- Konu Sahibi elmasekeri3535
-
Kizlar netten direk aloe vera bitkisi alcam cunku jelo mutlaka katkilidir guvenmiyorum :) odamda bi agac eksikti annem kafayi yicek
Çok güldümKizlar netten direk aloe vera bitkisi alcam cunku jelo mutlaka katkilidir guvenmiyorum :) odamda bi agac eksikti annem kafayi yicek
Yok canım karşılaştırma değil kimse kimseyi karşılaştırmaz benim göğüslerim hiç dolgun olmadı hep yayıklardı ama yarım atleti bile görese hemen toplanıyordu ilk göğüslerim küçülmüştü ama yeni kafama taktım
Çok güldümbende maydonoz tohumu aldım evde saksıya dikcem hergün yicem dışarda gdolu diye bide manavdan falan alınca ertesi güne çürüyor diye kendim bakcam yicem ocak ayında dikilmesi lazımmış annem Allah akıl fikir versin sana diyo bende diyorumki öyle dua edeceğine meme versin diye dua et diyorum
Anladım canım büyütürüz umarım senin aradaki fark 20cm miydi?
Eczaneden almıştım ben katkısızdı ama pahalıyı sevgilime almıştım cildi hassas traş sonrası için almıştım 250 ml 48 tl idi
Kızlar ölçüm yapan var mı gelişmeler nasıl?
Nolacak kız boşver Abi'n afedersiniz ama ayıp etmiş insan içinde olmayı geçtim normalde dalga geçilmez ki bir de biz çokhassasız bu konuya takıntılı olduğumuzdan galibaOff ya millet aya cikiyo bizim ugrastigimiz seylere bak. Insan takintili olunca hersey oluyo.
Gecen senelerde ben bu kuru uygularken annem parkta gordugu aloe verayi koparmis. Hatta abimle birliktelermis o sirada. Abim sormus napcan onu diye annemde soZde agzindan kacirmis elmasekeri gogus buyutcek bunla demiso aksamda kuzenimin cocugunun dogum gunu vardi kalabaliktik onlardaydik. Abim beni gordu basladi gulmeye falga gecmeye ama nasil ... Deli oldum annemlerin soyledigini anladim . Hepsine bagitmaya cagirmaya basladim deli gibi. Sonra herkes sordu ne oluyo diye ben cektim kapiyi ayakkabilarimi elime alsin giymedim bile firladim sokaga hem agliyom hem kosuyom ( cok zoruma gitmisti
Simdi aloe vera diyince onu hatirladim
Ben direk saksida agacini gordum 10 tl
Off ya millet aya cikiyo bizim ugrastigimiz seylere bak. Insan takintili olunca hersey oluyo.
Gecen senelerde ben bu kuru uygularken annem parkta gordugu aloe verayi koparmis. Hatta abimle birliktelermis o sirada. Abim sormus napcan onu diye annemde soZde agzindan kacirmis elmasekeri gogus buyutcek bunla demiso aksamda kuzenimin cocugunun dogum gunu vardi kalabaliktik onlardaydik. Abim beni gordu basladi gulmeye falga gecmeye ama nasil ... Deli oldum annemlerin soyledigini anladim . Hepsine bagitmaya cagirmaya basladim deli gibi. Sonra herkes sordu ne oluyo diye ben cektim kapiyi ayakkabilarimi elime alsin giymedim bile firladim sokaga hem agliyom hem kosuyom ( cok zoruma gitmisti
Simdi aloe vera diyince onu hatirladim
Nolacak kız boşver Abi'n afedersiniz ama ayıp etmiş insan içinde olmayı geçtim normalde dalga geçilmez ki bir de biz çokhassasız bu konuya takıntılı olduğumuzdan galiba
Aleo vera neye yatırıyormuş ki alalım biz de ağacını 10 tl birşey de değil
İmşallah büyüyecekler canım sen etrafı boşver kendin mutlu olmak için yapıyorsun bana da annem diyor bük meme hiç hoş değil sarkar falan ama bana hikaye gibi geliyor onlar büyüsün de ben onlara iyi bakar dik tutarımAynen benim gibisin o zaman,benimde bir kere çok moralim bozuktu bu meme olayından dolayı annem çok sinir oluyo pskolojini bozacaksın kendinle barışık ol büyük meme hiç hoş değil inek memesi gibi vs şeyler söylüyo o gün yine moralimi bu yüzden bozuk görünce çok sinirlendi banana söylerim bak dedi babamlara söylese rezil olurum utanırım bir yere gidecektik tam kapıdan çıkarken gelmiyorum ben dedim tartıştık baya çok sinirlenmiştim bidaha sana bişey söylemicem vs demiştim benimde ünvde erkek kardeşim var beni bazen otlarla kremlerle uğraşırken görüyor soruyor çay işte diyorum bir anlasa oda çok fena dalga geçer çok acımasız bu insanoğluumarım büyütürüz ya doğal bir şekilde çok istiyorum çok anlatamamm
Benim erkek kardeşimde denize gittiğimizde dalga geçer abla sen dümdüzmüşsün yeeaa diye ben de ona diyorum sen dalga geç de küçük göğüslü olsun karınMalesef abimi cok severim ama buyuyemiyo bi turlu. Boyle konularda cok alayci onun icin onemsiz sacma bi mevzu diye dusunuyo. Ama artik konu acilinca gec kaldin buyuttum artik ne dersen de falan diyorum takmiyo davraniyorumyalan ama olsun nerden bilcek sonucta
Gittigidiyor da var suanda bakin isterseniz sizde
Tatlim iste benim hala 89 en azindan maratona 86 da baslamistim. Buyuycez buyutcez :)
İmşallah büyüyecekler canım sen etrafı boşver kendin mutlu olmak için yapıyorsun bana da annem diyor bük meme hiç hoş değil sarkar falan ama bana hikaye gibi geliyor onlar büyüsün de ben onlara iyi bakar dik tutarım
Benim erkek kardeşimde denize gittiğimizde dalga geçer abla sen dümdüzmüşsün yeeaa diye ben de ona diyorum sen dalga geç de küçük göğüslü olsun karın
Çok güldümbende maydonoz tohumu aldım evde saksıya dikcem hergün yicem dışarda gdolu diye bide manavdan falan alınca ertesi güne çürüyor diye kendim bakcam yicem ocak ayında dikilmesi lazımmış annem Allah akıl fikir versin sana diyo bende diyorumki öyle dua edeceğine meme versin diye dua et diyorum
Anladım canım büyütürüz umarım senin aradaki fark 20cm miydi?
yok canım 20 cm çıkmaz 16 yada 18 cm olması gerek ölçüm günüm cuma bakalım belki dayanamayıp akşam ölçebilirimde özellikle spor ve masajdan sonra taş gibi oluyor moralim yüksek olsun diye o zamanda ölçebilirim yada vicadna yapıp kendimi kandırmamak için cumaya kadar sabredebilirimde
Aynen benim gibisin o zaman,benimde bir kere çok moralim bozuktu bu meme olayından dolayı annem çok sinir oluyo pskolojini bozacaksın kendinle barışık ol büyük meme hiç hoş değil inek memesi gibi vs şeyler söylüyo o gün yine moralimi bu yüzden bozuk görünce çok sinirlendi banana söylerim bak dedi babamlara söylese rezil olurum utanırım bir yere gidecektik tam kapıdan çıkarken gelmiyorum ben dedim tartıştık baya çok sinirlenmiştim bidaha sana bişey söylemicem vs demiştim benimde ünvde erkek kardeşim var beni bazen otlarla kremlerle uğraşırken görüyor soruyor çay işte diyorum bir anlasa oda çok fena dalga geçer çok acımasız bu insanoğluumarım büyütürüz ya doğal bir şekilde çok istiyorum çok anlatamamm
Benim 10cmcik
Aynen canım banada hikaye gibi geliyor büyük olması bence hiç olmamasından iyidirsenin ölçülerin kaçtı?
Alt 68 üst 77 canım
bu aralar bu konuyla ilgili bende annemle tartışıyorum yok işte ilerde sarkarmış vs vs. bazen arkadaşlarımada sinir oluyorum onlarda ota falan boşa para harcama bi etkisi olmaz hatta zararı olur diyolar artık onlara söylemiyorum bıraktım sanıyorlar
sen çok kafana takmışsın bak bu kadar takma ters etki yapabilir biliyormuydun canım herşeye devam et ama kafana takma lütfen bak görüceksin o zaman en çok senin büyüyecek koca memişli bi kız olucaksın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?