- 30 Eylül 2013
- 910
- 7
- 118
- 31
- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
yaa aslında çok dolgunlaştı göğüslerim cm olarak artmasa da fark çok bariz... ama bu krem sürekli bitiyo yeniden yapmak çok zahmetli...
Evet canım içinde östrojen bulunan herşey büyütüyor ama dışardan da muhakkak desteklemen lazım yoksa o çayları bırakınca tekrar eski haline dönebiliyormuş
Eki Görüntüle 852979 kızlar şuna bir bakın keşke bu kadar büyük olsa yaaaa
Suan asiri sinirim bozuldu yaSanmıyorum ki doğal yollardan bu kadar büyütülsün
Suan asiri sinirim bozuldu ya(
Canım senin ölçüler kulağa iyi geliyor yine de küçükler mi ki?
Dumduzum o olculer nasil oyle sikiyo bilmiyorum canim(
165 boy 55 kilo alt 73 ust 89 ama meme yokKilon kaç canım bir de alt üst fark göğüs kısmı oluyor di mi benim 9 cmcik
Offff ya naptin sen((
Benimde boyle olmasi icin hersey verebilirim((
Offff yaa kadinin gogusleri gordugum en guzel gogus ya. Kesinlikle orijinal ya. Suan bu resmi alip plastik cerrahinin yolunu tutup bana bunlardan yap demek istiyorum((
Ya kizlar her yere reklam koymuslar 2 gundur sinir oluyorum yaa farkettiniz mi
vallabiz kızken bakıyoruzda erkekler nasil bakmasın. Çok güzel ya elbet bi çaresi olmalı bunun bişeyler yapabilmeliyiz.
şu boza olayıyla da biri büyüttüğünü söylüyodu aslinda gingeng bitince kesinlikle ona geçmeyi düşünüyorum
birde bir şey sorucam ya ben duştan çıkarken soğuk su tutmam hıc usuyorum dıye ama her duştan sonra dolgunluğu kaybedıyo kuculuyo goguslerım sızdede oyle bi sorun varmi
Bu kizi buldugun yerde dovcem( ne ya buna sebeb ne valla nefret ettim kendimden bunlar gogusse benimki sahanda yumurta
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?