Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

yaa aslında çok dolgunlaştı göğüslerim cm olarak artmasa da fark çok bariz... ama bu krem sürekli bitiyo yeniden yapmak çok zahmetli...

Evet canım zahmetli biraz ama bende çok kaşıntı yapmadı acaba niye sende bu kadar yaptı anlamadım gitti bu arada benimde cm olarak yarım cm den fazla artmamıştır ama görüntüde benimde şekli değişti

$20.jpg kızlar şuna bir bakın keşke bu kadar büyük olsa yaaaa:43:

Bende istiyorum ya benim 85 ken bile böyle görünmüyordu :43:

Offff ya naptin sen :(((
Benimde boyle olmasi icin hersey verebilirim :(((

Offff yaa kadinin gogusleri gordugum en guzel gogus ya. Kesinlikle orijinal ya. Suan bu resmi alip plastik cerrahinin yolunu tutup bana bunlardan yap demek istiyorum :(((

ya bu resimdeki kadar büyümez mi kızlar:43: bence ergenlikteki gibi bir başlayınca tam gaz devam edebilir 1 sene fitoöstrojen hem yiyerek hemde göğse sürerek alalım olabildiği kadar olsun

bu memeyide bu hale ne getirdi östrojen getirdi bizde östrojen alıyoruz işte neden olmasınki hep birlikte inanalım hadi zihin gücümüzüde katalım işin içine :1: ah keşke böyle olsaaaaaaaaaaa bayram ederimmmmm :16::46::24::21:

vallabiz kızken bakıyoruzda erkekler nasil bakmasın. Çok güzel ya elbet bi çaresi olmalı bunun bişeyler yapabilmeliyiz.
şu boza olayıyla da biri büyüttüğünü söylüyodu aslinda gingeng bitince kesinlikle ona geçmeyi düşünüyorum
birde bir şey sorucam ya ben duştan çıkarken soğuk su tutmam hıc usuyorum dıye ama her duştan sonra dolgunluğu kaybedıyo kuculuyo goguslerım sızdede oyle bi sorun varmi

vallabiz kızken bakıyoruzda erkekler nasil bakmasın. Çok güzel ya elbet bi çaresi olmalı bunun bişeyler yapabilmeliyiz.
şu boza olayıyla da biri büyüttüğünü söylüyodu aslinda gingeng bitince kesinlikle ona geçmeyi düşünüyorum
birde bir şey sorucam ya ben duştan çıkarken soğuk su tutmam hıc usuyorum dıye ama her duştan sonra dolgunluğu kaybedıyo kuculuyo goguslerım sızdede oyle bi sorun varmi

Bak bi yontem kesfettim bende su tutmaya dayanamam cok usuyom. Banyo tasina agzina kadar su doldur goguslerini sirayla icine sok beklet en azindan vucudum usumemis olur ben artik boyle yapiyirum :)

Bu kizi buldugun yerde dovcem :(( ne ya buna sebeb ne valla nefret ettim kendimden bunlar gogusse benimki sahanda yumurta

Elmasekeri göğüslerimizi böyle yapmamız lazım bu uğraştıklarımız sadece dolgunluk sağlicaksa ne anladım ben bu işten...bu şekilde olması lazım bu kızda göğüs var bizde yok bunun aradaki fark en az 30dur heralde bişekilde yapmamız lazım bence yeme içmeye aynen devam programlarımızda mutlaka soya yada keten olsun ve şerbetçiotunu sabah yada öğlen sürüp gecede çemenotlu ginseng jelimizi sürelim mutlaka bitki çayı içmeyede devam edelim yani dört bir yandan saldıralımmmm aşırıyada kaçmicaz kontrollü olucaz ve en etkili şeyleri düzenli kullanıcaz bence olur sadece aksatmadan tam 1sene devamm bence olabilir kızlar ya imkansız değil,hakkaten bende göğüs yok hafif şişlik var ele avuca gelmeyen sütyensiz dümdüz gösteren bir şişlik,bu kızın sütyen takmasına gerek yok hele dolguluya hiç gerek yok ben 3kat dolgulu taktığımda bile bu kadar olmuyo

Back