Doğal Göğüs Büyütme Yöntemleri Buyutme maratonu basladi :)

Kizlar netten direk aloe vera bitkisi alcam cunku jelo mutlaka katkilidir guvenmiyorum :) odamda bi agac eksikti annem kafayi yicek
Çok güldüm bende maydonoz tohumu aldım evde saksıya dikcem hergün yicem dışarda gdolu diye bide manavdan falan alınca ertesi güne çürüyor diye kendim bakcam yicem ocak ayında dikilmesi lazımmış annem Allah akıl fikir versin sana diyo bende diyorumki öyle dua edeceğine meme versin diye dua et diyorum

Anladım canım büyütürüz umarım senin aradaki fark 20cm miydi?

Off ya millet aya cikiyo bizim ugrastigimiz seylere bak. Insan takintili olunca hersey oluyo.
Gecen senelerde ben bu kuru uygularken annem parkta gordugu aloe verayi koparmis. Hatta abimle birliktelermis o sirada. Abim sormus napcan onu diye annemde soZde agzindan kacirmis elmasekeri gogus buyutcek bunla demis o aksamda kuzenimin cocugunun dogum gunu vardi kalabaliktik onlardaydik. Abim beni gordu basladi gulmeye falga gecmeye ama nasil ... Deli oldum annemlerin soyledigini anladim . Hepsine bagitmaya cagirmaya basladim deli gibi. Sonra herkes sordu ne oluyo diye ben cektim kapiyi ayakkabilarimi elime alsin giymedim bile firladim sokaga hem agliyom hem kosuyom ( cok zoruma gitmisti
Simdi aloe vera diyince onu hatirladim

Nolacak kız boşver Abi'n afedersiniz ama ayıp etmiş insan içinde olmayı geçtim normalde dalga geçilmez ki bir de biz çokhassasız bu konuya takıntılı olduğumuzdan galiba
Ben direk saksida agacini gordum 10 tl

Aleo vera neye yarırıyormuş ki alalım biz de ağacını 10 tl birşey de değil

Son düzenleme:

Aynen benim gibisin o zaman,benimde bir kere çok moralim bozuktu bu meme olayından dolayı annem çok sinir oluyo pskolojini bozacaksın kendinle barışık ol büyük meme hiç hoş değil inek memesi gibi vs şeyler söylüyo o gün yine moralimi bu yüzden bozuk görünce çok sinirlendi banana söylerim bak dedi babamlara söylese rezil olurum utanırım bir yere gidecektik tam kapıdan çıkarken gelmiyorum ben dedim tartıştık baya çok sinirlenmiştim bidaha sana bişey söylemicem vs demiştim benimde ünvde erkek kardeşim var beni bazen otlarla kremlerle uğraşırken görüyor soruyor çay işte diyorum bir anlasa oda çok fena dalga geçer çok acımasız bu insanoğlu umarım büyütürüz ya doğal bir şekilde çok istiyorum çok anlatamamm

Malesef abimi cok severim ama buyuyemiyo bi turlu. Boyle konularda cok alayci onun icin onemsiz sacma bi mevzu diye dusunuyo. Ama artik konu acilinca gec kaldin buyuttum artik ne dersen de falan diyorum takmiyo davraniyorum yalan ama olsun nerden bilcek sonucta

Gittigidiyor da var suanda bakin isterseniz sizde

İmşallah büyüyecekler canım sen etrafı boşver kendin mutlu olmak için yapıyorsun bana da annem diyor bük meme hiç hoş değil sarkar falan ama bana hikaye gibi geliyor onlar büyüsün de ben onlara iyi bakar dik tutarım
Benim erkek kardeşimde denize gittiğimizde dalga geçer abla sen dümdüzmüşsün yeeaa diye ben de ona diyorum sen dalga geç de küçük göğüslü olsun karın

Son düzenleme:
Tatlim iste benim hala 89 en azindan maratona 86 da baslamistim. Buyuycez buyutcez :)

Büyütmeliyizz evet, millet nelerle uğraşıyo biz memeyle uğraşıyoruz büyüse tamam da boşa kürek çekmek çok kötü,benim 1senedir bu memeler derslerimi ciddi anlamda etkiledi çünkü kafamın %99unda meme var %1ine diğer herşey işte abartmıyorum o derece sadece memelerimi nasıl büyütürüm diye düşünüyorum büyüdüğünü hayal ediyorum bazen çok hoş oluyo

Aynen canım banada hikaye gibi geliyor büyük olması bence hiç olmamasından iyidir senin ölçülerin kaçtı?

Memeye etkili hormonlar nelerdir?

Memeye etki eden başlıca hormonlar; östrojen, progesteron, testesteron, prolaktin, kortizol, insulin, oksitosin, büyüme ve tiroid hormonlarıdır.
Hormonların memeye etki mekanizmaları nasıldır?

Östrojen:

Kadın yaşamındaki en önemli hormon olan ve çoğunlukla yumurtalıklardan salgılanan östrojen, meme hücre bölünmesini artırır, salgının toplandığı kanalların gelişmesini sağlar. Damarlanmayı, çevre bağ dokusunun yapımını ve yağ dokusu birikimini de sağlayan östrojen, memenin hacim ve ağırlık olarak büyümesine neden olur. Ayrıca meme hücresinde, progesteronun hücre bağlantı noktalarını geliştirir ve memeye etki etmesini sağlar.
Östrojenin fazla üretilmesine veya aşırı aktivitesine bağlı olarak, meme destek dokusunda ödem meydana gelir. Ödeme karşı gelişen kimyasal ve hücresel reaksiyon sonucunda ise doku sertleşir, kanallarda sıkışma olur. Ortaya çıkan bu fibrokistik yapıda, kanallarda hücre artışı da olursa, meme başından yeşilimsi bir akıntı meydana gelir.

Progesteron:

Progesteron, memede salgı üreten yapıların farklılaşmasını sağlar. Böylece salgı hücreleri süt üretmeye hazır karakter kazanırlar. Yumurtalıklardan salgılanan progesteronun üretimi gebelikte artar.
Östrojen ve progesteronun birbirleriyle olan orantısı önemlidir. Daha çok progesteronun azalması şeklinde görülen bu oran bozulmasına bağlı rahatsızlıklar oluşabilir.

Testosteron:

Erkeklik hormonu olan testosteron, östrojen ve progesteron etkisini kırarak, memede hücre bölünmesini ve salgı yapılmasını baskılar. Bu nedenle ve östrojenin az olması nedeniyle erkekte meme dokusu gelişmez. Testosteronun kadında yüksek olması meme gelişimini geciktirir.

Prolaktin:

Beyindeki hipofiz bezinden salgılanan prolaktin, memede salgı üreten yapıların ve salgının toplandığı kanalların gelişmesine yardımcı olur. Anne rahmindeki bebeğin meme dokusunun ilk gelişiminde de etkilidir. Asıl etkisi ise, gebelik sonrası memede süt salgısını sağlamaktır. Süt bezlerini döşeyen hücre tabakasını, aktif süt salgılayan salgı hücrelerine çevirir. Protein sentezini, özellikle süt proteini (kazein) sentezini arttırır. Gebelik dışında prolaktinin artması, memede gerginlik ve şişkinlik yaratır, meme başından süt gelmesine neden olur.

Kortizol:

Asıl görevi vücutta doku reaksiyonlarını düzenlemek olan kortizol, memede hem salgı kanalı hem de salgı bezi yapısının farklılaşmasında rol oynar. Böbreküstü bezinden salgılanır. Östrojenin etkisini de artıran kortizolun bazı türevlerinin, yağ dokusunda östrojene dönüşebildikleri bilinmektedir. Özellikle stres nedeniyle artan kortizol, tüm vücutta ve meme dokusunda ödem meydana getirir. Bu nedenle stresi kontrol etmek, vücudun ürettiği kortizol ve östrojen miktarının da kontrol altında tutulmasına destek olmaktadır.

Büyüme hormonu :

Tıpkı kortizol gibi memede salgı kanalı ve salgı bezi yapısının farklılaşmasını destekler. Anne karnındaki dönemde ve ergenlikte, memenin gelişmesinde etkilidir.

Büyüme hormonu meme kanseri gelişimini hızlandırır. Bu nedenle gençlerde meme kanseri daha hızlı gelişip yayılabilirken, ileri yaşlarda gelişim hızı büyüme hormonundaki azalmaya bağlı olarak yavaşlamaktadır. Yine, gebelikte çocuk gelişimini sağlamak için büyüme hormonu ileri derecede artmıştır. Dolayısıyla gebelikte oluşabilecek meme kanseri hızlı gelişir.

İnsülin:

Asıl fonksiyonu şekerin dokular tarafından alınımını ve kullanımını sağlamak olan insülinin meme dokusuna etkisi, tıpkı kortizol ve büyüme hormonu gibidir. Ayrıca hücrelerin progesterona olan duyarlılığını arttırır. Pankreastan salgılanır. Fazla salgılandığında doku gelişimini aşırı arttıran insülin meme kanserinde, baskılamaya çalıştığımız hücrelerin üremesini arttırıp tedavinin etkinliğini azaltır. Bu nedenle özellikle meme kanseri tedavisi olmuş hastalar, insülin ve şeker kontrollerini düzenli yaptırmalıdırlar.

Tiroid Hormonları:

Tıpkı progesteron gibi, memenin süt salgılayan bölümlerini uyarır. Ayrıca progesteronun etkisini arttırarak, bez yapısındaki değişiklikleri kolaylaştırır. Meme dokusunun hem östrojene hem de prolaktine olan duyarlılığını da etkileyerek memenin büyümesine neden olurlar. Özellikle hasta, kilo almamasına rağmen memesinin büyümesinden şikayet ediyorsa, tiroid testlerinin mutlaka görülmesi gereklidir. Tiroid hormonları hücre üremesini de arttırabileceğinden, meme kanserinde de dikkatle izlenmelidir.

Opr. Dr. Can İşler
Plastik Cerrahi Uzmanı

yok canım 20 cm çıkmaz 16 yada 18 cm olması gerek ölçüm günüm cuma bakalım belki dayanamayıp akşam ölçebilirimde özellikle spor ve masajdan sonra taş gibi oluyor moralim yüksek olsun diye o zamanda ölçebilirim yada vicadna yapıp kendimi kandırmamak için cumaya kadar sabredebilirimde

Benim 10cmcik

bu aralar bu konuyla ilgili bende annemle tartışıyorum yok işte ilerde sarkarmış vs vs. bazen arkadaşlarımada sinir oluyorum onlarda ota falan boşa para harcama bi etkisi olmaz hatta zararı olur diyolar artık onlara söylemiyorum bıraktım sanıyorlar

sen çok kafana takmışsın bak bu kadar takma ters etki yapabilir biliyormuydun canım herşeye devam et ama kafana takma lütfen bak görüceksin o zaman en çok senin büyüyecek koca memişli bi kız olucaksın

Söyleme tabi arkadaşlar bu konuda destek vermiyorlar özelliklede memeleri büyükse inşallah dediğin gibi büyür taktım tabi takmazmıyım hemde nasıl taktım ama bırakıncada büyümüyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…