyosunuz ben kesinlikle kilo almak istemiyorum. bunları yiyip içerken hem iştahım artıyo hem kalçalarımızın büyümesi kaçınılmaz. he tabi bünyeyle alakalı bişey bu ama benim bünye müsait olduğu için söylüyorum. o yüzden sürekli spor kardiyo falan yaparken 7 cm büyüttüğüm göğüslerim tekrar küçülmüşlerdi :((
şuanda yeni bir spor çeşidi buldum ve araştırdım bu spor kesinlikle göğüsleri küçültmüyor. bacak kalça göbek ve kolları sıkılaştırıyo inceltiyor. egzersiz 1 saat sürüyor ve 10 saat sonunda gözle görülür bir incelme sağlayabiliyorsunuz bile. ben şuan 4. saatimi tamamladım bugun 5. saatime geçeceğim. inanın aşırı derecede fark ediyor. bence mucizevi bişey
http://www.kadinlarkulubu.com/egzersizler/578600-callanetics-egzersizleri-yapanlar-buraya.html

linki burda var. belki bu konuda sorununuz varsa çözüm olacağa benziyor.
herkese sevgiler :)

bu arada ben bir haftadır göğüs büyütmek için özgürce yiyip içiyorum. sporla da alt bölgeleri koruyorum :)

elma şekeriiiiiiii harikasın!! ben zayıfım ama göbeğim var burdaki hareketi yapıcam süper oldu bu! zayıf olduğum için egzersiz yapmak aklıma bile gelmiyodu :1:

kızlar aranızda benim ing. süper diyen var mı? bi site buldum okuduklarıma inabamıyorum. lütfen ,y, b,len varsa acil yardım. sanırım çok iyi şeyler buldummmmm

aslında burda bir pazarlama mantığı söz konusu ama burdan kendimize büyük paylar çıkarabiliriz.
orada paylaşılan 3 bitki bütün yabancı forumlarda falan var. gecen senelerde bi kızın 2 beden büyüttüğünü biliyorum bu bitkilerle.
değişik yöntemler var. sanırım çemen ve zeytin yağını sürüp sıcak havlu örtmemizi istiyo falan. bi yolunu bulmalıyız artık

aslında burda bir pazarlama mantığı söz konusu ama burdan kendimize büyük paylar çıkarabiliriz.
orada paylaşılan 3 bitki bütün yabancı forumlarda falan var. gecen senelerde bi kızın 2 beden büyüttüğünü biliyorum bu bitkilerle.
değişik yöntemler var. sanırım çemen ve zeytin yağını sürüp sıcak havlu örtmemizi istiyo falan. bi yolunu bulmalıyız artık

birde bu kadar çok yorumun yalan olduğuna inanmıyorum ya, kadın 3 ayda 5 bucuk inç büyüttüğünü yazmış. bu 14 cm ye denk geliyor.... harikaaa

Back